kahvaltı yapıyorum öğle sonlari onun dışında araogun yiyorum genelde salep ceviz vesaire ya da çikolata bazen
1 ay
Günde tek öğün ve ara öğünlerde beslenmek mantıklı mı?

kahvaltı yapıyorum öğle sonlari onun dışında araogun yiyorum genelde salep ceviz vesaire ya da çikolata bazen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çikolata vs yiyerek ara öğün yapmak yerine normal bir öğün yemek yemen daha iyi olur
Şimdi tam olarak öğün yemeğini anlayamadım. Ama en sağlık olanı günde 2 öğün yemektir. Örnek sabah kahvaltıdan sonra aradan 8 9 10 saate sonra geçmesi gerekiyor. Mide aç kalması mideyi dinledirir. Bağırsaklar da gaz oluşumu kötü bakteriler temizler. Hücreler Yenilenir...
Bazen benim canım kahvaltı yapmak istemiyor öğle yemeğiyle birleştiriyoruz birde 3 gibi yiyorum tamam
Bende sabahları 2 si 1 arada kahve içiyorum öğle yemeği yememeye çalışıyorum maksat 49 kiloya düşmek😅
Bence 2 öğün 1 ara öğün yap tabi yaşantın nasıl bilmiyorum ama 1 öğün olmaz yani az
Hareketsizim genelde ama bugün bayağı hareket ettim Üsküdar anadolu kavagi beykoz o kadar yokuş çıktım yani bi 3 saat yokus cikmisimdir ama yine de tek öğün yedim, otobüs tuttuğu için iştahım kapandi
Ya her gün 3 saat yürümezsin zaten ama 1 öğün cidden az
Spor yap ve 2 öğün yap aralıklı oruç deniliyor ben faydasını gördüm
Kahve iç tok tutar yağ yakımını hızlandırır
Dürüst olmak gerekirse yemeklerden korkuyorum ve yediğim zaman çok pisman oluyorum ve kendi kendime yemeseydin kendinle gurur duyacaktın bir daha ki sefere yeme ve iradene sahip çıktığın için kendinle gurur duy konuşması falan yapıyorum krnslsnwpx
Kahveyi çok içerim günde 4 5 bardak iciyorumdjr
Seni çok iyi anlıyorum yemeklere bu kadar duygusal yaklaşma ölçülü ve sağlıklı beslen bugün fazla yediysen yarın ona gçre beslenirsin veya sporla halledersin
4 5 çok yani en fazla 3 . Zararı falan olur dikkat et
Pişman olma mesela pasta var ince dilim ye veya kurabiye var 1 tane ye bir şey olmaz öyle ölçülü olduğun sürece
teşekkür ederim:)) haklısın her seye olduğu gibi buna da duygusal yaklaşıyorum umarım düzeltebilirim alt tarafı yemek yani hem şunu fark ettim bence yemeklere takılınca daha fazla kilo alınıyor en iyisi akışına bırakmak ve acıkınca yemek, ve tekrardan çok sağ olll çok tatlısın 🥰
He onlardan yiyorum caniim ama pişman oluyorum kfnwlxnwl mesela bugün pasta yedimm yani aslında her şeyi yiyorum ama dengelemek çalışıyorum tek öğün beslenmemjn sebebi de bu sanırım mesela kahvaltı ediyorum tatlı yiyorum ya normal bi insan akşam yemeği yer ama az yer ben hiç yemiyorum
Ben işyerinde sabah kahvaltısı bazende öğle yemeyi yemiyorum sadece akşamları yiyorum zor oluyor ama faydasını görüp gormedigimi anlayamadım. Şu icmedigin sürece kilo veremiyorsun
Ben 1 ay boyunca çok az yiyip 7 kilo vermistim ama gerçekten azdı ve kilom da çok degildi 57 den 49 50 olmustum, bir günde sadece bir kes yeme hakkım vardı ve genelde sağlıksız yiyordum ne bileyim bi paket biskuvi veya bi paket kraker sonra o gün içerisinde kefir içiyordum hazır çilekli onun dışında nescafe 3 u bi arada ve böyle 1 ayda ciddi ciddi aşırı zayıfladım eridim resmen hem de yağdan sudan falan degildi
Kez*
Sende aynı ben gibiymissin. Kalçadan gitse süper olur
Günde en az 2 öğün yapmalısın yoksa hasta olun.
Soyle ki 16 14 saatte 1 ye arada da atistir ama aksam mutlaka salata ye tek ogun ne ya olmaz
Değil hem aç kalıyorsun hemde ilk birkaç gün kilo versim sanıyorsun ama sonra duruyor
Sakın yapma o diyet yüzünden komşunun çocuğu lösemi oldu bozmayın bağışıklık sisteminizi
Ama az yemiyorum kiiiii doyana kadar yiyorum sonra akşama acikirsam meyve falan yiyorum sonra kahve icerim
Yapma kardeşim illaki yapcam diyosan diyetisyene git çok pişman olursun sonra onlar sana göre program hazırlar ya da diyet yapma şekeri azaltıp spor yap
Ara sıra vücudu şaşırtmak gerek o yüzden oruç tutmak çok faydalıdır bazen vücudu aç bırakmak gerekiyor
Kesinlikle ve aç kalmak bana zindelik veriyor karnımın tok olmasını sevmiyorum rahatsız oluyorum
Sürekli yapmak mantıklı değil ve yediğin besinlerde önemli tabi
Vitamin değerlerini hastanede ölçtürmeni ve ondan sonra ona göre alman gereken vitamin varsa onları doktor tavsiyesi ile almanı öneririm vitamin değerlerimiz çok önemli sağlıksız besleniyorsak özellikle
Teşekkür ederim ben de olcturmek istiyorum aslında çünkü halsizlikve sac dokulmesi çok var ayrıca yüzüm çok kuru pul pul bilmiyorum vitaminle alakası var mı ama
Kesinlikle var b12 düşüktür çoğu insanın ki düşük zaten ama takviye alabilirsiniz unutkanlık varsa b12den emin olabilirsiniz
Unutkanlik benim adım resmen akrabamin adindan tut fıstığa kadar nesnelerin adını bile bazen unutuyorum hatırlamam 5 10 saniyemi alıyor :')
Mantıksız saçmalık mı olur mu öyle şey bence çok öğün az yemek çok iyi sindirim sistemi daha sık ve yorulmadan çalışıyor böylece kilo alınmıyor
2 öğün 2 ara öğün şeklinde besleniyorum
Proteinli gidalari ihmal etme bence
Amaç ne kilo almak mı vermek mi
Kilo almamak amaç
Gayet mantkli bence kilo verirsin
insallahhh 3,4 versem yeter
Verirsin verrsin
Teşekkür ederiiimm😚
2 öğün
2 öğün çok geliyor zaten kahvaltımı 2 de yapiyorum, midem mi küçüldü bilmiyorum ama çok çabuk siliyorum ufacık bi şeyde doyuyorum, doymadan yemeyi özledim
Sisiyorum*
Ben günde bir öğün yemek bile yemiyorum asdfasdfasdf
Aman can boğazdan gelir ye gitsin
sağlıklı değil