Boşanmak isteyince eşim başkasıyla olacağımı düşündü. Huzursuzluğum nasıl geçer?

Merhaba 30 yasindayim evliyim pismanim 3 ay oldu kocam calisiyor ama kazanci kotu 12 saat calisiyor 15 16 bin kazaniyor. Ben muhendisim benim evimde kaliyoruz ailem zaten karsiydi annemle konustu bosan olmuyor uzatme dedi.

Ailesi cok garip insanlar uzuluyorum ama gecen gun annesiyle kavga ettim onlarin memleketine gittik evleri falan baya eski ilçe zaten annesi bana soba yak diyor kizi dururken bende hic yakmadigimi soyledim yapamam dedim tamam dedi eşim yaktı.. Annenler de gelseydi ama bizi begenmiyorlar gibi sanki dedi bende ne alakasi var dedim.. Sonra kocam sacma sapan konustu bende ben kendim donuyorum arabamada binemezsin nasil gelirsen gel kendin dedim oda bana ne bicim konusuyosun sen karsindaki insanin onuru gururu umrunda degil mi senin hic ben kopek miyim binemezsin edemezsin diyorsun dedi ailesi duyuyor bu arada bende ben boşanmak istiyorum pilini pirtini topla defol git evimden dedim sonra kolumu tuttu sen baskasinin koynuna mi giriyosun sen ne b. ok yiyosun ne bu hava cıva bak ben bunlari kaldiramam dedi annesi yalandan ayildi bayildi senin gibi çulsuzu istemiyorum hayatimda aynen olan bu o kadar eziksin ki hemen baska biriyle olacagimi dusunuyosun bitti dedim.. Sonra agladı ben tas tasirim bilmem ne diye basladi it kopuk mu olmam gerekiyordu sadece parasizim falan dedi... Dun gece sacma sapan ruyalar gordum moralim yinede bozuk nede olsa ayni evde yasadik o pislikle. Bilmiyorum bundan sonra napicam

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar hakaret icerikli her yorumuzu mahkemeye intikal ettirecegimi belirtmek istiyorum bu konuda netim.. Diger gorus bildiren her kisiye ise saygim sonsuz.
Boşanmak isteyince eşim başkasıyla olacağımı düşündü. Huzursuzluğum nasıl geçer?