- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar iğrenç bir insansın sen ya, kendinden utan. Karın hamile be adam, senden baba da olmaz, eş te olmaz anladın mı. Tabi ki çalışacaksın, gerekirse köpek gibi çalışacaksın. Karın kaç aydır doğacak olan bebeği karnında taşıyor, zorluklar çekiyor, belki beli ağrıyor, canı bir şeyler çekiyor, bir can taşıyor can! Sen de gitmiş aptalca davranmışsın, boşanmakta sonuna kadar haklı kadın. Bir de gidip Eigi en sadistçe düşünen bir insan görünümlü şeytana vermişsin. Yazıklar olsun senin gibi düşünen ve davranan insanlara.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yerinizde olsam, reste rest yapardım. Bundan sonra o kadın her sıkıştığında, her problem yaşadığında, her kafasına estiğinde boşanmakla sizi tehdit edecek.
Bu ülkede kadınlar her şekilde kanunlar tarafından destekleniyor ve bunları bal gibi biliyor.
1. İşten yorgun gelmişsiniz, elbette sizin önünüze sevmediğiniz yemeği koyamaz. En azından aşkım dışarıdan söyleyelim mı ben biraz yorgunum dese zaten siz laf etmezdiniz.
2. Fiziki şiddet uygulamamışsınız, yaptığı hatayı biraz cezalandırmak için yere dökmüşsünüz. Benim valide de der, kadına el kaldırma ama aksilik yapıyorsa sofrayı çevir aşağıya çık dışarıya. Seni bu sebepten kimse suçlu bulmaz, kadın evde kadınlığını bilecek der.
3. Hamile olunca tamam diyebilirsiniz ama aynı kadın arkadaşlarına pek ala hazırlık yapıyor, sana gelince köpeğe ye der gibi seni umursamıyor. Asla bu hürmetsiz ve şuursuz davranışı yapamaz, nereden alıyor bu gücü? Senin de hatan var, kadın şımartılmaya gelmez bir varlık. Anında kendini bir şey sanmaya başlıyor.
4. Bu sürecin farklı bir versiyonunu yaşadım. Senin gibi ben de yuvam yıkılmasın diye canhıraş davrandım ama hataymış. Giden kadını asla affetme, reste rest yaptığında emin ol bir veya iki yıl sonra sana köpek muamelesi yapan kadın senin kapında köpek olmaya gelecek. Ben baktım devamlı rest çekiyor bana bıraktım ve boşandık. Daha sonra 7 yıl boyunca ben ettim sen etme nolur diyerek yalvardı. Ben ise bir kaç yıl sonra kadınla nasıl evli kalmışım diye kurban kestim. Allah beni kurtarmış dedim.
5. Buradaki kadınların olumsuz görüşlerini hayatta umursama, zaten iyi kadın ve iyi bir eş olsalardı burada değil, kocalarının yanında olurdular. Hepsine sorsan erkekler problemli, hiç ya biz neden annemler zamanındaki gibi yuvayı dişi kuş yapar anlayışına sahip değiliz diye öz eleştiri yaptıklarını gördün mü? Görebilir misin? Ya da ölene kadar böyle bir öz eleştiri yaparlar mı?
Eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali, bu kadına yol ver gitsin. Yemin ediyorum, böyle yaparsan senden iyisi olmayacak ve peşine düşecek hatta özür dileyecek, hatta ben ettim nolur sen etme diye yalvaracak. Boşanmaya hazır ol, geri adım atma. Reste rest... Yemin ederim sen kazanacaksın bu sürecin sonunda. O kadın tek başına çocuk büyütmeyi, bez bebek eline alıp yedirmek sanıyor, evliliği de evcilik sanıyor, her kafasına estiğinde baba evine giden kadına evde erkeğin kim olduğunu göstermen lazım. Ama hoş bir kısmı hariç Türk kadının tamamına yakını bu kafada. Evlilik yeterlilikleri yok.2460 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum abi yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 dediklerine katılıyorum. Kendimden asla taviz vermeyeceğim
- +1 yıl
Böyle içten yazdığım bir başka soru olmadı. Ben yaşadım bunları. Göreceksin, boşanınca bir daha eski sen olmayacaksın. Kadınlara boşa merhamet etmek erkeğin en büyük zaafı ve bunu kadınlar işgüzarca kullanır. Hayatımın en doğru kararı boşanmak isteyen kadının restine rest çekmek oldu. Bu andan itibaren asla muhatap olma, arama, sorma, merak etme, çocuğu düşünme. O kadına iyi bir ders vermek istiyorsan sert ol, asla geri adım atma. Tıpış tıpış gelecek dediklerimi yaparsan. Ama bugün ama yarın ama üç beş yedi yıl sonra. Telefonla ararsa da artık açma. Mesaj atarsa cevaplama. Yer yarıldı ve sen kayboldun artık, yoksun bu dünyada... Senden özür de dileyecek. Sakın sakın bedava merhamet göstereyim deme. Fikir alışverişinde bulunmak istersen istediğin kadar yardımcı olabilirim, yeter ki kocalık hürmetinden ve erkekliğinden taviz verme.
Soran+1 yılMecburen gelecek. Çalışmıyor kim bakacak bebeğime? Suçlu olduğu halde evi terk ediyor
Soran+1 yılMerak etme belli bir süreden sonra kayınbabam beni arar 😊
Soran+1 yılBoşansın. Bana kadın mı yok 😌 kimse çocuklu dul biriyle evlenmez
- +1 yıl
Boşansın bana kadın mı yok ne demek ya? Hiç yapıcı olmayın zaten hemen bana kadın mı yok onu alan olmaz cart curt emin ol öyle alan olur ki havada kaparlar çocuğuna on numara cici babalık yaparlar. Eşiniz şu yazdıklarınız okusa şoktan erken doğum olur nasıl bu kadar bencilleşip kopabiliyorsunuz? Eşinizin normal bir dönemde olmadığını lütfen şu beyninize işleyin beyefendi çocuk taşımanın, doğurmanın stresi bir yana bu dönemde biz kadınlar maalesef psikolojik olarak bazı değişimlere uğruyoruz bizim elimizde olan bir şey değil. Tatlı dilin çözemeyeceği hiçbir şey yok neredeyse şu dünyada lütfen aklınızı başınıza alın yahu.
- +1 yıl
Soran+1 yılNiye aç kalayım? İşim var çok şükür.
Soran+1 yılNe varmış bende? Kendimden taviz vermemem suç mu? O evi terk edince iyi ben kendimden taviz vermeyeceğim diyince mi suç?
Soran+1 yılPara sorun değil çocuğum var sonuçta
- +1 yıl
Biraderim, ikinci dersi de böyle vereyim. Yel kayadan ne koparırsa kadın da erkekten ancak o kadarını koparabilir. :) Bak nasıl da ağızları bozuluyor, çünkü bunlar da ahlak ve namus anlayışı annelerimiz gibi değil. İstanbul Sözleşmesinin jenerasyonu bunlar. Benim avukatlığımı bir kadın yaptı, baştan sona her şeyi anlattım. Avukatım kadın hakları başkanlığı yapmış biriydi ayrıca. Dava sonuna kadar bana güvendi. Avukatıma "bakın bu dava sürecinde kaç türlü iftira, kaç türlü yalan ve bir o kadar da sizle irtibata geçip ajitasyon yapacak, Allah nasip ederse 1 yıl sonra bu konuşmayı hatırlatacağım" dedim. Bir yıldan biraz fazla bir sürede mahkemede hâkimin de duyacağı şekilde son duruşmada "xxx hanım ben de kadınım ama sizin gibi kadınlar yüzünden maalesef toplumsal barış yok oluyor, sizin gibi kadınlar olmaz olsun" dedi. Dediğim gibi her türlü iftira ve yalan vardı ve ben delillerle çürüttüm. Huyu senin nikahlı olduğun kadın (eş demeye gerek yok artık) gibiydi boşandığım kadının. Evi terketti ve boşandı. Bugün gel kuçu kuçu desem, yemin ederim koşarak gelecek. Sen kız oğlan kız yine alır yine evlenirsin, o ise en fazla beş parasız genç biri (derdi başka olan bir erkek) ya da kendinden 20-25 yaş büyük çocuklu yaşlı bir erkekle evlenmek zorunda kalacak, tabi isterse. Türk toplumuna bak dediğimi anlarsın. Ayrıca bu son mesajımı neden yazdığımı anladın sen değil mi? (Buna bile hırlayacaklar ;) )
- +1 yıl
Alperen Bey; simdiki esiniz nasil biri?
Soran+1 yılAbi kesinlikle haklısın. 🙏😌
- +1 yıl
Biraderim, kaybettiğin anlar da olacak ama merak etme. Her geçen süre seni çelik gibi sağlam iradeli ve güçlü bir kişiliğe eriştirecek. Benim bu süreçte sağlığımdan da olduğu zamanlar oldu. Bu durum tabiki karşı tarafın vahşice iftira ve yalan boyutunda söylemlerine dayanamadığım içindi. Kur'an-ı Kerim'de kadının neden şahitliğinin kabul olmaması gerektiğini mahkemede gördüm, bizzat yaşayarak. Sana uyumlu olan bir kadınla yaşamak en doğal hakkın. Bugün ben Muğla Ortaca'da bir elim yağda bir elim balda yiyip içip geziyorum. Ama malûm canlı astsubay eşiyken, ayağının altında sıfır araba ile gezerken bugün kadın giyim mağazasında temizlikçi olarak çalışıyor. Asla acıma, kadınların silahlarını bu hayat bana çok güzel öğretti: demogoji, ajitasyon, ağlama ve suçu devamlı erkeğin üzerine yıkma. Bu sebeple insan evladı olmayan kadını anında def ediyorum. Hayat bana güzel ;) Maaşını çatır çatır ye, hele bir de kadının nafakasını kaldırırsan var ya bu dünyada kral sensin. ;)
@uyuyancirkin hanım, evlenmedim bir daha. İstediğim zamanlar oldu ve yine yalan dolan ve iki sözü insan evladı olarak yan yana getirip de güvenilir bir kadın görmedim. Asgarî bir beklentiye de indiremezdim kıstaslarımı. Ben evimi kendim siler, süpürür, temizler, bulaşığını, çamaşırını, ütüsünü kendim yapar ve gayrı ahlâkî bir hayat yaşamamak için yaşantıma dikkat ederim. Eskiden bir yumurta kıramazdım ama size şu anda istediğiniz yemeği yapabilirim. Bu süreçte 18 sertifika aldım, yurtdışı yurt içi gezilerine çıktım, yarım kalan doktorama geri döndüm, kazancımı çok güzel şekilde değerlendirip ev, arsa, lüks otomobil alacak kadar bir para biriktirdim. Bunların hiçbiri o kadınla olmadı, şimdi ise en mutlu yaşam ellerimde. Kadınların vahşilikleri beni uzak tutuyor, bu sebeple kimseyle evlenmek amacıyla görüşmüyorum. Ama Allah nasip ederse yabancı uyruklu Müslüman hanımla düşünebilirim. Türk veya Türkiye'den olan bir kadınla asla. - +1 yıl
Astsubay zaten evlilik yurutemiyor, kimi gorduysem ya hic evlenmemis ya da bosanmis. Subaylar sizi cok kucumsuyor ve sizden gencler emir veriyor bu da sizi cok kiriyor. Evdeki esinize pasalik yapiyorsunuz :) Aslinda astsubaylara psikolojik destek ve sartlarda da esitlik saglansa evinizde huzurunuz bozulmaz.
- +1 yıl
Bir de bana takip yollamistiniz 😂 Silmekle yetiniyorum; yerinizde olsam asla Turk kadinina takip istegi yollamam bu sitede. Yanlis algilarlar kesin, hatta bizlere hic yorum yazmayarak daha guvende olabilirsiniz.
- +1 yıl
@uyuyançirkin
Bakın her mesleğin kendine göre zorlukları veya kolaylıkları vardır. Benim evimin içindeki hiçbir konu meslekle alakalı değildi. Ve yanıldığınız bir konu, subayların özel hayatlarını hiç irdelemedim ve beni de ilgilendirmez. Ama meslektaşlarımdan halı yikayan da var, ev temizleyip süpüren ve eşine yardımcı olan da. Çok boşanan demişsiniz ancak TSK'nın %68'i astsubaydır, nicelik görüşünüz sizin gerçekliği görmenize engel olur. En doğrusu istatiksel oranı çıkartmak olurdu ama bugün boşanmaların en yoğun olduğu meslek askerlik değildir. Bknz. Aile Araştırma Kurumunun 4 ciltlik kitabı. İşte böyle afaki yazıyorsunuz ya, sizinle neyin doğru neyin yanlış olduğunu nasıl konuşabiliriz? Bir keresine bilgili değilsiniz. - +1 yıl
Ailemdekiler ust duzey subay da oradan biliyorum. ☺
- +1 yıl
@uyuyançirkin
Subay olunca aileniz çok mu kıymetli olunuyor? Bildiğim kadarıyla 15 temmuz gecesi TBMM bombalayanlar da subaydı. Kimin iyi olduğunu kimin kötü olduğunu rütbe değil, kişilik belirler. Yazışma şeklinden ne olduğunuzu hissettiriyorsuniz merak etmeyin. Ve ben kimseye takip atmam. Bari siz de her kadın gibi yalan söylemeyin. - +1 yıl
@Vanden
Beni şaşırttınız? Sildiklerim ve yukarıda silmediklerim ile kadınların yazdıklarını baktım, bir de sizin yazdığınıza neden diğer tüm kadınlar (!) gibi hakaret etmediniz, neden aşağılamaya kalkmadınız, neden vahşileşmediniz de hislerinizi insan evladı olarak beyan ettiniz diye şaşırmamam elde değil. - +1 yıl
Bazen ne kadar konuşsanız da söylediklerinizin karşınızdaki insana tesiri olmayacağını fark edersiniz ya, ben de aynen öyle hissettim. Yani size bu düşünceniz yanlış, sebebi de şu şu desem bile hiçbir şeyi değiştiremeyeceğim.
Ben sizin ilişkinize bir şey diyemem, yalnız kalmayı tercih etmişsiniz. Zaten boşanmışsınız. Keyfiniz bilir. Kalbiniz kırılmış ve herkesi aynı sanıyorsunuz. Siz bilirsiniz. Sizin hayatınız.
Ruh hastası olmamı sağlayan şey bu adama karşı tutumunuz, onu haklı bulmanız falan. Bu adamın yaptığı tek bir şeyi dahi anlamama imkan yok! Bizim çevrede avukat çok, beyefendi isterse eşinin numarasını versin bana, en ala boşanma avukatını yönlendiririm kendisine. Zira hiç kimsenin böyle bir adamla yaşamak zorunda kalmasını istemem.
Ya ben konuşmayacaktım güya. :D neyse susuyorum. Zaten anlaşılmayacak dediklerim. İyi günler. - +1 yıl
@Vanden
Objektif bir bakış açısı gerekiyor burada. Bakın hamile olan bir insanın kimse canını istemiyor, özel bir muamele de istemiyor. Sevmediği bir yemeğin önüne getirilip ye denmesi çok kaba bir davranış. Yeniden başa dönülecek "ama hamile" denilecek. Hamile olan insanın kendi misafirini kocasından (bunun zıttı da olsa biraz da siz bu gözle bakın) değerli görmesi ve diğerine mutahkim etmeye kalkışması. Kadın işte çalışır, yorulur ama erkeğe haram. Kadın hamile kalır ağır konuşur, yok psikolojisi allak bullak oluyor erkek sus, kadın aybaşı sürecinde ama görmezden gel, kadın depresyona girer her türlü durum mubah, Allah aşkına erkekleri irdelediğiniz kadar kadınlara ve kendinize öz eleştiri yapıyor musunuz? 43 yaşındayım ve bugüne değin her hangi bir yaş aralığındaki kadının "özür dilerim" dediğini hiç duymadım. Bu kadar mı hatasız yaratıldı kadınlar? Bakın vahşileşmediniz diye şaşırıyorum diyorum? Neden böyle düşünüyorum? Soran kişi de aynı ruh halinde merak etmeyin. Onu siz anlamıyorsunuz ben anlıyorum... Ama dönüp dolanıp geleceğimiz yer kadın her şeyi yapmaya yetkili ve serbest değil mi? Hamileliği, lohusalığı, aybaşı, depresyonu, kırılması... Erkekleri ne olarak görüyorsunuz, gerçekten merak ediyorum? - +1 yıl
Iclerinde astsubay yok muydu? 😂 Siz hangi ulkenin ordusundasiniz acaba? Sahsen yalani sevmem, takip attiniz ama sildim herkesi siliyorum. Cok nadir kabul ettiklerim. Ailemin subay olmasiyla ovunmem, ancak nereden bildigimi sorunca kaynak olarak belirttim. Alinganlik da ust duzey sizde. Eski esiniz sizi fena carpmis, yazik. Hanimlar; erkekler cicektir kirmayin!!!
- +1 yıl
@uyuyançirkin
Ben de kısaca haddini aşanlara sınırın neresi olduğunu gösteriyorum.
1. Yüksek rütbeli subay, oradan biliyorum demek bir bilimsel analiz değildir, makyavelist ruh halinizle bunu anlayamıyorsunuz.
2. Sizden yaşça küçük kişileri ifadesi saldırgan ve aşağılama amacıyla yazılmış bir tanımlama ama mesleki gelişim paterni bilginiz olmadığı için ve skolastik felsefe ile ancak bel altından vurmak deyimiyle özdeş yorum yapmaya çalışıyorsunuz.
3. Beni ne siz, ne sizin yüksek rütbeli (ama düşük kaliteli olduğu belli, terbiye aşılanmamış) aileniz ilgilendirmiyor. Konu hâlâ boşanma ve kadın erkek ilişkileri ve hâlâ proletarya savaşı veren bir burjuva cahilliğinden arınamıyorsunuz.
4. Diğer şu takip meselesi. Mesaj kutum kapalı iken, takip listemdeki en değerli iki insan bana yeterken ve sizin görüşünüz altında değil benim görüşümün altında siz bana yazıyorken, ben sizlerin konumunda sizin tahayyül ettiğiniz kişilikte olamam. Kültür farkını geçtim, insani değerler ve yaşamı algılama konusunda münazara farkını herkes bu yazılanları okudukça görüyordur, buna siz alınganlık derken ben ciddiyet derim. Zaten bilimsel konuşabildiğiniz bir cümleniz dahi olmamışken.
(Devam edecek) - +1 yıl
@uyuyançirkin
(Devamı)
5. Kusurumu mazur görün, bir çocuğa anlatır gibi yazıyorum. Madde madde, kişiler en azından biraz feyizlenir diye. Ama konu en nihayetinde ne yüksek rütbeli ailesi olan sizsiniz, ne subay astsubay çekişmesi (bu genellikle kişilik bozukluğu olan subay ve astsubayların meselesi, beni ilgilendirmez akademik hayatım yeter bana) ne takip gönderme yalanı hatta iftirasıdır. Konu bir evli erkeğin yaşadığı bir sorun ve düşüncelerimle benim de cevap verişimdir. Ha bilgisiz hatta cahil dedim ya merak etmeyin, bunlar bilinçli söylendi. O 4 ciltlik aile kurumunun fotoğrafını çeken yazılı fasikülleri geceli gündüzlü 3 haftada okudum. Konuşacağınız, münazara edeceğiniz hatta sert de olsa tartışma adabına yakışır şekilde görüş alışverişinde bulunmak niyetinde olsaydınız size bu şekilde değil cevap vermezdim.
Ne olursa olsun bir kadın en olmadık zamanlarda hanımefendiliğinden ödün vermemeli, benden de bunu öğrenmiş olun. Her türlü aşağılama girişiminize rağmen beyefendi biri olarak ve karşı tarafın sınırını öğretmeye çalışan biri olarak bu faydasız ve çabanızla s. d. k yarışına dönen iletişimi kesmek verdiğiniz en doğru karar. Teşekkür ederim... - +1 yıl
Okumaya erindim kusura bakmayin. Ogrendiginiz birkac suslu kelimeyi dagarciginoza ve buraya ekleyip madde madde siralamaniz beni epeyce eglendirdi :D Aileme laf etmeye cabaladiginiz cumleden sonrasini okumaya hacet gormedim. Esinizin sizden kurtulmasina sasirmamali... Doktoranizla ovunuyorsunuz ve temizlik gorevlisi olan eski esinizin meslegini sanki fahiselikmis gibi kotuluyorsunuz. Araciniz sifir bence de tipki sahibinin beyni gibi. Yoruma acik gorus paylasilirsa yorum yapmak serbesttir. Zamaninda takibinizi kabul etmemekle, yorumunuzu elestirmek arasinda baglanti kuramadim ama carpik bir zihin kurabilir 😂 En iyisi karsilikli engellesip yorum trafigini sonlandirmak. Sifir araciniza dikkat etmeniz temennimle, cunku elinizde bir o kalmis.
- +1 yıl
@uyuyançirkin
Dipnot:
Canınız yanıyor farkındayım. Ama bu malûm kadının bir yalanını daha bu görüşümü ve yorumları okuyanlara delil olarak sunayım. Ailemle ilgili ifadeden sonrasını okumadım diyen malûm zat, ailesiyle ilgili yazdığım maddeden sonra bir başka madde için yorum yapıyor. Yüksek rütbeli değil de yüksek ahlâklı ve seciyeli aileniz olsaydı keşke. Hem sizin hem aileniz adına endişeliyim, toplum siz gibi insanlar yüzünden bu durumda desem, haklılık payım sanırım vardır. Engellenmeye bile namzet görmüyorum, klasman dışı kişiler yok hükmündedir. Hayırlı cumalar dilerim... - +1 yıl
"Buradaki kadınların olumsuz görüşlerini hayatta umursama, zaten iyi kadın ve iyi bir eş olsalardı burada değil, kocalarının yanında olurdular."
"Sen kız oğlan kız yine alır yine evlenirsin, o ise en fazla beş parasız genç biri (derdi başka olan bir erkek) ya da kendinden 20-25 yaş büyük çocuklu yaşlı bir erkekle evlenmek zorunda kalacak, tabi isterse."
Yukarıda tırnak içine aldığım iki ifadede abartılı şeyler yazmışsınız beyefendi. Birincisi bosanmis bir adamın bekar kızla evlenmesi için ancak çok zengin ya da cok yakisikli olması lazım. Aksi halde ancak kendi gibisine kalır. Ikincisi bu sitede bulunup bulunmamak bir kadını kötü yapmaz. Bu sekilde dusunerek iftira atmis olursunuz. Bunlarin disinda geri kalan dediklerinizde siz haklısınız katılıyorum. Iyi günler. - +1 yıl
@alperen Bildirimleri bu kadar meşgul eden mesele nasıl uzadı merak ettiğim için girip baktım ve şu dikkatimi çekti: "Erkeklerin delikanlıları öpe öpe öğretir."nasıl midesiz nasıl iğrenç bir söylem? Sizi hangi kudurttu bu, bu kadar kuyruk acısı yaptı bu durum bilmiyorum fakat kadın düşmanı olduğunuzu düşüneceğim artık, hoş görünen de o ya.
- +1 yıl
@cuzladie Adamın söylediklerinde kadın düşmanlığı yok. Erkek düşmanı kötü kadinlardan çekmiş olmanın verdiği sert sitemler var. Normalde bir erkeğin fıtratında kadına düşmanlık olmaz zaten. Adamın ayarını bozmuşlar maalesef. Asıl bir erkeği bu hale getiren kadına bakmak lazım. Çevresindeki hemcinslerinin bir kaşık suda bogmak isteyeceği bir kadın olduğundan eminim.
- +1 yıl
@Lalskskak
Hanımefendi, ne diyeceğimi bilemedim. Üstad Dursun Ali Erzincanlı'nın bir tanımlaması vardı: "gönüle girmek". Kardeşlik ahkâmında ve İslam Akaidinde tam bu tanımlamayı yaptınız. Allah sizden bin kere razı olsun. Siz ve size benzer hanımlar Kur'an-ı Kerim'de beyan edildiği üzere, Hz. Havva'nın, Hz. Adem'in gönül boşluğunu doldurmak için Adem'in nefsinden yaratılan gönül erbaplarısınız. Size müteşekkirim. Sağolunuz... - +1 yıl
Siz de sagolun. Soruyu soran beyin de hanımının da haksız olduğu noktalar var ama genel tabloda kadın daha suçlu. Burada atıp tutan kadinlarin kendileri ileride oğullarına öyle davranan bir gelin kesinlikle istemezler. Beyefendinin sadece sofrayı alaşağı etmesini doğru bulmadım. Çünkü herşeyden önce o sofradakiler birer nimet ve o kadın biraz laftan anlayan biri olsa kocasının sadece sessizce masadan kalkmasından bile bir anlam çıkarırdı. Neyse yine de inşallah yuvaları yıkılmaz. Ortada bir çocuk var sonuçta.
- +1 yıl
@Lalskskak
Şu bataklıkta bile güven duygusunun yok edilmemesi için kadın aklını asalet, adalet ve zarafet ile temsil ettiğinizi görüyorum. Sizinle yıllar yılı her türlü münazarayı yaparım, benim gibi erkekler için sizler bulunmaz nimetsiniz. Duygulandırdınız beni. Gelelim biraderim, nimet konusunda söyleyeceğim bir şey olamaz ama tepkinin dozu ve zamanında yapılması bir erkek için bence önemli. Erkeklerin ruh hali ve ilkel benliği maalesef kadınlarca araştırılıp öğrenilen bir konu değil. Hani bu kadına şiddet denilen durumun psikolojik araştırması yapılsa hiçbir erkeğin kadına asla parmak bile sallamayacağı bir ruhtayken nasıl canileşebildiği ortaya çıkacak. Birinci maddesi, erkek saldırıya geçtiğinde bunu bir kadına değil, saldırı altında olduğu zannıyla cinsiyet farketmeksizin bir hasma yaptığını düşünüyor. Bu düşük seviyeli cinnettir aslında. Bütün kadına şiddet altında iradesiyle ilkel benliğini dizginleyemeyen bir erkek düşünce sistemi vardır. Yani o anda erkekte olsaydı o kişi yine şiddete başvuracaktı. Bunu söyledikten sonra soran biraderimin duygusal halini de düşünürseniz (işten geldim, eşiyim, ele mükemmel bir ağırlama bana ise hürmetsizlik diye düşündüğüne eminim) olabilecek tepkilerden birini gösterdiğine inanıyorum. Çünkü ben de öyle yapardım. Ama nimet boyutunda sözüm yok, haklısınız. - +1 yıl
İfadelerin sadece bir kısmını okuyabildim. Yüreğim dayanmadı gerisini okumaya. Bence sizin gibi düşünen erkekler evlenmesin zaten, yazıktır karşıdaki kadına. Soruyu soran kişi de boşansın gitsin kadında kurtulsun bir an önce. Her şeyi geçtim, kadınlara yazılan bütün çirkin sözleri geçtim ama çocukla da ilgilenmeyin demek nasıl bir zihniyettir. Daha doğrusu zihniyetsizliktir. Dilerim o çocuk baba sevgisini gerçek bir babadan görür. Bende ne erkekler gördüm, adam değillerdi ama hiçbir erkeğe böyle çirkinleşmedim.
- +1 yıl
@Herbokyus
Ah yazılanları doğru okuyabilseniz... Bu ukje sizlerden de çok çekiyor. Çocuğu düşünme ile ilgilenme demek aynı mı? O kadın çocuğu da silah kullanacak, haberlerde çocukların babayla nasıl icra yoluyla görüştüğü ortadayken bir de sizin gibi okuyuşu kit kadınlarla uğraşıyorum. Çocuğu düşünme yazılı ve boşanma esnasında kadın düşünmüyor sen de düşünmenin açılımı bir ifade. Türkçe bilginiz zayıf, çoğu kadın gibi. - +1 yıl
Erkek bünyesinin saygıya ihtiyacı vardır. Bu adamın da orada saygı gormemek tabiri caizse it yerine konulmanin oluşturduğu ters tepkiyle öyle davrandigi açık. Bir erkek ya kendini güçsüz hissettiğinde ya da öyle muamele gördüğünde saldırgan davranır. Isyerindeki patron da erkek çalışandan öyle bir davranış görse benzerini yapardı. Kadinin adamın kazancının bir kismini arkadaşlarıyla yiyip sonra da kocasina bir çorba yapmayı bile çok görmesini haklı bulamam. Şöyle düşünelim. Bu kadın akşama kadar evde temizlikle uğraşmış olsa kocası da dışarıda arkadaşlarıyla yemeğe çıksa ve karısına da dışarıdan yemek getirse ama o yemek kadının sevmediği birşey olsa kadın da bunu dile getirdiğinde adam bunu umursamasa o kadın yine evden gidebilirdi. Yine adamı suçlardı. Olayları böyle tersten düşünmeyi denerim her zaman. Bu yöntem haklı haksızı daha iyi ayırt etmeyi sağlıyor.
- +1 yıl
@bebekk00
Şaşkınlık içindeyim. Ağzından zerre kem söz çıkmayan hanımların olduğunu görünce benim gönlümü bir huzur ve huşu kaplıyor. Ülkemde sizlerin olduğunu görmek beni yeniden etkiledi, güven duygusu "ya leyl" demeye başladı. Umarım sizlerin sayısı artar ve sizi de hak edip başına taç edecek erkekler de var olur. Melek ruhlu kadınlarımız için her şeyim feda olsun, sizler her şeye değersiniz. :) - +1 yıl
Sizin hayatınıza edilmiş. Hem de sağlam edilmiş ve sağlıklı düşünemiyorsunuz. Çocuğu düşünmeme noktasının geleceği yeri idrak edemiyorsunuz. İdrak yollarınıza bir baktırın bence. Benim sevgilim de cehennem gibi bir boşanma süreci geçirmiş ve hayatımda görüp görebileceğim en iğrenç karakterli kadının elinden kurtulmuş bir adam ama o bile söylediklerinizin nereye gideceğini bilip söylemeyecek bir adam.
- +1 yıl
@Herbokyus Fazla erkek tanımama gerek yok. Erkek psikolojisini bilmek yeterli. Psikopat erkeğe zaten yapacak birşey yok. Fazla erkek tanıyan kadına da ancak psikopatlar denk gelir.
- +1 yıl
@Lalskskak
Öyle tasvir ettiğiniz erkek var. Biri de benim. Evli olduğum dönemde, validem bir işini yaptırmak için beni eve çağırdı. Düştüm yola yanına gittim. Tamirat ve tadilat bitince, ben evden çıkmak için müsaade istediğimde oğlum akşama balık var, beraber yiyelim dediğinde anne olmaz, evde eşimin boğazından geçmiyor ise benim de geçmemeli. Yuva demek anca beraber kanca beraber bir kurumdur. Ben yağlı o kuru ben balık o evdeki bulguru yerse ne kadar doğru olur ve ben doğru bir erkek olur muyum dedim. Böyle bir dolu erkek tanıyorum. Erkeklerin çoğu hanımı gülücük saçtığında dünyanın en güzel yemeğini yemiştir zaten, ona büyük bir sofra hazırlanmasına bile gerek yoktur. Size izninizle bir şiir paylaşmak istiyorum. İşte çoğu erkek bu yokluğun içinde. Şiirden önce bir şey ekleyeyim, o kadın beni düşünmeden neler yediğini ve umursamadan neler yaptığını yazmak istemedim. Şimdi şiir. :)
https://www.youtube.com/watch?v=qlQt9dKMKa0 - +1 yıl
İnanılmazsın gerçekten inanamıyorum yuhlar olsun 🙄
- +1 yıl
Son derece yanlışsın çok pişman olacaksın
- +1 yıl
Akıl almazsınız hayretle okuyorum bravo🙄
- +1 yıl
@Lalskskak
Sizler başımızın tacı, Allah'a ve ahirete giden yolda yoldaşımız, sizlerle aynı havayı solumak bizler için büyük bir nimet. Duruşunuz, varlığınız, bakış açınız ile babanız olsam elmas gibi kızım var derdim, ağabeyiniz olsam kardeşim dilesin benden ne dilerse derdim, kardeşiniz olsaydım size güvenirdim, oğlunuz olsaydım böyle bir anneye toz toprak olurdum, eşiniz olsaydım Allah şahit olsun ki Rabb'ime derdim ki eşim cennete girmeden ben de giremem, ben razıyım Sen de razı ol Rabb'im diye ölene kadar dua ederdim. Bu şekilde mükemmel iki kadın tanıdım ve şu anda takip listemdeler, siz üçüncü hanım oldunuz. Allah'ın izniyle sizin gibi değerli hanımlarımızdan bu dünyaya hayırlı evlat, ahirette de Allah'ın razı olduğu kullar doğacaktır. Cansınız, bir tanesiniz, bu kadar bataklık çiçekleri arasında en güzel gülsünüz. Ağabeyiniz yaşındayım, size müthiş bir saygı ve sevgi besliyorum. Tekrar Allah sizden ve sizi dünyaya getiren teyzemiz ve amcamızdan razı olsun. İyi varsınız... :) - +1 yıl
Abi kafayi yiycem siz bu kafayla es bulamasiniz 1 gun eşinizi idare edemedinizmi yazik ya
- +1 yıl
Sorudan çok burda ki yorumlar dikkatimi çekti. Eşiniz haksız sevmiyorsanız o kadar şey hazırlarken dediğiniz gibi size de sevdiğiniz kolay olan bir yemeği yapabilirdi. Sizdr hatalısınız halıya döküp temizle demek hizmetçi muamelesi ve biz kadınlar bundan nefret ederiz. Ayrıca nimet o yere o şekilde dönmeniz yanlış. Tartışmanın bu kadar büyümesi bence çok yanlış ben olsam yanına uzanır yapamadım der açıklar sarılır gönlünü alırdım ki o da beniö gönlümü alsın. Kişi ayna olmalı nasıl davranılmasını istiyorsak öyle davranmalıyız. Baba evine gitmesi bir dolmuşluğun sebebi olabilir mi? Çünkü bu basit bir neden. Hamilelik hormonları da nüksetmiş olabilir. Sizin şu yorumunuz üzücü @alperen çocuğu düşünme yazmışsınız. Babanın da evladı nasıl düşünmesin. Tam tersi onun için idareci olması gerekir. Soruyu soran arkadaşın da şu yorumu çirkin. Bana kadın mı yok? Dul çocuklu birine kim bakar. Eşin değil sende dul çocuklu kalacaksın. Bu çocuk hiç mi gelmeyecek yanına kalmayacak seninle. İyi insanlarda var merak etmeyin iş o raddeye gelirse eşinizde gayet evlenecek birini bulabilir sizde bulabilirsiniz. Lütfen burda ki yorumlarla gaza gelip yuvanızı yıkmayın ortada 2 ay sonra dünyaya gelecek bir çocuk var doğduğunda babasız kalmayı hiçbir çocuk istemez. Eşinizde hamile biraz alttan alın bu dönemler de bazı duygu geçişleri sert olabilir. Anlaşamıyorsanız ayrılırsınız o ayrı ama. Bir evliliğin yıkımı dolma ve kısır olmamalı. Sevgilerle
- +1 yıl
@Lalskskak
Estağfurullah. :)
İzninizle bu sorudan ayrılmadan önce Rabb'ime büyük bir duam var: ben görürüm görmem, belki toprak üstünde belki toprak altında olurum bilemem ama bu ülkede erkeklere sizin gibi saygıdeğer hanımlar gerekiyor. Sizlere de size yaraşır kibar ve sizden başkasını görmeyen eşler versin. Bu ülke bunu hak ediyor. Sizler hak ediyorsunuz, size namzet erkekler de...
Ama son söz olarak şunu eklemek istiyorum: bakınız kadınların neredeyse yüzde doksanı hayvani bir ruh ve vahşileşmiş tavırlarla her türlü halet-i ruhiyelerini gösterdiler. Düşüncem veya duruşum değişmedi ama birden bu soruda nazik iki hanım belirdi ve saygı çerçevesinde nasıl münacat ve nasıl münazara yapılacağını gösterdi. Bu turnusol kağıdı gibi :)
Bu soruda beliren o iki değerli ve saygı duyduğum hanımefendilere her şeyin en güzelini dileyerek Allah'a emanet olunuz. :)
İnce düşünen bir adam ve düşünmeyen bir kadın! İnsan sevdiği için gerekirse kuru ekmek yer, yere dökmez dökmemeli, evet arkadaşları gelmiş, buna da anlayış gerek diye düşünüyorum, evde sıkılabilirler özellikle şu kovid zamanı, hamile olduğu için hormonlar farklı çalışıyor olabilir, vs. Evlilik gerçekten zor, bu bakımdan yanından geçmiyorum ben. Sanırım burada, sizde bir birikim var, kısa süreli bir şey değil bu. Bence uyumunuz yok gibi, sana ne kurtar derim ne kurtarma! İyi olmanızı umuyorum sadece, birde bebeğiniz olacak en çokta onun iyi olmasını umuyorum. Bunu düşünerek hareket edersen en faydalısı olacaktır. Anne ve baba ile huzurlu bir evde büyüyen çocuk gibisi yoktur, onu düşünmenizi öneririm.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. tipik Türk erkeği..
Öküzlükte zirvedesiniz.
İnsan kuru ekmek yerdi yine o hareketleri sergilemezdi. Senin hizmetçin değil hemde hamile bir kadın. İnsan hizmet beklemeye utanır.909 Yorumla- +1 yıl
Eşi zaten hamile yorgun muhtemelen hayatım dışarıda yiyelim demek bu kadar zor olmasa gerek
- +1 yıl
ya geri zekalısı kadın belki normalde çalışıyor son ayları olduğu için izine ayrıldı. Ayrıca yemek varmış zaten adam beğenmediği için kavga çıkarmış o cücük kadar beyninizle yazıyı bile okuamıyorsunuz gelmiş burada kadınlara ahkam kesiyorsunuz
- +1 yıl
@klşiiiide evrimini tamamlaman herkes için en iyisi olacaktır dostum
- +1 yıl
Kadın suçlu ama empati yapinca kadın bence şöyle yapmıştir arkadaşlarına ellinden geldigi kadar mahcup olmayacak şekilde çif canla hizmet etmiştir ve nazı ençok gececek kişi gelincede yorgunlunu , nazini misafire değil eşine yapmış tabi düşünmeden , dertlenmeden adamda pireyi deve yapınca olanlar olmuş cift canlılığın verdiği aşırı duygusallikla çekmiş gitmiş. Adam tamamen haksız değil son derece hakli ama hamile ve son 2 ayi kalmiş bir bayana karşı yapılması adamı haksız kılar...
Pirelri deve yaparsanız , öküzlüğünüzü bilmezsiniz... - +1 yıl
Kadın suçlu diyenlerin hepsi evde kalacak ya da eşleri terkedecek üstteki gibi boşver kadın sana yemek vermek bile zorunda değil aslında veriyorsa o onun iyiliği
- +1 yıl
Şu Denizindibindeki inciyi herkes şiyayet edip spamlasın kadına şiddeti kimse öneremez hele ki hamile bir kadını. Lütfen görüşünü sikayet edin yorumlarını
Kadın senin hizmetçin değil, bir de ikinizin çocuğunu taşıyor, sen bulduğun yemeğe şükredip kadına teşekkür edeceğin yerde nasıl sinirlenirsin? Bağırıp çağırır hakaret edersin? Yemek beğenmemek ne demek oğlum? Sen evde pişen yemeğin mantığını anlamamışsın galiba bak sana anlatayım; bir seferde birkaç çeşit yemek yapılır, o yemekler bitene kadar başka yemek yapılmaz. O tencereler boşalana kadar o yemekler yenir. Kadın mis gibi yemek yapmış yemek seçiyorsun ya, o yemekleri bulamayan aç insanları düşünmüyorsun bir de karnı burnunda hamile kadına bağırıyorsun neden başka yemek yapmadın diye. Nasıl adamsınız siz anlamıyorum ya. Hayır her şeyi geçtim, beğenmediğin yemeği halıya dökmek ne demek angut herif seni, 5 yaşında çocuk musun sen? Ulan 5 yaşındaki çocuklar bile yapmıyor senin yaptığını be! Hamile kadının başına boşu boşuna iş çıkardın halıyı da o temizlemek zorunda kaldı! Valla o doğacak çocuğu sana göstermezler umarım. Babası iyi yapmış kızını alıp evlerine götürmekle, böyle bir saygısızlık yutulamaz zaten.
70 Yorumla
+1 yılÖncelikle sizde kabahat var. Çünkü eşiniz muhtemelen arkadaşlarını her gün eve getirmiyor diye düşünüyorum. Arkadaşlarını davet edince onlar için yemek hazırlamış zaten kısır, dolma falan kadın günlerinin olmazsa olmaz yemekleridir. Sonrasında yorgun olabilir ve yemek yapmaya da üşenmiş olabilir, neticede eşiniz 7 aylık hamile. Sırf önünüze o yemeklerden koydu diye yemeği halıya dökmeniz büyük hata ve saygısızlık. Hem eşinize, hem de önünüze konan yemeğe. Unutmayın ki o yemekleri bulamayan insanlar var. Her neyse olan oldu.
Aniden öfkelenip halıya döktünüz diyelim. Ki öfkelenecek bir durum da yoktu aslında ama sonrasında tartışma devam etmekle kalmayıp birbirinize hakaretlerde bulunmuşsunuz. Kusura bakmayın ama hata sizde. Hatta büyük hata etmişsiniz. Bakın benim babam yemek konusunda oldukça seçici ve eleştirici bir adamdır. Annem de çok güzel yemekler yapar. Ama annem yemek yapmadığı zaman babam sadece ''Başka yemek yok mu?'' der ve yoksa ya önüne konulanı yer ya da kalkar kendisi pratik bir şeyler yapar.
Bence bir çiçek alın ve bir daha kesinlikle ama kesinlikle yapmayacağınıza inandırarak özür dileyin. Eşinizi seviyorsanız ona çok sevdiğinizi ve pişman olduğunuzu söyleyin. Ayrıca o gününüzün çok stresli geçtiğini de ekleyin, ufak yalandan sorun çıkmaz neticede evlilik bu ve doğacak bir çocuk var. Her şey evliliğiniz için.20 YorumlaBir günde yemeyiver canının istediğini. Önüne koyulan yemeği halıya dökmek nedir ya ben olsam o yemeklerin tabaklarını senin kafana firlatirdimm. Yorulmuş olabilir akşama kadar hali gücü kalmamış olabilir eminimki Esin hergun arkadaşlarını eve davet etmiyordur. Bir evlilik karşılıklı insiyatifle ve kendinden ödün vererek ancak güzel bı şekilde yürür. Demekki yarın bebek doğunca bebekle ilgilendigi için akşama kadar eşin önüne yemek koyamasa ya da bir gün önceki yemeği koysa aynı kiyameti koparicaksin. Kadınlar sizin koleniz değil. Ve o ev içerisinde herkes eşit sen akşama kadar çalışıyor olabilirsin o da 9 ay senin bebeğini taşıyor karnında sen onun neler çektiğini nerden biliyosun. Ki çekeceği şeyler daha yeni basliyor sancılı doğumu doğum sonrası halleri gazlı bebek sıkıntıları. Halden anla bence bu kadar üstüne gitme eşinin heleki hamile bir kadının!
Ama şöyle bir bakıp okuduğumda hala kuyruğunu indirmeye niyetin yok gibi bence otur karın yokken kendini biraz sorgula ben nasıl bir adamım nasıl bir eşim? Yarın nasıl bir baba olucam diye...50 Yorumla
+1 yılŞöyle bir durum var bunun bir benzerini geçen gün annem yasadi sırf bu yüzden yazmak istedim birazda yorumları inceledim kadın misafirleri belkide kendisi çağırmamistir erkekler bu konuyu yemin ederim asla anlamıyorlar bir kadını diğer kadın sana geliyorum diye aradıysa gelme denilmez ve o misafir evden ne zaman gitmek isterse o zaman gider sen örf adettemi bilmiyorsun birde utanmadan yemeği yere döktüm diye dahada utanmadan eşinin hamile olduğunuda söylüyor alttaki yorumlarda bir erkekte bırak boşansin sürunsün diyor eskiden kadınlar farklıydı diyorsunuz da eskiden kadının bir değerimi vardı etkekte vurup kirardı dimi azıcik bas kaldırmaya başlayınca hemen dünyasını yıkin başlarına yok paşam öyle eskideki kadınlara ozeniyorsan evlenmiyceksin madem milletin kızının basinida yakmayın eve yemek yapmak kadının zorunlu bir görevi değildir heleki karnında 2 canla dolaşıyorsa ve birde beyefendimiz sevmediği şeyler diye böyle davranma hakkına asla sahip değil iyiki gitmiş evden iyiki durmuş babası arkasında
50 Yorumla
+1 yılKadın hamile hamile yemek yapmış biraz daha anlayışlı olman gerekmiyor mu normal şartlarda olsa hadi bir küçük bir dalın var diyeceğim ama kadınlar hamilelik döneminde her zamankinden kat kat hassaslar, bunları idrak edecek kadar olgunluk seviyen yok sinirlerin kontrol edemiyorsun yemeği yere döküp emeğe saygıslzık var. Küfür bar hakaret var... bir kadına özellikle de Hamile bir kadına yapılması gereken her şeyi yapmışsın kadın da gider. Karnında senin çocuğunu taşıyor bugün misafirlerin vardı yemek yapamamışsın ben bunları sevmem diyerek tatlı tatlı hadi gel yanımda dur bende mutfakta hem günün nasıl geçti anlat hemde de bana bir şeyler yapalım desen o kadın kalkar en alasını yapar sana kusura bakma birader de haketmişsin yani. Şimdi güzel bir çiçek yaptır araya dış sesler girmeden gönlünü al iş yerinde gerginlik vardı falan diye bahane uydur bari de yumşat eşini yazık yani şu kadar küçük bir mevzu için dağılmasına izin verme birazda kontrol et duygularını...
323 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adam buna derim!!! 👋🏻👋🏻
- +1 yıl
Vallahi tebrik ediyorum 👏👏
- +1 yıl
Allahim bana bir adet boyle bir koca lutfen
+1 yılKazanamayacağınızı bile bile, cahillerle tartışmaya girmeyin. Çünkü sabit fikirli insanların dilleri, beyinlerinden daha büyüktür. İşte bu yüzden, her ikisini de kontrol etmekte zorlanırlar. Ya sınırlarını aşarlar, ya da sinirlerinizi bozarlar.
Ayrıca cahile laf anlatmak, ölüyü diriltmekten daha zordur. Seninle ne tartışmaya girip sinirlerimi bozarım, ne de laf anlatmaya çalışıp boşa kendimi yorarım. O yüzden, sana diyecek sözüm yok. Yakında eski eşin olacak kadın için üzüldüm doğrusu. Geç bile kalmış. Çocuğun da senin gibi bir babası olacağına babasız büyümesi daha iyi. Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik onların annelerini sevmektir. Sen yuva kurtarmayı bırak önce kendini kurtar şu zihniyetten!61 Yorumla
+1 yılEşin sana uğraşmış , yemekler yapmış. Sevmiyorsan git peynir ekmek ye kardeşim. Çok utanç verici yaptığın. Eşin olsam affetmezdim. Kadın hamile, insan biraz olsun saygılı olmaz mı? Birşey yapmayanlar da var. O kadar nefret ediyorsan, dışardan söyle. Bir sürü çözüm var. Nimeti halıya dökmek ne? Ayıp günah ya. Hadi en kötü durumda ortada bir bebeğiniz mutluluğunuzu pekiştirecek minik bir yavru var. Lütfen biraz saygılı olun. İnsanlar ekmek bulamıyor, bizimkiler yerlere döküyor. Kusura bakma ama o kadin sönmesin.
60 Yorumla
+1 yılYuvayı kurtarmak istiyorsanız, adam gibi hamile bir kadının yapabildiğine şükür edip önünüze geleni yiyecektiniz. İş işten geçmiş. Herhangi bir öneri kurtarmaz sizi. 'en azından' diyip hafife aldığınız o yemeği, çocuğunuzu taşıyan eşinize bağırıp, kızıp, hakaret etmeden önce siz de yapabilirsiniz. Eşiniz hizmetçi değil üstelik hamile! Diyeceğim o ki; yapacağınız hiçbir şeyin fayda olmaz/ olmamalı bu saatten sonra. Sadece iyi bir baba olmaya hazırlanın siz, başka bir şey beklemeyin.
60 YorumlaSebep sadece yemek olamaz aynaya bak ve kendine dürüst ol bu son damla olmuş olabilir!
Ayrıca dışardan yemek söyleyebilirdin Karın 7 aylık hamile yorgun düşmüş olabilir. Ona bu şekilde davranman yanlış olmuş... sarma ve kısır iki dakikalık isler değil emek harcamış yorulmuş o haliyle arkadaşlarına ve sana biseyler yapmaya çalışmış 🤷🏻♀️
Bencillik yaptın kusura bakma acı ama gerçek71 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılannem ve babam 30 senelik evliler ve babam dekorasyon işi yapıyo, sabah 8 de evden çıkar 6 7 de eve gelir kimi insanlar gibi masa başı iş değilde sürekli ayakta ve güç isteyen işler yapıyo kendisi, ve bugüne kadar eve geldiğinde 1 kez bile anneme neden bu yemegi yaptın, ben sabahtan beri çalışıyorum sen evdesin dediğini, yemek tuzsuz vs dediğini duymadım... hatta bir lafı vardıe kardeşim ve bana ve bu lafı her fırsatta söyler bize; Dışarıda, işyerinde, nerde olursa olsun ne yaşadıysan şu kapıdan girdiginde hepsi dışarıda kalıcak der... ben gördüğümü yaşadıklarımı yazdım... hem eşiniz hamileymiş 1 yumurta kırıp yiyebilirdiniz, ölümlü dünya 1 saat sonraya çıkıcamızın garantisi yok
60 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Kadın hamile ve yorgun. Bunu nasıl yaparsın? Bir de üzerine hakaret etmişsin. O her gün sen yorgunsun diye yemek yapıyor. Kadının işi erkeğin kölesi olmakmış gibi bir de eklemeye hak görmüşsün üzerine. Bu kötü kalplilikten başka birşey değil. Akıllı kadınsa boşar seni. Ama yok, erkek gidecek çalışacak, kadın hamile ve evde her türlü işi yapacak. Sadece kadın çalışsa gururun kırılır değil mi, erkek çalışır kadın evde oturur çünkü, ne kadar kaba bir davranış. Üzerine bütün gün hazırladığı yemeği dökmüşsün ve en kötüsü hakaret etmişsin. Yuva değilmiş seninkisi. Ömür boyu eziyet çekmesindense gitsin boşansın.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYazık kadına senin gibi odunla aynı eve düşmüş. Bunu yapınca evi terk ediyosa öncesi de vardır kadına tak etmiştir artık en iyisini yapmış hatta az bile yapmış. Dua et stresten çocuğa bir şey olmasın. Sen nasıl baba olacaksın ya yazık sana daha insan gibi eş olmayı bile becerememişsin. Onu da geçtim normal bir insan yemekleri yere mi döker. İmamlığından nasibini almamışsın. Hormonlardan dolayı kadınlar o dönemde çok kötü oluyrolar. Kendin diyosun gündüz arkadaşları vardı diye, e varza demek ki yorulmuş sabah zaten bir de akşam sana mı hizmet edecek? MAAŞ BAĞLA TAM OLSUN HÖDÜK SENİ!! Kadın hem kendini hem çocuğunu kurtarır senden. bir de savunmasına bak : şiddet uygulandığıma şükretsin bir daha yaparım...
Sürün şimdi hadeeee. O kadına babası bakar çocuğa da bakar ama sen kendine bakamazsın yaşa da gör 😂😂😂😂😂😂😂41 Yorumla- +1 yıl
Seni çok kızdırmış
Ben bile okurken gerim gerim gerildim. Helal olsun o kadına be. Çocuğum var boşanamam triplerine girmemiş hiç. Hamile olmasından bağımsız, bir şeyden bahsetmek istiyorum. Sanırım hayatınızda hiç yemek yapmadınız. O yüzden ne kadar zor ve emek isteyen bir şey olduğunu bilmiyorsunuz. "Bunun tuzu yok" deyip burun da kıvırırsınız kesin. Bir insan size yemek yapıyorsa "teşekkür ederim, eline sağlık" demek zorundasınız. Kimse beyefendinin önüne sıcak yemek koymak zorunda değil? Eşin de afiyet olsun der ve hiçbiriniz saygısızlık etmemiş olursunuz. Biri benim saatlerce uğraşıp yaptığım yemeği beğenmeyecek, bir de onları yere dökecek, o insan bir daha benim elimden yemek yiyemez. Asla yapmam. Ne kadar özür dilerse dilesin, paşa paşa gider kendi yapar yemeğini.
O kadın seni affeder ama benim temennim affetmemesi yönünde. Anladığım kadarıyla sizin karakteriniz böyle. Bu tarz bir insanla da ömür geçmez. Saygı en önemli şey.50 YorumlaKeşke yemeği yere dökme eylemini yapmasaymışsınız. Baktınız beğenmediğiniz yemek mi yapılmış, daha uygun bir dille belirtip dışarıdan yiyebilirdiniz. Ha ben uygun dille belirttim ancak olay tartışmaya döndü bir anda derseniz bile yine de yemeği yere dökmeseydiniz iyiydi. Baktınız ki kendinizi bu tip konularda tutamıyorsunuz, kırıcı oluyorsunuz. Çekin kapıyı çıkın evden. Sakinleşince dönersiniz.
100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKadın akıllılık etmiş yol yakınken hem kendini hem çocuğunu kurtarmış. Yemeği beğenmediysen dışardan söylersin kadın o gün misafir ağırlamış zaten bir de kendin hizmet bekliyosun. Hamile kadına böyle eziyet eden insanla ömür geçmez. Git kendine hizmetçi bul şimdi
160 Yorumla
+1 yılYaptığınız hoş olmamış eşinizin de yaptığı doğru bir davranış değil elbet. Ama birde şu var hanımefendi hamile diyorsunuz. Inanın ki hamilelik çok başka bişey. normalde takılmayacak bir mevzuya takılır kalırsınız. keşke eşinize münasip bir dille anlatsaydınız bu ikramları sevmediğinizi. O da bir dahakine yapmazdı sanmıyorum bir kadının inat olsun oh olsun diye kocasının sevmediği davranışları yapacağını. Yemek dökmeniz hiç iyi bir davranış değil kusura bakmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Araya gerekirse eş dost sokun evinize geri getirin eşinizi. Çocuk var ortada rezil olmasın. ya da hiçbir şey yapamıyorsanız bir aile danışmanına gidin belki size o yol gösterir nacizane tavsiyem
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığınız ilk önce nimete saygısızlık Allah size o nimetleri veriyor siz yere mi döküyorsunuz onları bulamayan bir sürü aç insan var.. en sevmediğim insan tipisiniz şükürsüzsünüz Allahım sana bin şükür karnımız doydu demiyorsunuz üstelik eşiniz hamile karnı burnunda günah.. sinirinize hakim olacak kadar büyümemişsiniz bu yemekleri beğenmediniz mi eşiniz hamile dışardan hazır ev yemeyi söyleyin nolmuş yani peynir ekmek domates yiyin bir günde nolmuş.. gönül almayı bilmiyorsunuz şükür etmeyi bilmiyorsunuz Allah size Hidayet versin doğru yolu göstersin bir kap yemek için üstelik hamile birine böyle davranılmaz çok ayıp etmişsiniz çok
40 Yorumla
+1 yılBak arkadaşım "yaptığımdan pişman değilim"diyorsun. Halbuki sendeki o pişmanlığı görecek ki evine dönecek eşin. Bir çocuğun olacak, bence buna odaklan. Çocuğuna kaliteli bir gelecek sunmak istiyorsan çocuğunun annesine karşı şefkatli davran. Haklı olduğun yerler var. Eşin arkadaşlarına hamile haliyle hizmet edebiliyorken sende aynı saygıyı bekledin. Çalışıyorsun, yoruluyorsun. Bu konuda haklısın. Ama halıya yemek dökmek ne demek. Senin karın hamile, neden ona iş çıkarıyorsun. Bir yemek için değer mi kalp kırmaya. O senin çocuğunun annesi. İnsan karnını her şekilde doyurur ama kırılan bir kalbi tamir etmek kolay değil. Sen, senin canını taşıyan bir kadının kalbini kırdın. Arkadaşlarına hizmet ettiği için yoruldu. Keşke anlayışlı olsaydın. Umarım eşin sana döner.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Arkadaşları için zaman ayırıp kısır dolma yapabiliyorsa.. Aksam içinde sana yemek. pişirmeliydi.. Sen akşam. eve gelince sıcak sulu bir yemek aramışsın bu normal..
Fakat eşine bunu söyleyiş tarzın yalnış... Bir yemek için çok fazla tepki göstermişsin.. Onu bir defaya maruz uyarabilirdin. Eve gelince yemek istediğini söyleyebilirdin..
Boşanmak istemiyorsan mahkemede ben karımı seviyorum boşanmak istemiyorum dersen hakim sizi boşayamaz.. Bu kadın senin nikahlı karın.. git babasının evine tut kolundan karını al getir evine..23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin nimete karşı saygın yok, karına karşı nasıl olacak? Senin halıya döktüğün yemeklerde tek tek emek var sev ya da sevme ;) açlıktan ölen insanlar var.. sen çalışabilirsin eşinde o gün yorgun kalmış olabilir yemekleri dökmekte be hemde 2 ay var doğuma diyorsun. Kendini haklı mi zannediyorsun sen? Ben o kadının babası yerinde olsam o döktüğün yemekleri yalaya yalata temizletirdim sana. O kadın yerinde olsam zaten boşardım seni geri dönüşü olmazdı.. biraz anlayış ya.. biraz insanlık biraz vicdan.. bizde hamilelik geçirdik benim eşim mide bulantim için aylarca evde yemek yiyemedi yapamiyorum diye. bir kere agzini acmadi bir kerede neden yemek yok demedi aksine yapma zorlama ben 2 yumurta kirar yerim dedi ki benim esim gunde 15 saat calisan adam ;) esime bir kez daha şükrettim sizin gibi adamlarin varligini gorunce
40 Yorumla
+1 yılPaşama bak paşama. Yemekleri halıya dökmüş. 7 aylık hamile kadına temizliğini de bırakmış gitmiş paşalar gibi yatmış. Şimdi de diyo ki "ivliliğimi nisil kirtiribilirim?". Nah kurtarırsın evliliğini. Şimdi git ve halıya döktüğün yemekleri ye. Ruh hastası.
71 Yorumla
+1 yılSuö sizde diyen görüşlere kesinlikle katılmıyorum sizde peygamber değilsiniz daha ne kadar sabredeceksiniz. Size inat yapılmadığını bilseniz zaten o tavırları sergilemezsiniz karınız bence gitmeye yer arıyordu buda tuzu biberi olmuş ve alışkanlık haline getieniş bence en ufak şeyde aman babayı ara kaç. ve aslında burda en en hatalı kadının babasıdır kızına otur evinde demeyi bilmiyor ya da gelelim annenle sorun neyse çözelim öyle iş olmaz demiyor. Beyefendi bence siz kendinizden çok ödün vermişsiniz şımartmışsınız karınızı bu durumda da arkadaşlarıvkadar bile değeriniz yok kadının gözünde. Çocuk işin arka tarafı çocuk yapacak kadar samimi iseniz neden bu derece kavgalar oluyor karınız saçmalamış babanın evine gideceksen karnındakinin günahı neydi neden yaptın?
20 Yorumla
+1 yılEşin hamile ve yorgun. Ve sen ondan başka birşey yapmamışsın diyerek üstüne bide halıya yemekleri döküyorsun, haksızken daha da batmak buna deniyor sanırım. Sen kendini haksız görüyor musun önce bunu bir muhakeme et kendinde. Ve sonrasında özür ve af dile. Madem cocuğunu kucağına alma hayali kuruyorsun o cocugu karnında büyüten ve doğduktan sonra da ömrünü ona adayacak Anne ye Karına nasıl böyle bir harekette bulunabiliyorsun? Sen sanırım değerini bilmiyorsun yahut fevri hareketleri olan bir patavazsızsın. Kendine çeki düzen vermelisin. Hatanı fark ettiysen yuvan bozulmasın birdaha da bencilce hareket etmiyeceğim diyorsan özür dile çiçekler al.. Ama yine aynı haltı şimdi ya da ilerde de yiyeceksen bırak kadının yakasını.
40 Yorumla
+1 yılSende hata var hamilelik süreci hassas bir süreç sonuçta ne vardı yani o yemeği halıya dökmek yerine iki lokma yeyip biraksaydin halıya dökmek nedir o ev sadece karına ait degilki onu ezmis olasın ikinizinde içinde yaşadığı bir alan senin kendinede saygın yok kadın napsin bence tamamen sen suclusun
Önce ara konuş yaptığın şeylerin iğrenç ve hiç bir şekilde savunulacak birşey olmadığını soyle pişmanlığını dile getir defalarca özür dile sonra doğacak çocuğunuzdan onun geleceğinden ve onunla geçireceğiniz mutlu günlerden bahsett sonra eline bir çiçek gözleri yaşlı kapıya dayan olaki af olursan karını birdaha inciltme olay hepten kopar hamile kadın kırılgandır herşeye alınır sen halıya yemek dokuyon bu kadına hicmi acimiyon ayıp ya00 Yorumla
+1 yılKadınları anlamak zor önem sırasını karıştıran kadından uzak dur derim. Arkadaşlarına hizmet edebilir sıkıntı yok ancak sana da saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez. Kusura bakma kocacığım arkadaşlarım geldi ben de çok yoruldum sana yapmam gereken yemeği yapamadım istersen dışardan söyleyelim istersen bu kalanları yiyelim istersen de biraz dinlendikten sonra sana güzel bir yemek yapabilirim. Bundan sonra da dikkat edeceğim derse sen de o gerginlik olmayacak ancak seni o yöne doğru itiyor çünkü sana yapacağı yemeği arkadaşlarıyla yapacağı hizmete değiştiriyor önem sırasını karıştırıyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Sen nediyon mk kolemi var karsisinda kadin 7 aylik olmus dolma doldurmus ksiir yapmis daha ne yapsin lan o kadin , kactane kadin var 1haftalikken bile kenara cekilip oram buram agriyo bisey yapamam diyen kadinin agzi burnunda yemek yapmis hazirlamis bu ayida haliya dokmus siz varya adam olmazsiniz
- +1 yıl
@Sarikirmiizii halıya yemek dökmesi elbette tasvip edilmiyor. kısırı da ona yapmamış yapsa haklısınız derim arkadaşlarına yapmış artanı önüne koyuyor. siz mi adam oldunuz kadın da olamazsınız sadece feministlik başka hiç bir icraat yok madem hiç yemek yapacak hali yok arkadaşlarını çağırıp gün vermeseydi. hadi gün verdi artık bari kusura bakma yemek hazırlayamadım dışardan söyleyelim veya ben dinlendikten sonra hazırlayacağım demek mi adamlık değil. sizin gibi biri ne evlenebilir ne de evlenirse sürdürebilir evlilik demek fedakarlık yapmak demektir. erkek akşama kadar dişini tırnağına takıp çalışsın helal yedireyim diye ciğeri 5 para etmez insanlara bile hizmet etsin evde gelince bir de karısı arkadaşlarının atıklarını al ye işte önüne atması gibi sanki köpek besliyor. sizde 1 haftalıkken oram buram ağrıyor deyip yan gelip yatacak gibi duruyorsunuz. hamilelik sanki atomu parçalamak kadar zor bişeymiş gibi davranıyorsunuz. inek te hamile kalıyor keçi de hamile kalıyor. doğadaki tüm memeliler hamile kalıyor ancak bizim kızlar gibi hiç biri ay oram ağrıyor buram ağrıyor bana şunu getir şunu getir demiyor. bu feminist düşünce ile yaşasın bekarlık keriz miyiz başkalarının kaprislerini çekmeye ve psikolojik şiddetine maruz kalmaya. hadi bakalım feminist olduğunuz sürece turşunuzu kendiniz kuruyorsunuz.
- +1 yıl
Lan gerizekali feministlikle ne ilgisi var boyle kerizle evlencgme yanlia kalirim zaten 7aylik hamileyim ve yemek begenmeyip haliya dokuyor bu yapilani normal goruyorsan bencilsin demek oluyor, varya okdr korkuyormki sizin gibi dusunen bir kerizle evlenirim diye cidden cok yazik adam olun lan biraz 7aylik cocugu olan kadin yemegi yapmis onune getirmis adam sirffffff yemegi begenmedigi icin yere dokuyor? Bunu normal karsilayanlar geberin siz
- +1 yıl
Ayrica yemek artik olmuyor tipine ettiklerim demekki kalmis fazla yenilmemis kisirdan ayirmis kocasinin tabagina koymus zihneytisz boklar, benim kocam olsa eve misafir gelse bende ona tabak ayiririm oda yesin doysun diye siz ne anlarsiniz tabi burda "artik" derken kopek oldugnu kabul ediyorsunuz siz hicbir boka degmessiniz
- +1 yıl
@Sarikirmiizii feminist değilsen böyle küfürler değil kadına erkeğe bile yakışmaz ben sadece terbiyesiz olma diyorum. anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.
- +1 yıl
Kes got
Bildiğim ve duyduğum kadari ille kadinlarin en duygusal oldukları aylar hamileliğin son 3 ayı ve bu üç ayda çocuk gibi oluyorlarmış sende haklısın sabah gidiyorsun akşama kadar çalıs eve geliyorsun sıcak bir yemek öncellikle en doğal hakkın lakin zamanlaman biraz yalnış bu aylarda kolay kırılırlar kolayda bağışlarlar éşinle beraber olup çocuğunuzla mutlu mesut olmanızi dillerim bunun içinde birşeyler yapman gerek en sevdigi şeylerle belki ilk buluşmanızdaki güzel şeyleri hatırlatacak elbise vs ille ne seviyorsa imkanın varsa al götür ve güzell sözlerininde ihmal etme...
00 Yorumla
+1 yılAbi ilk mi olacakcocugunuz cocugunuz henüz yoksa hamileyse bazı kadinlar bir tane cocugu masus yapip ayriliyorlar evlilik sürdürmek degil amaclari nafaka yani bilemem ama benim anladigim gibi düşündügüm gibi kadinlar var dilerim evliliginiz de mutlulugunuz daim olur yani bir de kizin babasi pat diye kizi alip götürmemeli kiz tarafi kendi kizina kizmali oglan tarafi kendi ogluna kizmali eger kizmiyorlar ara yaomaya calişmiyorlarsa sizin ayriliginizi istiyorlardir kizin babasi otur oturdugun yerde diye onu orada durdurmaliydi şiddetmi gördü de kizini aldi gitti anlamiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Kaynananla konuş durum haberi al ona ne demiş senin hakkında ne yapacağımı bilemiyorum ben bir anda sinirlendim iş stresi falan kafam darmadağındı ne yaparsam beni affeder de ona göre de eline çiçeğini de al başbaşa bir odaya girin özür dile biraz ilgi biraz sevgi göster ne seni ne bebeğimizi bırakabilirim ben seni çok seviyorum affet beni de ikna olana kadar böyle devam et ama öpmeyi sarılmayı ilgili davranmayı yakınlık kurmayı unutma her insan sevgiye aç çünkü sonrasında da al eşini dışarıda bir yemek yiyin ve eve geçin
00 Yorumla
+1 yılBen o kızın babasının yerinde olsam sana yerdeki yemekleri ağzınla toplatırdım. Zıkkımın pekini ye senden aile babası falan olmaz hödük!
13719 Yorumla- +1 yıl
Kadının o gün misafirleri varmış ve onlara hazırlık yapmış demek ki ekstra yemek yapacacak mecali kalmamış kadın İKİ CANLI ! bir gün de eşinizin hatrına sevmediğiniz yemekten tadın, olmuyor mu dışardan söyleyin, o da mı olmadı kendin yaparsın. Bir gün hamile eşine yardımcı olmayan adam çocuk doğduğunda hiç olmaz. Sizin gibi hanzoların alayı terk edilmeyi hak ediyor. Birini bulup evlenebilmeniz bile mucize! Siz insan olun da kadınların kadınlığını sonra sorgularsınız. Vücudunuzda aylarca bir canlı taşıyın, rahat uyku bile uyuyamayın sonra boş boş yorum yaparsınız kidin didiğin kicisini dişinicik. Koca kocalığını sorgulasın önce kaybol!
- +1 yıl
@zafer1905 kadın insan değil mi? Üstelik hamile kadın? Zaten senden zayıf bir canlı anlayış gösterip dışarıdan yemek söylersin... ya da tam tersi sürpriz yap zaten yorulmuş kadın gel hayatım dışarıda yiyelim yorma kendini demek bu kadar mı zor?
- +1 yıl
aynen madem cok biliyon sen yapaydın yemek kadın hamile arkadaşlarına yemek hazırlamış bide sana mı özel yemek yapacak bugun yorulmussun hayatm bu sevdigim yemekler degl ben yapayım yiyelm diyeydin
- +1 yıl
Tüm bu incelikleri düşünemeyecek biriysen de en kötü ihtimalle ben bunları sevmiyorum kendime bir şeyler hazırlıyım der mutfağa geçersin. Mağarada büyümüş gibi nimeti halıya dökmek nedir o halıyı yine o hamile kadın temizlemek için çabalayacak. Aç kaldım diye insanlıktan çıkmanın anlamı yok. Kimse sizden daha az değerli değil çeker gider ailesinin yanına böyle. Şimdi kendin pişir kendin ye.
- +1 yıl
zaten bu çomarlara kız verenin aklından şüphe ederim. kızın aklı varsa boşanır.
- +1 yıl
kızım seni yerim yer helal olsun icimi öyle bir rahatlattın kii
- +1 yıl
@zafer1905 erkek dedigin insan olacak once kendinizi cok onemsiyorsunuz
- +1 yıl
@Mervişşkoo #erkekyerinibilsin
- +1 yıl
Nedense hödük ve anlayışsız erkekleri seçiyorlar 🤭
- +1 yıl
@hakannet55 bir insanin nasil oldugunu evlenmeden göremezsin kadin icinde erkek icinde gecerlidie bu.
- +1 yıl
@gizli19292 zaten iş başa düşünce birbirimize kenetlenmeliyiz bayan gerizeka.
- +1 yıl
Yaaa harika yorum yapmışsın nasıl içimin yağları eridi
- +1 yıl
@zafer1905 Kadın hizmetçi mi istediği yemeği koyacak ekmek peynirle karın doyuran bir soydan yemek beğenmeyen bir soy yazık beğenmiyorsa kendisi yapsın
- +1 yıl
Şu Denizindibindeki inciyi herkes şiyayet edip spamlasın kadına şiddeti kimse öneremez hele ki hamile bir kadını. Lütfen görüşünü sikayet edin yorumlarını
- +1 yıl
ya şu soruyu soran adam ne kadar slk ya koskoca platformda sadece 2 kişi onu desteklemiş onlarıda eig seçmiş, işte ml insan maldır yani o kadar kişi haksız sadece ikisini haklı buldu ya çünki bizim dediklerimiz işine gelmiyo
- +1 yıl
Psikolojim bozuldu bunlara laf anlatcam derken
Gizli Üye(25-29)+1 yılULAN KARIN HAMİLE AYI OĞLU AYI senin gibi ayılar bile nasıl evleniyor yemek bulmuşsun yiceğine bir de beğenmeyip hamile kadını üzüyorsun çalışıyormuş kadın hem çocuk taşıyıp hem misafir ağırlamış bir de sana yemek mi yapacak ev hanımlığını bir gün yap işine dönmek istersin allah bilir arkanıda toplatıp bir tabak bile kaldırmaktan acizsindir böyle ayıların karıları hep terkedip başka adama gidiyor o kadında öyle yapar umarım çok yakın bir komşumuzdan biliyorum şimdi karım karım diye ağlıyor 3 yıldır
21 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz iki tarafli dusunulmesi gerek bir kadin durduk yere boyle bisey yapmaz annemde arada yapiyor sevmedigimiz yemekler bktim yemek seciyorsunuz bende neyapcagimi sasiriyorum diyor enazindan yemegini hazirlamis onune tabak yemek getirmis hic yapmayadabilirdi senin yaptigin gercekten cok cok ayip , ben yemegi yapayim ve kocam yemegi begenmeyip haliya doksun gercekten yaptigi cok ayip birsey ve hala israr ayni seyi bidaha yaparim diyosun anladigim kadariyla anlasamiyorsunuz pek bunun daha cok nedenleri sebep leri vardir eminim ve Şu an hamile oldugu icin duygularini alttan alman gerekirdi iki ay sonra dogcak diyosun o halde sana yemek yapmis utan biraz bence sende igrenc bisekilde yere dokmussun yemegi vallaha yazik o kadini anlaman gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılŞöyle şeyleri okuya okuya değil evlenmek flört/ sevgili yapmaya bile korkar oldum yeter be! Yemeği halıya dökmek ne demek! Hamile kadına hakaret etmek, üzmek ne demek! 2 yumurta kırıp yiyemedin mi?
124 Yorumla- +1 yıl
Korkmamalısın her erkek bunun gibi değil karısının sevgilisinin kıymetini bilecek tonla erkek var
- +1 yıl
@ObiWan-Kenobi ay yok ben başka dolandırıcılara bakayım hiç kıymet bilene denk gelmedim boynuzlarımdan gözümün önünü göremiyorum
- +1 yıl
Bende öyle hep duygularım kullanıldı. :(
Soran+1 yılObiwan sen de kızları şımartıp durma
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılInşallah kurtarırsın ama yemek yemektir. Bir çorba ya da kurun soğan koymamış önüne ayrıca zaten illa o önüne yemek koyacak diye bir şart da yok. Çıkardığın sorun boş yere bir sorun ama ne yap et gönlünü et bir daha da tekrarlama böyle saçma sebepli birşey için sorun etmeyi. Kadın boşasa hak ama inşallah vazgeçer...
42 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi erkelerin evlenmemesi daha doğru ya, bir de çocuk yaşıyorsunuz üstüne... 🙄
- +1 yıl
Katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Halıya dökerek hamile kadina bir kere daha iş çıkarman ne kadar doğru sence? Ayıp etmişsin o da kırılmış haklı olarak. Sevmiyor olabilirsin ama kadının o gün misafirleri varmış. Belki tekrar yemek yapamayacak kadar yorgundu kalkıp bir yumurta pişirip yiyemiyor musun böyle şeyleri dert ediyorsun. 2 canı olan bir kadına neden eziyet ediyorsun. Hamilelik duygusal bir süreçtir yanında olmam gerekirken sen böyle yapıyorsun. Boşanmayı bilemem ama gitmekle bence çok da haksız sayılmaz.
40 Yorumla
+1 yılohh cok iyi yapmış karın helal olsun valla. Iki canlı insana yaptığın harekete bak? Anormal herif senin gibilere az bile bu. Şimdi git o yere döktüklerini yalaya yalaya toplada aklin başına gelsin. 2 ay sonra cocugunu kucagina alma hayali kuruyomuşmuş daha karına verdigin degere bak hamile kadina yaptigin hareketlere bak güğe cocugu mu düşünüyosun sen? Allah böyle bir eşle karsilastirmasin beni tek temennim bu.
40 Yorumla
+1 yılBunun yapmak yerine kendin yap yapamiyorsan dışardan al onunda mutlu et hadinoda olmadi kalbini kırmadan ortalığa döküp sacmadan beğenmediğini soyle önüne geleni ye şimdi daha mı iyi oldu yani ne gerek varki yıkıp dökmeye ve Esin hamile o gün başka bişey yapacak halı yoktur belki yorulmustur sen onu düşünmeden hareket etmişsin şimdi onun seni düşünmesini mi bekliyorsun çok ilginç gerçekten
40 Yorumla
+1 yılKendi kendine yapmışsın yazık kadın haklı hamile bir bayana (hamile olmasını da geç hamile olmayan bir bayana bile) tölerans gösterilmesi gerek. O gün yorgun veya hamilelige bağlı olarak rahatsız olabilir kendini iyi hissetmeyebilir. Belki de seninle birlikte mutfağa girip bir seyler yapmak istemiştir. Senin yaptığın emeğe saygısızlık kadına hakarettir. Doğumuna 2 ay kalan bir bayan senin halılara döktüğün yemekleri temizlemek zorunda değil. Hatanı anlayınca insan gibi kendin temizleseydin bari
40 Yorumla
+1 yılKüçük şeylerden nasılda yuva yıkılıyor. Hamile haliyle önüne yemek koymuş beğenmediysen kendin kalkıp bir yumurta falan kırsaydın o kadın da senin hizmetçin değil yani sana özel yemek mi yapsın biraz da sen anlayışlı olsaydın böyle düşüncesiz hareket edersen sonu bu olur kusura bakma da kadın haklı
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hadi be hem kadın hamile buna rağmen bişeyler koymuş önüne sen birde önüne gelen nimeti beğenmeyip halıya döküyorsun sonrada kadını suçla yine olsa yine yapardın bu beynini değiştirmediğin sürece yobazlıktan çıkamazsın zaten inşallah karında barışmaz seninle bir hata yapıp evlenmiş bide çocuk verecek yazık ya senin gibi yobaz biriyle evli olduğuna acıdım şu an zavallı...
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Eig seçmisler bide yaaa
- +1 yıl
Sagol canım. Kimse kadına şiddeti öneremez uygulayamaz
- +1 yıl
Biz susmadıkça susturmayı denemek akillarından bile geçemez
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Hamile olsun olmasın bir kadına bu kadar aşırı tepki vermeni anlayamadım. Evet yemekleri sevmeyebilirsin ama bu kadar da abartılacak bir durum yoktu ortada.
150 Yorumla
+1 yılHamile haliyle karnı burnunda sana hizmet ediyor sen de yere nimet saçıp iş çıkarmışsın. Yerden göğe haksızsın. Sevmesen de iki kaşık al sonra başka bir şey hazırlasaydın kendine
110 YorumlaEh, ne var kadının arkadaşlarını evinde ağırlamasında? Arkadaşlarına hizmet etmiş, yorulmuş olabilir. O da bir insan ve yanında konuşabileceği arkadaşlara tabii ki ihtiyacı var.
Ne olmuş yani o yemekleri önünüze koyduysa? Yeseydiniz. Beğenemediyseniz de tavuğu kendi ellerinizle suya koyup haşlayabilirdiniz. Sizin de dediğiniz gibi, tavuk haşlamak çok mu zor?
Hem nasıl bir akılla 7 aylık hamile, karnı burnunda bir kadınla tartışır, ergenler gibi yere yemek dökersiniz anlam veremiyorum.
Yedi aylık hamile kadın bir de sizn yere döktüğünüz yemeği mi temizleyecek?
Ayrıca, sizin o kafa çevirdiğiniz yemekleri bulamayan insanlar da var.
Lütfen biraz aynaya bakın ve karınız yerine kendinizi sorgulayın. Benim hatam ne fiye sorun kendinize. Rica ediyorum, öyle sizi pış pışlayan yorumlarla da gaza gelmeyin.31 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBak canım kardeşm tamam biz çalişıyz dışarda ama onlarda evde ev işi yoruyor cünkü hiç bitmiyor perde yatak ötüsü camasır blaşık bide arkadaşları gelmiş kalabalık bide hamile agır olur durumu senin anlayışlı olmanlazım tahmin edip pişmiş bitavuk alabilrdin eve gelirken bir kadına hakaret etme asla unutmazlar söyledigin en ufak kelimeyi kurup senden nefret ederler söyledigin ufak güzel seyleri hoşuna gidip unutmadıkları gibi git gönlünü al haksız oldunu kabullen ona bu yeter
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim kusura bakma sen o kadını hizmetçi diye almışsın. Senin yemeğini yapmak zorunda değil heleki 7 aylık hamile. Çok mu zor gidip 2 yumurta kırmak veya bir makarna yapmak? Git güzel bir dille özür dile çok pişman olduğunu belirt bunun dışında yapabileceğin bir şey yok. Kaç yaşına gelmişsin şu yemek seçme meselesinde kendini geliştirmen de lazım
30 Yorumla
+1 yılBiraz akliniz basiniza gelsin doner... Hamile esiniz, yardim edeceginize bir de kallavi sofrayi begenmemissiniz (nimeti yere dokmussunuz). Halidan kac aylik hamile esiniz mi silecekti onu? Iyi yapmis, hirsla kalkan zararla oturur. Madem yemek seciyorsunuz, yapiverin. Zaman taniyin, bir tek tas alip eve getirin ve sofrayi da kurup onun sevdigi yiyeceklerle donatmis olun.
30 Yorumla
+1 yılBence önce bir durun düşünün ben ne yaptım yapıyorum diye ne olmuş yani lan aynı yemeği koyduysa bunu böyle büyütüp birde o yemekleri yere dökmek falan büyük aptallık ben sana soyliyeyim önce bence bu tarz şeylerin ne kadar aptalca hareketler olduğunun farkına varıp sonra karınıza bunu anlatın
30 Yorumla
+1 yılHatır için çiğ tavuk yerim diyebilen insanlar nerde acaba keşke yiyebilseydiniz yemeği böyle olmasaydı. Kalp kırmak sizin için kolay bir şey olmuş neyse daha fazla bir şey demiyorum kim bilir ne kadar üzülmüştür. Pişman olun önce davranışınızdan sonra bunu ona belli edin
30 Yorumla
+1 yılHamile olduğu halde emek verip birşeyler yapmaya çalışmış ve siz acımasızca yere dökmüşsünüz hepsini. Zaten duygusal ve kırılgan olduğu dönemlerde o kadın. Sesini yükseltmekte haksız olabilir belki ama sizin bu yaptığınız çok daha yanlış ve onur kırıcı. Özür dileyip ufak jestler hazırlayın hoşuna gidebilir belki.
31 Yorumla- +1 yıl
Profilimdeki soruyu yanıtlar mısın seni davet edemiyorum
Afedersin ama hamile kadın önüne yemek koymuş sen utanmadan onu halıya döküp hamile haliyle eğilip temizlemesine sebep oluyorsun bide tavuk haşlayabilirdi diyorsun. Sen bir akşamlık kısır yiyebilirdin asıl yaptığın saygısızlık. Eş değil evine hizmetçi mi aldın? Üstelik hamile psikolojisi diye bişey var bu ne anlayışsızlık!
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz burada çok hatalısınız. Eşiniz hizmetçi değil bir kere bunun farkına varın. Yemek ve temizlik yapmak kadının görevi değil. Yapıyorsa görevi olduğu için değil, sadaka niyetinedir. Hatta kadın bazı durumlarda çocuğunu bile emzirmek zorunda değil. Bu gibi durumlarda kocanın süt anne bulması şart. Hz. Peygamber Efendimizin de süt annesi vardı, hatırlatırım. Yani anlayacağınız hayat ortaklaşa. Eşiniz hamileymiş de üstelik. Hamilelik hem fiziki hem de ruhsal açıdan hiç de kolay bir durum değildir. Yemeği halıya dökmek, eşinize o durumda zorluk çıkarmak, bir de üstüne üstlük hakaret etmek olacak iş değildir. Yaptığınızın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Zulüm etmişsiniz ve karşılığını da mutlaka göreceksinizdir. Allah eşinize ve doğacak çocuğa sabır versin...
10 Yorumla
+1 yılYuvanı kurtarmaktan önce insan olmayı öğrenmen lazım senin. Hadi sevmediğin yemek anlarım yemezsin ama halıya dökmek nedir ya. Nasıl bir cahilsin ve medeniyetten uzaksın sen ya. Ama senin böyle olmanda da yetiştirenlerin hatası var. Demek ki hep sevdiğin yemekler yapılmış sana, her dediğin olmuş. Yazık çocuk doğurmaya olan istekleri düzgün bir insan yetiştirmeye de olsa keşke. Olsa da dünyada böyle haydut cani insanlar olmasa
40 Yorumla
+1 yılÖncelikle beyefendi çok yobazsınız fakat eğer eşinizin bir mesleği yoksa siz işe gitme görevini üstlenirsiniz o da yemek yapma görevini. Fakaaaat.. Evde zaten yemek var iken yemeği beğenmeyip kavga çıkartırsan ve bir de erkeklik taslayıp nimeti yere fırlatırsan haklı olduğun bir durumda haksız duruma düşersin böyle. Evet işten geldin yorgunsun kadın da sevdiğin yemekleri yapmamış o zaman aldığın tavır uyarmak olacak bişeyleri fırlatmak değil. Evlilik oyuncak değildir karşınızdaki de insan bunu hatırlayın lütfen. Kendinizi düzeltin yoksa el kadar bebek babasız büyüyecek. Karınıza değer verin ki çocuğunuz sizi çok sevsin. İyi akşamlar
21 Yorumla- +1 yıl
2 ay sonra bebeğimizi kucağımıza alacağız diyorsunuz ki bu demek oluyor 7 aylık hamile bir kadından bahsediyoruz. Arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirmiş belli ki yorulmuş eleştireceğinize peynir ekmek yumurta yani kahvaltılık bir akşam yemeği de pekala olabilir ya da dışardan yemek söyleyebilirsiniz. Hadi tartıştınız yemekleri dökmek nasıl bir zulümdür.. biraz anlayışlı olmaya davet ediyorum sizi.. ne hamile Kadınlar var kaprisinden geçilmeyen ki canı sağolsun o gelecek bebeğe..
Sadece böyle basit bir olay için boşanılmaz ama belli ki eşiniz sizden ilgi , sevgi bekliyor..
ayrıca kimin hatalı olduğu değil bir berberliği beraber yürütmek önemli..
Alın çiçeğinizi gidin eşinizi evden alın gelin.. hayat bu kadar basit şeyleri büyütmek için çok kısa
Sağlıkla , huzurla , mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın..
not ;sizin yazdığınız 1 anlatımlık olayın yorumu bu.. genelde olanlar ya da başka şeyler varsa onu bilemem20 Yorumla
+1 yılAlllllllllah Allllahhhhh bak sen. Nesi varmış arkadaşlarindan artanı koymanin? Önüne konulan yemeği beğenmiyorsan kendin yapacaksın hödük senin hizmetçin yok karsinda. bir daha önüne her koyduğu yemeği yiyeceğine söz ver özür dile ama en başta yaptığın eşekliğin farkına var ve bu ona söyle ben eşşeklik ettim bir daha olmaz de , affederse ne ala
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş o "kadın"diye sana yemek yapmak zorunda değil; yaparsa ne ala yapmazsa da, kendi yemeğini kendin yapacaksın, karnı burnunda kadının yemeğini beğenmeyip halıya dökmek nedir ya? Ayrıca o kadına Allah bilir neler yaptın ki şimdiye kadar, ortada çocuk olmasına rağmen boşanmak istiyor. Hiçbir annenin yüreği kolay kolay yuvayı bozmaktan yana olamaz çünkü.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılYa sen nasıl bir varlıksın? Arkadaşları gelmiş Bütün gün yorulmuş, belki de vakit bulamamış. Madem yemiyorsun kolay hazırlanan bir şey yapabilirdin, ondan rica edebilirdin, dışarıdan söyleyebilirdin. Yere dökmek hakaret etmek ne demek. O senin evladını taşıyor böyle hayvan gibi mi davranıyorsun? İnşallah ayrılır senden.
20 Yorumla Hocam hamilelik psikolojisini bilmen ve anlaman gerekirdi 7 aylık hamile eşin hiç yemek yapmasa bile anlayışlı olmaya çalışmaliydin bence. Tavuk haşlama demişsin çocuk oyuncağı onu yapmak 10 dakikada hazırlar koyardın ocağa. O dönemde duyguları çok yoğun oluyor ve tahammül kalmıyor sen de üzerine yemek falan dönmüşsün. Nasıl çözersin bilmiyorum ama çok pişman olduğunu ona hissettirmen gerekiyor samimi olarak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılÖmür boyu aç kaldın sanırım böyle tepki verdiğine göre. Madem beğenmedin bir yumurta kır ye, kraliyet ailesinden mi geliyorsun? Evlilik anlayış ister, saygı ister ama sen bu aşamaya gelememişsin. Boşanmakla en doğru kararı vermiş eşin, biraz aklın başına gelsin..
20 Yorumla Hamile kadın sonuçta.
Yapabileceğinin en iyisini yapıp önüne koymuş. Biraz daha anlayışlı olabilirdin. Senin de hatan büyük ama yine de boşanmak için çok ciddi bir sebep yok ortada. Gidip konuşmayı dene. Olmadı ailesiyle de konuş. Bir şekilde aranızı düzeltmeye çalış. Anlık sinirle alınmış bir karar ise onu geri kazanmak için çabaladığını görmesi seni affetmesi için yeterli olacaktır. Eğer kafasına ayrılmayı koyduysa da yapacak bir şey yok. Üstelemeyeceksin...20 Yorumla- Devamını Gör (283)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar