Normal sağlıklı öğünlerinizi aksatmadan sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz
20 kiloya kadar verdiren Haşlanmış limon tarifi nasıl yapılır
Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:
Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ
yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.
İhtiyacımız olan malzemeler ise;
•2-3 cm lik zencefil parçası
•5 adet limon
•4-5 diş sarımsak
•2 litre su
Hazırlanışı
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.
Tarifimiz hazır.
Haşlanmış limonu her sabah aç karnına bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız.
Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.
maşallah süpersin günde 5 yürüyüş sana çok iyi gelecek sabah uyanınca bir bardak ılık su iç yemek yerken lokmalarını 35-40 defa çiğne bu sana tokluk hissi verecektir gece uyumadan önce 3 kaşık yoğurt ye kesin zayıflarsın
Spor+sağlıklı beslenme ve daha bir sürü şey gerek
Cevap
22Cevap
Alkol , şeker ve ekmeği hayatından çıkarmakla başlamalısın!
Sonrası kolay hareket spor yürüyüş!
Çok sağlam bir diyet program
ve istikrar ve azimle tabikide ulaşabilirsin hedefe ama zaman alıcak tabi
Sorun degil hazirim
Bol bol su iç yemeyi azalt 18.00 sonra yemek yeme her gün spor yap 5-6 ayda kilo verirsin
Sabah uyandığında yataktan kalkmadan 15mekik çek alışkanlık haline getir tmmdır
Akşam hiçbir şey yeme. Şeker ve unlu mamulleri tamamen kesin
kabul
görüyorum ve arttırıyorum. gel evin bir odası senin olsun. fit olana kadar
hergün 1 saat koş düzenli 50 tane mekik çek 3 ayda isteğidin kiloya ulasırsın
valla birincisi ekmeği dusurxen 3 öğün yemek yicen ama dikkatli şekilde hergun spor yapcan bol bol su iccen
ben açık fikirli olayım çok beğendim açıkçası tam aradığım fizik yapısına sahipsin
Bence boyle kal ben kilolu kadınları daha cok seviyorum
Bende bir kac yontem var
Nedir?
Uzun uzun anlatim mi telefon numarami yazim istiyorsan ordan konusarak anlatim telefonu kapattiktan sonra istersen engellersin beni
Facebook falan yok mu
Var. Ordan sesli veya goruntulu konusuluyor mu bilmiyorum
Konusuluyor
Linkini at sen ben ekleyeyim
Ben sana linkini nerden bulim facebook program olarak kullaniyorm link devri 2010dan oncede kaldi
m. facebook. com/emre. tepe.526? ref=bookmarks
Attin iste :) ama bulamadim bir suru emre tepe var dur ben atayim https://m.facebook.com/duru.irmak?_rdr
Bence harikasin canım 😀
Sen değilsin bir kere
bol bol yüzmelisinn , yüzmek cok iyi gelirr
Sebze ile beslen ve delice spor yap.
Oha a. k o memeler arasında kafam kaybolur
Bence yapma böyle de çok iyi 😋
Ben yardımcı olurum. Severim balık etli bayanları
Spor salonuna gitmelisin
Memeler super de göbek işi bozmuş
Fitnesse git
yemek yeme
Spor yap