Evleneli daha neredeyse 1 hafta oldu esimle. Benim bundan once 2 sevgilim ve iliskim oldu onunda 3. Bunlari bilerek evlendik. Ilk geceyi yasadik sabahinda bana 5 ay boyunca odalari ayiralim 5 ay sonundada bosanalim laf olmasin dedi. Neden diye sordum sana daha oncede insanlar dokundu gibi seyler dedi. Meslegim var o yuzden kendime bakabilirim. Simdi ben ne yapmaliyim? Ona birakmadan acayimmi davayi ya da konusmayami calisagim? Aileme ne diyecegim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. İyi de bu konuyu baştan konuşmuşsunuz zaten. Ne diye şimdi yan çizer oldu. Otur bu durumu bir daha konuşun derim. Olacak iş mi bu şimdi? Ailelere ne diyeceksiniz bunu da bir düşünün. Hayır anlamıyorum senin önceki ilişkin olmuş mu? Eşinin de olmuş. E tamam durduk yere bu karar niye?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrıl gitsin kendi sanki sütten çıkan ak kaşık insan önce kendini eleştirir sonra karşıdakine laf sokar madem bu şekil düşünüyo sende ayrıl yok yakınken hala böyle bir zihniyete sahip adamla evli kalmanın bir anlamı yok ailende eminim senin arkanda durcaktır çünkü burada senin hatan falan yok en başından böyle düşünüyodu madem hiç evlenmeseydi aklı nerdeydi bu zamana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bu evlilik çocuk oyuncağı değil. Bile bile evlendiyseniz şimdi sana bunu diyemez, dememeli. Al karşı a konuş. En başta neden tepkini göstermedin o zaman diye.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama eşinin yaptigi şerefsizlik oluyor sen saklamadin acik acik söyledin. Söylemeyip diktiren cok var ve onlardan iyisi yok. Birak aradan bir kac ay gecsin nafakani al. Herhangi bir hatasinida görursen mahemeye sunarsin
230 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 ozaman neden evlendi icine dert eden asla kimseye umut vermemeli fakat bu adam ustune evlenmiş istediğini almiş sonrada sorun etmiş.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 bu bir bahane bir insanin gecmisini biliyorsan kabul ediyorsan bile bile ve evlenmeyi duşunuyorsan daha sonra başkasiyla oldun bahanesiyle gelmedi. Acik acik söylemeyende var ki bu şahis sutten cikmiş ak kaşikmi degil kendide birliktelik yaşamiş. Her b*k yiyim ama en temizini alim duşuncesine bu tipler kapilmasin zerre kadar hak etmiyorlar. Bu bayanin yerinde olsam surdurebildigim kadar surdururum sonrada nafakakami bir guzel alirim
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 harami neresi haram kadin hakini aliyor. Kusura bakma hem kadini kandir evlen sonrada yok sana dokundular yapamiyorum de. Böyle bir adamin elinden herseyini alana kadar birakmamali.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 hic kusura bakmasin kendide ayni halti yemiş. Neyse daha fazla bu konuyu tartişamicam benim meselem degil
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 siz sanirim bekarsiniz evlilik ciddi bir şey cocuk oyunu degil bir evclik oynayalim sonra bir anlaşma olursa herkes yoluna gunumuzdeki evliliklerdeki en buyuk sorun aileleler burun sokmadan duramiyorlar. Ayrica aileler yuzunden evlilikler bitiyor maalesef. Deneyimli eş istoyorum diyende evlenicegi adamin gecmişini bildigi icin öyle konuşur. Ki insanlarda ne ahlak ne namus kaldi erkek icinde kadin icinde gecerli olan bir durum bu. Genclerimize bir bakin utanma diye bir şey kaldimi. Tik tok özelikle berbat bir şey. Kadin milleti herseye özenir oldu gercekcilik diye birsey kalmadi. Evli olanlar kimin eli kimin cebinde belli degil.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 akli olan herşeyi konuşur eline boyuna göre dartar bana uygunmu degilmi diye kaldiramicagin yukun altina girmicen. Yurt dişinda yaşadigim icin kendimi cok cok şansli hissediyorum burada herşry cok cok daha farkli insanlar daha terbiyeli utanma var.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 yurt disi dediginiz Amerika oluyor sanirim oraya cok özeniyorlar avrupa bile böyle degil gavurlar bile cok acik giyinmiyor duşunun yani
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 ne alaka bikini deniz dişinda bir yerde giymek yasak para cezasi var
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan8 ister inanin ister inanmayin 250 euro cezasi var deniz dişinda giyinmek yasak
Soran+1 yıl@Tarkan8 madem kabul edemicikte ne diye bana seni seviyorum gecmisinle ilgilenmiyorum dedi. Kendi her halti yemis. Kendiside bakire kizlarla olmadimi. Madem sorun olacak niye o kizlarinda hayatini mahvetti. Kendi bakire degil bana laf atiyor
Soran+1 yıl@Tarkan8 asil siz erkekleri islah eylesin allah. Resmen beni kullandi. Ben ona acik acik soyledim. Sorun olacaksa hic baslamayalim dedim. Hayir seni seviyorum benimde iliskilerim oldu sorun olmayacak dedi. Hani ne oldu. Ilk firsatta bosanalim dedi. Sende burada gelmis onu bana savunuyorsun. Sen zaten bu cahil kafayla evlenme
Cevap sahibi+1 yılBacim sen haklisin bak baştan demişin sorun olucaksa hic başlamayalim diye bunun gibilerinin aklina bir şey girmez
+1 yılHiç uğraşma değmez. Bile bile evlendiyse şimdi bunu bahane ediyorsa Aç davayı gitsin. Aşk bekaret kanında aranmamalı. (Önemsiz demiyorum. Sadece aşkın büyüklüğüne göre öncelikler değişir diyorum)
00 Yorumlaİkinize de neden diye soracaklar ve ikinize de bunları biiyormuydun diyecekler zor durum eşinle konuş bunları aşmaya çalışın ama asamazsaniz da çok sürdürmeyin ki ilerde kötü sonuçlar doğurur
00 Yorumla
+1 yılAçma dava alabildiğin kadar parasını al. Nafaka kovala. Yazılı delil al. Mesela o konuyla ilgili mesaj at. Kanıt olsun verdiği cevap.
10 Yorumla
+1 yılDavayı aç boşanalım anlaşamıyoruz de, namus 2 bacak arasındamı ya da o bakirmiymiş sinirlendiriyo böyle şeyler beni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt boşan geç. Ailen de buna karşın bir fikir beyan etmek zorunda değil. Bu tür sığ insanlara evlilik verip de onurlandırmayın.
00 Yorumla
+1 yılonun da amacı belliymiş. sen de git onlayken başkalarıyla ol
00 Yorumla
+1 yılSeninle bu durumu bilerek evlenmisse ve bunları söylüyorsa tam bir canım hızla uzaklaş bnce
00 YorumlaBu erkek kafası değil. Bu bildiğin çocuk. Evcilik oynuyor aklı sıra.
00 Yorumla
+1 yılDediği gibi yapın. Birkaç ay aynı evde takılıp sonra boşanın.
00 YorumlaAdamın aklı yok mu ya. Önceden biliyordu sonuçta. Onu beklemeden ben boşanırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ilk basta kabul edip niye simdi etmiyor anlamadım. Kendi de birseyler yasamis ustelik.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Madem bilerek evlendi 5 ay evli kal nafakada iste ben bakarım kendime falan deme ödesin
00 YorumlaHiç bekleme ayrıl o insan müsveddesinden. B*k herife bak ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşakamı bu? yoksa gercek mi? artk evlilikler fıkra gbi olmus
sizin adınıza cok üzüldüm insallah yuvaniz dagilmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi sütten çıkmış ak kaşık sanki awq güzel kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl* bak. Bunu bildiği halde neden evlenmiş o zzamn hiiiç! kurusu?
00 Yorumla
+1 yılHaklı tabi vermeseydin kimlerle yattın kalktı kim bilir diye düşünmüştür
03 Yorumla- +1 yıl
Ön yargılı olma hemen vermemiştir belki
Soran+1 yılPardonda kendisi 3 kisiyle beraber olmus. Ustelik onun iliskileri uzun bile surmemis
- +1 yıl
Bakirelik yok demek istiyor benimki = @kotuyumjkk😘
- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlendi senle bunu söyleyecekse?
011 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken sorun olacaksa uzatmadan ayrilalim dedim. Hayir seni seviyorum ustelik benimde iliskilerim oldu dedi. Simdi boyle diyor
- +1 yıl
Fikri ilk gece mi değişmiş ya. Ya sen de biraz bakımlı ol ne bileyim tükürdüğünü yalat.. kivrandığını görmeden boşama.
Soran+1 yılBakimliyim zaten. Iyi bir meslegim var. Surekli sik giyinen kendime bakan bir insanim
- +1 yıl
Vücudina da bak saçına dişine ne bileyim ayak tırnağına dek eşsiz bişey ol. Vazgeçemesin terketme diye yalvart onu. Gurur meselesi oldu iş. Yok boşamıyorum de otur.
Soran+1 yılDislerim bembeyaz her 3 ayda bir dis temizligine giderim dislerimi gunde 2/3 defa fircalarim asla agiz kokum yok. Saclarima her zaman iyi bakiyorum zaten.
Soran+1 yılTirnaklarima her ay bakim yaptiririm oje veya sahte tirnak (uzun olmayandan kendi tirnagim uzun zaten)
- +1 yıl
E derdi ne olabilir bişeyler mi duydu biri laf mı attı? Çok ayıp ya. Bı kadına neden böyle birsey yapilır?
Soran+1 yılBilmiyorum ne degisti. Dugunde cok mutluyduk bans sarilip opuyordu guzel sozler diyip durdu ilk gecede guzel gecti ne olduysa sabah oldu.
- +1 yıl
Nazar mı değdi ışık hızında? Severek evlen sonra böyle olsun.
Soran+1 yılAileme ne diyecegim onu dusunuyorum kara kara. Ne yapacagimi sasirdim. Onu seviyorum ama gururumu ayaklar altina aldi
- +1 yıl
Sabır. Gun doğmadan neler doğar. Belki pişman olur. Üzmez.
+1 yılMadem biliyordu neden evlendi
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz sevgiliyken konustuk. Sonradan sorun yaratacaksan uzatmadan ayrilalim dedim hayir seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Anlamıyorum böyle adamları madem sorun olmaz dedi şimdi neyi sorun ediyor
Soran+1 yılBende anlamadim zaten. Gerdek gecesi sabahi yuzume bakmadi. Sonrada bunlari dedi.
- +1 yıl
Başka bir nedeni vardır ondan değildir bence düğünden önce sizde yaptınız mı yoksa ilk gerdekte mi oldu ikiniz
Soran+1 yılIlk gerdekte oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmadığını biliyor muydu
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendide bakir degildi. Bunlari evlenmeden once konustuk. Sevgiliyken konustuk. Eger kabul etmiceksen uzatmadan ayrilalim dedim hayir seni her halinle kabul ediyorum seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Vay karaktesiz hayatını mahvetmiş
Soran+1 yılSorma… aileme ne diyecegim kara kra onu dusunuyorum
- +1 yıl
Ailen muhafazakar mı
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Mesleğin iyiyse fazla uzatmayın bu şekilde yürüyemeyecek zaten ailene başka bir bahane bulun
+1 yılBilerek niçin evlenmiş, madem bunu sorun edecekti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyormuş evlenmeden önce başka iş var bahane bu
00 Yorumla
+1 yılEee bile bile evlendin demedin mi
00 Yorumla
+1 yılBakirelik önemlimi sorusunun yanıtı soruda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmadigini söylemedin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim. Biz konustuk kendiside bakire degildi
Gizli Üye(25-29)+1 yılbakire olmadığını bilmiyo muydu
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu. Kendide bakire degil
Cevap sahibi+1 yıle ozaman niye böyle bi şey yapıyo mal mı
Cevap sahibi+1 yılbu arada kanıtla dava aç
- +1 yıl
Bakir o bakir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmedi belki de iğrendi senden
00 Yorumlaİlginç amacı seni zikmek miş demek
00 Yorumla
+1 yılGerdek gecesinde mi öğrendi bakire olmadığını
021 Yorumla
Soran+1 yılHayir biliyordu zaten. Kendide bakir degil
- +1 yıl
Peki siz ne kadar çıktınız ve sevgiliykende iliskiye girdiniz mi
Soran+1 yılSevgiliyken iliskiye girmedik. Ikimizin karariydi bekleyelim temiz sayfa acalim dedi tamam dedim. 2 yil sonunda evlendik
- +1 yıl
Peki sen kaç kişiyle ilişkiye girdin
- +1 yıl
Ve yaşlarınız kaç sizin
Soran+1 yılBenim bundan once 2 iliskim oldu. Ben 27 o 30 yasinda
- +1 yıl
2 kisiylemi iliskiye girdin bundan önce
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Onlarla ne kadar çıktın peki
- +1 yıl
Ve ilk kaç yaşında iliskiye girdin
Soran+1 yılYav kardesim sende ne hayat hikayesi soruyorsun ya konuyla ne alakasi var
- +1 yıl
Merak ettim söyle bi ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılIlk 17 yasinda girdim iliskiye ilk sevgilimle 2,5 yil beraber kaldim 2incisi uzun surmedi ondan sonrada esimle tanistim
- +1 yıl
Peki eşinle ne zaman evlendiniz
- +1 yıl
Ve eşinle bir keremi ilişkiye girdiniz
Soran+1 yılYa soruyu okumadinmi? Yaklasik 1 hafta oldu evleneli ve evet 1 defa girdik.
- +1 yıl
Peki hic arkadan yaptınız mı
Soran+1 yılGel birde yatak odamiza gir istersen ne dersin? Gelip bakarsin nasil yapiyoruz. Ne bicim sorular bunlar mal misin sen
- +1 yıl
Merak ettim niye kızdın ki söylesene bi ona göre yorum yapacam
Soran+1 yılAz oncede aynisini dedin yorum hala gelmedi. Bir git isine gucune birak baskalari normal yorum yapsin tum gelmisimi gecmisimi yatak odami sorguladin be terbiyesiz adam
- +1 yıl
Bence seni beğenmemiş ondan ayrılmak istiyor yoksa niye ayrılsınki senden yatakta da kötüsün galiba
Saçmalık sana bir şey sormak istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılaç davayı
00 Yorumla boş ver dediği gibi olsun başkasını bulursun
00 Yorumla
+1 yılbu ciddi mi ya
00 YorumlaDalgamı geçiyosun
00 YorumlaNeden evlendiniz ki
00 Yorumla
+1 yılAllah size akıl fikir versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire değil miydin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir oda degildi
Cevap sahibi+1 yılNe manyak adammış bu hem biliyor başında hrmde sorun ediyor
Kocan çok iyi biri
01 Yorumla
+1 yılNiye evlenmiş
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim daha önce başkalarıyla birlikte olduğum için benden boşanacakmış. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım