Hamile eşim evi terk etti ve benden boşanacağını söyledi. Yuvamı nasıl kurtarabilirim?

Cuma akşamı eve geldiğimde yemek kısır dolma falan vardı. Öğlen arkadaşları gelmişti. Akşam da bu yemekleri benim önüme koyunca sinirlendim benim bu yemekleri sevmediğimi biliyor en azından bir tavuk haşlayabilirdi.

Neden başka yemek yapmadın diye sorduğumda da ye işte neyi beğenmiyorsun dedi ben ds sinirlendim o yemekleri halıya döktüm sonra yatak odasına gidip uzandım sonra o da 5 dakika sonra odaya geldi tartıştık birbirimize karşı hakaretler ettik o da bazı eşyalarını toplayıp babasını aradı babası gelip onu evlerine götürdü. Dün konuştuğumda da ne zaman geleceksin dedim gelmeyecem boşanmak istiyorum dedi çok kötü oldum. Çocuğumu 2 ay sonra kucağıma alacağımın hayallerini kurarken onun boşanmak istemesi ben çok üzdü. Yuvamı kurtarmak istiyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Suçlu olan ben miyim? Ben sabahtan akşama kadar çalışayım o arkadaşlarını eve toplasın onlara hizmet etsin sıkıntı yok sıra bana gelince ayyyy yoruldum yok ya! O yemekleri sevmediğimi biliyor resmen gıcıklığına koydu bir de ye diyor zaten ondan portakallı ördek beklemedim alt tarafı bir tavuk haşlayacaktı. Hatalı olabilir evet ama yaptığımdan pişman değilim yine aynısını yaparım.
Güncellemeler
+1 yıl
Eigleri hak eden kişilere verdim destek veren herkese teşekkür ederim 🙏 kendimden ödün vermeyeceğim
Hamile eşim evi terk etti ve benden boşanacağını söyledi. Yuvamı nasıl kurtarabilirim?