+1 yılBunlar hassas konular ama belki bir yardımım dokunabilir. Ben bazı dönemlerde sevgilimi çooook severim, heycanlanırım, vıcık vıcık oluruz :D. Bazı dönemlerde azalır sevgim, monotonlaşırız felan. Yani her zaman deliler gibi aşık olucan diye birşey yok. Uzun süreli ilişkilerde inişli çıkışlı olabiliyor. Insanın ruh hali değişiyor, sıkılabiliyorsun... Bence hemen kestirip atmamalisin. Yeni şeyler deneyin beraber, mücadele edin. Evlilik mücadele etmek demektir, fedakarlik demektir. Baktın ki uzuuuun bir süre gerçekten ilişkiye giremiyorsunuz ve cidden sevmiyorsun o zaman bir piskoloğa danış. Gerçekten düzelmiyorsa son çaren ayrılmak olsun..
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten teşekkür ederim. yüzümü güldürdün. :) saolasın sizde hemen evlenin inşallah. çok yardımcı oldun en azından anlamış gibi yaklaştın suçlamış gibi değil
En İyi Cevaplar
Erkeklere ağzınla kuş tutsan yaranamazsın istersen güllerle söyle boşanalım diye yok olmaz direk söyle madem söyliyemiyosun mesajda söyle
08 Yorumla
Soran+1 yılfarklı bir durum sevgim azaldı benim aşkla veridğin sözlerden dönmek üzereyim
Soran+1 yılseviyor beni hala çok eğer onda azalma olsa nu kadar vijdan azabı çekmek. hala gözleri bana aşkla bakıyor. hala beni mutlu etmeye çalışıyor yorumları olursan uzun uzun anlattım kardeşim bir daha yazmıyım
- +1 yıl
Yapma bak benimde bu aralar ilişkimde problemler var yani biz evli değiliz sevgiliyiz ama uzun süredir beraberiz ben ona çok aşığım ve onun bana olan sevgisi bitse bunu düşünmek bile istemiyorum Allah korusun benim hayatım biter yani aşk hayatım biter ben onsuz nefes alamam ağızdan çıkan boş kelimeler boş laflar veya sinirle edilen dualar bilmemne falan bunlar önemli değil yüreğindesin sen onun aşk yürekte yaşanır tek ricam kimseye acı çektirme
Soran+1 yıleğer ben boşanısam ve sonra ona eskisi gibi aşık olduğumu anlasam benim bildiğim andır o an çünkü aşkım çok büyüktü. p aşk bitmez beni bitirir. ama sen dahs sevgilisin eğer aşıksan peşinden git ben asla yaşadıklarımdan pişman değilim
Soran+1 yılher daim nazımla oynar sadece koca değildir anne baba bazen dost kanka sevgili. ağzımdan kalbimi kırıcak bir cümle olması en büyük kavgamız. önce sen öp önce sen öptü destekçimdi yanımda oldu. her başarımda onun izi var yol göstericimdi kaybolsam bulurdu ben bıraksam p bırakmaz di düşsem kaldırıddı. çok aşıktık birbirimize o verdiği sözden dönemdi ama ben dönmek üzereyim ömür boyu sana aitim sadeve senleyim bu ellerimizi asla bırakmıcaz. ve birimiz ölse kalanımız asla evlenmeyecek dite söz vermiştik. . ilgili bir eş. beni mutlu ediyor düşünür korur. uğruna ölür abartmıyorum. 2 ay öncesine kadar gelmesini 4 gözle beklerdim zeytin yağlı sarmayı bir tek benden yer benim elimden akşama kadar ona çok çok sarıp dolaba koyardım. birlikte çoçuk gibi eğlenir. en fazla bir saat küserdik konuşunca sonrasını düşünürdük. bize bir biriniz bir görev değil ödüldü evliliğimizi görev değil sorumluluk değil ALLAHIN bize lütfü bilirdik nişanlıken eli elime değse kalbim çıakrdı yerinden 2 ay öncesine kadar da böyle idi. 1 aydır cinsel ilişki yaşamıyorum ben istemiyorum. 1 haftadır ayrı yatıyorum
Soran+1 yılama işte eskidi givi sevmiyorum gibi. ama arkadaşım pskolok bu geçiçi bir durum dedi
+1 yılilk defa bir konuda görüş belirtmek hiç istemiyorum. çok hassas bir durum ayrıca üzüldüm olmadığı için. evlenip sonra boşanmak çok kötü bir durum. ne diyelim kalan hayatında mutluluklar (boşanırsan eğer)
boşanmanın kolay yolu yok malesef. Sorunları çözmeye çalışmak konuşmak yapman gereken tek şey olmalıydı bence sonuçta bir hayatı bir yatağı paylaşmaya her şeyde bir olmaya karar verdikten sonra vazgeçmek ayrılmak çok zor. kendi kararın saygı duyuyorum. umarım her şey gönlünce olur017 Yorumla- +1 yıl
yorumları okudum
haksızlık ediyorsun ona ve kendine. sevmeye çalış negatif olma adam sana odayı süslüyor hediye alıyor belliki bir şeylerin farkında seni kaybetmek istemiyor ama sen sevgim azaldı diyerek kendine bahane yaratıyorsun sonra onu bir daha sevemeyeceğine inandırıyorsun kendini. ama öyle evlilik bağlılık bunlar hafif kelimeler değil çok derin anlamlı kelimeler. keşke bir çocuğunuz olsaydı çocuk her zaman aileyi birbirine bağlar.
daha çok çaba göster ayrılmayı şimdilik kenara koy pozitif düşün sevmeye calış romantik anlar yaratmaya çalışın bol bol sevişin farklı şeyler deneyin aşkın yeniden alevlenecektir. olmadı beraber tatile çıkın insanlardan uzaklaşın. kısaca ne yaparsan yap vazgecme sonra çok pişman olursun demedi deme
2 kere düşün 3 kere düşün 10 kere 100 kere düşün sonra karar ver - +1 yıl
dayanamıyorsan şu an olmadı annenin evine git 1 hafta 10 gün orda kal kafanı topla. sağlıklı bir şekilde düşün taşın
Soran+1 yılben bir köpekle ömrümü çürümek isiyorum. . ondan soğumadım. adla ama eskisi givi sevmiyorum. 2 ay önce böyle değildi büyü ye inansam yaptıalr diyicem
- +1 yıl
Peki sadece 1 şey sorcam
ya bu sıkılmalar bir şey hissetmemeler geçici bir durumsa? ayrıldın nolucak? üzülüceksin pişman olacaksın sadece.
Soran+1 yılevet pişman olucam kafamı vurucam duvarlara. eğer hala ona eskidi givi aşıkzam bu aşk beni bitirir sonrasında.
- +1 yıl
o yüzden ayrılma emin olana kadar bekle. anne evine gitmek istediğini söyle 1 hafta orda kal 1 ay kal kafanı topla belki özlersin tekrardan sevdiğini farkedersin. bence tek çözüm bu
Soran+1 yılcanım çok yanıyor. kendimi nankör givi hissediyorum.
- +1 yıl
nankör gibi hissetmen normal ve hissetmen gerekiyorda. adam mükemmel ve sen böyle davranıyosun. canını sıkmamaya çalış. Güzel düşün güzel olsun. yazık etmeyin kendinize.
Böyle durumlar cidden üzüyor beni keşke daha kolay bir yolu olsaydı.
bir süre evden uzaklaş başka çözüm YOK !!
Soran+1 yıleğer ben boşanısam ve ilerde hala aşık olduğumı analarsam yaşıyamam. çbiterim çünkü ben sevgiliyeken onu bir dakka göremsem canım yanıyoddu. işte fevri olmamam lazım ilk tanıştığımız yere gittim geçen gün. biraz duygulandım
- +1 yıl
Kim ne derse desin ben şundan eminim çok pişman olacaksın ayrıldığın için burda o kadar kişi sana yardımcı olmaya evliliğini kurtarmaya çalışıyor. yanlış yaptığını düşündüğünü söylüyor bence sen onları bir dinle. vazgecme İçin içine sığmıyor mu dayanamıyor musun aynı evde kalmaya birlikte olmaya. her gün daha mı karamsar oluyorsun. git anne evine 1 hafta uzaklaş dinle sen beni pişman olmazsın. sonunda özlediğini sevdiğini farkedecek ve ilişkin için çaba göstereceksin
Soran+1 yıldeniyicem. .
Soran+1 yılçoçuk yok bizde
- +1 yıl
olmadığını anladım diğer kişilerle konuşmandan. sadece olsaydı daha iyi olurdu dedim sonucta çocuk aile bağlarını güçlendirir. eğer barışırsanız çocuk yapmayı deneyin tabii en doğrusunu sen sen bilirsin.
başka biri ile konuşmanı okudum iyi olmana sevindim :) :)
ben yatıyorum iyi geceler
Soran+1 yılteşekkür ederim. çoçuk eşim istiyor du ama ben erkek diyordum. eğer eskidi gibi ona aşık olduğumu hissetsem 7 tane bile bebek veririm ona.
Soran+1 yılerken diyordum demek istedim
- +1 yıl
demekki geç kalmışsınız insallah beraber bir sürü çocuk yapar mutlu bir aile olup torunlarınızı bile görürsünüz. kendine iyi bak :)
Soran+1 yılsaol
böyle hassas konularda yorum yapmakta tereddüt içinde kalıyorum. Sadece söyleyeceğim şey iki kere 3 kere 5 kere 4 kere düşün. Illaki kendine göre sebeplerin vardır. Oo çözülebilecek bir sorun ise çözmeye çalış. boşanmak en son çare olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılbimiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılÖncelikle bu konuda çok dolandırıcı ile karşılaşıldığını ve işinin ehli olmayan hoca bulmadığınız sürece çalışmamanızı tavsiye ederim… Çünkü ben bu konuda kendimi iyi bilir, asla kandırılmam dememe rağmen kandırıldım.
Bugüne kadar işlem yaptırdığım hocalar içinde en iyisi olarak medyum ali gürses’i söylüyorum. Bu hocayı bulana kadar çok paralar kaptırdım millete. En sonunda sağolsun bir arkadaşımın tavsiyesi ile birlikte bu hocayla çalıştım. Medyumali. com sitesinde yaptığı bir sürü çalışma var, ben de vefk işleminde karar kıldım. Hocayla telefonda görüştüm, işlemin bana uygun olduğunu söyledi. Onun üzerine ben de çalışalım dedim. Bir hafta süre istedi, işlemi bu sürede tamamlayıp evime kadar gönderdi.
Vefkler 1 ile 40 gün arasında tutan çalışmalarmış hocanın bana dediğine göre. Ben de sabırlı bir şekilde beklerim, gerekirse 40. Gün olsun yeter ki olsun demiştim. Beklerken bir haftada istediğim sonucu alınca şok oldum resmen. Bu kadar erken ve etkili olacağını tahmin etmiyordum.
Büyü, vefk gibi olaylar gerçek ve binlerce yıldır insanların hayatında var olan konular. Bu gibi konularda yapılacak olan çalışmalar da gerçekten etkili olabiliyor. Tek yapılması gereken doğru hocayı bulmak. Ben Ali Gürses beyi tavsiye ederim.00 Yorumla
+1 yılBoşan. Burda millete anlattığın gibi anlat! Ne demek sevgim azaldı! Böyle bir şey olur mu?
39 Yorumla
Soran+1 yılanlayamassın. sevgim azaldı ama bu biranda oldu depresik bir durum kimse anlamıyor. anlayamazlar büyük bir aşkla evlendim ve şu an evliliğimin temeli yok evin çatısı yok düşün ki öyle bir durum
Soran+1 yıleşim e ne diyicrm sen sözünde durdun ams ben dönüyorummu diyicem
- +1 yıl
Anlıyorum kardeşim! Hayırlısı! Rabbim sen ve senin gibi olanlardan korusun
Soran+1 yılsen ne anlatıyorsun sen benim ne çektiğimi biliyormusun bu benim suçummu sanıyorsun elimdemi sanıyorsun herşeu biran da oldu sanki biri bana büyü yaptı gibi pskolağa gittim bazen bu durumun olduğunu söyledi geçsin diyr her gün dua ediyorum sen benim neler çektiğimi nerden bileceksin. yargılamak anlamaktan kolaydır. ben onla boşansam bile hayatıma başkası giremez. ben pskolejik olarak çöktüm yemek bile yiyemiyorum. nasıl oldu bu biran da diyr kafayı yiyorum. anlamıyorsun. ben bunu anlamıyorum. bir anda oldu. ve pskolog geçer dedi gerisi büyü diyo zamanla olsa anlarım ama yok. ve sevgim azaldı ne demek diyosun ya diper insanlae givi evliliğimiz cinsellik üzrine kurulu değildi aşk üzerine kuruluydu çünkü. ama işte ben yıkıldım. 10 kilo 1 ayda verdim yav al yavaş eriyorum sen beni suçluyodsun ben ı daha da çökertiyıesub şu an bizim eşimle aramızda evliliğimizden dahs mühim bir konu var ben. şu an tek derdim bu durumu kurtarmak ve geçemesi
- +1 yıl
Kusura bakma senin gibi insanları anlamıyorum hani eşin kötü olsa tamam diyeceğim ama iyi bir eşin var mış
Soran+1 yılhayır ben bu durumdan kurtarmak istiyorum. ve ben onun için boşanmak istiyorum mutsuz olmasın diye. benim sorunlarım yüzüden o da yıpranıyor dayanamıyoum
Soran+1 yılyani o bir erkek beni çok secdede benim depresyonlarım yüzünden 1 aydır ilişkiye girmiyorum onu mutsuz ermeye hakkım yok. sans yemek bile yemiyorum diorum her gün o bana yedirmek için uğraşıyor bir iki kaşık.
Soran+1 yılsen yaşamadan anlamıyorsun inanmazdım ama ben bişe büyü olduğunu düşünüyorum artık ben gittim başka bir kadın geldi sanki 70 yaşında nine gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılevden çıkarmıyorum elimde değil gerçekten
+1 yılBenimde sevgilim yok sebebini bilsen sasirirsin niye yok diye sebebi su sevgilimin en yakın kankasi kiz arkadaşıyla basildim ama kız istedi sevgilim bizi ilişki üstünde yakaladı beni suçladı kankasi ile görüşmeye devam ediyor ama benim durumuma çare yok
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde boşanan boşana biliyorsun, biz geri kalmayalım boşanalım gitsin:) :) şaka şaka:) valla zor bir durum. Kocan seni seviyorsa biraz söylemesi sıkıntı. Boşanmak istiyordan demek ki bir problem var o problemi söyle bunlardan dolayı boşanalım de. Kocan modern ve analayışlı ise sıkıntı yok değilse işin zor, çok sıkıtı çıkar.
08 Yorumla
Soran+1 yılproblem artık eskisi givi aşık değilim başka birinde de gözüm olma nnamuslu insanım ama sevgi olmadan yabancı gibi artık
- +1 yıl
ayrılınca ondan sonra hayatına başka bir erkek girecek ona mı aşık olacaksın diyelim oldun onla evlendin belli zaman sonra yeniden aşk bitecek ve adamı boşayacak mısın?
Soran+1 yılyo artık hayatımda kimseyi istemiyorm sakin gürültüden uzak bir yerde bir köpek ya da kedi ile yaşlanmak istiyorum
- +1 yıl
kendini kandırıyorsun öyle yaşayamazsın nereye kadar:) çocuk falan yok mu
Soran+1 yılhayır. pskolok arkadaşım bu nun normal olduğunu genellikle ilk evlendiğinde yaşanan bir durum olduğunu söyeldi sonradan geçiyormuş
Soran+1 yılama ben gitmek istiyorum bir haftadır televizton izleme bahanesi ile salonda yatıyorum bir aydır dokundurtmuyorum kendime 2 ay önce sarsılmadan uymazdım dizime yatırıp saçlarını severdim şimdi yabancı sanki
- +1 yıl
seninki psikolojı boşanma, daha kötü olursun. Zamanla düzelir.
Soran+1 yılinşallah. canım yanıyor
Neyin olmadığını, neden olmadığını sakin ve net bir dille söyle.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ailenle ve yakın dostlarınla iyice irdele. Muhakkak boşanma sebebi olduğuna kanaat getirirsen o da anlayacaktır. Sebepleri göremedim ama eşine söyleyeme şeklinde var olan tereddüt ikinci defa düşünmen gerektiğini getirdi aklıma.
010 Yorumla
Soran+1 yılsebebim sevtgim azaldı
- +1 yıl
Peki neye göre veya azalan şey ne olduda artık artma diye düşünüyorsun (Özel değilse yazarsın, özelse bana kalsın demen yeterli)
Soran+1 yılhiçbir şey yok eşim beni çok sever sadece bir Eşi değildir Bazen anne bazen Baba bazen dost her şeyimdir yol gösterici midir Yani en büyük destekçim şu zamana kadar kalbim bir kere bile kırmadı hiç bir yanlış olmadı çok Severek evlendik ama 2 ay öncesine kadar her şey çok güzeldi onu kapıda heyecanla bekliyordum ne olduysa son aylarda oldu bir sevgisizlik var üzerimde Eskiden kalbimi kalbim görünce bile çarpan adam şimdi uzak Onun sevgisini de azalma yok Bir aydır aramızda cinsel bir şey geçmedi bir haftadır televizyon izleme bahanesiyle ayrı yatıyorum ben de bunu bilmiyorum neden büyü olabilir diyenler var geçici bir süre olabilir diyenler var psikolog da geçici bir süre olabileceğini söyledi Allah'tan hayırlısını diliyorum
- +1 yıl
Kesinlikle büyü falan değil bu. Sen onu eve gelince güzelce karşıla ve eski günleri yaşat. O denilen herşeyin yok olduğunu göreceksin.
Soran+1 yılanlatamıyorum. onu görünce kaçıyorum elimde değil
- +1 yıl
Ondan seni kaçıran şeyi bulman şart. Büyük vs demeyin lütfen. İyi düşün bulacağına eminim
Soran+1 yılkaçıran şey benim duygularım. yani bir anda böyle değişmem. pskolog geçer dedi ama bilmiyorum
- +1 yıl
Birşeye farkında olmadan üzülmüş veya takılmışsın. Bu da geçici bir durum. Baksana unutmaya bile başlamışsın.
Soran+1 yılgerçekten onun bir yanlışını görmedim. sevgim azaldı givi hissediyorum. umarım geçer onla şakalaşmayı bile özledim o bu durumun farkındamı bilmiyorum. y
- +1 yıl
Bir adım at ve yaklaş bence. Zamanla soğuma ve onsuz olmak hisleri sana normal gelirse daha zor olur
+1 yılPişmanlıklara yol açabilecek bir şey olduğu için önce konuşarak rahatsızlık duyduğun şeyi belirtip bir çözüme varmaya çalışın. Baktınız olmuyor, aksi takdirde boşanmak istediğini belirt.
121 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı artık o gördüğüm de kalbim çarpmıyor eskiden onu görünce kalbim yerinden çıkıcak givi oluyordu.
- +1 yıl
Yani bir küçüğün olarak haddime değil öğüt vermek, fakat en basit ilişkilerden tut en ciddi ilişkiye kadar, böyle düşündüğünüz ve hissizleştiğiniz dönemler olabilir. Ama çoğu genelde geçici oluyor ve ya sevginiz yeniden kuruluyor. Hele ki evlilik gibi büyük bir kuruluşta, böyle bir durumda boşanmak gibi büyük bir karar almak yerine, farklı şeyler yaparak çözmek ikiniz için de daha iyi olur. Birlikte tatillere gidip, aktiviteler yapıp, belki de kusura bakmazsanız cinsel yollarla ilişkinize zevk katmak duruma düzeltebilir.
Soran+1 yılyaşım 23 benim
Soran+1 yıldayanamıyorum artık.
- +1 yıl
Eğer kararından eminsen kimseye laf düşmez. Ortada bariz bir sebep yoksa önce davranışlarınla belli edip ardından konuşmak daha uygun olabilir. Eğer konuşmakta zorlanıyorsan ilk açıklamayı bir mektupla yapmanı ardından ayrıntıları konuşmanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılcanım yanıyor.
- +1 yıl
Üzülmesinden mi korkuyorsun, yoksa ilişkinizin geldiği durumdan dolayı mı
Soran+1 yılkendimden nedret diyorum verdiğim sözleri tutamadım. onun givi bir adamı kaybedicem hayatıma yeri büyük ve bunu hak etmiyor. her başarım onun sayesinde yol göstericimdi benim. Ben 2 ay öncesine kadar neşe ile onu beklerdim ona sanılmadan yatmazdım şimdi yabacıyım bir eski sevgilisi vardı kocamın kız bırakmıyor du peşini biri l büyü yaptırmış olabilir dedi ama ben inanmam böyle şeyelere ben bu kadar ruhsuz nasıl oldum.
- +1 yıl
Seni seviyor mu peki? Güzel anılarınızı göz önüne getirirsen.
Soran+1 yılsevmekmi? uğruma ölür. güzel anı mı her başarımın arkasında o vat en mutlu odluğum zaman hep onun layken olmuş ben pes etsem o cesaretlendirir ben düşsem o kaldırır. . o benim kocam değildi sadeve anne eksikliği hissettiğimde annrm baba eksikliği hissettiğimde babam bazen dost bazen arkadaş bazen koca bazen sevgili bazende rehberimdi kendimi kaybetsem o bulurdu moralim bozuk olsa o bir dakikaya düzeltrdi. ben kendimi bıraksam o beni bırakmazdı. okulum olsun aile hayatum oslun hep yanımda oldu. ama işte ben bunu anlamıyorum 2 ay öncesi çok güzeldi ne oldu bie ansa büyü ye inansam büyü diyicem
- +1 yıl
Bak. insan psikolojisi, bizim bile anlayamacağımız kadar karışık ve dengesiz. Şu an ki düşüncelerini bir kenara çekip önceki halin ve ileriki düşüncelerini düşün. Sana bu kadar şey katmış, seni böyle delicesine seven, hep yanında durmuş birini hayatından çıkarmak kolay bir şey değil. İnanmayacaksın belki ama, muhtemelen bir süre sonra şu an düşündüğün ve hissettiğin gibi olmayacaksın. Çok gençsin, ve seni çok seven, hep yanında olan bir eşin var. Lütfen iyi düşün. Çünkü ben düşünmedim ve o hatayı yaptım. Eninde sonunda karar yine senin. Ama baksana anlattıklarına, yazık olur.
Soran+1 yıleğer boşanır imda sonrw dan hala esksi givi aşık olduğumu anlarsam o aşk beni bitirir. çünkü görmediğim her dakka bile acı veriyodu sevgiliyeken bana bide onu kayebttiğimi anlarsam gerçekten o aşk bitmez ama bu beden biter. nefes alamam
Soran+1 yılsiz de nasıl bir durum oldu
- +1 yıl
Maalesef senin durumunla aynı. O yüzden şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum. İki senelik ilişkim vardı. O da beni çok seviyordu, çok şey kattı. Sonra bir dönem geldi ve ona karşı bir mesafe ve hissizlik hissettim. Halbuki ilişkimizle hiç alakası yoktu, tamamen kendi psikolojim dengesiz durumdaydı (her insanda olabileceği gibi). Ben bu durumları ilişkimize yansıtıp son vermeye karar verdim. Ama işte hepsinin geçici olabileceğini, ve seni öyle çok seven birinin değerini iş işten geçtikten sonra anlıyorsun ancak. Ve o pişmanlık hissi var ya, canını hiçbir şey o kadar yakmıyor. Çünkü işler rast gitmediğinde kendini suçlayacaksın. Kendi kararınla o düşüşe geçtiğin için, seni sevenlerin değerini bilmedin diye pişmanlıktan kendini yitireceksin. O yüzden ortada ciddi bir şey yokken sakın böyle büyük kararlar verme. Çünkü gerçekten insan ilişkilerinde bu çok normal bir durum ama bunu sonradan anlaman çom yazık olur. Eğer böyle durumlarda düşüncelerini kontrol etmekte zorlanıyorsan bir psikologtan yardım alabilirsin o daha mantıklı kararlar vermene yardımcı olabilir. Benden sana tek tavsiye, seni sevenlerin değerini geç olmadan bil.
Soran+1 yılsağol. bazı insanlar bana baskı yapıyorlar. işte sevgi olmasa ne olur kocan zengin. işte seni seviyor. herşey sevgi mi iki yüzüne gül iki koynuna gir. daha bişey yapmasanda olur. bu insanlar için benim duygularım çok basir. bizim aşkımız benim acılarım ve sen böyle yazınca kendimi çok iyi hissettim. ssaol umarım ben eşime ısınırım takara
- +1 yıl
İnsanların düşündüklerinden uzak dur. Çünkü bir ilişkiyi bitirebilen en büyük şey ‘diğer insanlar’. Sana ve evliliğine zarar vermekten başka bir şey yapmaz. Daha iyi düşünebilmene sevindim, benim çektiğim pişmanlığı çekmenden korkarım çünkü. Aşkına sahip çık derim. Bu durumları da çok takma.
Soran+1 yılumarım öyledir. bende isterim öyle olmasını.
- +1 yıl
İstiyorsan öyledir zaten. Sadece şeytanın fısıldamaları bile olabilir. Temiz kalbine inan, eminim en iyisi olacaktır.
Soran+1 yılçok saol Allag razı oslun az önce lavubaya kalktı saçları eb sevdiğim halinde dağınık ve yatmış bakınca özlem duyuyorum ama biraz sonra eskisi givi hissediyorum.
- +1 yıl
İşte. İçin, aklın hep karmaşık.. onunla geçirdiğiniz güzel anıları hatırla ve kendine zaman ayır. Eminim her şey yoluna girecektir. Çünkü çok belli ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz :)
Soran+1 yılumarım öyle olur
+1 yılEvet klasik aşkım bitti olayı zaten bu hep olucak akıllim git evlen gene azalicak sevgin neden biliyor musun evlenince aşk biter ilişki başlar sadakat güven ilerletip evliliği olay bu zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılben kaybetmeyi bile özledim çabalamayı bile özledim. anlamıyorsun
- +1 yıl
Cokmu duragan
Soran+1 yılhayır
omun laysam kaybetmem. asla. kazandırır. kesinlikle. destek olur yardım eder. ama ben artık kendi başıma kalmak isiyorum
Sevgi biter mi? Ask biter mi? Bitiyorsa niye sever ki neden evkenir ki insan? Neyini sevdin de bitti?
010 Yorumla- +1 yıl
Aşk güzeli aramaktir güzeli bulursan aşk biter ilişki başlar arkadaş ilişkinin ne olduğunu yeni ogreniyor
Soran+1 yılçok aşıktık ama benimki bitti givi hissediyorum. ama omun ki bitmedi. pskolok arakdaşım bu geçiçi bir duygu olabilir kadınlar bazen depresyon dönemleri yaşarlar ve en sevdiği şeyden bile tiksintiler bu illaha insan değil yemek bile olabilir dedi
- +1 yıl
Ben psikoloji okuyorum zaten kadinlarin bu durumları yaşaması çok genel birşey onu demeye çalışıyorum bende psikoloğun dediğini yap bir süre şimdi ben depresyona görsem hayatımda en sevdiğim şeyi bile yapmak istenilen neden çünkü depresyondayım biraz zamana sal sevgiyi tekrardan alevlendirdi zorbirsey değildir birden yok oluyorsa birde de varolur aynı mantik
Soran+1 yılgeçiçi olmasını bile dilemiyorum şu an
Soran+1 yılkendimden nedret ediyorum
- +1 yıl
Sağol dostum
+1 yılBu tarz konulara buralarda çözüm arayan çok fazla insan var ve genelde çözümler yanlış oluyor. Buradan uzaklaş.
011 Yorumla
Soran+1 yılçözüm değil fikir.
- +1 yıl
Fikir olarak eşinle otur bir konuş önce, neden böyle yapıyormuş öğren. Boşanmak bu kadar kolay olmamalı, belki kurtarırsınız.
Soran+1 yılnasıl derim sevgim azaldı sans eskisi gibi aşık değilim diye.
- +1 yıl
Sevgin neden azaldı? İlgisiz mi davranıyor? Yoksa hiçbir sebep yokken mi azaldı?
Soran+1 yılilgizizzmi hayır ilgili seviyor dinliyor önemsiyor kırmıyor ama 2 ay önce kapışa heycanla gelmesini beklediğim adam şimdi yabancı givi sorun benden kaynaklı
- +1 yıl
Çalışıyor musun? Mesleğin var mı, yoksa ev hanımı mı?
Soran+1 yılmesleğim var ama çalışmıyorum ama resim kursuna gidiyorum. ve sürkeli geziyorum
- +1 yıl
Evlilikler sadece aşk ile yürümez. Boşandıktan sonra aşık olacağın biri çıkmazsa karşına ne yapacaksın? En azından seni seven ilgili birisi var şu an.
Soran+1 yıleğer boşandıktan sonra hala onu eskisi gibi aşık olduğumu anlarsam gerçkten biterim çünkü. o aşk beni bitiirir kendimi keserim.
Soran+1 yılondan sonra evlenmem bir daha ben. bir köpek alıp sakin yaşamak isiyorum
- +1 yıl
Eşin ile aranda yaş farkı var mı?
+1 yılOturun ayrılma sebeplerinizi tek tek anlatın durup dururken hiç kimse ayrılmak istemez yani sizi ne kadar anlar bilmiyorum ama yinede konuşmakta fayda vardır
07 Yorumla
Soran+1 yılabi sevgim azaldı gibi hissediyorum. yani yorumları olursan anlarsın teşekkür ederim böyle bir durum değil
- +1 yıl
Aranızda hiç bir ilişki yok mu yani
Soran+1 yılyani şöyle anlatiyim çok aşıktık onun sevgisi bitmedi ama ben benim ki bitti givi hissediyorum biran da oldu bu durum 2 ay öncesine kadar böyle değildi birand olunca bazı arkadşım büyü dedi pskolog geçiçi bir süre dedi. bende bekliyorum kocam depresyon da olduğumu biliyor ama onunla alakalı olduğunu bilmiyor. 1 aydır ilişkiye girmiyoruz. ben ona depresyon da olduğumu söyeldim o da saygı duydu yemek bile yemiyorum. kafayı yemek üzereyim o benle ilgileniyor zorla bana yemek yediriyor. bu günde dışarı çıkmak istedi her gün diyor ama ben istemiyorum dedçm saçlarımı taradı bana hediye almış kar tanesi kolye. sonra tatile gidelim haftaya dedi. saç modelini değiştirelim sans iyi gelir dedi. ama işte ben çok üzginim
- +1 yıl
Peki bu soğumanın altında sana göre etken ne kafanda ki ilgisi alakası varmış eşiyin ama seni bu düşünceye iten illaki ana bir neden vardır
- +1 yıl
Ne bileyim ilgini çeken hoşlandığın veya sana çok farklı gelen heyacanlandırıan biri var mı etrafında aklında düşüncende ya da ilişkinizde monotonluk oluşturan şeyler varmı?
Soran+1 yılbiri yok olamazda ben kocamı tanıdığım gün tüm erkekleri kardeş görüdüm boşansamda olamaz. ölse de olamaz. büyük konuşmuyorum. nunu hissediyorum biliyorum inan. şimdi bir soğuma sebebim yok bir sabah kalktım ve ona eskidi gibi aşık olamdığımı fark ettim ama. nu zamanla olsa anlarım ama işte. biranda oldu. bsn şaşkınım. işte sebeb bulsam bende anlamadım. . gerçekten. çok sevdim ben onu. ama şimdi yabancı gibi bak ben boşanmayı kendim için iştemedim onun için istedim de sordum beni seviyor olabilir ama o bir erkel 1 aydır ilişkiye girmiyor. tamam ne kadar severse sevdin o da erkek. sonra onu da yıpratrıyorum işten geliyor yorgun bana Bişeyler yedire bilmek için peşimde geziyor. buna şimdi çocukluk diyiceksin. ama inan içimden gelmiyor yapamıyorum elimde olsa bende çekmek istemiyim. bir ot gibiyim. işte bu yüzden inanmasam da büyü den şüphe ettim. ama inanmam öyle şeyelere kocam yakışıklı bir adam da. beyefendi kibar anlayışlı çömert romantik. biride ama işte bir anda nasıl oldu inan anlamıyorum. daga 2 ay önce sind kadar o seviyor diye akşama kadar zeytin yağlı sarıyordum. kapıca bekliyordum. ama şimdi yabancı gibi. 10 kilo verdim. eriyorum yav al yavaş. ve ona bunu anlatmadım kendi kendime savaşıyorum bana dua et
- +1 yıl
İnşallah iyi olursun arkadaşım ne diyeyim ama biraz zaman tanıyın bir birinize
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu husuta yardim edip yuva yikan olmak istemem. İçinden ne geciyorsa direk anlat ona. Olmadi 2 damla goz yasi. Hemen tava gelir. Ya devam ya boşan.
00 Yorumla
+1 yılSevgim azaldi diye insan bosanir mi hic?
Yarin artinca nikah mi tazelicen?024 Yorumla
Soran+1 yılanlayamassın sevgim azaldı dite
değil bende Bişeyler var
Soran+1 yılyorumakeı okursaniz beni anlarsınız. bana Bişeyler oldu kendim için değil bu dönemde eşimi yıpratrığım için boşanmak istediğimi söuledim. gerçekten nefes alamıyorum.
- +1 yıl
Ben okudum anladim, senin kafan karisik bence, gereksiz takinti yapiyorsun
Soran+1 yılBakın en zor şey bu hayatta kadın Olmaktır gerçekten kadın Olmaktır bul kalırsın Mahalle baskısı olur evlenirsin çocuk baskısı olur boşanırsın yine sana baskı olur kocan seni döver bu sefer insanlar ne yaptın Kim bilir der kadın olmak zaten zor Sen erkeklerden 1000 kat daha hastasın kadın olarak ve kimsenin seni anlamaması daha çok zor Tamam Eşim çok anlayışlı bir adam Olabilir ama ben şu an Duygu karışıklıkların Dayı ve psikolojik olarak ya da bir büyüğü bilmiyorum Bu nedenle Buraya yazdım beni anlamanız suçlamanız lan Daha kolay olabilir ama siz suçlamayı seçiyorsunuz Bu iyi bir şey değil kadın ne yaparsa suç mu yani çok değişik bir duygu ülkece bu kadınlara hiç kimse saygı duymuyor kadını öldürüyorlar kim bilir ne yaptı diyorlar kadını tecavüze uğruyor kim bilir ne giydiriyorlar �şte ben bu ülkede kadın olmaktan bile sıkıldım kendi hayatım için bile bakın burada size açıklama yapıyorum ben sizden fikir istiyorum yani Nedeni seni ne ilgilendirir Sen bana Bana yardımcı olabilecek misin onu söyle anlatabiliyor muyum
Soran+1 yılkadın olarak daha hassassın olacaktı
Soran+1 yılSuçlamak her zaman anlamaktan daha kolay geliyor insanlara Hayır yani ne olursa olsun ben burada bir şey açıklıyorum Sen bana hakaret etmek yerine senden bahsetmiyorum buradakiler ediyorum Yardımcı olmayı dene ne bileyim ikna etmeyi dene Bana fikir vermeyi de ne hakaret edince her şey yoluna mı giriyor hani bileyim Benim de başıma bu olay geldi ama böyle oldu geçti diyen biri olabilir ya da ne bileyim böyle şeyler Bence geçici olur evlilikte Olur diyen tecrübeli biri olabilir ama herkes burada eleştirmek için girmiş yardımcı olmak için değil ama sitenin amacı birbirimize Yardımcı olmamız saçma değil
- +1 yıl
O kadar dolusun ki, keske bu kadar seyi buradan yazmasan.. en ozel sirlarini buradan paylasma lutfen...
Soran+1 yılNe olursa olsun ben şanslı bir insanım eşim gerçekten iyi biriydi anlayışlı saygılı adaletli çok seven biriydi Bu nedenle ben ülkece söyledim insanlara yapılanları söyledim ama işte bazen sorun bunları olmuyor sevgim azaldı hissediyorum Bunu sorunu Sadece çok değişik değil mi Ama işte düzelmesini istiyorum Benim için buradan ya da oradan fark etmez Ben buraya bunu sordum Gerçekten yardım alabilirim diye düşündüm Bu nedenle başka açıklama yok
Soran+1 yılEğer boşanırsam ben kalmam da köpek alır sakin bir yere giderim ben biliyorum ki biz boş alsak bile eşim beni korumaya devam eder ve ben dul kadın baskısını katlanamam Başbakanın kızı bile olsan bu dul kadın baskısı var yani
- +1 yıl
Ne kadar ic dunyani karartmis ve korkmussun...
Soran+1 yılHayatta en büyük destekçi mi kocam di Ben Düşsem o kaldırır Ben pes etsem O yardım eder yol gösterici gibi biri bazen anne bazen Baba bazen arkadaş bazen dost öyle öyle birini kaybedebilirim ama elimde değil Dur dur yapamıyorum bunu kimse anlatamıyorum kendim savaşıyorum onu bile haberi yok yoksa hiç kimseden korkum yok O benim yanımda oldukça kimse bana hiçbir şey diyemez bugüne kadar diyemedi başardım her şeyin altında onun imzası var Bana her daim yardım etti çok iyi biri çok sever beni korur beni sakın 3 kırmaz ama işte Gerçekten ben bu büyü olduğunu düşünmeye başladım Çünkü bir anda böyle Duygu değişiklikleri yani şüphe ettim Umarım geçer
- +1 yıl
Bence zor, sen ic savasini kaybetmissin...
Bu saatte uyumadigina gore, bu doluluk cok kotu.. karsilikli olsak her halde sabaha kadar konusursun
Soran+1 yıleşimle konuştuk. yemek yedirdi bana zorla. bana kolye almış kar taneli. yemi yil hediywsi dışarı çıkalım desi istemiyorum dedim. eşim deprestonds olduğumı biliyor ama onla alakalı olduğunu bilmiyor. haftaya tatile gidelim dedi. saç modelini değiştirelim dedi ilgileniyor çok benle.
Soran+1 yılderdim yok inan eşim üzerime titriyor bie lafım iki lenmez. . ne istersem yapar. ama işte bana biran da böyle odlu. pskolog normal dedi geçer dedi oluyormuş böyle bazen depresyon ve en sevdiğin şeyden uzaklaşıuyormssun diper kadnlar da genellikle maddi şeylerde oluyormuş bend e de eşimde oldu demekki en çok onu sevmişim
- +1 yıl
Maasallah iste, Allahtan belanimi ariyon, icindekilerden kurtul ve enisteyi mutlu et. Bulamazsin oyle adam bu devirde
Soran+1 yılkurtulmak istitorum bende ya az önce aklıma biri bişeu soktu. acaba hamilemisin dedi böyle duygu değişimi ondan olur dedi
olabilirmi acaba- +1 yıl
Valla o kadarini bilemem,, bu cevabi sende
Soran+1 yılyarın test yapicam bide çoçuk olursa o da zor
Soran+1 yıleğer bie haftaya geçmesse kendime okutmaya gidicem.
- +1 yıl
Teste gerek yok, kendinden anlarsin...
Ama yorumlari okudum, madem bu kadar haci hocaya inaniyorsun, ozel hayatini gizlide olsan bu kadar acikca yazma lutfen...
Soran+1 yılbunlar her insansa olıyor. bu da bir site amaç fikir almak. . nasıl doktora gidersin herşeyi söylersin onun gibi amaç önemli ben bana fikir olacak biri olur dite arkadaşım in tavsiyesine yazdım ayrıxa sakin bir dahs bana nasigatnv verme ben nerde nasıl davranacağımı bilirim.
- +1 yıl
Yorumlarda insanlarin niyetini anlamissindir, bana emir kipiyle konusma, ben fikrimi soyluyorum sadece, yaparsin yaomazsin banane
Soran+1 yılemir kipi ile sen konuştun. ve ben zaten farkındayım güncelle mede ben onlara dedim diyeceğimi bak istersen
- +1 yıl
Neyse birbirimizi kirmayalim, hos kiracak bisey de yok zatwn
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evlilik aşk ile değil gerçekler ile ilerliyor.
.01 Yorumla
Soran+1 yılhayır. eğer baştan böylr evlensen olabilir ama büyük bie aşkla evlendip böyle olmak. anlayamazsın sevgim azaladı diyorum
- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce çocukların hayatını düşün sonra hareket et
#AteşiBileSöndürürüm04 Yorumla
Soran+1 yılçoçuğum yok dayı 😂😂😂😂
- +1 yıl
Benden büyüksün birde dayı diyosun :D
Tamam teyze
Soran+1 yılyaşım 23 benim
- +1 yıl
Benim bastonum bile 30 senelik :D
Git burdan torun
Neden boşanmak istiyorsun ki çok özel değilse tabi 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
Eşine bunu söylemeyecek kadar çekiniyorsan belliki eşinin hiç bir şeyden haberi yok hayal dünyasından çıkın ne aşkı ne sevgisi evlenmişsin işte haytına devam et
010 Yorumla
Soran+1 yıleşimle çok aşıktık. ve o sözünden dönmedi ben döndüm sana sevgim azaldı diyorum sen devam et diyorsun
Soran+1 yılsen ne anlatıyorsun. biz görücü üstlü mü evlendik büyük aşkla evlendik o aşk azalınca tabi yeri belli olur aynı kötü kadın gibi konulştun çocukluk mi aşkım gitti diyorum evliliğimizin temeli buydu... anlamıyorsun. bir kadında senin gibi işte kocan zengin sevgi önemli değil iki yüzüne gül iki koynuna gir o seni zaten seviyor dedi böyle hayatmı geçer eğer büyük bie aşkla evlenmeseydik bu sorun olmazdı ama büyük bie aşk la evlendik şöyle düşün binanın temelini yıkarsan hepsi gider bu drum benim me hissettiğim senin umrunda değiş ama yorum yapıyorsun.
Soran+1 yılçoçuk diyodun çoçuk olsam şu an devam ettirebilirdim ams işte yetişkinim ve malesef herşeyi fark ediyorum
Soran+1 yılevliliğimiz cinsellik üzerine ya da sorumluluk üzerine kurulu olsaydı ö devam edebilirdi. ama sadece aşk üstüne kurduk o aşk gidince başka sebep kalmadı anla kocamın aşkı gitmedi ama benimki gitti canım yanıyor anlamıyorsun
Soran+1 yılAyran gönüllü mü Ben sana acıyorum şu an çünkü okuduklarını anlayamıyorsun Çünkü bakan bir görsün Çünkü anlayamazsın Ben şu an eşimden boşansam bile asla hayatıma başkası giremez sana bu durumun zamanla olmadığını söylüyorum bir anda ben bile anlamadım bu bunun benimle alakası yok ya bu psikolojik ya da gerçekten biri bana büyü yaptı Çünkü çok tuhaf Bak gerçekten çok tuhaf ben çok seviyordum eşime şu anda sevmiyorum Diyemiyorum ama sanki sevgim azaldı gibi hissediyorum değişik duygular içerisindeyim bunun neden olduğunu bilmiyorum psikolog arkadaşım bunun geçici bir durum olduğunu ve yeni evlenen bayanlarda olduğunu söyledi zamanla geçiyormuş ait olmama hissi imiş En sevdiğin şeyden bu dönemde soyabilirim sizin bu bir yemek bile olabilir dedi dedi ama ben o anda öyle hissettim bir böyle hissediyorum Umarım Ben de geçen geçen bir şey olmasını istiyorum Sana yemin ederim her dakika dua ediyorum eskiden olduğu gibi kalbimi o sevgiyi tekrar ver Rabbim diye lütfen Rabbim diye yardım et diye çünkü benim canım yanıyor içim parçalanıyor bu duruma katlanamıyorum bunun neden olduğunu bulamıyorum sebep yok ama anlamıyorum gerçekten anlamıyorum bilmiyorum Bu benimle alakalı değil ki beni suçluyorsun ayran gönüllü diyorsun Ben hayatım boyunca ayrılsak bile ondan başka kimseyi hayatıma almayacağım o ölse asla biriyle bile evlenme Sen hala ne diyorsun asla anlayamazsın canım yanıyor ölmek istiyorum ben sen uzaktan bakıp eleştirmenin ne kadar kolay olduğunu çok iyi biliyorsun �nan şu an bu durumun içinde sen olsaydın nefes bile alamaz ya da alırdın Çünkü sen bir bir bakan Körsün anlamazsın hissetmezsin gibime geldi düşünce ne saygım var daha fazla yorumuna ihtiyacım yok �yi günler
Soran+1 yılSana şöyle anlatayım ben asla hissetmediğim bir şeyi yapamam yani ben ona nasıl iyi davranabilirim bir şey hissetmediğim halde Yani bilmiyorum bu nasıl oluyor bilmiyorum gerçekten üzerinde gerçekten bir büyüğü var ya da psikolojik gerçekten Ama sen bana evlilik bu değil diyorsun ben nasıl peki davranacağım onu hissetmediğin bir şeyi nasıl yapacağım anlatır mısın bana bunu ayıp ediyorsun
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİletişim kurarak.
+bebeğim ben senden boşanmak istiyorum
-senin ta mk
+peki tşklr.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarını okudum da normal bir durum değil ve bu durumu çok sık da gördüm kitaplarda falan büyü olma ihtimali çok yüksek sende.
05 Yorumla
Soran+1 yılöyle işe kocamın eski sevgilisi yaptırdı eminim ama bend e pskolejik te olabilir. genellikle yeni evliler de oluyormuş bu bende yeni evliyken hava da uçuyordum şimdi oldu geçsin istiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılHavas ilgi alanım ve çok iyi tecrübeli abiler falan var onlardan da biliyorum kitapları falan da var ki senin anlattığın tanım uzaklaşma birebir uyuyor yani ama istersen önce bir doktora psikoloğa görün eğer olmazsada eşinle beraber düzgün bir hocaya vs gidip bir çözüm ara hani bu normal değil emin ol.
Soran+1 yılpskolağa gittim yeni evli kadınalra oluyormuş bu durum. ait olamama hissi çok sevdiğin bişey den bile nedret edebilirmssin bu bir yemek bile olabilirmiş ama geçiçi imiş dedi
Cevap sahibi+1 yılTamam bekle bir süre daha geçmezse birde düzgün bir hocaya gidersin bu durum için direk ayrılayım olur mu yani çocuk oyuncağı değil ya bu durum. Bence sakin itidalli karar verin.
Soran+1 yılinşallag
+1 yılBüyüklerine anlat onlar söylesin istersen neden bosaniyorsunuz bunun sebebi haklı olmanız lazım?
032 Yorumla
Soran+1 yılbeni. sevgim azaldı yorumları oky
- +1 yıl
Nazar veya büyü olabilir bu durumlarda onlar oluyor jnan
Soran+1 yılolursa. kocamın eski sevgilisi yaptırdı.
- +1 yıl
Işte kadınlar bu konuda şeytan gibidir sen dua ed ve istihare namazı kıl bide az sabr ile bekle bakalım sonra kararını ver annene babana şöyle sonra eşine şöyle anladın son dakikkaya kadar bekle 😗 kötu bişey ben üzülüyorum Allah hayırlısını versin
Soran+1 yılnasıl derim eşime sözümden dönmek üzereyim diy r
- +1 yıl
Evlenmek nasıl helal ise boşanmak da helal ama ben demiyorum bosan boşanmak iyi değil son karar olmalı anladın mı ve bence bekle biraz sabr Ed dua ed güzel konuş hiç bişey olmamış gibi davran bubdha iyi
Soran+1 yılya. bu bahsettiğin evlenmek. ama bizimkisi çok severek evlenmek. bu aşkımızın benim tarafımdsn sarsıntıya uğraması ve onu bu cümleyi söylemek onu yıkar.
- +1 yıl
Allah Allah ya esin seni sevmiyor diyorsun eski sevgilisi ile görüştu diyorsun
Soran+1 yılyanlış anladın eşim in esgi sevgilisi. ykamızı bırakmadı eşim onla sevgiliykrnn benle tanıştı kız zengin koca. avcısı sonra ondan ayrılıp benimle evlenince kız çıldırdı yoksa eşim beni seviyor onla sadece ailesi istediği için evlenecekti beni tanıdı ve aşık oldu o kız zengin koca avcısı öyle yok ss eşim benden başka kimse ile işi olmaz
Soran+1 yılvize kötülükler yapmaya çalıştı ama aşkımızı yıkamadı. beni ezmeye çalıştı. düşün biz sevgili iken o kız bana başka bir numarsan mesaj atıp bu yeni numaram sevgilim yazdı. eşim in adına gibi eşim dr o zaman kayseride idi. ordan işte 2 gün gerçek sandım sonradan eşim ben numara felan değişmedim dedi ve çözdük olayı o derce pislik
- +1 yıl
Anladım e pekinsenn neden boşanmak istiyorsunki ne güzel bir esin ve sevginz var boşanma bence birlikte mücadele ed
Soran+1 yılYani çok Severek evlendik gerçekten büyük bir aşk 2 ay öncesine kadar yani böyle kapıda onu heyecanla bekliyordum O seviyor diye akşama kadar zeytinyağlı Sarardım Bir tek benim elimden yer çünkü yani çok mutluyduk sarılmadan uyumazdık Ama son aylarda bana bir şey oldu bir sevgisizlik hissediyorum bir sevemiyorum yani Eskisi gibi değilim ilk başta ona cinsel yönden karşılık Vermedim yani bir aydır ilişki yaşamıyoruz insan olarak Bir haftadır ayrı yatıyorum bilmiyorum ne olacak Umarım geçer
Soran+1 yılYaklaşık bir aydır Aramız daha ilişki geçmiyor Bana nedenini sorduğunda Depresyonda olduğumu ve cinsel ilişkiye girmek istemediğimi söyledim O da bana saygı duyduğum Bir haftadır da televizyon izleme bahanesiyle ayrı yazıyorum
Soran+1 yılayrı yatıyorum diyecektim
- +1 yıl
Anladım abla bak şimdi senin dediğin şeyler çok büyük ihtumalle uzaklaştırma soğutma büyüsü yapılmış olabilir İnan böyle durumlar var gerçek o kadın yapabilir sen anlamazsın bile istersen sana yardım edeceğim rukiye tedavisi yapan abilerim var onlar Kur'an ile dua ile okuyor üzerinize büyü felan cinler musallat olanları def ediyor çıkarıyor elhamdullh çok kötü bı durum bu eşinize yapmisdir o kadın maalesef böyle durumlar var çareside var Kur'an
- +1 yıl
Esin sana yaklasdigi zaman eskisi gibi güzel gelmiyor soguk kötü geliyor sana deyilmi
Soran+1 yıleşim e söyledim ilişki istemediğimi yaklaşmıyor ben istemediğinde hayır kötü geliyor ama eskisi gibi heycanlı değilim eğer büyü işe o pis kız yaptırdı ama pskolejik işe bilemem
- +1 yıl
Büyü ile ilgili bence o kadın yapdi olabilir kadınlar yapar bu durimlarda iyi bişey yldeuol büyü bozulmasa bosanirsiniz rukyeciye gid
Soran+1 yılbir müddet bekliyicem sonrw gidiyim pskoloğun dediği olmassa. . ama büyü olabilir çünkü zamanla değil biran da sevgim gitti
- +1 yıl
Büyü o eşine bişey vermiş olabilir yiyerek veya okuyarak çok büyü çeşitleri var sana da yapmış olabilir evinize koymuş olabilir çok var
Soran+1 yılElimize girmesi mümkün değil eşime de birşey yedirmesi mümkün değil zaten eşimde sorun yok sorun bende bu bir ikincisi yani O kızın bizimle alakası yok Büyük ihtimalle böyle hani ne bileyim başka türlü şeyler oluyor ya öyle yapmıştır Yani bilmiyorum manyak ya bir de büyüsü ile mi uğraşacağım ben bunu Umarım hemen geçer Eğer büyüğü ne bilmiyorum emin değilim psikolojik de olabilir Bir müddet bekleyeceğim Eğer psikolojik değilse kesinlikle gidip yani bunu halletmem lazım Öyle de geçmezse maalesef ne kendimi öldüreceğim ya da kendimi öldüreceğim başka çaresi yok
- +1 yıl
Abla öldürme ile alakası yok sen manyak mısın ya günaha girersin bak size büyü olmasa bile nazar deymisdir sizi sevmeyen varsa Hased nazar deymisdir anladinmi veya sana çin aşık olmuştur sna koçanı kötü gösteriyor anladinmi rukyeciye gid inşallah
Soran+1 yılöldürme ederken mecazi anlamda yoksa imansız gitmek istmeem hani ölürüm bu olmasa denir ya mecaz yanı
- +1 yıl
Gerçek değil yani
Soran+1 yılgerçekten kendimi öldürmem tabitki
- +1 yıl
Ozman öyle yazma bı daha ben ciddi sandım ablacim😊😊 ama ciddiyim su Hased kıskançlık ile gelen büyü tedavisini yap üzülüyorum sana
Soran+1 yılkocam geldi. yeniyıl hediyeydi almış bana dışarı çıkalım diyor
- +1 yıl
MasAllah hemen saril kocana
Soran+1 yıliçinden gelmiyor ki
Soran+1 yılhissetmediğim bişeyi nasıl yapayım
- +1 yıl
Ozman güler yüz ile karşılaşacasin yalandan gid onunla
Soran+1 yılbu bir kaçma şekildir. ben ona yarın 1 aylığına teyzeme gitmek istediğini söyliyicem. ve onu biras özelersem belki geçer diye düşünüyorum
- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen eşini bizden daha iyi tanıyorsun. Bunu bize mi soruyorsun?
00 Yorumla Tut elimi karşısına çıkalım diyelim biz birbirimizi seviyoruz boşanmalısın kesin boşanır la
01 YorumlaÇek odaya güzelce söyle. Bende bilmiyorum hiç deneyimim yok bunlara.
00 Yorumla
+1 yılNeden bosanmak istiyorsun? Seninle. bir konusabilirmiyiz
00 Yorumla
+1 yılOncelikle ne zamandır evlisiniz ve ayrılma istegi sebebin ne
024 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yıldır evliyiz. severek çok severek evlendik. benim sevgim azaldı ama onunki aynı. sevgim. azaldı bu neden
- +1 yıl
Baska biri var mi peki sevgi azalmasi kötü bu ayrılmayı esin kabul ermeyecek
Soran+1 yılbaşka biri mi. ? sevgim azalsa bile hayatımdski tek erkek olucak o benim. ileri yok. sen bana başka biri var mı diyosun
- +1 yıl
Çok oluyor ne bileyim büyük konuşma birde bu dünyada ne olacagi belli olmuyor
Soran+1 yılBen eşimden mesela ölse bile asla başka biriyle evlenmem bu büyük konuşma değil Bu bir hissetme büyük konuşmak Geleceği tahmin etmektir Ben bunu hissediyorum içimde hissediyorum başka biri istemiyorum hiçbir zaman istemedim ben ilk defa aşık oldum ve ölene kadar da onu mu yani sevgim azalsa bile ondan başka kimse olamaz Çok Sevdim bu sevgisizlik neden bilmiyorum ama kendimi biliyorum ben başka biri hala ile hayatta yapmam yapamam
- +1 yıl
O zamam bosanmana gerek yok ki
Soran+1 yılinşallah geçer bu durum inşallah
- +1 yıl
Gecer ve sakin ayrilmayi düşünme su an için boyle düşüncesiysen sakin esine bahsetme
Soran+1 yılbahsetsetmiyorum ams anlıyormu bilmiyorum
- +1 yıl
Valla bana karim öyle birsey dese soğurum ondan
Soran+1 yılsoğumaz. seviyor beni o sözünden dönmedi ama ben döndüm. Her gün rabbime dua ediyorum eski sevgimi geri ver diye ama. büyü mü bu bilmiyorum
- +1 yıl
Yok ya büyü degildir birden mi azaldi sevgin zamanlami
- +1 yıl
Meslekler ne
Soran+1 yılsana şöyle anlatayım bu zamanla olan bir şey değil 2 ay öncesine kadar gelmesine heyecanla beklediğim adamı şu an o gelince uyuyorum Sonra bir aydır aramızda bir şey geçmedi el ele bile tutuşuyoruz ona Depresyonda olduğumu ve istemediğimi söyledim O da bana saygı duydu Bir haftadır ayrı yatıyorum zamanla değil bir anda oldu bir anda hiçbir şey yok yani bir sabah kalktım sevgimin yarısı yok gibi bilmiyorum
Soran+1 yılEşim mühendis iç Mimarlık ofisi var Ben de Turizm mezunuyum ama çalışmıyorum gün içerisinde haftada 3 kez resim kursuna gidiyorum çok da gezerim
- +1 yıl
Deprosyona girmissin gercekten peki cinsel isteğin olmuyor mu kendin istegin oluncada yanasmiyor musun
Soran+1 yılBen sana diyorum uygusal yokum duygusal yok olan bir kadın cinsel olarak da yoktur Hani söyle sen kalbinde öldürdüğün zaman bir şeyi bedeninde yaş atamazsın Bu yüzden benim şu an tek düşündüğüm bu İnan yemek yemeyi bile unutuyorum yani sadece bunu düşünüyorum aklım sadece sana çalışıyor ilişki bırak yani yemek yemeyi bile düşünmüyorum onu bile unutuyorum şimdi gelince bana yediriyor kendisi unutma söylüyorum diyor Öyle işte Toparlamam lazım Kendimi Hani onu da çok zor duruma sokuyorum yani her ne kadar beni sevse de o da bir erkek ve bir aydır bu da hiçbir şey yaşamadı ona üzülüyorum ama ben şu an sadece aşkımı kurtarıp evliliğimi kurtarma derdindeyim O yüzden hiçbir şey düşünemiyorum bu şekilde kafayı yemek üzereyim Allah'a dua ediyorum geçsin diye artık şu durum Siz de bana lütfen dua edin
- +1 yıl
Ediyorum seni ne deprosyona soktu peki birsey olmus ki birden böyle olmus kapali bir kadin degilsin anlattığına göre büyüyle işinde olmaz
Soran+1 yılKapalı değilim ama Dinine bağlı bir insanım namazımı kılıyorum Allah'a şükür işte beni ne bu hale getirdi Bilmiyorum ki ay öncesine kadar sana anlatmıştım galiba her şey çok güzeldi yani böyle yavaş yavaş olmadı bir anda bir sabah kalktım yanındaki adama eskisi kadar sevgi doymadığını fark ettim Sonra onun beni sevgisini ölçtüm ama aynıydı Ben de bir şey yapmadım �imdi düşünüyorum geçecek diye umuyorum İçimden bir ses bu da geçecek diyor umarım doğrudur Teşekkür ederim duaların için ben de sana edeceğim
- +1 yıl
Gececek sevgin gelecek biraz cabala ama
Soran+1 yılbu gün konuştuk koxamla önce bana zorla yemek yedirdi. sonra saçlarımı taradı bana yeni yıl hediyeyesi kâr tanesi kolye almış. sonra dışarı çıkalım dedi bende istemiyorum dedim sonra haftaya tatile gidelim. saç modelini değiştirelim dedi bieaz konuştuk eşim depresyon da olduğumu biliyor ama onun yüzünden olduğunu bilmiyor. ilgileniyor benle o da inşallah onu takara severim üzerinde ki bu nazar kalkar
- +1 yıl
Bak ne kadar sanslisin
Soran+1 yılgeler vu durumum inaşşallah
- +1 yıl
Anladim düzelecek
buradan yardım alman saçma
bir avukattan öneri alman daha iyi00 YorumlaGüzel bir şekilde anlat rahat ol piskojim bozuldu de
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim için bir ölmediği kaldı nasıl derim sevgim azaldı
Şiddete meyilli biri değilse iki medeni insan gibi oturup nedenlerinle birlikte söyle.
027 Yorumla
Soran+1 yılyo bana aşık seviyo ama benim sevgim azaldı eskidi givi sevmiyorum.
Soran+1 yılya o beni çok seviyo ama işte bende seviyordum pskolok arkadaşım bazen böyle hisseder insan ama zamanla geçiyor dedi
Soran+1 yılbilmiyorum. hata mi yapıyorum bulunmaz adam ama kendimi severek evlendim sanji artık yabancı hissediyorum bir aydır kendime dokundurtmuyorum çok muhabbet etmiyorum ama o hediye alıyor sürpriz yapıyor saol diyip gidiyorum kendimden nedret etmeye başladım intihar etmek isiyorum
Soran+1 yılcanım yanıyor kendimden nefret ediyorum asla vazgeçmiyicez dedik. 2 ay öncesine kadar eve gelmesini 4 gözle beklediğim adam şu an bir yabancı givi geliyor
Soran+1 yılbir eski sevgilisi vardı kocamın peşini bırakıyor du güvendiğim bir arkadaşım size büyü yaptırmış olabilir dedi çünkü biranda böyle duyguların değişmesi mümkün değil dedi ama ben inanmam böyle şeyeler e
Soran+1 yılevet çok güzel bir hayatmiz vardı beni baş üstünde taşırdı severdi. korurdu. üzerime titrer bir istediğimi iki letmesdi ama son bie aydır o işten geliceği saatte uyuyor givi yapıyorum. sabah ta aynı.
Soran+1 yılışkence etmiyorum kendime ediyorum onu kaybedince ben çok eksik kalıcam biliyorum ama sevgim eskidi givi değil
Soran+1 yılşimdi uyuyor. baktım az önce. eli benim yerimin üzerinde normalde ben orda yatarken bana sarılırdı.
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılsoralabilirsiniz
Soran+1 yılyoo beni mutlu editodu bende onu günde çok kes yaptığımız oluyordu. cilveleşmelerimiz. oluyordu yani yatakta çok aşırı mutlu idik kocam yakışıklı bir adam ve çok anlayışlı.. ama benim yaşamaya mecalim yok siz cinsel diyosunuz benim kalbim yanıyor
Soran+1 yılçoçuk yok bizde ama
Soran+1 yıldahs geçen gün komşu Allah benim kızımada senin kocan gibi damat nasip etsin dedi. sonra düşündüm ben boşanırsam bu kız eşime konmaya çalışırsa diyr bir sinirlendim. sonrw dedim hala sevemesem kıskanır miyim ama bazen hissettiğim duygular bundan dahs ağır
Soran+1 yılilk tanıştığımız yere gittim. duygulandım biraz. düzelsin inşlaah
+1 yılKac yillik esin bizden iyi sen tanirsin ablacim
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk. buna dayanamaya bilir
- +1 yıl
Niye ayriliyorsun
+1 yılYapmak zor yıkmak ise çok kolaydır...
011 Yorumla
Soran+1 yılyorumları oku
- +1 yıl
Kardeşim yorumları tek tek okuyamadım genel baktigimizda yikmak isteyen fazla gibi. Ama sen yine de sabret çunku hayat zorluklarla dolu bu durumlarda gecer diye tahmin ediyorum. Allah yardimcin olsun.
Soran+1 yılsevgim azaldı bu nedenle boşanmam isiyorum
- +1 yıl
Yahu sevgi surekli daim kalan bir sey degilki inisli cikisli bir yol. dere tepe gibi. Inan ayrilinca sevmeye baslarsin :))
Soran+1 yılçok büyük bir aşkla evlenirsen. evliliğin temeli aşk olursa. bittiğini hissedersen tabiyki. gerekir.
- +1 yıl
Kardesim az sabret seytana uyma adam seni uzmuyosa bekle inan sevgin de artar inisli cikisli dedim ya. Ha saygi bittiyse onu bilemem.
Soran+1 yıleşim beni herşeyden çok sever baş üstünde taşır
ama işte. böyle hissettiyorum- +1 yıl
Sen bilirsin kardesim diyecek bir sey yok ben soyleyecegimi gorevimi yaptim gerisini sen bilirsin. Allah hayirlisini versin.
Soran+1 yılPsikolog arkadaşım bu durumun genellikle yeni kadınlar yeni evlenen kadınlarda olduğunu ait olmama hissi olduğunu bu dönemde çok sevdiğin bir şeyden nefret edebildiğini Bu bir yemek dahi olabilirmiş söyledi zamanla geçeceğini söyledi eşimle Boşandıktan sonra eğer Onu çok sevdiğimi tekrar anlarsam ben yaşayamam
- +1 yıl
Yasayamam diye bir sey yok Cenabi Hak ne omur bicmisse yasarsin. Biraz sabredersen her sey iyi olur gibi geliyor bana.
Soran+1 yılumarım
+1 yılçok mu ciddi sorunların var
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azald ı hiç bie yanlışını görmedim onun
- Aile & Toplum konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılDirek soyle sevgim bitti bosanalim de
00 Yorumla Kendi ailenle konuş önce
00 YorumlaOna tekrar bağlan çevrimdışı kalmışsın
00 Yorumla
+1 yılEn iyi kararı sen verirsin bişey söyleyemem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Direk soyle ne var yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 44,7b cevap paylaştı.
+1 yıl3 defa boş ol diyerek.
00 Yorumla
+1 yılbozma yuvani illa duzelirrr
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı o da düzeltimi
- +1 yıl
sevgi azalmaz sana oyle geliyodur yuva bozmsk kolaydir kolaya kacms basit biri olma
Soran+1 yılInşallah bana öyle geliyorsun İnşallah hemen geçer sana eskisi gibi oluruz inşallah kalbim yine onu görünce çarpar bu psikoloji x psikolog hemen hemen geçeceğini geçici bir şey olduğunu söyledi umarım umarım öyledir Umarım dediğin gibidir dua et lütfen
- +1 yıl
duam sizinle
Soran+1 yılALLAH razı olsun
+1 yılSebepleriyle beraber anlat işte
014 Yorumla
Soran+1 yılartık sevgim azaldı aşkım bitti gibi hissediyorum o çok seviyor ama ben artık yabancı givi geliyor
- +1 yıl
Bunlar boşanmak için sebep değil
Soran+1 yılartık aynı evde yaşamak istemiyorum eskisi givi sevmiyorum nababilirim.
- +1 yıl
Neden sevmiyosun
Soran+1 yılseviyordum. ama artık sanki yan yana oldukça sevgim azaldı. eskiden nişanlıken eli elime değince kalbim yerinden çıkardı bulunmaz bie adam ama böyle hissediyorum
- +1 yıl
Çok ilginç. Çocuk var mı?
Soran+1 yılhayır yok. bie çoçuk var o da benim. çoçuk gibi davranan ama engel olamayan benim
- +1 yıl
Ne diyim ki. Bir yolunu bul konuş eşinle
Soran+1 yılya geçiçi bir durumsa bu
- +1 yıl
Geçiçi de olabilir tabi. Sabret o zaman
Soran+1 yılgitmek istiyorum dayanaamıyroum
- +1 yıl
Dayan ve sabret
Soran+1 yılacaba diyorum 1 ay abimler e mi gitsem
- +1 yıl
Olabilir. Biraz ayrı kal eşinden
+1 yılBoşanmak istiyorum diceksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşamadığınız konu hangisi ise o konudan başla
08 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
- +1 yıl
Çoçuk var mı
Soran+1 yılhayır. yok ama onu çok seviyordum. ama artık benim kocam olunca sevgim azaldı. ama o beni hala seviyor dün bana sürpriz yaptı akşam odayı süslemiş hediye almış bana sağol dedim yattım. uyudum direk
- +1 yıl
Yuh öküz kadın ilk defa gördüm niye azaldı bir sebebi vardır
Soran+1 yıliçimden geçmeyen hissetmediğim bir şeyi yapamam ben. düzgün konuş
- +1 yıl
Kötü mü konuşmuşum
Soran+1 yılcanım yanıyor
- +1 yıl
Yanmasın bence
- Aile & Toplum konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılİstersen ben söyliyim senin yerine
00 Yorumla Senin eşin sen daha iyi tanırsın biz ne desek boş.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. nedircderdin ey bülbül neden boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılBu iş burada bitecek de
00 YorumlaWhatsApp yoluyla söyle en temiz yolu bu
00 Yorumla
+1 yılNedeni ne peki
09 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
- +1 yıl
Sevgim azaldı diye boşanma sebebi olmaz sende Allah korkusu varsa bu tip bu durumdan boşanma. Ha adam ayyaştır , kadın döver çocuğuna bakmaz o ayrı mesele
Soran+1 yılOlmaz bulunmaz bir eşe sahibim ama bizim evliliğimizin temeli Aşk olduğu için aşk üzerine kurulduğu için bu nedenle sevginin azalması çok önemli eşim benim yol göstericidir beni hiç kırmadı bugüne kadar ama işte böyle hissediyorum Şu an psikolog zamanda bunun geçeceğini söyledi yeni evli kadınlarda genellikle olduğunu söyledi 1 adet ait ait olamama hissi hisse imiş bu
- +1 yıl
Ben seni çok iyi anladım kardeşim. Bütün yorumlarını iyice okudum ve bişiye emin oldum. Böyle bir adamdan boşanırsan ömrün boyunca vicdan azabı çekersin Allah ne iyi hanımlara ne eşler nasip ediyor biliyor musun sen? Adam eşini dövüyor , ayyaş geziyor başka kadınlara gidiyor. Sen bu zamanda böyle adamı bulmuşsun kusura bakma da seninki büyük nankörlük kardeşim.
Soran+1 yılyabancı gibi hissediyorum ben gerçekten anlamıyorum ben kötü bie kadın değilim. ama bizd büyü mü yaptılar bunu bile düşünmeye başaldım. ölmek istitorum
- +1 yıl
Ne yaptılar bilmiyorum ama sakın o adamı bırakma yoksa ölene kadar vicdan azabı çekersin bak bu kadar emin konuşuyorum. Boşluğa düşmüşsün anlıyorum seni ama böyle bir hata yaparsan o adamın ahı fena tutabilir. En doğrusunu Allah bilir
Soran+1 yılhaklısın. Allaha sığınıyorum bana büyü mü yaptılar
- +1 yıl
Olabilir kardeşim sakın boşanayım deme bence hayatının hatası olur git şimdi sarıl kocana
Soran+1 yılanlatamıyorum uzaklaşmam lazım
+1 yılNiye bosaniosn🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
- +1 yıl
Burada yvsk cok bosver takma. Nazardir belki
Soran+1 yılbilmiyorum. büyü ye inansam büyü sancsm bir anda değişti duygularjn
- +1 yıl
Nazardir iste dua dinle bir kac gun nette nazar dualari var bende eski sevgilme karsi oyle olmustm ayrildk 3 yil agladm sonra arkasndan ama cok gozu kaliodu insnalarn bizde cok sonradan anladm nazar oldgnu🤷♀️ Dinle dualari normale donsun psikolojin sonra bak nasil hissediosn
Soran+1 yıldenerim
+1 yılneden bosanıcan kı
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
+1 yılSebep?
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
Emin misin
00 YorumlaNeden peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı aşkım bitti sanki.
Soran+1 yılbie köpek alıp gürültüden uzak yaşamak isyorum eşimin desteği ile yaşamak istemiyorum. kaybetmeyi özledim gerçekten.
Soran+1 yıl23 yaşındayım. 21 de evlendim 1 buçuk yıl oldu
Soran+1 yıl2 ay öncesine kadar gelmesini 4 gözle balkonda beklediğim sargılamadan uyuyamadığım gözlerimin içine bakarken kalbim yerimden çıkıcak gibi olan adam şimdi bir yabancı sanki.
Soran+1 yılhayır yaşayamadığım her şeyi o yaşattı bana. kabuğumdan çıkıp dünya ya ait olma cüretini o verdi bana yanımda oldu bakarkan yapamadığım saçmalıkları bile onun yanında yaptım hiç odam olması benim genç kızken bunu biliyordu ilk odam onla evlenince odlu sonrs bie gün eve geldim boş odaya genç odası takımı almış ssülemiş ve bana dediki genç kızken bir odan olmadığı için üzüldüğünü biliyorum bu oda senin genç kızken olmasını istdipin ods dedi gerçekten de öyle idi beyaz mat mobilyalar isterdim kocaman ayıcık ayıcıklı pjamma takımları gece lambaları herşeu çok güzel di o bana yaşayamadığım gençliğimi bile yaşattı. o genç odasında ben her gün mutlu oldum. yol göstericisi o benim. ama şimdi soğuk hissediyorum.
Soran+1 yılher şekil gitmediğimiz yer kalmadı. yapamadığımız şey yok inan ben dedimki keşke dahs önce evlen şeydim o derce. asla baskısı bir eş değil anlayışlı biti ama işte ben onu hak etmiyorum. sözimde döndüm ben asla ölünceye kadae sevixsz dedik
Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. sebep ney
012 Yorumla
Soran+1 yılartık eskisi gibi sevmiyorum. aşkım bitti o seviyor ama ben artık eskisi givi sevmiyorum. bana karşı bir yanlışı olmadı ama aşkım bitti sanki yabancı givi geliyo artık
Soran+1 yılhayır ama bir arkadaşım bunun geçici bir süre odluğu söyledi.
Soran+1 yıl1 aydır kendime dokundurtmuyorum. üzülüyorum. bu duydu değişimimi uoksa geçiçi bişey mi anlamıyorum.
Soran+1 yıldayanaamıyroum gitmek istiyorum
Soran+1 yıltelevizton izleme bahanesi ile salonda yatıyorum bir haftadır.
Soran+1 yılbir köpek alıcam ve kimsenin olmadığı bir yerde yaşiyicam... çiçekler ı ekicem
Soran+1 yılama ayrılırsak bana verdiği herşeyi geri vericem o kabul etmez ama ben vericem yine de. benim üzerime ev yaptı. bana bankada hesap açtı hepsinş vericem sadce kendim ve benim çabalarım olsun isiyorum
+1 yılSebep
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ki ne oldu ablam.
00 Yorumla
+1 yılsebep
00 YorumlaGel anlat ilk önce
00 YorumlaNeden boşanıyorsun
028 Yorumla
Soran+1 yılsevgim azaldı
Soran+1 yılüzülür. hala aşık bana. ama bu bir duygu değişimim ı yoksa geçiçi bişey mi bilmiyorum
Soran+1 yıldayanaamıyroum gitmek istiyorum anlamıyorsun
Soran+1 yılevey değilim. onun benim için yaptıklarını hatırlıyorum ve böyle bir adamı kaybeden slask diyorum ama sonra da sevgim eskidi givi değip diorum
Soran+1 yıl1 aydır ilişki yaşamıyoruz ve bana nedenini sordu küçük çaplı depresyon dedim ben beklerim seni dedi.1 haftadır televizton karşısında uyuyorum sensiz yatamıyorum gel diyor ama ben dizim var diyorum. eskiden kapıda karşılardım ama artık o gelince uyuyorum. anlıyor belki ama belli etmiyor kabul edemiyor. ya da kendine bile söylemiyor. sabrediyor belkide o da geçiçi olucağını düşünüyor
Soran+1 yılher durumda beni düşünür o. . geçen komşu Allalh senin kocan givi biri benim kıza da nasip etsin dedi kadon gidince ya dedim ben boşanırsam bu kadın n kızı benim kocama konmaya kalkarsa sonra bieaz durdum hala sevmesem kıskanırmıydım dedim. ama sonrs yine farklı hissettim
Soran+1 yılbana büyü yaptılar bilmiyorum artık eski halimden eser yok bende bilmiyorum
Soran+1 yılpskolağa gittim arkadaşıma vu durum genellikle yen evlenen kadınakdsa olduğu ve küçğk depresyon deniliyor ait olamam hissi. çok sevdiğin bir şeyi bile bir anda neder edebilirmissin bu bir yemek bile olabir. pskoloğa göre bu durum geçiçi ve aşkım da zedelenme yok herşey pskolejik yani depresyona girmişim
Soran+1 yılişte ilk cinsel olarak arama mesafe koydum bir aydır aramızsa bişey olmuyo nedenini sordu depresyondayım dedim. bekleeim dedi son bir haftadır televizton karşısında uyuyorum ben sana sarsılmadan uyuyamam gel diyor bende gece bir dizi gösteriyorlar onu izliyorum diyorum sonrw eskiden onu kapının önünde bekleyen ben şimdi o gelince uyuyorum
ve anahtarla giriyor eve farkında mi belli mi etmiyo yok ss kendime mi itiraf edemiyor yoksa o da geçiçi bir durum olarak mo görüyor bilmiyorum
Soran+1 yıladamı görmek istemiyor um sen yardim diyosun. zaten dün bana odayı süsledi hediye almış şağol diyip uyudum bide bende kötü bir hınç var asla rol yapamam hissetmediğim bir duyguyu hissetmiş gibı yapamam
Soran+1 yılnabiyim kaçiyimmi gidiyimmi
Soran+1 yıl2 arkadaşım biliyor bu durumu biri pskolog sonra bir tane boş orta yaşlı bir tanığa anlattım. mal beni çıldırttı. diyorki illaha sevgi şartmı. kocan zengin. seni de seviyor iki yüzüne gül iki koynuna gir başka bişey yapmasan olur benim duygularım acılarım aşkımız onun umrunda değil menfaat herşeu sanli o da moralimi bozdu ama pskolog arkadaşım bana yardımcı olur
Soran+1 yılevet. çok aşıktım diyorum ya eğer boşanırım sonrw eskidi givi aşık olduğumu anlarsam biterim ben diye. o derce sevdim o da beni. gerçi o sözünden dönmedi. ben üd
Soran+1 yılinşallah boşanmam ve bu durum geçer eski hallwrimiz özledim
+1 yılNeden niçin niye 🙄
00 YorumlaKonusmak istersen 👍
11 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım