Tatlı tüketimini aza indir yürüyüş yap , diyete başla ve YouTube da egzersiz programları var onlara göz at derim leslie kanalın adı. Ayrıca gluten içeren yiyecekler tüketmekten kaçın. 💐
Bunun farkında olman güzel bir şey. Kabul edersen tavsiyemi serin günlerde dışarıya çıkıp uzunca bir yürüyüş yapman & müzikle, hem ruhuna hem vücuduna iyi gelebilir.
Evet biliyorum ilaçlar iştah açıyor hatta bana da yazdı doktor sırf bu yüzden kullanmak istemedim. Psikolojik şeyler benim iştahımı kapanıyor mesela depresyon dönemi yiyemedim ilaç alsam yerdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tatlı tüketimini aza indir yürüyüş yap , diyete başla ve YouTube da egzersiz programları var onlara göz at derim leslie kanalın adı. Ayrıca gluten içeren yiyecekler tüketmekten kaçın. 💐
Teşekkür ederim fitness yapacağım ben
Afiyet olsun. Kendi sorunu kendin cevaplamışsın aslında. Yediğine içtiğine dikkat edeceksin. Bol bol yürüyeceksin. Bu kadar basit aslında.
Lokumlar çok güzel ne yapayım ya
Evet çok güzel. Kilolarında öyle mi?
Ne yapayım ben ya düşün halimi 95 kiloyum bej 69 dum 95 oldum psikayatri ilaçlarını kullanali beri 5 tane ilaç kullanıyorum
Psikolojik ilaç kullanıyorsan yorumlarımı geri alıyorum. Geçmiş olsun. İyileşince zayıflarsın üzme kendini.
Ruhsal sağlığım yerinde olsun derken beden sağlığım gidiyor yalnız
Bunun farkında olman güzel bir şey. Kabul edersen tavsiyemi serin günlerde dışarıya çıkıp uzunca bir yürüyüş yapman & müzikle, hem ruhuna hem vücuduna iyi gelebilir.
Disiplinli bir şekilde vermeye çalılırsan verirsin ama önce bi yerden başlaman gerekiyor 👍
Yarın başlıyorum diyorum bakmışım baklava yemişim hep sonu böyle bitiyor hep kilo alıyorum kilom 95 durmam gerek artık ama yapamıyorum
Tabi psikayatri ilaçlarını kullanıyorum onlarda iştahımı tetikledk
İşte bi kere tutarsan devamı gelir
Neden kullanıyorsun?
Psikolojim bozuk okb ve şizoid kişilik bozukluğu teşhisi kondu bana 17 günde akıl hastanesinde kaldım
Anladım geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ben de kolayla cips gömdüm canım çekmemesine rağmen
Ben de az önce 14 tane hurma yedim keşke boğazım kopsa
Tövbe de
İlaç kullanıyorsan ondandır bende de öyle olmuştu
Psikayatri ilaçları kullanıyorum
İştah çok fazla açıyor
Maalesef bir de 5 tane kullanıyorum ben
Anlıyorum zor bı durum bende kilomdan şikayetçiyim
Biraz frenlemek gerekiyor maalesef
Bende durmak yok maalesef psikayatri ilaçları da tetikliyor açlığımı
O sırada zorla yemek yiyen me
Ben çok yiyorum psikayatri ilaçları yüzüne oluyor
Evet biliyorum ilaçlar iştah açıyor hatta bana da yazdı doktor sırf bu yüzden kullanmak istemedim. Psikolojik şeyler benim iştahımı kapanıyor mesela depresyon dönemi yiyemedim ilaç alsam yerdim
Az da ben alsam
Benim ki psikayatri ilaçları yüzüne oldu
of tam aradığım kadın
Afiyet bal seker olsun.
Teşekkür ederim de 95 kiloyum
Bacim yarasin.
Kilon mükemmel sana fitness yasak
Kilom iyice arttı
Kaç oldun ki
Artsın boş ver
100 oldum
Harbi misin baya iyii darısı 120lere haha
Ya git işine
Niye ya göbek dediğin oturunca 2 kat olcak kadar olmalı yoksa saymam
Benim burada sağlığım gitmiş sen ne diyorsun
100 kilo her insan sağlıksız değildir
Ben sagliksizjm
Burcun nedir
Aslan
Sensin dimi…
Şşey aslan hanfendisinin hesabını öğrenebilir miyim
Ne hesabı
Burdaki ya da fake olur
Gülüşün ne güzeldir senin :)
Diyorsun 😂😂
Yanaklar diyorum 😁
Nasılsın kilon hala rahatsızlık veriyor mu?
Yeme.
Olur kolaydı ya
Diyet yap
Yarın başlıyorum ekmek ve şeker yemeyeceğim
Hadi bakalım
Diyet tabii ki
Yarın başlıyorum
Ekmeği şekeri kes ve yürüyüşe başla anlaştık mı
Ekmek ve şeker hayatimdaj çıkıyor yürüyüş ve fitness hayatıma dahil oluyor inşallah
Zayıfla
Olur da nasıl
Yeme
Kaç kilosun
afiyet olsun
Boyun kaç?
168
65 kiloya düşsen bence gayet iyi olursun 🥰 Sorun etme, düzenli bir diyetle zayıflarsın. 30 kilo versen tamamdır..
Doğum sonrası bende çok aldım
Sen verirsin ya
Nasıl vereceğim