AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Oturabilir tabiki sadece yayıla yayıla oturup yan tarafındaki insanı rahatsız ettiklerini düşünmediklerinden şikayetçiyim kimsenin yanındaki kişiyi rahatsız etmek hakkı yok
neden izin alalım ki iki birey insan olarak birbirinin oturma alanına müdahale etmediği sürece her isteyen istediği yere oturabilir.
Niye izin alsın ki. Ne saçma. Kimsenin babasının malı değil halk otobüsleri ne münasebet
Yanına erkek oturmasından rahatsız olana hanımefendiler ayakta seyahat edebilirler.
İzin almasına gerek yok. Boş yer olduğu sürece oturabilir. Asıl rahatsız olan taraf oturmamalı...
Oturmalı. Rahatsız olan kadın ayağa kalkabilir, kimse onun keyfini düşünmek zorunda değil.
Keşke herkes böyle dusunse
Izin isteyecek değilim yer onun tapulu malı değil sessizce sakince otururum yerime kimseye zararim olmaz
Sakin ola bu kezbanlara naziklik gösterme kardeşim hakkını kullanırken kimseye sormak zorunda degilsin
Oturabilir.. Toplu tasima kimsenin tapulu mali degil..
Rahatsız olmam, yanlış hareketinde yumruğu çakarım ağzının ortasına
sjddjsg
@sorusırırıejejswo 👊😌
😄😄
profil resminden belli wonder womencuğum
Toplu taşımayı şehir arası otobüs yolculuğu sandınız sanırım. Ne alaka? Nefes alacak yer zor bulunurken sizin takıldığınıza bakın.
Nezaket önemlidir ama bu gibi durumlarda herkes eşitttir.
Bir de bunun için izin mi almaları gerek?
Boş yer varsa tabii ki isteyen oturabilir.
Eşşek gibi değil de insan gibi oturduğu sürece niye izin alması gereksin ki :) gerçi öyle oturacak insan düşüncelidir rahatsız etmemek için yine de sorar...
Toplu taşıma aracı özel alanım değil izin alması gerekmez
Toplu taşımada izin almak nedir soruyu sorarken beynin toplu taşımada seyahat mi ediyordu
Boş koltuğun izni mi olur? ne alaka tabiki oturabilir.
Ben kolum bacağım değmesin diye özen göstererekten oturuyorum. ne izin alcam ya babasının malı mı.
İzin almalarına gerek yok sonuçta benim tapulu malım değil, oturabilirler.
Rahatsız olurum ama adamlığıyla oturursa rahat ederim bazıları adamlığını hiç kullanmıyor
Uslu bir sekilde oturuyorsa sorun yoktur bence izin almayada gerek yok adi üstünde toplu tasima
Boş bulduğum yere otururum.
Yanıma oturandan da rahatsız olmam.
Hepimiz insanız.
İzin almadan göz teması işaret edersn oturyrm sakınca var mı gibi
neden izin alıcakmışım sonuçta orası iki kişilik ve herkesin oturmaya hakkı var
Neden izin alsinlar babamizin mali mi
Hiç rahatsız olmam
Oturabilir tabiki layik bir ulkeysek bunun lafi bile olmamali
izin alan mı var. ayrıca neden ızın alsın babamın malı değil.
umrumda olmaz, bende bos yer bulamadigimda erkegin yanina oturmuslugum oldu. ama burda saygidan bosmu diye soruyolar, hayir dolu ya da oturamazsin diyeni hic görmedim
Ben şahsen oturmuyorum ama benim yanıma bayanlar oturuyor onada karşmıyorum tabii..
Rahatsız olmam ama ter kokusu var ise oradan kalkan kişi ben olurum :)
ben kadının yanına oturmam. asla tanimiyorsam. . utanırım tabiki
Ben oturmuyorum..
Ayakta gitmeye devam..
#Vesselam
toplu taşıma babasının malı değil izin mi alacaz bide
oturamazsın bir desin direk kuçağına otururum o zaman kendisi düşünsün artık
İzin isteme olayı saçma olur.
Fakat ben kadınların yanına oturmayi çok tercih etmiyorum.
Ne münasebet canım adı üstünde toplu taşıma özel mülk değil. Rahatsız olan taksi kullansın.
Helal olsun size sizin gibi kadınlara saygı duyuyorum
Ben otursam bile değmemeye özen gösteriyorum. Düzgün oturmayanları otobüsten atmak lazım.
Hayırdır siz ilah bir varlıkmısınız kadın erkek eşitliği diye diye tepemize çıkıcaksınız siz izin alın bizden?
Kezban usta bunlar Uber kezban hatta
@TheLastKezbanBükücü harbi moruk ya bunedir Allah aşkına
Ank kezbanlari bitmek bir yana daha da artıyorlar bu ne hadsizlik ya
Acilen kurtulmak. lazim. bu topraklardan
cüs artık milletin düsüncesine bak bu kadın milleti iyicene kendini kloapatra sanmaya başladı mk
Mümkün mertebe bir bayanın yanına oturmam. Ama yer yoksa musaade ister koltugun kenaraına otururum.
Ben oturuyorum sahsen o kadar kalabalikta ayakta gitmekten iyidir
En son niğde de gormustum haremlik selamliga cevirmisler belediye otobüsünü
😂😂😂
Otobüsün yarisina perde ceksinler kadınlar erkekler die😂
@Tomris_katun1 bilmem belki yapmışlardır simdi önde kadınlar arkada erkekler oturuyor kadınlar bolumu bazen bir iki kişi erkekler üst üste gidiyordu :D ilk gittiğimde bilmiyordum öne oturmustum :D
Bune ank😂
@Tomris_katun1 :D :D
Oturabilir ama şu zanankar içinde oturursa linç edilebilir.
Gerekmez çünki kamu malı ama erkek genede müsade istemeli kadının o adamdan zarar gelmeyeceğini görmesi için
İzin vermedi diyelim ayakta mı beklicez? Kamu malıdır. Mağduriyet yaratmayın gereksiz yere.
@NCabidin izin verip vermemesine fırsat vermeden oturmam zaten ben öyle yapıyordum daha hiç aksi bir durumla karşılaşmadım
Yani pardon müsade edermisiniz diyorum hafif bir toplanma oluyor oturuyorum
Oldu ki müsade etmiyorum dedi ne yapıcaksın?
Koltuk babasının malı değil izin alacak bir durum yok
Halka acik toplu tasima da oturmak icin izin almaya gerek yok. Rahatsiz oluyorsa, ozel araca binebilir
ben oturabilir miyim diye soruyorum nezaketen... hayır diyen olmadı henüz... bende kendi koltuğuma sıkışıp oturuyorum
Ne izni hayırdır?
Rahatsız olan piremsesler taksiye binebilirler
Ödeyecek paraları varsa tabi :)
Öyle olursa kızlarda izin almadan oturmasın 😕
Geçen kızın biri oturdu mesela terlemiş üzerine de parfüm sıkmış. Üff dedim yani mide bulandırıcı bir kokuydu
İzin almak mı biri bana sorsa onun ağzına dıçarıım otobüsten indiririm ve defol git taksiye bin derim.
toplu taşımadır olur öyle şeyler. herkes edebiyle otutrsa sorun olmaz
İzin almak bir nezaket örneğidir alınsa daha hoş olur
Oturabilir ama doğru düzgün yayılmadan bacağını açmadan
Kısacaası temas etmeye çalışmadan
Evet temas etmelerinden pek hoşlanmıyorum
Ama biz bile bazen elmzde olmadan dokunabiliyoruz
Yanlışlıkla olduğuysa herhangi bir problem yok ama bazıları sapıklık için yapıyor
Anladım peki hiç bir toplu taşıma da tacize uğradığın oldu mu
hemen hemen her kadının karşısına çıkan pislikler o kadar fazla ki bana da denk geldiği oldu
Malsef:/ ben bu konu ile ilgili bir sunum hazırlıyorum öğrencilerim için bana yardıcı olurmusumız bir kaç soru sorsam
Tabii ki de kadından izin alınmaz. Ortak kullanım alanları sonuçta.
yiycekmiyiz kadin lokma mı bir lokmada yiyelim 🙂
Oturmamalı ama oturuyorlar. Ayaklarını da bir aralıyorlar ki...
Sen ayakta git o zaman sanki babanın malı.
Sana mı düştü? İstediğim gibi giderim. Ve izin alıp oturmalı diyorum. Ayaklarınızı da öyle aralıyorsunuz ki benim yerimide tutuyorsunuz. Yalanmı?
O zamab beyefendi biraz dügün oturur musunuz dersiniz olur biter. Bazı kadınlarda hayvan gibi çantasını yanına koyuyor küçücük yer kalıyor.
Ben söyliyceksem ne anlamı var ki? Hem siz tecavüz edersiniz. Sonra da kendi kaş göz yaptı dersiniz. En iyisi konuşmamak))
Ben çantamı yanıma koymuyorum yer kaplamıyorum boşuna ve bana da öyle davranılmasını bekliyorum.
Biz tecavüz mü ederiz? Sizin zihniyetinizdekiler bunu hakediyor. Otobüse binen herkes sapık olsa adım dahi atamazsınız. Boş yapmayın.
@NCabidin yürü beee
Allah aşkına, erkeklerin 95/100 sapık ve ahlaksız hareketde bulunuyorlar otobüs metrobüs tren ve b. yerlerde. Sanki bilmiyoruz. Senin sapıklığında burdan belli oluyor, tanımadığın kıza ve üstelik TECAVÜZÜ HAKEDİYORSUN demekle. HİÇKİMSE TECAVUZU HAKETMİYOR !!!
Senin gibi şerefsize cevap yazanda kabahat.👌🏽
Sakin olun len
Sen beni nerden tanıyorsun da sapıklıkla suçluyorsun? Ulan kadınız diye diye yanlış anlaşılmasın diye arkanızdan yürümeye bile korkar olduk. Ben o kadar yol gidiyorum belki devlete o kadından daha fazla yararım dokunuyor ama otururken kadın diye izin alacakmışım. Başka emriniz? Yol paranızı da ben ödeyeyim.
TECAVÜZ EDİLMEYE LAYIKSIN demeğinden okadar belli oluyorki😉
Sizin terbiyenizden belli zihniyetiniz erkek halimle küfür etmedim. Kadın halinizle ediyorsunuz. Sonra kadınlar mağdur ayakları felan. Sizin yüzünüzden gerçekten mağdur olanlar bu duruma düşüyor.
Yalla hadi😉
bir git Allahınıseversen
Arkadaşlar bu aptalın beyni yok boşuna tartısmayın bunun gibiler zaten dışarı cıkıp fikir alısverisi yapamaz sürekli eve kapanıp yıllarca koca beklerler.
@stilldark kezoş kendini o kadar yüksekte goruyorki sözünün bir kıymeti olduğunu sanıyor söz dediğime de bakma deli zirvasi
@stilldark senin beynin var da noldu? güzel kardeşim oldun. @thelastkezbanbükücü Ben yüksekte değilim zaten siz çok aşağılık insanlarsınız. Tabi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.😉👌🏽
Ne kadar dar bir zihniyet bu tanrım lanet olsun xD ah şey hanım efendi size bir şey söylemek istedim az önce konuşmuş olduğunuz erkekle olan bir diyaloğunuzu gördüm ve şunu söylemek istiyorum kendiniz bir genelleme yapıyorsunuz “siz erkekler bacaklarınızı açıyorsunuz sizler taciz ediyorsunuz vs vs vs vs vs bla bla bla” hahaha işin komik tarafı ne biliyor musun? Öbür arkadaşta diyor ki “sizler de çantalarınızı yanınızda ki koltuğa koyuyorsunuz falan filan” e sen de ben yapmıyorum diyorsun çünkü adam genelleme yapıyor ama sen bunu kabul etmiyorsun çünkü sen o genellemenin için de olmadığını düşünüyorsun. Haliyle o arkadaşta kendini senin yapmış olduğun pis genellemeye katmak istemiyor.. ah lütfen biraz empati🙏🏻 uhmm... düşünüyorum da ah doğru ya bu dünya da ki en zeki insan zaten sizsiniz ya vay canına be!! Kendini zeki sanan insanlardan oluşan ülke yani seni genellemeye katarsak zeki insanlar arasında 95/100 e bile giremezsin😔 üzgünüm... ama merak etme ya en azından nefes alıyorsun^^
Soğan yemedinizse içinizi açıtan ne? Ve uzun anlatım için teşekkürler 1 cümle bile okumadım. Zaman ısrafı olduğunu biliyorum.))
Soğan yemediğimi de kim söyledi? Tabii ki de soğan yedim ve zaten uzun anlatımımı okumayacağını tahmin etmiştim çünkü o kadar zeki birisine benzemiyorsun anlayamazsın yazdıklarımı ^^ en azından beni tanımış oldun soğan yiyen zaman israfı biriyim ^^ iyi günler dilerim cahilliğinizle ☺️ ah tabii gününüz gerçekten iyiyse 😕
herkes oturduğu yerin parasını veriyor. o yüzden izin almaya gerek yok.
Böyle bir saçmalık mı var ya o zaman kadınlarda erkeklerin yanına otururken izin alsın kadınları ne yukseltiyosunuz ya
İzin almalı. Nezaketen de olsa dışarıdan hoş gözükür...
Meriç misin yavrum babasının malı mi
Sen izin almadan otur.
Öyle yapıyorum izin alınsa hoş olur demek ayrı izin alınmalı demek ayrı
Dışarıdan hoş bir davranış gözükeceği için izin alınmalı dedim bende. Yani benim için her ikisi de aynı şey. Sen bildiğin gibi yap.
Neyse aradaki farkı anlamıyorsun yapacak. bir şey yok
Ok.
Ben fazla yaklaşmadan oturuyorum, izin istemedim bugüne kadar.
Oturabilir tabiiki kimsenin tapulu yeri değil ama rahatsız etmemeli ikisi de..
Parasını verip de oturuyoz mk rahatsız olan taksiyle gitsin babasının sarayı mı bu mk
izin almasına gerek yok..
sadece oturmayı bilmeli..