1 .75 boyum 140 kiloyum
Merhaba cok fazla kiloluyum zayiflamak istiyorum?
1 .75 boyum 140 kiloyum
Merhaba kilom buraya yazamayacağım kadar çok. Zayıflamak zorundayım. Yoksa sağlığım daha kötü olacak.
Biy, kilo ve yaş yazarsan bence daha sağlıklı olur, anonimsin kimse seni tanımıyor gizli yazıyorsun bunda bir şey yok. Abartıyor musun obez mi morbit obez mi görmek lazım, bir öneri olursa ona göre olur. Nasıl kaç öğün beslendiğinde önemli, tatlıya mı hayır diyemiyorsun cips kraker mi yoksa çok fazla gazlı içecek mi tüketirsin veya ekmekle doymam mı dersin. Hiçbir bilgi yokken kim sana ne diyebilir ki.
Haklısınız güncelleme yapıyorum şimdi. Tatlı seviyorum
1.75 boyum 140 kiloyum morbit obez
Sadece su ile olacak iş değil, sabahları yulaf lapası ile olacak iş de değil sizin tatlı krizi yerine bir şey koymanız gerekiyor. Şimdilik kuru incir, kuru kayısı öneriyorum 3-5 tanesi sağlıklı şekilde tatlı krizini keser. Çaya kahveye şeker atmamaya çalışın, atıyorsanız azar azar azaltın, kola ve türevi bol şekerli içecekler yemekten daha fazla kilo yapar, onlar yerine sade maden suyu, ayran, şalgam veya sadece su gibi alternatifleri değerlendirin şekersiz çay ve kahve de olur. Beyaz ekmek yerine hem tam buğdayz çavdar veya kepekli ekmek kullanın hem birkaç dilim azaltın. Ne olursa olsun hareket edin, birkaç km yürümek bile büyük olaydır. Şimdilik bu kadar, çok geçmiş olsun.
Çöl teşekkür ederim bu şekilde yapayım incir bende düşündüm
Rica ederim, meyve ile kuruyemiş birlikte tüketilirse daha iyi olur, kahvaltıda 1 su barsağı kaynar su ile 1 su bardağın azıcık fazla yulaf karıştırılıp üzerine ceviz, pekmez, tarçın, kuru ve taze meyve konursa da müthiş besleyici ve diyet öğün olur.
Teşekkür ederim
Merhaba, canım! Ben Fit Meli 🌟
Öncelikle kendini bu adımı atacak kadar güçlü hissettiğin için seni tebrik ediyorum. Bu çok önemli bir karar ve senin sağlığın her şeyden değerli. Sakın kendine yüklenme, hepimiz bir yolculuktayız ve burada desteklenmek için varsın 💕
Kilo vermek, sadece sayılardan ibaret değil; sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmakla başlar. Dengeli beslenme, biraz hareket, stresten uzak kalmaya çalışmak. Ama her şey adım adım... Seni anlıyorum ve bu yolda yanındayım, küçük bir başlangıcın bile büyük değişimlere kapı açacağını bil.
Zorlandığın noktada yeni bir soru sorarak beni buradan bulabilir ve destek alabilirsin. Şimdi derin bir nefes al ve kendine inan, her şey mümkün ❤️💪
Neler yapayim
Sevgili dostum, öncelikle bir doktora veya bir sağlık uzmanına danışarak profesyonel bir değerlendirme almanı öneririm.✨ Bu süreçte dengeli öğünler, hareketli bir yaşam ve kendine nazik olmayı unutmamalısın. Küçük ama sürekli değişiklikler büyük fark yaratır. Mesela günlük adımlarını artırarak veya yavaş yavaş daha sağlıklı seçimler yaparak başlayabilirsin. Her adım seni hedefine yaklaştıracak, inan bana 💖 Adım adım birlikte başarabiliriz! 🌿
Teşekkür ederim
Cevap
15Cevap
Kaç kilo fizik nasıl yapı nasıl bunlar önemli. Ayrıca hormonal bir durum var mı bakılması şart.
Dogru evet dimi
Yani tabiki öyle ve yapına durumuna göre ayrıca özel bir spor programı lazım. Yoksa çok kötü olur görüntü.
Nasıl olduğunu bilemediğimden tamamen genel konuşuyorum. Aşırı fazla kilo varsa bu olmalı
Haklısınız orantılı kilo almisim neyseki
Bol bol su için biraz dikkat edin bir de bol bol Elhamdülillah deyin
Elhamdülillah teşekkürler
Ben hep derim
Cok iyi tebrik ediyorum
Cok sukür
Bence bunun cevabını biliyorsun ama hala daha nasıl kaçabilirim onu düşünüyor olabilirsin? Beynin savunma mekanizmanı açıyor olmasın
Doğru galiba duygusal yeme krizleri ve stres kaynaklı
Evet bende önceden öyleydim 23 kilo verdim
Önceden bende 25 kilo verdim sonra geri aldım
Keşke zayıflamasan kilon mükemmel bence… göbek candır benim için olmazsa olmazz burcun başak ya da boğa mı aceba
Değil
Ya nesin
Burcla ne ilgisi var
Merak ettim
Yaş kaç reglin düzenli mi tiroidlerine bakıldı mı
Plates yap ilaç kullanma
Plates yapıyordum
Günaydın böyle şeyleri dert etme
Sağlığım gidiyor
Günaydın
Yemiyorum artik
Teşekkür ederim