Merhaba arkadaşlar eşime çok sadık birisiyim o benim ilkim ve eşime göre de daha güzelim dışardan herkes beğenir beni aldatildiğimi öğrendiğimden beri psikolojikmen çöktüm bişey yiyip içemiyorum Bı kızla konuşuyor 2,5 yıllık evliyiz 9 aylık bı oğlumuz var 6 yıldır eşimle tanişmişliğimiz beraberliğimiz var ve kocami çok seviyorum çok kavgalarımiz oldu kendisi tekstilde çalışıyor ve 2 hafta görüşmedik boşanmak istediğini söyledi bı sinirle gitti büyükler araya girince barıştık bebeğim çok küçük olmasaydi şimdi ayrılmıştım kız evli olduğunu bilen biri nasıl ortaya çıkarabilirim yakalamama rağmen inkar etti ve 3 gün beklememi hareketlerime bakıp ondan sonra WhatsApp ve Instagram duvarını evli yazıp profiline bizi koyacağını telefonun şifresini vereceğini söyledi yani önceden herseyimiz ortadaydı şimdi köşe bucak telefonda mesaj yazıyor telefonunu saklıyor sizce 3 gün beklememi söylemesinin asıl amacı ne olabilir? Ve bugün 3. gün eşim 2 gündür hem çok geç geliyor eve hemde çok durgun neden olabilir bu? kıza başka vaadler mı veriyor yoksa kızdan ayrilicak mi diye böyle? çocuğum çok küçük takip de edemiyorum kocamı ve yeni bı ilişki belki en uzun 1 ay olabilir de bu arada ilerde mahkemede de sunabileceğim bı dedilim olsun isterim bunun için ne fikir verebilirsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten bulunduğun durum çok zor. Allah yardımcın olsun. Yapman gereken boşanmak, bir kere yapan yine yapar her zaman söylüyorum. Alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf varya aynen öyle. Bebeğin küçük olabilir, annenle konuş baksın sende çalış. Ne kimseye minnetin olur ne de ondan sonra ağırlık verirsin. Başlarda çok zorlanırsın elbette. Kolay değil bir çocukla baba evine dönmek, ne kadar evlatları da olsan ekmek dilimden ayrılmış bi kere. Ama sıkarsan dişini sonra rahat edersin. Bu şekilde psikolojini alt üst edersin, çocuğunu düşünüyorsan asıl psikolojisi bozuk bir anneyle büyümesini istemezsin. Tercih senin.
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle Eşinizin cebinden bulmuş olduğunuz bir kolye ile onu aldattığını ispatlayamam sınız Bu da mahkemede bir delil olarak yerine geçmez Çünkü orada bunu biri cebime koymuş veya benim bilgim yok dediği takdirde maalesef ispatı zor olur daha sağlam deliller lazım tabii ki bunun öncesinde Eşinizin sizi aldattığını konusunda emin olmanız lazım gerçekten de aldatabilir mi daha önce böyle girişimleri oldu mu veya size karşı tavırlarında değişiklikler var mı Evet kadınlar bir erkeğin aldattığını hissedebilir ancak sizin net olmanız lazım Bu arada daha önce boşanma tartışmasının sebebi neydi neden evi terk etti
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın Yoldayım kar yağışı vardı o kısmı okurken gözden kaçırmışım Şimdi sizin yapmanız gereken şey bunların hepsini Fotoğrafla manız gerekiyor ve aynı zamanda ne kadar elinize delil geçirebiliyor sanız geçirin Hatta Siz şunu yapmanız gerekiyor bir müddet gevşek bırakın yani hata yapmasını bekleyin Eğer daha fazla bir şeyler ele geçirmek istiyorsanız Yani sürekli Tırtıkla dınız zaman çok fazla açık vermeyecektir ama önünü Boş verin Özgür bırakın rahat davranmasına alan açın ve gözlemde kalın 2 tane küçük çocuğunuz var Bazı kararlar alırken çok dikkatli olmanız gerekir ve ki eşinizde sorunlarınız var mı problemler yaşanıyor mu
- +1 yıl
Öyle yapıyorum hani şu an ona bı şans verdim ama bu şekilde hatasından dönmez ise devam ederse buna katlanabileceğimi düşünmüyorum ona hep söylerdim kaldiramayacagim tek yük ihanettir diye sevgiliyken öyle bı girişimde bulundu ama aldatmadan yakalamıştım ayrılmıştım sonra çok pişman oldu baya biseyler yaptı bende bı şans vermek istedim keşke vermeseydim bebeğim için son bı şans verdim peki ne yapmalıyım sizce 3 gün bekle dedi WhatsApp ve Instagram prfline biyogrfmize evli olduğumuzu falan yazcam tlfonumun şifresini sana vercem bu mesafeyi kaldırcam dedi bugün 3. gun 2 gündür çok durgun sizce neden olabilir kızdan mi ayrılmaya çalışıyor yoksa kıza başka vaadler mı veriyor ben ona hiç karismiyorum ona inanmisim gibi yapıyorum ama beni iyi tanıyor biliyor ki inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılŞu an kızla hangi evrede hangi süreçte ler onu bilmiyoruz yani Kıza bekar olduğunu mu söyledi Yoksa kıza seninle boşanmak üzere olduğunu mu söyledi Onu bilmiyoruz Belki de kızla sadece cinsellik için de görüşüyor olabilir Yani bazen erkekler kadınlar gibi olmaz birçoğu cinsel istekleri için birileri ile yola çıkar şimdi kızla arasındaki muhabbet durumu nedir bilmiyoruz Eğer kıza evli olduğunu söylemişse Durumu idare etme peşinde olabilir veya eşinin durumu öğrendiğini söyleyip ara verelim demiş olabilir Eğer evli olduğunu gizlemiş s kızla araya soğukluk sokmasının veya mesafe koyması için bir sebebi ihtiyacı olması gerekiyor Dediğim gibi siz biraz beklemede kalın hemen Ani kararlar vermeyin çünkü ki çocuğunuz var İkisi de çok ufak çocukların Baba olgusunu kaybetmemesi gerekiyor
- +1 yıl
Yani ayrılmamış mıdır sizce 2 gündür aşırı durgun ve dün çok telefonla oynamadı ama böyle benden de uzak tutuyor telefonu kızla 2 gün önce msjini gördüm kurban olduğum seni çok seviyorum gibi uzun bi mesaj atmıştı kız devamını okuyamadan eşim elimden aldı ben onu nasıl düzeltebilirim şu an üstüne gitmiyorum ztn ama 3 gün sonra degistiricem dedi bugün gelicek ve konusucam her şey eskisi gibi olucak dedin ben sana saygı duydum sorgulamadim bekledim sende sözünde dur diycem dün kavga etmek için bahane bile arıyordu böyle her hareketimden biseyler çıkarmaya çalışıyor su 1 tane tek çocuğum var bu arada yanlışlık olmasın 9 aylık çok küçük onu düşünmek zorundayım ama maalesef o hiç beni ve oğlunu düşünmedi
Cevap sahibi+1 yılSimdi Şu an bu potansiyeli olan kisi yarinda buna kalkisabilir. Her koseye skistiginda geri adim atip sana donup, sonra gene baskalarina gitcekse zaten bu is olmaz.
O sebeple sizin elinizi guclendirmeniz lazim.
Yarin nafaka ve tazminat almak icin saglam deliller olmali. Birde Şu an yapmaniz gereken diger bir husus ise, kendi kariyer planiniz olmali. Cunku kadinin ekonomik ozgurlugu yoksa, kendi hayatida olmaz bagimli yasami olur.
Sizin yas kac
Ne mesunuzusunuz.
Bir meslek is deneyimi vs var mı ?- +1 yıl
Yani bugün gelirse ztn bu konuyu konuşursak bana telefonunun şifresini herşeyimi soylicegine dair söz verdi ve ben onun telefonu üzerinden dökümanini çıkarticam orada belli olur hangi numarayla daha çok konuştuğu bilirim ki o kız kızı ordan bulucam çaktırmadan sonra güzel bı planım var onunda sırası gelicek eşimde oda yaptıkları arılık ben işletme mezunuyum eşim çalışmama izin vermedi ama bugün ayrılırsam ailemin ekonomik durumu iyi benim için yatırımları bile var
Cevap sahibi+1 yılAnladim. En onemlisi ekonomik ozgurluk.. bu varsa korkma zaten...
Ama sen genede iyi dusun.
Cocuk olumca maaalesef bazen cesur kararlar alamiyosun
Cevap sahibi+1 yılSiz esinizle konuyu enine boyuna konustunuz mu
Cevap sahibi+1 yılPardon ailenizle enine boyuna konustunuzmu?
Konu hakkinda yeteri kadar bilgileri var mı- +1 yıl
Ailemde o kızın peşinde ztn biliyolar delil için durmami söylüyorlar eğer kendini duzeltirse yuvamı yikmamami ama duzeltmez isede Bosanma davami açicam dedim ya eşim inkar ediyor asla kabullenmiyo cunku rezil olucak aile içinde ve kimse ona inanmiycak bundan dolayı kabullenmiyo
Cevap sahibi+1 yılAma saglam adim atmalisiniz. Yani yavastan alin. Sizi tkplicem. ok. mi sorcaklarim var
Cevap sahibi+1 yılOrdamisiniz
Cevap sahibi+1 yılNasilsiniz.
Ordamisniz.
Sizinle msjlasma ksmina gecmek istiyorum.
Ordan daha uygun olcaktir ama
Cevap sahibi+1 yılNasilsiniz.
KoNusalim bence...
Cevap sahibi+1 yılAtamiyorumki. Ordamisin.. mesj kutun kapali
Cevap sahibi+1 yılTamam istek attım kabul et senin de istek atman lazım mesaj kutun da halen kapalı Ayrıca sen sürekli olmadık zamanlarda buraya gelirsen yetişin kuramayız gün içi gelirsen iletişim kurabiliriz
+1 yılÇok iyi bir avukat her türlü boşar sizi.
Açıkçası bende boşandım. şu an da bir kızıma ve oğluma bakıyorum. Ben bakabiliyorsam sizde bakabilirsiniz. Erkek için çocuk bakmak daha zordur. Boşanalı üç sene olacak.
Avukat illa ki kaır ister. Telefon görüşmelerinin dökümünü temin edebilirsenir belki orada ortaya çıkabilir. Sürekli aynı kişiyle görüşmesi, mesajlaşması delil olarakta kabul ediliyor. Ama dökümü nasıl alırsınız bilemem. Hat sizin üzerinize olsa alabilrsiniz. Ama araya ayrıcaklı insanlşar koyarsanız ulaşabilirsiniz. Sadece emin olmak için.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel kardeşim muhtemelen senin eşin çok saf biri, bi hatunla daha olayım derken ona abayı yakmış emin ol bu geçecektir, yarın öbür gün başka bi hatun olunca ona da abayı yakar çünkü kolay aşık olan bi tip, aslında kafaya takacağın biri bile değil öyle saf yani
19 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim vallahi öyle biri yani saf ama ne yapmam gerekiyor kızı bulucam yani tehtit edicem başka çare bulamıyorum nasıl bana çocuguna dönebilir dün çok durgundu ve acıklı şarkılar dinliyordu bu kıza aşık olduysa ki bu kız onun evli olduğunu biliyor ne zaman vazgeçer ben ona şunu da söyledim eğer bi kadın varsa beni ve bebeğini onun için bırakırsan yarın birgün o kadınla olduğunda seninleyken oda başka evli bı adamla olur yok saçmalama dedi yani ona güzel yaklasmama rağmen o durgunluğu hiç geçmedi çok üzülüyorum
- +1 yıl
İnşAlla bunu hemen anlar yoksa ben buna daha fazla göz yumamam delil toplayana kdr bekliycem duzeltirse kendini ne ala düzeltmezse o kaybeder bide 3 gün sonra herseyimizi koyucam dedi (fotoğraf , evlilik durumu falan ) bakalım bugün yaparsa sözünde durursa o kızdan kurtulmuş demektir diye anlasam yanlış olur mu sizce
- +1 yıl
Ama kıza bağlanmış neden bırakamıyor ona karşı da çok iyiyim aslında hiç olmadığım kadar iyi 1 hafta istedi ondan sonra herşeyi elime vereceğini şifreler hesapları falan ama 3 gün bekledim vermesi hatta bırakıp gidiyordu demek o kdr bağlanmış birakmiyo kızı 1 hafta da neden beklememi istiyo bıraksa ztn şu an bile bırakıp şifrelerini telefonunu rahatlikla vermez mi bide 6 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle bişey yapiyo tlfonu vermiyo
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAraya giren büyükler böyle bir ahlaksızlığı örtemez. Sende çocuğum var kafasıyla sakın ama sakın, karşıdakinden ayrılır, düzelir, eskiye dönebiliriz deme. Kurtul o heriften. Kendini aldatan erkeklerden boşanmayıp, ona dayanmayı sevap sayan kadınların bir bir ruhsal olarak çöküşünü izledim ben. Kimseden böyle bir şey beklenilemez ve sen daha yeni annesin. Allah bilir duyguların nekadar hassas ve nekadar ağır bir yük bu. Delilin olmaması mahkeme açamayacağın anlamına gelmez. Sözel olarak onu aldatmayla yüz yüze getirdiğini ve eşinin durumu kabul ettiğini beyan edebilirsin bence.
22 Yorumla- +1 yıl
Ailen destek olmuyor mu sana
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaten sen ondan güzel olduğun için kendi çirkinliğini reddetmek için aldatıyor bence, aldatılan bütün tanıdığım kadınlar kocasına göre çok güzel. Aşağılık kompleksinden ötürü yapıyorlar bence. Aldattığı kadın evli olduğunu bildiği halde onunla görüşüyorsa zaten profiline evli de yazsa ikinizin fotosunu da koysa kocan o ilişki devam eder. Yakın arkadaşımın ablası yaşıyor benzer durumu çocuğu için devam etti iki çocuğu oldu çocuklar büyüdü hâlâ ayrılamıyor. Yapacaksan şimdi yap çocuğun küçük olduğu için o kadar etkilenmez. Ayrıca şimdi affettim diyelim bir daha guvenebilecek misin bunu düşün. Güvenmediğin biriyle ömür geçirmek çok zor. Bence ayrıl ilerde daha iyi biri çıkarsa onunla evlenirsin bu karaktersiz de kimle ne halt ederse etsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet bende bı yerde okumuştum egolarını tatmin etmek için daha çirkin biriyle aldatiyorlar ama şüphelendigim bir kız var ve kız benim kdr olmasada güzel bı kız ve şaşırdım yani dışarda o kdr bekar var neden kancayı eşime takmış ben şu an o kızın peşindeyim onu bulursam haddini bildiricem ama inada artık bu saatten sonra ala güvenemem bu benim için büyük bir travma oldu yaşayan ölüden bı farkım yok bakicam adam olmaz ise ztn yolu bellidir ben de bu şekilde yaşayamam
- +1 yıl
Bide şunuda belirteyim iş yerinde kim sorsa biliyorlar onun evli olduğunu o kız istemediği için ne yüzük takıyor iş yerinde nede benle alakalı profil resmi evlilik durumu yapıyor şifresini herşeyini vereceğini söylüyor demek ki kız sorun yapıyor bizi koysa bile kız gene sorun yapmaz mı ayrılabilir bunu yapicaksa
Oha şaşkınlıkla okudum ya 6 yılda asla belli etmedi mi böyle olduğunu ay gel de evlenmekten korkma şimdi ya mk etrafta bekar erkek mi kalmadı çıldıracagim yeminle ya çok sinirim bozuluyor nasıl bile bile hemcinsin ya nasıl adamı kafalar. O kocana hele nasıl gider ya karım çocuğum diyemedi mi Allah sana sabır versin. Küçücük çocuğun var daha yeni evlisin ayıptır ya çok kötü bı durum bu okurken ben daraldim seni düşünemiyorum. Lütfen kendine dikkat et ve bence hadi çocuğn için şans verdin diyelim işe gir çalış iş bul kendine annen bakar çocuğuna ayakların üzerinde dur aynı korkuyu o da yaşamali şimdi evdesin oh diyor evde kafası rahat işin maaşın yok. Sen bu süreçte ona bı şans verdin bu şansı birdaha kaybederse dönüşü yok bilmeli sen özgüvenli ol güçlü ol dua et Allah yardımcın olsun inşallah beyini yerine gelir
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten insan 6 yılda geçse taniyamiyormuş hani bu derece ileri gidebileceğini asla düşünmedim bende çalışmak istedim asla buna izin vermedi ama kendi iş yerimi açicam cocugumuda kimseye bırakmaya gerek yok benimle olur oda dediğin gibi bu korkuyu yaşamalı onunla aynı işe girmek istiyorum buna bile sıcak bakmiyo Amin canım Allah razı olsun böyle kızlar da var maalesef yuva yıkan benimde cocugumunda ahina giriyor o ztn mutlu olmaz
+1 yılOff çok Allah yardımcın olsun canım. Boşan diyemem ortada bir çocuk var çünki benim de çok çıkmaza girdiğim zamanlar oluyor ama çocuğum olduğu için boşanmaya pek de cesaret edemiyorum. O yüzden seni anlıyorum ama şu da var bir kere ihanet eden bir defa daha eder hatta bi kere bir kere daha eder yani bunun sonu gelmez. E hal böyle olunca sende psikolojik olarak çok hırpalacaksın çok büyük şeyler atlatacaksın belki o zaman o çocuğa da yazık olucak düşünsene evladına karşı verebilecek birşeyin olmayacak sesine bile tahammül edemez duruma geleceksin. Evde sürekli ağlayan anne eve gelmeyen bi baba o çoçuk da ilerde bu yıkımlarla hayata nasıl atılacak psikolojisi nasıl olacak? Bunların hepsini gözden iyi geçir düşün. benim anladığım bu süre meselesi ne kızdan vazgeçebiliyor ne senden bocalıyor kendince
02 Yorumla- +1 yıl
Amin Allah razı olsun herşeye katlanabilirim ama ihanete asla dedim dün bunu soyledim çocuk olmasaydı sen kendi yoluna ben kendi yoluma ztn güya bugün evlilik tarihimizi falan yazicakti yapmadi 1 hafta daha süre istedi ve bana bı sürpriz yapicagini kendini affettirceğini söyledi bu arada aldattığını inkar ediyor kabullenmiyor asla bende artık inanmış gibi yapıyorum ki salsın kendini er ya da geç bulucam o kizi - +1 yıl
Bir de inkar ediyor yani utanmadan sıkılmadan 😒
Valla gördügüm kadariyla Türkiyede aldatmak, evliyken macera aramak moda olmus, hadi kocan biryerde yerinde duramiyor, macera ariyor, ya bir kadin evli erkekle neden iliskiye girer.
Bu olayda evliligini kurtarmak, kocani kazanmak istiyorsan, kocanin agzinin baya yanmasini sagla, hic korkma, seni seviyorsa, evliligi, cocucu onun icin degerli ise, seni kaybetmemek icin herseyi yapacaktir. Eger yapmiyorsa zaten bugün olmazsa yarin yine aynisini yapar, buldumu yine bosanirsiniz.
Sende en ufak bir korku, cekinme, kaybetme korkusunu hisederse, inan bana kocani kaybedersin.03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeni değersiz görüp başkası ile birlikte olman biri ile devam mı edeceksin gerçekten? Çocuğunun böyle bir baba ile büyümesini mi istersin? Her şey bitti diyelim devam ettiniz ne kadar eskisi gibi güvenebilirsin ki? Eskisi gibi elini nasıl tutacaksın? Kendine öncelikle güzel bir avukat tut. Eşinin haberi olmasın , hatta tek başına başvur. Ama gücüm yetmez dersen güvendiğin birine şöyle. O karaktersizden de hemen ayrıl. Çocuğumu düşünüyorum diyorsun da öyle bir baba ile mi büyütmek istersin çocuğunu?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsunn
+1 yılBu adam ergenliğinde kalmış evlendiğinin farkında değil seni de cepte görüyor. Sen de onu bırakamadığına göre onun bağımlısı olmuşsun ve farkında değilsin. Daha yeni evlisin zaten ömrün boyunca bu adamla kalacağına boşan gitsin. Biraz acı olacak ama eşin seni aldattığına göre sevmiyordur. Büyük ihtimalle daha olgunlaşamamış bu adam.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu adam büyük ihtimalle narsist kavga ettiniz diye belki senden intikam almak için böyle bir şey yapmış olabilir. Psikolojide böyle bir şey var yani. Bir psikiyatrist biliyorum instagramda bu tarz evlilik sorunları hakkında bir şeyler paylaşıyor onu bulursam sana atarım mutlaka araştır o adamı.
- +1 yıl
Uzm. Psk. Fatih R. Civelekoğlu
İnstagram da aratırsan bulursun
Yanlış bilmiyorsam instagramdan eski verileri indirmek 3 gün sürebiliyor. Yani kısacası profili temizleyecek sana ak pak bir profil verecek. Yuvanız keşke yıkılmasa ama aldatılmayıda kimse hak etmez. Kendini aptal yerine koydurma madem aldatıyor sende boşan. Allah yardımcın olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Sizin bahsettiğiniz Whatsapp Web oluyor. maalesef eşinizden gizli böyle bir şey yapmanız sizi suçlu konumuna düşürür. Zaten Yargıtayın daha önce bu konuda aldığı bir karar var. Hem siz zaten yakalamışsınız kaç defa. Kendizi boşuna yormayın. Oturun sakince doğruyu yanlışı belirleyin ve bir karar verin. Allah yardımcınız olsun.
+1 yılAynı durumu evli bir arkadaşım yaşadı 8 aylık oğlu vardı 2 de kızı vardı eşinin arabasına ses cihazı koyabilirsin ya da bir taksiciye para verip onu takip ettirebilirsin resimlerini yakalar ama ses kaydediciyi arabaya koymak en iyisi yorgun geliyorsa birşeyler yaşıyordur emin ol bende evli adamlarla oluyordum bir ara maddi destek olmadan kimse evli biriyle olmaz emin ol.
114 Yorumla- +1 yıl
Hala çok yapıcı düşünmeye çalışıyorsun ve buda ne kadar çok sevdiğini gösteriyor :( Keşke eşin hiç böyle yollara başvurmasaymış. Ben evliyim görüştüğüm birisi vardı bıraktım. sebep olarak söylenecek bişey yok ama bahane inanın çok var ( Boşluğuma geldi, beni çok bunaltıyor vs.) o yüzden kendimden biliyorum bir kere dışarıda heyecan bulduğunda artık mantık devre dışı kalıyor. Bence eşiniz ile bir çocuk ile konuşur gibi konuşun bu durumu bence anlatacaktır.
- +1 yıl
@zoraki45 karşısında kendimi mahvettim ağladım resmen yalvardım bak söyle birisi var biliyorum gördüm msji kimse ara yanımda ayrıl ondan bebeğimiz için bı şans vericem dedim ama yok inakr etti çünkü şundan da korkuyor baristik yeni hani ögrenirsem aileme onun ailesine soyliceğimi düşünüyor haksız çıkacağıni da biliyor ben ailelerimize soylemiycegime dair yemin ederim diyorum ama söylemedi sizce 3 gün bekle senin hareketlerine bakicam sonra herşeyi degistiricem demesinin altındaki sebeb nedir bana söylüyor ben senin gibi sadık birini bulamam ama niye böyle yapıyor
- +1 yıl
Olabilir askeri ücretle olsun bir yerden borç alır para çeker yapar ne olursa olsun araba bile kiralar hakikaten genç biriyle yapar ama bunu ona harçlık verir yardım etmek ister ama birşeyler yaşamıştır ki böyledir ya da kafasını dağıtmak ister heyecan ister erkek adam yapar ben kaç tane evli adamla böyleydim adam katısını çok seviyor ertesi gün benim kollarımda benle mutluydu yani cidden normal bu
- +1 yıl
@Melekkdinçç sende ne maceralar varmış.
- +1 yıl
@tmaa03 Bak kardeşim attığım o yorumun son cümlesini iyi okumamışsın benim orada bir çocuk gibi konuş dediğimin üzerine sen iyice düşün nasıl bir yol izleyeceğini anlayacaksın burada çok fazla özelimi döküp örnekler vermek istemiyorum. Yinede Allah iyilik versin inşaallah yuva kurmak çok zordur her iki insan içinde.
- +1 yıl
@Melekkdinçç Maşaallah kardeşim sende az motor değilmişsin ;)
- +1 yıl
Ama senin yaptığın da hiç doğru bişey değil be güzel kardeşim neden başka çocukların kadınların günahına Giresun yuvalarını yıkmaya sebeb olasin dışarda binlerce bekar adam varken günahını söylemiyorum bile başka insanların ahina giriyorsunuz bu dünyada belki çıkmaz ama öbür dünyanizi ahiretinizi zindan ediyorsunuz Allah öyle erkekleride ıslah etsin hidayet versin
- +1 yıl
Parası olanlarla birlikte oluyorum iş adamı oluyor genelde
- +1 yıl
@Melekkdinçç bırada seni neden suçladılar anlamadım
+1 yılGeçmiş olsun bacım, gönlün ferah olsun. Kanıt olmasa bile hakim sizi bu sebepten boşar sadece avukat desteği yeterli.
Emin olmak için kanıt istiyorsan:
Öncelikle telefonun şifresini öğrenip, (gerekirse illegal yolla) telefon görüşmelerinin dökümünü, mesajların ekran resmini alabilirsin. Eşinin konuşma sırasında ses kaydını alabilirsin.03 Yorumla- +1 yıl
Ya özelime baktı diye dava açarsa?
- +1 yıl
Konuyu iyi bilen birine danış, yanlış yönlendirmek istemem
+1 yıl1) kocan seni aldeatmaya hep devam edecektir çünkü bu bir anlık hareket ya da hata değil onun karakteri bu , ister kabul et ister etme ben söyleyeyim
2) tabiki boşanmak istemez hem evde çamaşır yıkayıp kirlisini temizleyen yemek yapan ve kendisi ile ilgilenen sürekli gidebileceği bir kadın var üstelik ona güveniyor yani her zaman onun bekleyeceğini birisın dişiliği başkasında arıyor seni sadece anne olarak felan görüyor
3) ondan boşanmalısın yoksa bu olaylar seni çok yıpratır, erkekler böyle yani değer verme bu kadar hak etmiyor bak ilkim diyorsun genelde sorun bu oluyor bak dikkat edersen erkek ilki ister ama asla sonda gözleri yok :D01 Yorumla
+1 yılbir de üzerine sana şart mı koşuyor ahahahhahaha
cidden z. yağı türünde bir adam
bir de sen özrü dile bari
delil konusu riskli. senin bulacağın delilleri mahkeme özel hayatın ihlalinden kabul etmeyebilir. avukat bul onunla konuş kısa sürede boşa gitsin.01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bacım bide üste çıkıyor ben ztn bı avukatla görüşücem bakalım ne diyo acaba burada avukat olan bı kullanıcı yokmudur
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Köşe bucak kaçması maalesef bazı şüpheleri verir ancak hemen bu şekilde düşünme araştırmacı ol ama dikkat çekmeden araştır veya bulamazsan eşinle biraz vakit geçirmeye çalış düzeninizi değiştirin daha fazla ilgili ol yaklaş eşine yuva yıkmak kolaydır ancak kurmak zordur
03 Yorumla- +1 yıl
Kızla msjini yakaladım arşivlemişti yani o kdr bekar insan varken neden evlilerle olmak isterler onunda anlamış değilim bebeğim için son bı şans verdim peki ne yapmalıyım sizce 3 gün bekle dedi WhatsApp ve Instagram prfline biyogrfmize evli olduğumuzu falan yazcam tlfonumun şifresini sana vercem bu mesafeyi kaldırcam dedi bugün 3. gun 2 gündür çok durgun sizce neden olabilir kızdan mi ayrılmaya çalışıyor yoksa kıza başka vaadler mı veriyor bende yuvamı inanın yıkmak istemiyorum ama aldatmasina da göz yumamam onunla da çok ilgileniyorum sabah 6 da gider ise onla kalkar kahvaltı hazırlar yolcu ederim öyle değer veriyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizimde tekstil işimiz vardı kadın erkek ayırdığımız halde bu aşk işlerinden kurtarmdık elmanları. cok daha kotu olylar gordum depodaki kameralrdan. babam elmanlar kızdı işı idevır etti. Al karşına konuş eşinli olduğunuzu cocuğunuz olduğunu untmasın eşin. olmzsa aileyi araya sokun kendini umnekle duzelmez bu işler
04 Yorumla- +1 yıl
Ailesi bana inanmıyor bizim oğlumuz öyle bişey yapmaz diyip sırtını sivazladilar ztn her hatalarında bu işede hiç baştan istemedim girmesini ama mecburiyetten oldu msjini yakaladık dan sonra karşıma aldım ağladım içimi döktüm bak varsa söyle ara o kişiyi rest çek söz dedim kimseye anlatmiycam oğlumuz için 1 şans vericem sana yeterli doğruyu söyle dedim gittim içeriye aradan 2 saat geçti baktım kıza yazıyor gene msji hem sildi yani kıt akıllı bende istiyorum ki elimde delil olsun ailesine de sunabileyim
- +1 yıl
Aılesıne kedini kanıtla ben yalndan mi iş takıyorum oğlunuza huzurumuzu bozmak ıcınmı soyle
- +1 yıl
Sen konuştuğu kızı bul ona söyle bırak adamı dıye bu canım kızlar ne ister evlıyden bilmem 18 yaşında komşu kızı babasının yaşındaki admdan hamıle kaldı babasından gizli biz aldrtdık bebeğini
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor gerçekten ama kızın numarasına ulaşmaya calis
Ve o gerçekten bir insansa seni anlayacaktır
Kız anlamiyorsa kızın ailesine ulaş
Gerekirse yuvan için çirkef ol ama çocuğunu bir o... yüzünden babasız büyütme05 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel beni anlayan ve yapıcı konuşan biri herkes bitir ayrıl diyor ama bende yuvamı bir kadın yüzünden yıkmak istemiyorum ki heleki küçük bir yavrum var bugün bitse ailem bakar bakmasına ama bı baba şefkati olmadan olmaz bende babasız büyüdüm çünkü
- +1 yıl
Kuzum diğerlerine bakma senn
Telefon eline geçerse kızın numarasina veya İnternet adresine ulaşmaya çalış
Belkide evli olduğunu bilmiyo eşinin
Yani biliyor da devam ediyorsa da Allahın adaletine bırak kızı
Ama yuvanı Bi şıklık için bozma bebeğin daha çok küçük - +1 yıl
Ama bozan ben değilim aldatan o ve 1 hafta süre istiyor ayrılmaya niyeti olan bı insan 1 hafta istemez 3 gün bekle dedi bekledim ama baktım beni tehtit etti resmen herşeyi yapicam bana karişmiycaksin kabul ediyosan eve gelicem dedi geldi iyi oldu 1 hafta sonra herseyimiz eskisi gibi olucak dedi hala kızla görüşüyor ama
- +1 yıl
Belliki yalan söyluyo sana
Sende kaynananlq konuş durumu
Oğlunuz beni aldatıyor gitmemede izin vermiyor de - +1 yıl
Kaynanam ztn sırtını sivazlayan bugün oğluna öğüt verseydi her hatasında bu insan kendini belki toparlardi
- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılEşinden habersiz bir avukata danış, ne yapman gerektiğini o söyler sana. Kocanın yazışmalarını mahkemede kanıt olarak sunarsan sana özeline girdiğin için dava açabilir. Uyanık ol biraz, yakınlarınla durumu değerlendir
04 Yorumla- +1 yıl
Ben bu tarz haberlere denk geldim, eşinin telefonundaki mesajların ekran görüntüsünü aldığı için gizlilik ihlalinden dolayı ceza alan vs
- +1 yıl
Bana kalsa bir inşan eşinin telefonuna bakabilir çok saçma geliyor bazı yazılar. Seni destekliyorum anlattıklarına göre eşin %100 haksız. Ama o delilleri mahkemeye sunmadan önce bir düşün derim zor durumda kalmanı istemem çünkü o da avukata danışacaktır sıkıştığında. Eline koz verme
- +1 yıl
Bazı yazılar değil, bazı yasalar.. yanlış yazmışım
Bu boşanma süreçleri aşırı yıpratıyor. Gerçekten durumunuz zor. Yani bir şekilde yoluna sokabilme ihtimaliniz var mı evliliginizi? Sizin durumunuzda olan birinede fikir vermek dünyanın en zor işi. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
01 Yorumla
+1 yılAldatılmak çok iğrenç bir durum insanın içinden çıkmıyor acısı... sabretmekten başka yapacağın şimdilik bir şey yok... çocuğun küçük ailelere yansitmadan aranızda çözmeye çalışın.. olmazsa önce onun ailesine anlat durumu
011 Yorumla- +1 yıl
Belki de çözümü kendi ailende aramalisin artık.. yok mu karşısına alıp konuşacak aklını başına al yoksa aklını alırım diyecek biri
- +1 yıl
Ne kadar saygı gösterirsen seni o kadar ezik çaresiz mecbur sayıyorlar.. büyükse büyüklük yapsınlar sende say... adam olmaya niyeti yok anlaşılan
- +1 yıl
Aynı durumda 10 yıl sabrettim ama değişen birsey olmadı.. Allah sabır versin..
- +1 yıl
4 yıl önce ayrildim... şimdi kafam da rahat ruhum da
- +1 yıl
10 yıl evli kaldım 2 çocuğum var.. teşekkür ederim ☺️
+1 yılHenüz minicik bir yavrun var eşini seviyorsun ve yeni evli sayılırsın. Ayrılmak yerine tekrar bir hamilelik yaşamdan eşine yakınlaş kavgadan uzak dur ve evliliğini kurtarmaya çalış. Bir yıl dene en azından.
09 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla emek verdim bu ilişki için bı adi kadın için yuvamı yikmam 9 aylık bebeğim olmasaydı ztn aldatma dışında başka hataları oldu bırakırdım ama bebeğim için son bı şans verdim peki ne yapmalıyım sizce 3 gün bekle dedi WhatsApp ve Instagram prfline biyogrfmize evli olduğumuzu falan yazcam tlfonumun şifresini sana vercem bu mesafeyi kaldırcam dedi bugün 3. gun 2 gündür çok durgun sizce neden olabilir kızdan mi ayrılmaya çalışıyor yoksa kıza başka vaadler mı veriyor
- +1 yıl
Bilemem ama en azından yavrun için dene. Güzel kadınım diyorsun sakın ve tatlı dilli konuş kadınlığını kullan. Erkekler en çok çocukları olduğunda ya da eşleri hamileyken aldatır. Bizde de genelde kadınlar çocuk sahibi olunca eşlerine olan ilgi sıfıra yaklaşıyor. Bir spiral taktır hamile kalmadan eskisi gibi birlikte olursan inanıyorum ilişkiniz rayına oturacak
- +1 yıl
Çocuğum için deniycem onu biraz ilgisiz bırakmıştım ama sıkmak istemedim o bu sefer daha çok üstüme düştü beni çok kiskanirdi ama şu an öyle değil hiç kisnakmiyor acaba sevmiyor mu çok kavgalarımiz oldu belki bu yüzden yaptı bilemem gerçi bahane hepsi aldatmanın affı olmaz bende çocuğum için onun hatrina bı şans verdim tek isteğim çocuğuna bana dönmesi beni duandan eksik etme bacım ben kadınlığımı kullanmak istiyorum ama o çok durgun 2 gündür yaklasmiyor bile bana
- +1 yıl
Bak ihmal etmişsin gece sen yaklaş ona bir denemeylede bırakma. O senin kocan. Gelsene de. Birde kavgalar her erkeği soğutur tatlı dilli ol her zaman bak nasıl eskisinden bile iyi olacak.
- +1 yıl
her şey mümkün elinden geleni sevgi ve sabırla yap vazgeçme yeter.
- +1 yıl
Rica ederim inşallah yuvan kurtulur mutlu olursunuz.🙏
Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. karaktersiz senın bşını yakmış o aldattığı kişi de kendisi gibi karaktersiz çocuk var evet bu durumu etkılıyor ama çocuğunu düşünmeyen sorumsuz adawdan sıze hayır gelwez ihanet affedilmez.
12 Yorumla2,5 yıllık evlilikte bir erkek aldatıyorsa ya eşinden istediğini alamamıştır ya da karaktersizdir. Mantıklı bir kadjna benziyorsun. Eşin karaktersiz bence
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geçmiş olsun ama sakın bu adamı tekrar kabul etmeyin derim eğer ona mecbur değilseniz. Küçücük çocugunuz var bunu aldatmadan önce onun da düşünmesi lazımdı.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet kadınlık gururu..
+1 yılAbla ben senin adına o kadar üzüldüm ki sen kendi kendini avutuyorsun bu adam seni kandırıyor. Büyük ihtimalle ona dönecek bu karar aşamasında 3 gün sonra ayrılacak senden şu an emin olmak istiyor senin yanında değilse seni sevmiyordur. Gururun olsun biraz çocugu bahane etme lütfen yazık kendine hiç mi acımıyorsn?
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel bacım ztn bende onu istemiyorum zorda olsa çocuğum için 1 kere şans vermek istedim belki diyorum umutsuz bı şekilde belki çok iyi olur biseyleri anlar diyorum bugün ayrılmak istedi ztn 3. gundu bana karışma dedi ama evinede geldi şu an bekliyorum acele karar vermek istemiyorum en azından delilim olsun
Dedektif tut, aldattığını ispatla. Başka delilleride araştır. Sosyal medya vs. Sonra sağlam bir avukat bul ve boşanmamak için elinden geleni yap. Durumu iyiyse parçalamaya bak 😂
00 Yorumla
+1 yılAyrı karı kocaların cocukları cok buyuk travmalar yasıyor toplumda cok tehlikeli oluyorlar psikolojik olarak problemli oluyorlar bence sabret elbet seninle olacak kocan cocugunun hatrına senden ayrılmaz sende ayrılma cocugu yapmadan önce düşünecektin maalesef sabredeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Mesai bitiminde eşinin çalıştığı yeri ara çalışıp çalışmadığını teyit et ardından whatsapptan yaz işte misin diye al sana kanıt 😂
01 Yorumla
+1 yılKızla yatacağı günü söylemiş bence üç gün olarak sonra unuturum gider demiş ama bence unutacak gibi değil
01 Yorumla
+1 yılOkur okumaz sinir oldum,çok pis sövesim geldi, kocana da o k@hpe karıya da...
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum ama yapan bir daha yapar sizin kararlı olmadığınızı gördüğü için gecistiriyor sorun şu bence kafasında kurduğu bir şey var ya da alismani bekliyor
04 Yorumla- +1 yıl
Tepkimi yeterince koyduğuna Emin misin
- +1 yıl
Peki sizin bakış açınız la dusunelim mecbur olduğunuz da konuşuyorsunuz halen kalmanız için bir sebep olduğunuzun göstergesi değil mi?
gözüne yakışıklı bir erkek kestirip aynısını sen de ona yap bence. her şey karşılıklı
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıloyalasa da belgelerin kanıtın varsa direk boşanırsın
04 Yorumla- +1 yıl
Delil topla süreçte
- +1 yıl
ses kayıtalrı görüntü mesaj şahit
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkler unutulmaz sen ilkiysen diğer kadından hevesini alıp bir köşeye atar. Daha sonra sana geri dönmek ister ama bu sefer sen inat edip kovarsan o kadına geri döner ilelebet.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı bırakalım gitsin.
Neden bu zorlama.
Üstüne, delil vs. saçmalıkları.
Kısa yoldan bitirin ve kurtulun.00 Yorumla Kanıtlayıp maddi manevi tazminatla birlikte dava açacaksın.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkurken ağladım. Bu yapılır mı ama mallar karaktersizler düşünemez işte. Kocan tekstilde çalışan mı firma sahibi mi yani kaybedeceğin bi şey var mı bundan ayrılınca
09 Yorumla- +1 yıl
Ben bile kendi halime ağlar oldum asla kaldiramayacagim ve korktuğum ne varsa bu hayatta başıma geldi Kaybediceğim bişey yok o kaybeder hatta ailemin bı yatırımı var diyelim ailem bana iş yeri bile acicaklarini söylüyor yani o ben elime bakar ben değil kaybedecegim bişey yok işte bı umut oğlum için 1 şans verdim kendimce duzeltirse devam ederim ama duzeltmezse kendini biter ben aldatılma ya katlanamam
Cevap sahibi+1 yılOna şans vermene gerek yok. Asgari ücretli çalışan bir erkek. Ailen çok iyiymiş. Oğlunu sen değil o düşünseydi de aldatmasaydı o seni ve oğlunu düşünmüyor. Sen kapalı bi kızsın İslamda bunun karşılığını bilmiyor musun sakın bunu hafif bi şey gibi gösterme hemen o evi terk et
Cevap sahibi+1 yılAçık açık sana o kadınla bi hafta daha geçirip gelcem diyor saçmalama bu kabul edilecek bi şey değil
Cevap sahibi+1 yılParasızın teki ne yapıcan şunu ya? Benle daha çok zaman geçiriyor ne senle evli o, sen onla daha çok vakit geçiriyorum diye mi düşüneceksin başka adam olsa
Cevap sahibi+1 yılParasız erkek gereksiz erkek diye bi laf vardır bilir misin? Bırak o utansın kendi süprüntü halinden. Daha çocuk gibi düşünüyosun boş ver et şu herifi
Cevap sahibi+1 yılAyrıldın mı
+1 yılO sana sadık değilmiş ki aldatmış bırak daha fazla evli kalma.
02 Yorumla- +1 yıl
Yani aldatan sevmiyordur şiddet de uygular
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğer yazılı mesajlarını yakalarsan ekran fotolarını alıp kendine gönder. En güzel kanıt.
04 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDurumun zor. Allah yardimcin olsun.. Ve dul dul diye agzinin suyunu akitan yaratiklar, bu kadinin gunahi ne yarin bigun bosanirsa? Dul diye kadinlara o. pu muamelesi yaoanlara kizginligim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen canım ... ben esimden ayrildigimda 22 yasindaydim, kucagimda kizim vardi, daha 5 aylik falan.. suanda kizim 13 yasinda, hic evoenmeyi dusunmedim, kizimla atni catiya erkek kardeslerin disinda kimseyi sokmadim. Onda bile annem olmadan yalniz birakmadim.. Bunca sene sadece kizimi buyutmeye adadim. Ama şu dul dul diye aerfsizlerden cok cektim. Ama kulagimi kaoattim, isime baktim. Esine Allah akil fikjr versin, bir gelisme var mi
- +1 yıl
şu an bı gelişme yok ama o kızla birlikte hala benden 3 gün süre istedi ve ondan sonra terk etmek istedi ama bana hicbiseyime karışma ben istediğim zaman sana şifrelerini telefonumu vericem dedi geldi 1 hafta bekle diyo şimdi sence amaç ne yani bıraksa ztn bırakır 1 hafta niye istesin yok hareketlerine bakicam falan diyo ama bahane çok da iki yüzlü bı insan
Cevap sahibi+1 yılhic mi cocuguna acimiyor akilwiz adam. Galiba en guzeli once caktirmadan aldatildigini ispatla ki en azindan iyi bir nafaka odesin serefsiz. sonra da sessizce anne evine don ve ulasilmaz ol.
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aldattiysa kesin ayrilirim diyosan mahkeme onun gecmis kayitlarina ulasir kanitlanir.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sizin aranızda ki bağlar kopmuş kızı eşin ne kadar zamandır tanıyor.
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
Yasin 32 mi? Sesin 22 23 yasindaki erkek sesi gibi😄
- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılOturup sakin kafayla çözüp uzlaşma yoluna varın bence
Ama aldatan yine aldatır16 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişi mi sürekli aldattığı
- +1 yıl
Insan niye hainlik yapar ihanet eder hala anlam veremiyorum tek kişiye neden bağlı kalamıyor
- +1 yıl
Hakkımızda hayırlısı olur umarım
Tekstilde çalışıyorum bende evli erkekler in büyük imtihan :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Erken yaslarda tanimadan cocukca duygularla evlenmenin sonucu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence uzatmadan ailenin yanina git.. ispat etme kismini onlarla da konusursun... bu gecistirilirse yillarca bu halti yer bu adam..
10 Yorumla
+1 yılson sevişmeleri yaşıyordur..
ayrılmaktan başka bir ihtimal düşünmeyin..14 Yorumla- +1 yıl
@nÖğretmen aynen bacım bı çoğu bunlar gibi
- +1 yıl
konuşma olarak aldatması sizin için önemli değil o halde? yani sizce ayrılmaya gerek yok bu durumda..
ayrıca eşinizin yaptığı hataları tüm erkekler yapıyormuş gibi bahsetmeyin, 'bunlar' gibi değilim çok şükür..
Genellikle erkekler evde mutlu olmadığında dışarıya gider.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDava aç evden git şok olsun
11 Yorumla
+1 yılEn az 3, ideal olarak 5 yıldan önce çocuk yapılmaz diye boşuna söylemiyoruz
Allah yardımcın olsun10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzaman geçtikten sonra aldatıldım diye mahkemeye başvursan da sonuç alamazsın bu yüzden oyalıyo
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO orspu kocanin evli oldugunu biliyo madem niye birakmamis kocanı bunun sebebi de bir kadın ışte
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabikide burdakiler eşine laf eder kıza bisey demez kasarlar:D
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü bir avukatla boşa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ona davranışın nasıldı peki hani sende sogukmusun ya da onun bazı şeyleri dışarıda aramasına sen sebeb olmuş olabilirmisin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden ona tepki göstermiyorsun ki bu şekilde yaparsan daha çok açılır ama daha fazlasını yapar
+1 yılkafadan bitmiş bir evlilik. Toparlanma ihtimali yok
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden daha bu kadar zamanda dışarıda aramış o mutluluğu
02 Yorumla
+1 yılSadece soruyu okuyarak şunu diyebilirim ki bi an önce ondan boşan hangi devirde yaşıyosun ki aldatılmayi kabul edeceksin
01 YorumlaYazık ya cidden evli olup neden bir insan karısını aldatır ki anlam veremiyorum eşinde kusur aramak varken neden başka bir kadına Gider insan deli oluyorum ya
00 YorumlaSeni aldatan bir insan ile nasil birlikteliğini surdureblirsn anlamıyorum gerçkten kocanı takip edeceksin seni kiminle aldatıyorsa fotoğrafını çekmeden samimi halde mahkemeye sunarak hemen bosanirsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmıyor hiç bir erkek kolay kolay aldatmaz ama kadınlar bulduğu ilk fırsatta aldatıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ne demek aldatmıyor boş beyin aldatıyor işte heralde sen çok boynuz yemişsin kadınlara laf atıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@puding12345 ben 40 yaşındayım hiç evlenmedim otellerde ve tekstil de çalıştım 100 den fazla evli kadınla ilişkim oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEşin neden böyle bişey yaptı peki bunu hiç konuştunuz mu ?
00 Yorumla - Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim beni hem aldatıyor hem de boşanmamam için beni oyalıyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler