SİSTEM YAZDIĞIM YAZIYI DEĞİŞTİRMİŞ.
NEDEN BOŞANMAK İSTEYEYİM ALLAH AŞKINA. EŞİME BUNU NASIL. ANLATIRIM BUNU SORDUM BEN.
Merhaba gizli olmayan üye dostum,
Bu aldatmak değil tacizdir. Eşin nasıl olsa hukukçu. Bunu ona anlat ve gereken cezayı almasını sağlayın. Onun yaptığı kötü bir şey yüzünden niye kendi yuvanı yıkıyorsun.
Sen galiba kocandan kurtulmak istiyordun bu da bahanen oldu gibime geliyor heh dersin?
Yani eğer anlattığın doğruysa sen aldatmış olmuyorsun taciz e uğramış oluyorsun. Bence bu durumu eşin e anlat eminim ki seni anlar çünkü eşin hukukçu. Eğer bu duruma susarsan daha kötü olur. Eşinden boşanmak zorunda değilsin hiç bir suçun yok bu olayda. Bu olay senin isteğin olmadan zorla yaşanmış bir olay bu yüzden kendini suçlama lütfen ve kocanla konuş.
Bu aldatmaya girmez tacize girer ve bu konu hakkında eşine bilgi vermen ve o da bir hukukçu olarak işlem yapması gerekir. Ama sen bile bile şikayetçi olmadıysan hiç kusura bakma istediğin kadar bağır çağır yutmuyor artık millet. :)
Eşine olduğu gibi anlat. Yoksa anlatmazsan bunların dozu artarak gerisi gelir. Cesaret bulur baktı bir şey olmuyor. Bence şu an yoksa bile dükkana kamera taktırın.
Cevap
81Cevap
tacize uğramışın eşimi aldattım boşanmak istediğimi nasıl söylerim diyorsun..
kafalar pırıl
İstemediğini bir şeyi yaşamak durumunda kalmışsın. Bunu bu kadar büyütmene gerek yok. Eşin sana güvenen biriyse bu durumun sorumlusunun sen olmadığını anlar zaten. Aklıma bir de seni öperken fotoğrafınızın çekilmiş olma ihtimali var mı acaba. Belki de eşin senden boşanmak için deliller çıkarmak zorunda kalıyordur. Avukat sonuçta.
seni o öpmüş sonra da tepkini koymuşsun bağırıp itmişsin yani tacize uğramışsın aldatma bunun neresin de onu anlayamadım sen git bu durumu eşine anlat o eğer seni suçlu bulursa kendini de affettirmek için uğraşma sen kötü bişey yapmadın boşanmayı da düşünme şimdi
Bu senin suçun değil ayrıca aldatmaya da girmiyor egerki kendi isteginle birşeyler yapmış olsaydın aldatma olabilirdi. Ben senin yerinde olsam bunu eşime söylerdim çünkü bir ilişkinin içine yalan girerse aldatma olur sonuçta senin bile isteye yaptığın bir durum değil. Ama esinede şöyle bilsin hem vicdanında rahat eder vizdaninin rahatsızlığı eşine soylemediginden kaynakli cuknu senin suçun yok
Bu anlattığın sekildeyse eğer tacize uğramak eğer aldattigin kişi bunu yaptıysa artık devamının olacağına inanmasindan dolayı öpmüş olabilir birinci seçenek olduysa direkt hicbirsey yaşamadan optuyse seni aldatmak olmuyor eşine direkt söyleme sakin ve uygun bir dille söyle ortalık ayağa kalkmasın
iyide bu durumda neden kendini suçluyosun? birden öptü diyosun o dükkan küçükte olsa işletme oldugu için kamera falan vardır herhalde karşılık vermediysen neden kendine kızıyorsun karşıdaki kişinin terbiyesizligi bu al kocanı karşına anlat durumu varsa kamera görüntüleri vs göster bugün buna cesaret ediyorsa yarın sessiz kaldıgın için daha fazlsına cesaret eder kafanı kullan karşılık vermeidysen hiç bir korkun olmasın...
Kizim sen bu soruyu milletle dalga geçmek için mi sordun? Bi kere ortada bosanilcak bi durum yok herif gelmiş seni zorla öpmüş o da nasil olduysa tobe tobe ya ne biçim birsey bu gece gece midem bulandı millet doğru düzgün koca bulup evlenemez şunun yaptığı izin verdiği duruma bak 🤔🤔🤔🤯
Birde şu var kimse kimseyi durduk yere öpemez illaki senden bi acik görmüştür o olmasa bile belki kuzeninin sizin ailenizde gozu var sizi kiskaniyo olabilir sonuçta onun getirdiği biri ispat ettirip sizin boşanmanızı istetiyo olabilir bu kasten yapılmış bisi evet taciz ben olsam senin yerine hemen polis çağırır durumu ifade ettiririm ki esin yanlis anlamasın ama olayın icinde baska bi is varsa senden kaynaklı orasını bilemem sordugun soru çok ucu açık bi soru 🤔
Insanları iyi tanı kuzen de olsa ayni anadan doğmadınız sonuçta bu zamanda anana babana güvenme derler
Aldatmadın tacize uğradın arada fark var
"Bugün eşimin kuzeni tarafından bir akrabası dükkana geldi, zaten küçük bir yer başta pasta falan yedi sonra dükkan boşalınca birden beni öptü."
eşine anlat ve şıkayetçi olun
Bence bu aldatmak değil, bildiğin taciz. Tabü eğer şahıs ile flört edip şahsa selektör yakmadıysan. Onun dışında eşine açık olmanı tavsiye ederim. Boşanmak istediğini söylesen bile sebebini bilmek isteyecektir.
Bu aldatma değil tacizdir. Ve eşine de bunu hemen söyle kamera varsa da izlet. Sen suçlu değilsin. Boşuna suçlama kendini. Sen tacize uğramış bir kadınsın. Suçsuzsun sessiz kalır ya da boşanırsan daha da ileri gider bu da hiç iyi olmaz.
Bu aldatmak değil fiziksel bir tacizdir. Eşin nasıl olsa hukukçu bunu ona anlat ve gereken cezayı almasını sağlayın. Onun yaptığı bir şerefsizlik yüzünden niye kendi yuvanı yıkıyorsun.
Ayrılmak istiyorum diyorsun demekki aklında kalacak kadar etkilemiş seni. Yerinde olsam eğer anlattığın gibi olmuşsa bunu ona anlatır görüntüyü izletirdim.
Aldatma yok ve kamara varsa bu durumu eşine göster çok kötü olduğunu öyle kişinin uzak tutulmasını söyleşin ya da şikayetçi olunsun
Eşime söylemekten korkuyroum vicdanım da hiç rahat değil. Ben onun yüzüne bakamayacak haldeyim
Dürüst olmalısın bu huyuna karşı daha güvenir sevgisi olur ama saklarsan vede bu devam ederse fsrklı yerlerde başkasının kulağına giderse h hoş olmaz
Dediğim gibi kamara varsa göster bana zorla bunu yaptı gözünle gör diyebilirsin
Abla seni taciz etmiş sen isteyerek yapmamışsın ama ne ince bi düşünce keşke herkes senin kadar ince düşünebilse.
Bu aldatma değil... bu taciz eşine durumu anlatman vicdan rtmemen en doğali yasal işlemide yapmak kocanla sana kalmış bir durum bosanmaya degercek bir konu değil
kamera varsa sıkıntı yok eşini aldattıgında sayılmaz bikere direk sana tacizde bulunmuş ilk önce ben olsam polise şikayet eder tutklatırım sonra eşine sölerim görüntülerde varsa izletirim
Yasadigin olay anlattigin gibiyse buna aldatmak denmez tacize ugramissin denilir. hukukçu esi olarak bu kadar basit farki ayirt etmek gerekir. kotu bi olay gecmis basindan kabul ama aldatmak boyle bisey degil tatlim esine karşı sucluluk hissetmen anormal tacize ugradigin icin kendi adina kotu hissetmekte serbestsin
Eğer anlattığın gibiyse bu taciz ama aldattım diyorsun demekki var sende de birşey nefsine hakim olamadın mı naptin
Bu aldatma değil mi kendimi o kadar kötü hissediyroum ki
Karşılık vermediysen tabiki değil karşılık verdin mi
Vermedim hayır
O zaman aldatma değil naptın söyledin mi kimseye kocana falan bu kişi beni taciz etti diye
sen aldatmamışsın , tacize uğramışsın şikâyetçi ol.
Sağ ol
Eşini aldatmış olmuyorsun istem dışı gelişen bir durum. Zorla yapılan bir şey o yüzden aldatmış olmazsın. Eşinle mutluysan bunu ona anlat ve devam et.
Dediklerini yaptiysan dukkaninda da kamera varsa onun seni zorla optugunu gosteren ver kocana taciz davasi acsin.
Kanka sen aldatmış mi oluyon anlamadım ne yani babamla ben kardeş miyim
Anlarsan bana da anlatsana neden ayrılmak istiyor çözemedim @vuslat4313
asdaşskda :D
Komik mi gerçekten siz burada sadece gülmeyi bilirsiniz
@soran evet komik çünkü sen aldattığını sanıyorsun, eşinin hukukçu olduğunu söylüyorsun, eşinle konuşman gerekiyor ve şikayetçi olman gerekiyor, çok mantıksız bir hareket edip buraya soru sormuşsun insanlar dalga geçer tabi, adı üstünde EŞİN HUKUKÇU HUKUK BAK HUKUK BÖYLE BÜYÜK HARFLERLE HUKUK
@MuptezelSaykoooo kötü bir durumdayım sen nesini anlamıyorsun. Burada saçma bir durum yok kendimi aldattım gibi hissediyorum kaç saattir ne yaşadığımı da bir ben bilirim. Eşime karşı kendimi artık çok kötü hissediyorum.
Hayır bence aldatmış olmuyorsun aldatmak iki kişinin bilerek ve isteyerek yapmasıdir o kişinin sana yaptığı cinsel taciz oluyor ve şikayet etmek daha mantıklisi çünkü burda senin herhangi bir suçun yok tatlım 2 senelik adaletciyim bende işte bir hukukçu olamasakta biliyoruz birşeyler
@vuslat4313 @soran gördün mü arkadaşım sakince eşinle konuş.
@vuslat4313 ın dediği gibi sen aldatmamışsın tacize uğramışsın ve bu durumu hemen eşinle paylaşmalısın.
Senin yaptığın birşey yok bence sessiz kaldığın sürece suçlu duruma düşersin eşine anlat
İstemeden yaptı isen eşine açık açık anlatacaksın , senin ki aldatma değil ki bir şekilde taciz olmuş. (şayet karşılıklı bir şey yoksa..! )
Bu aldatmak değil, taciz. Tamamen senin sorumluluğun ve kontrolün dışı gelişmiş bir durum.
Eşine olduğu gibi anlat.
Taciz başka bir konu , aldatmak başka bir konu önce bunu ayırt et
Tacizi nasıl söylerim buraya bu şekilde yazsam kimse yardımcı olmayacaktı.
Ne alakası var iş yerinde kamera var mı? Varsa kameranın gördügü açıdamı oldu ispat edebilirsin bu şekilde eşin sana inanıp güvenirmi aranızda güven sorunu yoksa karşı tarafı bitirir
Sen esini aldatmamissin tacize ugramissin, bunun icin neden bosanmak istiyorsun onu anlamadim? Git anlat kocana geregini yapsin
Burada senin tek suçun sana yaklaşmasına izin vermek olmuş onun haricinde sen onu aldatmadın tacize uğramışsın sadece.
Saçmalama bunun için boşanılırmı için rahat değil çünkü eşin bilmiyor sende anlat ama o şahıs elinde kalmaz ise tabi
Anlatırsan da eşin çok kızar o şahısa Allah korusun kavga vs de olabilir bence kapat gitsin o kişiyide evinin önünden geçirme eşine de ben bu adamı istemiyorum etrafımızda diye
Seni baya basit görmüş yalnız bosanmak ne alaka bi suçun yokki senin
Senin bir suçun yokki. Eşine anlat bu durumu. Neden boşanmak istiyorsun onu anlamadım.
anladim... sen boşanmak istiyorsun da nasil bi bahane uydursam diyorsun... işin kolay değil tatlim
Olay böyleyse sen aldatmamışsın ki. Eşine anlat durumu bence
Kocan hukukçuysa şırıngayla...’tünden alacaktır kanını 😉
Bu aldatma değil taciz git şikayet et. Eğer vicdan azabı cekiyorsan başka biseyler cardir
Mantıklı
al karşına kocanı konuş öptü deme de yanlış gözle bakıyor gibi falan söyle uyarmasını söyle
Evlilikte sorun varsa onun üzerinden yürü oradan yap ayrılığı
Tacize uğramışsınız ve bunu eşinize anlatmanız gerekiyor. Taciz asla aldatma değildir!
Sen bilerek isteyerek izin vermemişsin. Bu aldatma değil bildiğin adam sana taciz etmiş.
Bu olayla eşinden boşanmanın ne allakasıvarki sen degil o seni beklemedigin anda tacizle saldırmış
Eger eşinin akrabasıysa söylemelisin andan gizliyerek onu aldatmış olursunki kocandan gizleme
Bu aldatma değil ki yerinde olsam eşime söyler ve adam hakkında da şikayetçi olurdum
Sen aldatmıs olmuyosun eger böyle olduysa tacize ugramıssın ama farklı şeylerde var gibi
Aldatma sayılmaz seni taciz etmiş itiraf et sen de karşılık verdin
Şikâyetçi ol, eşine durumu bu şekilde anlat senin hiçbir suçun yok emin ol
Aldatma nerde? Sen bir şey yapmadın. Kendine gel sakin ol.
kamera yok mu dukandakanitinda olur öpeni ötturursun de
Aldatırken güzelliği de erken mi kötü oluyor yürekli ol çık karşısına söyle
Afedersin ama sen kuyruk salladıgın için o bu cesareti buldu.
taciz olmuş ama sen aldatmamışsın. soru ne konu ne cevap ne.
Sapkın bir insan şikayetçi ol isteğinle olan bir şey değil bunu eşine izah edersin yersiz şeylere takılma anlayışla olgunlukla karşılar sen mağdur durumdasın.
Yaw ne garipsiniz. Eşin hukukçu ne istiyon yani daha geliriniz size yetmiyormu gidip çalışıyon git evinde otur
@göçenaz bizeneyse bizimle niye paylaşıyon o zaman, bizde fikrimizi söyledik
Aldatma değil bu hayatım sen sadece tacize uğramışsın eğer kamera kayıtları varsa pastanede eşine göstererek o akrabanızdan şikayetçi olabilirsin...
Kamera kaydını aç izlet
Sağ ol
kımse kımseyı zorla öpemez madem zorla öptü polsıe ve esıne söyle
Kurguya puanım 10/7 geliştirilmesi lazım, ana fikir güzel ama başlık kendini ele veriyor...
valla adam götündeki donu alır şakla şaka sen istemeden yaptıysa git savcıya şikayet et
Neden aldattığını saklıyorsun ki , direk söyle o zaman kıvırmana gerek kalmaz, herkes ihanete uğradığını bilmek ister
İlk mide bulantın ve tiskinti olur bu gecer ama sevmediyin bir insan mideni bulandıran izin verme seni sevmeyenin sana dokunmasına
kendini arındır sen bilerek yapmamışsın adam seni taciz etmiş git eşine anlat beni zorla öptü diye o seni anlar
Eğer ki aynen anlattığın gibiyse bu aldatma değil, senin uğradığın tacizi gösterir. Bu sapık şahsiyetten şikayetçi olmalısın. Senin hiçbir suçun yok
Rahat ol bu aldatma değil. Elinde kanıt varsa eşine göster. Sen iyi bir insansın.
Eşime söylemek istiyroum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?