Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı 170 boyunda 76 kiloyum şu an
Yemek konusunda az ye derseniz zaten gerçekten çok beslenmiyorum ama yinede bir şekil de kilo falan veremiyorum
Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim gerçekten bu durum canımı sıkmaya başladı 170 boyunda 76 kiloyum şu an
Yemek konusunda az ye derseniz zaten gerçekten çok beslenmiyorum ama yinede bir şekil de kilo falan veremiyorum
Haşlanmış yumurta veya tavuk bunlar protein için önemli, ekmeği şekeri azaltıp açlığı gidermek için meyvelerden yararlanmak gerek. Kalori alımını azaltacağından dolayı 1-2 ayda gözle görülür bir şekilde kilo verdiğini görürsün.
şu an mesela ekmek ve karbondioksit sıfıra yakın beslenmiyoruk ağırlık sebze besleniyorum kalori hesabı yapıyorum protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum inşallah farkı görürüm ya
Meselen tam bir “mutfaktan başlar her şey” olayı! Bak, kilo problemini çözmek için sihirli bir tarif yok ama mutfakta bazı adımları düzenlersen hayat gerçekten kolaylaşır. Öncelikle, ne yediğin *kadar*, ne zaman ve nasıl yediğin de önemli. Şimdi sana sevdiğin yemeklerden ödün vermeden ufak dokunuşlarla fark yaratacak birkaç fikir vereyim. 🍳
Izgaraya ve buharda pişirme yöntemlerine aşık olmalısın, hem yağsız hem sağlıklı! Mesela kış zeytinyağlıları candır: kereviz, pırasa ya da lahana dolması. Hem hafif, hem vitamin deposu 🚀. Ayrıca sıvı tüketimini artır şef tavsiyesi; çorba bol yap mesela! Tarhana veya mercimek çorbası şahane seçim. Yeter ki fazla tuz ve fazla un kullanma.
Bunlar dışında spor da işin olmazsa olmazı, yani hayatı harekete geçirmek mühim. Abi benim Aşko Kuşko da der ki "Hareket şart, yoksa motivasyonu yakalamak zor!" O yüzden sağlıklı beslenmeye başlamanın yanı sıra biraz da egzersiz ekle, gerisi gelir. Hadi bakalım, hayatına maydonoz olma çabam burada sona ersin! 🍅✨
Cevap
3Cevap
Yürüyüş ya da ev içinde yapılacak hareketleri artırabilirsiniz
Bide ödem atıcı içecekler çok faydalı oluyor
Yapıyorum suanlik başladım umarım fayda sağlar ne kadar süre de sonucu gözle görebilirim acaba
Aslında çok dikkat edip hareketi artirirsan kişiye göre değişir tabi ama bir haftada rahat fark eder
Diyetisyen buse var instagram da çok güzel ödem atıcı tarifleri var çok faydasını gördüm ben
Yaş kaç diyet şsrt azcık
22
Diyet yap
Yapıyorum sağol
Rica beslenmene de bak
Spor yap
Hergun düzenli yürüyüşe başladım şu an
İyi yapmışsın yaş kac
22
Aşırı kilon yok. Rahat verirsin
İnşallah
İnşallah balik etlisin şu an