Merhaba 3 gün önce eşim işten eve geldi 4 ay oldu gideli telefonunu kurcalarken başka kadınlarla çektiği fotoğraf ve video gördüm itiraz ettmedi gayet rahat bir şekilde evet yaptım dedi bütün ailesi onu haklı gördü ama bu ilki değildi Bi tane oğlum var 3 aylık babam dön dedi abim boşun dedi ne yapıcam ben Allah aşkına bir fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe güzel bak ailen senin arkanda duruyor arkasında durmayan aileler var ayrıca eşinizi haklı gören ailesi de eşiniz tam reziller resmen hem ahlaksız şeyler yapıyor hemde haklı görüyorlar ne enteresan bir dünya da yaşıyoruz ailenizin dediğini yapın fikrim bu yönde
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşınız çok genç çocuğunuzun olması çok kötü bir durum. Ailesinin kabul etmeside akıl alacak bişey değil. Boşanmak kolay bir şey değil elinizde ki o video resimler ilişki sırasında çekilmemişse bir kanıt değeri taşımıyor me yazıkki. Çekişmeli boşanma davaları 5 yıla kadar uzayabiliyor. Çok üzüldüm sizin adınıza.
00 Yorumla
+1 yılSakın boşanma ben kocan haklı demiyorum lakin , abinin boşan demesiyle , babanın dön demesiyle olmuyor bu işler, boşanınca abin mi bakacak sana , baba ocağı ayrıdır lakin , daha yapıcı olmalarını beklerdim. Daha çok pişman olma ihtimalin var. Yapıcı olmak yerine yangına körükle gitmeleri kötü olmuş.
05 Yorumla- +1 yıl
@Kurtkitap bilgisiz , ilgisiz , kitap nedir bilmeyen , dinleme vasfı olmayan , bakış açısı dar kişilerle muhatap olmak kendini bilen vizyon sahibi insanın ilgileneceği bir iletişim değildir.
- +1 yıl
Kadın aldatsa öldür dersiniz ama kadının boşanma hakkı bile yok
- +1 yıl
Derdi çeken bilir , siz nereden bileceksiniz
Yaptığı şeyin savunulacak bir tarafı olmadığı savunuyor. O da yetmezmiş gibi bir de üzerine evli mi kalmak istiyor? Anlaşmalı boşanmaya ikna olmalı. Oğlun böyle bir adamla büyüyeceğine sadece senin içinde olduğun bir yuvada büyüsün daha sağlıklı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
54Cevap
+1 yılIlgini kes eğer evde yemek yapıyorsan yapma , seksi kes ve ne söylerse söylesin kavga çıkarsa dahi bir şey deme ve elinde delil bulundur. Veee boşa davası açmalısın emin ol itiraz edemeyecek. Neden aldattığı da bir başka soru bu arada aranızda ciddi problemler mi vardı?
10 Yorumlaboşanma bunu çoğu kadın yaşıyor maalesef erkekler ile kadınların aldatması çok farklıdır. erkekler duygusal olarak hiç bir şey hissetmeden bile karşı cinsle ilişkiye girebilir bu artık seni sevmediği anlamına gelmez karısını çok severken aldatan arkadaşlarım oldu mesela bence bir şans daha ver eğer aynı şeyi tekrar yaparsa boşa gitsin.
08 Yorumla- +1 yıl
Yazık kafanıza, erkektir yapar söylemleri çoğaldıkça bi b? k sanıyorsunuz kendizi başka bi şey değil
- +1 yıl
@KararsızKararlarr bırakın feministliği bu ülkenin gerçekleri bu ben ne bunu normalleştiriyorum nede onaylıyorum sadece hatırlatıyorum. öyle yuva yıkmak kolay değil size kalsaydı memlekette evli insan kalmazdı madem tüm kadınlar bu duruma bu kadar karşı ve duyarlı merak ettim bu adamlar kimle aldatıyor karılarını acaba
- +1 yıl
- +1 yıl
Ulan orspu çocuğu ortada yuva mı kalmış öyle yuvayı ters yatırıp s*iksinler kadın aldatsa hemen öldür dersiniz erkek aldatınca elinin kiri oluyor nedense bu arada belki şaşıracaksın ama bir erkek beni aldatsa net bende onu aldatırdım ödeşmiş oluruz hem kadınla erkeğin alması bal gibide birdir şimdi sg
Hem suçlu hem güçlü! 😱 bu ne yüzsüzlük !!!
Bunu bu kadar pişkince yapıp kabul ediyorsa, ailesi de destek oluyorsa yol ver gitsin!
Ver mahkemeye.
bosanm, hatta ev kapisinin kilidini degistir girmesin eve bundan once bir kopek al akita kopegi, asiri koruyucu biraz buyudu mu kilidi degistir bavula esyalarini topla kapiya koy evden kov onu, sana zarar vermeye calisirsa da kopek ısırsın onu bakim bir daha bir şey yapabiliyor mu? adi herif ya hem suclu hem güçlü simdi bende sinirlendim bak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmasan daha beterini yapar utanmaz arlanmaz çoluk çocuğun var sahtekar diyesim geldi eşine ben bekarım karımı aldatsam çocuklar olsa ailem beni rezil rüsva eder ailece bozuk onlar
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSana değer vermeyen sorumluluklarından kaçan bir Erkekle birliltesin.
Kaldıki Maddi anlamda Güçsüz olan Sensin anladığım kadarıyla.
Kendi ayaklarının üstünde durman zor anladığım kadarıyla.
Ne olursa olsun Kardeşini dinle Boşan Evine dön.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunları sen mı yaptın?
evet yaptım?
sor bi neden yaptım?
:)
miden kaldırıyor ev hanımı modunda aılen arkanda durmayacak ıse sindir devam et.
tersi ise tekmeyi at gitsin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorman bile kendine olan sayginin olmadigini gosterir. Pişkin pişkin yaptim diyen adamdan ne bekliyosun ki bari azicik inkar etseymiş ne kocandan ne ailesinden bir yol olmaz. Ayaklarinin uzerinde dur boşa
00 Yorumla
+1 yılKardeşim burada birden çok geri kafalıyla karşılaşmışsın. Önce bi git kısa bir süreliğine ama onun seni bulamıycağı bir yere. Biraz sürünsün pişman olsun ayaklarına kapansın özürler dilesin. Eğer seni gerçekten seviyorsa sen gittiğinde bunları yapacaktır. Eğer sevmiyorsa sen gidince vicdansız gaddar birine dönüşüp zarar vermek istiyecektir ondada gerçekten sevmediğini anlarsın boşanırsın. Fotoğraflarda hala duruyorsa mahkemede kanıt olarak göster.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Baban abin sana destekse hic dusunme. Ailesi bile onu hKli goruyosa o adam bu kadar yuzsuzse sana ne saygisi ne sevgisi vardir. Boyle adamdan koxa olmaz don evine.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılAilende destek oluyorken boşan bitsin, kendine saygısı olmayan bir adam belli ki
22 Yorumla
Soran+1 yılAilem hepsi izin veriyor bir tek babam istemiyor
- +1 yıl
Hayatın boyu pişman olma, baban istemiyorsa istemiyor. O mu yaşadı senin yasağını sanki. Kendin için yap bunu. Kendini düşün, önce kendini
+1 yılonun isteyip istememesine bakmiyor. kanitlari gizlice kendi telefonuna gonder. sonra ona tazminat davasi ac. kopek gibi bosanir. ustune bir ton da para oder. bunu bile bilmiyor musun gercekten?
00 Yorumla
+1 yılBoşan. Sizden özür diledi mi? Bir daha olmayacak dedi mi? Hem öyle bir şerefsizliği yapmış hem de önünüzde rahat rahat gülüyor öyle mi. Sizi çok küçük düşürücü bu. Kendinize saygınız varsa boşanın
00 Yorumla
+1 yılBence boşan boyun egme hangi devirde yasıyoruz ya bide ailesi haklı gormuş ailesinin kızının kocası da yapsın onu da haklı görsünler ne kadar igrenc insanlar ama merak etme ahın kalmaz onlara. Bence boşan derim böylelerine boyun egdıkce sonu cinayete gidiyor ya da kadın intihar ediyor piskolojının etkisiyle çok gördum cevremde. Eger ailen arkandaysa hıc korkma boşan.
00 Yorumla
+1 yılPişmansa affet 3 aylık bebek babasız büyümesin. Ayrıca erkekler eşleri hamilelik döneminde bazen cinsellik için böyle haltlar yapar. Yuvan için lütfen affet
03 Yorumla- +1 yıl
Kadın aldatsa öldür dersiniz erkektir yaparınıza sokayım
- +1 yıl
Öyle yuvayı ters yatırıp s*ikerim ortada yuva mı kalmış
- +1 yıl
@Alara00005 benim düşüncem çocuk üzerine ayrıca terbiyeli konuş adamdır yapar demedim ben.
Eş olmadan çocuklarla zor olacaktır ama böyle şeref yoksunu eşle daha zor olur hayat inan
20 Yorumlaihaneti kabullenip yaşayacaksan devam et. ama ortada çocuk var. bu tamamen senin kararın. eşini seviyormusun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni aldatanin ikna olmasını mı bekleyeceksin.
Bu iğrençliği yapanla nikahlı kalma niyetin mi var?00 Yorumla Şerefsiz herife bak hem aldatıyor hemde boşanmak istemiyor haa arsız yüzsüz pislik ezik aciz. Sen dava aç uzak dur pislikten
00 Yorumlasende onu aldat ya ödeşiriz der ya da seni boşuyorum der :D
10 YorumlaNe yapicagim diye soruyormusun birde? Boşanma davası aç nafaka al.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Delilin varsa aileni dinle onlar halleder. o fotoğraf ve videolar elinde yoksa uğraştırır...
10 YorumlaBenim anlamadığım ailesi kocana nasıl hak verdi? yani hangi mantıkla hak verdiler?
00 Yorumlabence boşan seve seve istemesi gerek aldatmadı mı zaten neyin peşinde :/
00 Yorumla
+1 yılGörüntüleri mahkemeye delil olarak sun, tazminat alırsin. Çocuğunda var zaten nafaka da alırsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı. O istemiyor derken onun ne istediğine mi bakıyorsun hala yani.
00 Yorumla
+1 yılNasıl haklı görebiliyor anlamıyorum resim sende duruyorsa mahkemeye kanıt sunarsın
00 Yorumla
+1 yılO video ve fotoğrafları kendine at whatsapptan delil olarak mahkemede sun
00 YorumlaBosan ya bari utanmaya yüzü olsa neyse de yuzu bile kizarmamis
00 Yorumla
+1 yılhakkın da hayilrisi daha sakin bir kafayla düşün ama kolay değil boşanma sonrası
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAç davayı fotoğrafları da kanıt olarak kullan. Bir an önce de evleri ayır.
00 Yorumla Sürekli seni aldatıyor anladığım kadaryla biraz can sıkıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarından ayrılmak istemediğin belli belki çocuğun için ya da eşini sevdiğinden. Bu durumda tepkini ver ağır bir ders alsın sonra affedersin
12 Yorumla- +1 yıl
aynen ak ayrilmak isteyen kararli olan her turlu yapar. daha burada sormak nedir?
- +1 yıl
Kadın aldatsa öldür dersiniz
+1 yılOnun teldeki fotoğraf ve videoları kendi telefonuna at sonra boşanma davası açıp bunları mahkemeye delil olarak sun
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanın sizi aldatan birine asla katlanmayin cunki o bunu huy haline getirmiş
10 Yorumla
+1 yılsende onu aldatır isen ya da kendinden uzak tutar isen odaları ayıra bilirsin aynı masada yemek yemez isen aynı oda durmaz isen seks yapmaz isen boşanır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ortada çocuk olmasa bi dk dur demem ama çocuk war o yüzden ne desek boş
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı.
+1 yılZinadan dava açarsan boşanırsın hemen belli bir süreyi geçerse bu kural geçerli sağılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğini yatakta ihmal etme diye boşa demiyorlar bir kere de hatayı kendinizde arayın
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@darkmood hayırdır
- +1 yıl
Eşiyle konuşsaymış onunla çözmeye çalışsaymış çözemiyorsa da yolları ayırsaymış
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi Seni biliyorum burada seksting yapiyorsun özelden
- +1 yıl
Ne alaka a*q bu konuyla
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi burada ahlak dersi vermeden önce kendine bak
- +1 yıl
Sen aldatmayı meşrulaştırıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi evli olduğun halde neden seksting yapıyorsun burada
- +1 yıl
Biri yorumlarımı siliyor ama evli değilim sgsgshsh ayrıca öğrenciyim yani
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi sekstingi mesrulastirma
- +1 yıl
Seksting de bir insanı kandırmıyorsun :)
- +1 yıl
Ya tamam aldatmak çok güzelse evlen ve kanı aldatsın ne diyim senin zevkin
- +1 yıl
Karın*
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi sende hayatında biri varken sekstinge devam et
- +1 yıl
Benim hayatımda biri mi var abi siz ne diyorsunuz sgshsjsj
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi benim karım mi var
- +1 yıl
Sen evlisin mi dedim? Evlen o zaman karın da yapsın çok güzel bir şeyse dedim.
- +1 yıl
Sana göre normal ya aldatmak
Cevap sahibi+1 yıl@nebilimismi senin hayatında biri mi var dedim. Olunca da yap dedim
- +1 yıl
Ben hayatımda biri varken seksting yaparım beni tatmin ediyorsa diye bir mantıkla yaklaşmadım ama senin kafan bu, beni tatmin etmezse aldatırım hata onda diyorsun.
- +1 yıl
Etmiyorsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kabul et sineye cek kal.. ya da kendine olan saygini dusun Ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ilk aldatması değilse ve bunu devamlı yapıyorsa ben olsam ayrılırım herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun için aldatma sayılmıyor onlara değer verse seninle evli durmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma davası aç.
Elinde kanıt var mı?
Eşinin çekindiği fotoğrafların sende yedeği var mı?00 Yorumla
+1 yılAbine söyle sıkıştirsin o eşin olacak namuzsuzu bi güzel dövsün. Sonra akillanir belki. Ailenin zihniyeti ne ki oğlunu iyi bekle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hemen boşan demeyin o çocuğa o babadan başkası ne sahip çıkar ne de bakar hiç erkeği savunuyo demeyin savunmak değil o kadın illaki evlenecek üvey baba bakmaz çocuğa anne çalışacak çocuk perisan
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın aldatsa öldür dersiniz
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorun sendedir sen adama nasıl davranışında gözü dışarı kaydi
01 Yorumla
+1 yılAilen arkandaysa öyle insanın kahrını çektiğine değmez boşan yazık edersin yoksa kendinede evladının geleceğinede
10 Yorumla
+1 yılUmarım hayatınız için iyi ve hayırlı bi karar verirsiniz. Sakın göz ardı edecek harekette bulunmayın affetseniz bile..
00 YorumlaBOŞAN! Neyi bekliyorsun ne soruyorsun burada? Abin baban boşan gel demiş neyin kafasındasın sen bir dk durma boşan
00 YorumlaGerekirse çekişmeli bitir bu işi. Güzel bir avukat bul.
10 YorumlaEşinin şu an taşlanarak öldürülmesi lazım. Taşlayarak öldür onu
00 Yorumla
+1 yılAdam belki sadakatsiz dizisinden etkilenmiş ikinizide seviyor
020 Yorumla- +1 yıl
Diziden etkilense aldatmaya korkardı 😄
- +1 yıl
@nebilimismi dizi deki korktumu
- +1 yıl
Devamında böyle olacağını bilmiyordu o ama izleyenler biliyor artık
- +1 yıl
@nebilimismi adam ikisinide seviyordu bırakmak istemiyordu
- +1 yıl
Öteki kıskaçlığından neyapcagini şaşırdı
- +1 yıl
Offf izlemedin mi sen diziyi sonradan aldattığı kişiyi sevmediğini söyledi hataydı dedi
- +1 yıl
@nebilimismi yeni sezonda izlemeden
- +1 yıl
Adam pişman oluyor Yani eski eşine dönmek istiyor vs
- +1 yıl
Asya'ya olan aşkı daha ağır bastı ondan söylemiştir
- +1 yıl
Diğerini sevse tamamen kopar mıydı 😄 direkt boşandı yüzüne bakmadı
- +1 yıl
@nebilimismi yaşanan olayları gormedinmi neler yaptı adam tabi soğur ondan hemen boşar ilk bölümler nasildi
- +1 yıl
Yooo kadın kendini bozmadan daha adam eski eşine takıntılı gibi davranmaya başladı hiçbir olay olmadan.
- +1 yıl
@nebilimismi tamam adam takıntılı olduğu için karısı da onun kıskanç liğindan oyunlar oynamaya başladı
- +1 yıl
E hangi kadın olsa kıskanır senin eşin başkasının peşinden koşsa kıskanmaz mısın
- +1 yıl
@nebilimismi telefonla biraz oynayim hemen kucaklıyor
- +1 yıl
Ben bunu sormadım ama neyse dizinin amacı insanlara aldatması için cesaret vermek değil aldatan birinin pişmanlığı
- +1 yıl
@nebilimismi valla o dizi de aldatan aldatana
- +1 yıl
Ben sana yazdım ki hakaret ediyorsun bide diyorsun eggelledim engelle ben terbiyemi bozmiycam kötü söz sahibi ne aittir
- +1 yıl
Kimseyi de ifsahlamadim nerden çıkarıyorsun
- +1 yıl
Hem sen benim yorumuma cevap yazdın
+1 yılDava açıp boşanabilirsin ya da umursaz davranarak kapında pişman olmasını sağlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılAilen gel diyorsa git yanına al bebeğini de. Boşanırsın merak etme sakın kavga falan etme
00 Yorumlayani resimleri al delil olarak göster o istemese de boşanırsın
00 Yorumla
+1 yılkanıtın varsa boşanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum dedi ama aramızda hiç bir şey kalmadı ki:((
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Daha da ne yapacağım diye soruyorsun komik.
10 Yorumlasende onu aldat olsun bitsin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Surundureceksin o zaman boşanmak istemeyene reva
10 YorumlaNeyini soruyorsun? Boşan
10 Yorumla
+1 yılİnsan bazen istemediği şeyide yapar. Boşan gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim beni aldattı, boşanmak istiyorum ama o istemiyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler