Evleneli daha neredeyse 1 hafta oldu esimle. Benim bundan once 2 sevgilim ve iliskim oldu onunda 3. Bunlari bilerek evlendik. Ilk geceyi yasadik sabahinda bana 5 ay boyunca odalari ayiralim 5 ay sonundada bosanalim laf olmasin dedi. Neden diye sordum sana daha oncede insanlar dokundu gibi seyler dedi. Meslegim var o yuzden kendime bakabilirim. Simdi ben ne yapmaliyim? Ona birakmadan acayimmi davayi ya da konusmayami calisagim? Aileme ne diyecegim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İyi de bu konuyu baştan konuşmuşsunuz zaten. Ne diye şimdi yan çizer oldu. Otur bu durumu bir daha konuşun derim. Olacak iş mi bu şimdi? Ailelere ne diyeceksiniz bunu da bir düşünün. Hayır anlamıyorum senin önceki ilişkin olmuş mu? Eşinin de olmuş. E tamam durduk yere bu karar niye?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ayrıl gitsin kendi sanki sütten çıkan ak kaşık insan önce kendini eleştirir sonra karşıdakine laf sokar madem bu şekil düşünüyo sende ayrıl yok yakınken hala böyle bir zihniyete sahip adamla evli kalmanın bir anlamı yok ailende eminim senin arkanda durcaktır çünkü burada senin hatan falan yok en başından böyle düşünüyodu madem hiç evlenmeseydi aklı nerdeydi bu zamana kadar
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ya bu evlilik çocuk oyuncağı değil. Bile bile evlendiyseniz şimdi sana bunu diyemez, dememeli. Al karşı a konuş. En başta neden tepkini göstermedin o zaman diye.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kusura bakma ama eşinin yaptigi şerefsizlik oluyor sen saklamadin acik acik söyledin. Söylemeyip diktiren cok var ve onlardan iyisi yok. Birak aradan bir kac ay gecsin nafakani al. Herhangi bir hatasinida görursen mahemeye sunarsin
230 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 ozaman neden evlendi icine dert eden asla kimseye umut vermemeli fakat bu adam ustune evlenmiş istediğini almiş sonrada sorun etmiş.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 bu bir bahane bir insanin gecmisini biliyorsan kabul ediyorsan bile bile ve evlenmeyi duşunuyorsan daha sonra başkasiyla oldun bahanesiyle gelmedi. Acik acik söylemeyende var ki bu şahis sutten cikmiş ak kaşikmi degil kendide birliktelik yaşamiş. Her b*k yiyim ama en temizini alim duşuncesine bu tipler kapilmasin zerre kadar hak etmiyorlar. Bu bayanin yerinde olsam surdurebildigim kadar surdururum sonrada nafakakami bir guzel alirim
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 harami neresi haram kadin hakini aliyor. Kusura bakma hem kadini kandir evlen sonrada yok sana dokundular yapamiyorum de. Böyle bir adamin elinden herseyini alana kadar birakmamali.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 hic kusura bakmasin kendide ayni halti yemiş. Neyse daha fazla bu konuyu tartişamicam benim meselem degil
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 siz sanirim bekarsiniz evlilik ciddi bir şey cocuk oyunu degil bir evclik oynayalim sonra bir anlaşma olursa herkes yoluna gunumuzdeki evliliklerdeki en buyuk sorun aileleler burun sokmadan duramiyorlar. Ayrica aileler yuzunden evlilikler bitiyor maalesef. Deneyimli eş istoyorum diyende evlenicegi adamin gecmişini bildigi icin öyle konuşur. Ki insanlarda ne ahlak ne namus kaldi erkek icinde kadin icinde gecerli olan bir durum bu. Genclerimize bir bakin utanma diye bir şey kaldimi. Tik tok özelikle berbat bir şey. Kadin milleti herseye özenir oldu gercekcilik diye birsey kalmadi. Evli olanlar kimin eli kimin cebinde belli degil.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 akli olan herşeyi konuşur eline boyuna göre dartar bana uygunmu degilmi diye kaldiramicagin yukun altina girmicen. Yurt dişinda yaşadigim icin kendimi cok cok şansli hissediyorum burada herşry cok cok daha farkli insanlar daha terbiyeli utanma var.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 yurt disi dediginiz Amerika oluyor sanirim oraya cok özeniyorlar avrupa bile böyle degil gavurlar bile cok acik giyinmiyor duşunun yani
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 ne alaka bikini deniz dişinda bir yerde giymek yasak para cezasi var
- Cevap sahibi+1 yıl
@Tarkan8 ister inanin ister inanmayin 250 euro cezasi var deniz dişinda giyinmek yasak
- Soran+1 yıl
@Tarkan8 madem kabul edemicikte ne diye bana seni seviyorum gecmisinle ilgilenmiyorum dedi. Kendi her halti yemis. Kendiside bakire kizlarla olmadimi. Madem sorun olacak niye o kizlarinda hayatini mahvetti. Kendi bakire degil bana laf atiyor
- Soran+1 yıl
@Tarkan8 asil siz erkekleri islah eylesin allah. Resmen beni kullandi. Ben ona acik acik soyledim. Sorun olacaksa hic baslamayalim dedim. Hayir seni seviyorum benimde iliskilerim oldu sorun olmayacak dedi. Hani ne oldu. Ilk firsatta bosanalim dedi. Sende burada gelmis onu bana savunuyorsun. Sen zaten bu cahil kafayla evlenme
- Cevap sahibi+1 yıl
Bacim sen haklisin bak baştan demişin sorun olucaksa hic başlamayalim diye bunun gibilerinin aklina bir şey girmez
- +1 yıl
Hiç uğraşma değmez. Bile bile evlendiyse şimdi bunu bahane ediyorsa Aç davayı gitsin. Aşk bekaret kanında aranmamalı. (Önemsiz demiyorum. Sadece aşkın büyüklüğüne göre öncelikler değişir diyorum)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkinize de neden diye soracaklar ve ikinize de bunları biiyormuydun diyecekler zor durum eşinle konuş bunları aşmaya çalışın ama asamazsaniz da çok sürdürmeyin ki ilerde kötü sonuçlar doğurur
00 Yorumla- +1 yıl
Açma dava alabildiğin kadar parasını al. Nafaka kovala. Yazılı delil al. Mesela o konuyla ilgili mesaj at. Kanıt olsun verdiği cevap.
10 Yorumla - +1 yıl
Davayı aç boşanalım anlaşamıyoruz de, namus 2 bacak arasındamı ya da o bakirmiymiş sinirlendiriyo böyle şeyler beni
00 Yorumla - +1 yıl
Direkt boşan geç. Ailen de buna karşın bir fikir beyan etmek zorunda değil. Bu tür sığ insanlara evlilik verip de onurlandırmayın.
00 Yorumla - +1 yıl
onun da amacı belliymiş. sen de git onlayken başkalarıyla ol
00 Yorumla - +1 yıl
Seninle bu durumu bilerek evlenmisse ve bunları söylüyorsa tam bir canım hızla uzaklaş bnce
00 Yorumla Bu erkek kafası değil. Bu bildiğin çocuk. Evcilik oynuyor aklı sıra.
00 Yorumla- +1 yıl
Dediği gibi yapın. Birkaç ay aynı evde takılıp sonra boşanın.
00 Yorumla Adamın aklı yok mu ya. Önceden biliyordu sonuçta. Onu beklemeden ben boşanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ilk basta kabul edip niye simdi etmiyor anlamadım. Kendi de birseyler yasamis ustelik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem bilerek evlendi 5 ay evli kal nafakada iste ben bakarım kendime falan deme ödesin
00 YorumlaHiç bekleme ayrıl o insan müsveddesinden. B*k herife bak ya.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
şakamı bu? yoksa gercek mi? artk evlilikler fıkra gbi olmus
sizin adınıza cok üzüldüm insallah yuvaniz dagilmaz00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kendi sütten çıkmış ak kaşık sanki awq güzel kardeşim
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
* bak. Bunu bildiği halde neden evlenmiş o zzamn hiiiç! kurusu?
00 Yorumla - +1 yıl
Haklı tabi vermeseydin kimlerle yattın kalktı kim bilir diye düşünmüştür
03 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılı olma hemen vermemiştir belki
- Soran+1 yıl
Pardonda kendisi 3 kisiyle beraber olmus. Ustelik onun iliskileri uzun bile surmemis
- +1 yıl
Bakirelik yok demek istiyor benimki = @kotuyumjkk😘
- +1 yıl
Niye evlendi senle bunu söyleyecekse?
011 Yorumla- Soran+1 yıl
Sevgiliyken sorun olacaksa uzatmadan ayrilalim dedim. Hayir seni seviyorum ustelik benimde iliskilerim oldu dedi. Simdi boyle diyor
- +1 yıl
Fikri ilk gece mi değişmiş ya. Ya sen de biraz bakımlı ol ne bileyim tükürdüğünü yalat.. kivrandığını görmeden boşama.
- Soran+1 yıl
Bakimliyim zaten. Iyi bir meslegim var. Surekli sik giyinen kendime bakan bir insanim
- +1 yıl
Vücudina da bak saçına dişine ne bileyim ayak tırnağına dek eşsiz bişey ol. Vazgeçemesin terketme diye yalvart onu. Gurur meselesi oldu iş. Yok boşamıyorum de otur.
- Soran+1 yıl
Dislerim bembeyaz her 3 ayda bir dis temizligine giderim dislerimi gunde 2/3 defa fircalarim asla agiz kokum yok. Saclarima her zaman iyi bakiyorum zaten.
- Soran+1 yıl
Tirnaklarima her ay bakim yaptiririm oje veya sahte tirnak (uzun olmayandan kendi tirnagim uzun zaten)
- +1 yıl
E derdi ne olabilir bişeyler mi duydu biri laf mı attı? Çok ayıp ya. Bı kadına neden böyle birsey yapilır?
- Soran+1 yıl
Bilmiyorum ne degisti. Dugunde cok mutluyduk bans sarilip opuyordu guzel sozler diyip durdu ilk gecede guzel gecti ne olduysa sabah oldu.
- +1 yıl
Nazar mı değdi ışık hızında? Severek evlen sonra böyle olsun.
- Soran+1 yıl
Aileme ne diyecegim onu dusunuyorum kara kara. Ne yapacagimi sasirdim. Onu seviyorum ama gururumu ayaklar altina aldi
- +1 yıl
Sabır. Gun doğmadan neler doğar. Belki pişman olur. Üzmez.
- +1 yıl
Madem biliyordu neden evlendi
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Biz sevgiliyken konustuk. Sonradan sorun yaratacaksan uzatmadan ayrilalim dedim hayir seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Anlamıyorum böyle adamları madem sorun olmaz dedi şimdi neyi sorun ediyor
- Soran+1 yıl
Bende anlamadim zaten. Gerdek gecesi sabahi yuzume bakmadi. Sonrada bunlari dedi.
- +1 yıl
Başka bir nedeni vardır ondan değildir bence düğünden önce sizde yaptınız mı yoksa ilk gerdekte mi oldu ikiniz
- Soran+1 yıl
Ilk gerdekte oldu
- +1 yıl
Bakire olmadığını biliyor muydu
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet kendide bakir degildi. Bunlari evlenmeden once konustuk. Sevgiliyken konustuk. Eger kabul etmiceksen uzatmadan ayrilalim dedim hayir seni her halinle kabul ediyorum seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Vay karaktesiz hayatını mahvetmiş
- Soran+1 yıl
Sorma… aileme ne diyecegim kara kra onu dusunuyorum
- +1 yıl
Ailen muhafazakar mı
- Soran+1 yıl
Nasil yani?
- +1 yıl
Mesleğin iyiyse fazla uzatmayın bu şekilde yürüyemeyecek zaten ailene başka bir bahane bulun
- +1 yıl
Biliyormuş evlenmeden önce başka iş var bahane bu
00 Yorumla - +1 yıl
Eee bile bile evlendin demedin mi
00 Yorumla - +1 yıl
Bakirelik önemlimi sorusunun yanıtı soruda
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bakire olmadigini söylemedin mi?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Soyledim. Biz konustuk kendiside bakire degildi
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
bakire olmadığını bilmiyo muydu
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Biliyordu. Kendide bakire degil
- Cevap sahibi+1 yıl
e ozaman niye böyle bi şey yapıyo mal mı
- Cevap sahibi+1 yıl
bu arada kanıtla dava aç
- +1 yıl
Bakir o bakir
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Beğenmedi belki de iğrendi senden
00 Yorumla İlginç amacı seni zikmek miş demek
00 Yorumla- +1 yıl
Gerdek gecesinde mi öğrendi bakire olmadığını
021 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir biliyordu zaten. Kendide bakir degil
- +1 yıl
Peki siz ne kadar çıktınız ve sevgiliykende iliskiye girdiniz mi
- Soran+1 yıl
Sevgiliyken iliskiye girmedik. Ikimizin karariydi bekleyelim temiz sayfa acalim dedi tamam dedim. 2 yil sonunda evlendik
- +1 yıl
Peki sen kaç kişiyle ilişkiye girdin
- +1 yıl
Ve yaşlarınız kaç sizin
- Soran+1 yıl
Benim bundan once 2 iliskim oldu. Ben 27 o 30 yasinda
- +1 yıl
2 kisiylemi iliskiye girdin bundan önce
- Soran+1 yıl
Evet
- +1 yıl
Onlarla ne kadar çıktın peki
- +1 yıl
Ve ilk kaç yaşında iliskiye girdin
- Soran+1 yıl
Yav kardesim sende ne hayat hikayesi soruyorsun ya konuyla ne alakasi var
- +1 yıl
Merak ettim söyle bi ona göre yorum yapacam
- Soran+1 yıl
Ilk 17 yasinda girdim iliskiye ilk sevgilimle 2,5 yil beraber kaldim 2incisi uzun surmedi ondan sonrada esimle tanistim
- +1 yıl
Peki eşinle ne zaman evlendiniz
- +1 yıl
Ve eşinle bir keremi ilişkiye girdiniz
- Soran+1 yıl
Ya soruyu okumadinmi? Yaklasik 1 hafta oldu evleneli ve evet 1 defa girdik.
- +1 yıl
Peki hic arkadan yaptınız mı
- Soran+1 yıl
Gel birde yatak odamiza gir istersen ne dersin? Gelip bakarsin nasil yapiyoruz. Ne bicim sorular bunlar mal misin sen
- +1 yıl
Merak ettim niye kızdın ki söylesene bi ona göre yorum yapacam
- Soran+1 yıl
Az oncede aynisini dedin yorum hala gelmedi. Bir git isine gucune birak baskalari normal yorum yapsin tum gelmisimi gecmisimi yatak odami sorguladin be terbiyesiz adam
- +1 yıl
Bence seni beğenmemiş ondan ayrılmak istiyor yoksa niye ayrılsınki senden yatakta da kötüsün galiba
- +1 yıl
Bilerek niçin evlenmiş, madem bunu sorun edecekti
10 Yorumla Saçmalık sana bir şey sormak istiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
aç davayı
00 Yorumla boş ver dediği gibi olsun başkasını bulursun
00 Yorumla- +1 yıl
bu ciddi mi ya
00 Yorumla Dalgamı geçiyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı. Neden evlendiniz ki
00 Yorumla- +1 yıl
Allah size akıl fikir versin
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bakire değil miydin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir oda degildi
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne manyak adammış bu hem biliyor başında hrmde sorun ediyor
Kocan çok iyi biri
01 Yorumla- +1 yıl
Niye evlenmiş
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim daha önce başkalarıyla birlikte olduğum için benden boşanacakmış. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi