Cok kiloluyum lutfen yardim edebilir misiniz?

Merhabalar KS o kadar mutsuzum ki.. Birkac sebepten bunalima girdim cok ama cok kilo aldim 2 yilda. Hayatimda hic sisman olmamistim hep zayif bir cocuktum ergenligimde de. 2 yildir hayatin gidisati yuzunden eve kapandim surekli mutsuz arkadassiz evdeydim ve kendimi yemege verdim suandada hala eve kapanigim isim gucum okulum hic yok diger donem okul baslayana kadar evdeyim yaz dahil. Utanctan hickimseyle gorusemiyorum 82 kilo olmusum kimsede bilmiyor.. Arkadaslarimi hep erteliyorum 2 yakin dostum disinda kimseyle bulusmadim. Olmek istiyorum artik o kadar dayanamiyorum ki. Hicbir rahatsizligim hastaligim yok sadece mutsuz hissetmekten ve cok zararli seyler yemekten bu kadar oldum onceki kilom 50-55 arasi boyum da 166. Eski halimi o kadar ozledim ki merdiven cikarken yorulmamayi, birinden hoslandigimda belli edebilmeyi, istedigimi giyebilmeyi, artik cirkin olmamayi daha fazla anlatirsam aglamaktan mahvolacagim birsuru sey, kisaca yasamayi.. Lutfen bana destek olun napabilirim onceleri girisimlerim oldu kilo vermek bu cukurdan kurtulmak icin ama devami gelmedi en fazla 3 gun oldu artik hayata karismak istiyorum yardim istiyorum dayanamiyorum lutfen konusalim..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar buarada sunu ye sunu yeme tarzi yazmaniza gerek yok cogu sisman gibi bende zayiflama konusunda kitap yazacak kadar bilgiye sahibim.. Sorun zaten uygulayacak guc bulamamak, sonuckarini uzun vadede alacak olmaktan dolayi yapamamak motivasyon eksikligi mutsuzluk cirkinlik.. Herkes bu cagda azcok hikiyor ne yiycek ne yemiycek ama yapamiyorum neden bilmiyorum bu tarz bir destege ihtiyacim var..
Cok kiloluyum lutfen yardim edebilir misiniz?