Çok kiloluyum lütfen yardım edin?

19 yaşındayım boyum 170 kilom 90 . Diyetisyene yaklasik 6 kez gittim. 6 farkli listem var ama hicbirine uyamiyorum. Nerdeyse her gunune etli yemekler var. Her gün eve et girmiyorki tavuk bile gidip alamiyorum. Sebze yemegi oluyo marketten aliyorum ailem kızıyor sürekli birseyler aldığım için. Babam calisiyo aksam 9 da geliyo tabi gec oldugu icin ben onlarla sofraya oturmuyorum ama surekli kiziyo bana sacmalikmis yaptigim. Surekli ayni yemekler var acikcasi maddi durumumuz bu aralar kotu evimizi yeni aldik maasin buyuk bolumu krediye kalanida faturalara gidiyo. O sebeple listedeki hiçbir seyi tam uygulamiyorum. 100 g makarna hakkim var arada ama her gün makarna pilav olunca brn napiyim. Hadi yemeyim diyorum ama nereye kadar? Gün boyuda süt peynir meyve yenilmezki. Biraz once yuruyuse cikacaktim. Ankarada hava bugun guzel firsati degerlendiriyim dedim annem yine kizdi tek basina cikilirmiymis sokaga millet bana gulermis. Takmayim ama cikiyim dedim kapida bana bir suru bagirdi bana karsi mi geliyosun diye. beni hic anlamiyolar lutfen yardim edin bana kilo vermenin bir yolu olmali :(
Güncellemeler
+1 yıl
4 ayda 2 kilo eksildim
Çok kiloluyum lütfen yardım edin?