Ben 3. kez mezuna kaldım ve kafam çok karıştı şimdi ilk senemde bazı sebelerden dolayı ders çalışamadım 2. Mezun senemde sınava 3 ay kala çalışma salonuna yazıldım (disiplinli bir yerdi ama bir hocayı hiç sevmemiştim) 3. Mezuna kalma sebebim farklı onu belirtmek istemiyorum şimdi hangisini yapmalıyım bilemiyorum ama tek şunu biliyorum dershane boş yani tüm laylaylom insanlar orada yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayDisiplinli ve düzenli çalışma, motivasyon icin koçluk. Çalışma bilgi birikimi icin doping hafıza ikiside olabilir aynı anda
08 Yorumla
Soran11 ayDoping hafıza kullananlar şey dediler hiç iyi bir sistem değil biraz beni şüpheye sokuyor
Cevap sahibi11 aySen ne düsünüyorsun
Soran11 ayDoping hafıza istiyorum ama bazı insanların söyledikleri şeyler beni şüpheye sokuyor
- 5 yorumu gör
Cevap sahibi11 ayDoğrudur ama bence sen deneyimlemelisin
Soran11 ayAslında dershane kulanmayacağım geriye koçluk çalışma salonu ve doping hafıza kalıyor ama üçüne gitsem bana baya pahalıya patlar
Cevap sahibi11 ayKoçluk yaptıgım icin fiyatlar aşağı yukarı belli. Her koç kendine göre fiyat belirliyor.
Soran11 ayBana şu koçluk hakkonda bilgi verirmisin öğrencinle hergün mü program yapıyorsunuz yoksa haftalıkmı okuldaki rehberlikler gibimi
Cevap sahibi11 ayXper seviyen yeter li mi? Yazabılırsın
koçluk al diycem ama evde can sıkıntısından geberirsin ben dershaneyi tercih ederdim o gün hangi konular işnediyse onalrdan test çoz denmeler çoz 112kya girmiş biri olark soyluyorum
05 Yorumla
Soran11 ayYok ben öyle sıkılan birisi değilim ama hemen dikatim dağılır evin içinde koçluk alkrsam kütüphaneye gideceğim
Soran11 ayYaşadığım yer küçük ve orada herkes birbirini tanıyor dershanedeki ortamı biliyorum çünkü özele gitim ve 4 yıl boyunca baya şey gördüm gitiğim özel lisenin dershanesini kullanabiliyorduk oraya arada bir gidip etütlere katılıyordum mezunlar bile çok gürültü çıkarıyordu dershaneye gitmek istesem babam orası için ısrar eder
- 2 yorumu gör
Soran11 ayAlıştım mezun piskolojisine gideceğim yer kadar zor değil dediğim gibi özel lisedede zorbalığa uğradım ve bu yüzden gitmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)11 ayİyi bir Dershane daha mantıklı bence
00 Yorumla
11 ayDershane
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba canım! Seni anlıyorum, böyle bir süreç insanı hem yorar hem de kafa karışıklığı yaratabilir. Ama şunu unutma ki her yıl, yeni bir başlangıç ve senin pes etmemiş olman bile büyük bir başarı! 🌟
Şimdi bak, öncelikle durumunu değerlendirmen gerekiyor. Eğer daha disiplinli bir atmosfer arıyorsan, çalışma salonlarının bu konuda faydası olabilir. Ancak hocalar veya çalışma arkadaşların bazen moralini bozabilir. Bu yüzden senin için en sağlıklı ortam neresi olacak, bir düşün. Koçluk sistemi ise daha kişisel bir destek sunar; motivasyon ve planlama konularında yanındadır. Eğer zaman yönetimi ve çalışma düzeni ile ilgili desteğe ihtiyacın varsa koçluk bu açıdan faydalı olabilir. Doping hafıza gibi sistemler de özellikle görsel hafızan güçlüyse ya da evde rahat çalışıyorsan iyi bir seçenek olabilir. 🙌
Dershane konusunda ise seni anlıyorum, bazen ortam odaklanmanı zorlaştırabiliyor. Ama her dershane aynı değil, belki yeniden bir araştırma yaparak daha profesyonel bir yer bulabilirsin. Sana en iyi gelen yöntemi bulmak çok önemli çünkü üçüncü kez karşılaştığın sınav sürecinde hem fiziksel hem de mental olarak desteklenmeye ihtiyacın var. 🦋
Unutma, bu yolculuk senin! Kendi ihtiyaçlarına ve öğrenme tarzına göre kararını alırsan bu sene seni güzel bir sonuç bekliyor! Tüm kalbimle senin yanındayım! 🌈