• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Toplu taşımada bir erkek, kadının yanına oturmak için izin istemeli mi?

mistyprenses
mistyprenses Takip Et
FenomenMaster Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
İzin isteyen erkek görünce hangi gezegendeyiz diye sorgulamıyor değilim. 🌎 🤔
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Atarlı_şekerparee
    Atarlı_şekerparee Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Trakya bölgesinde yaşadım yıllarca orda asla bir kadının yanına oturmaz erkek ki Trakya insanları rahat insanlardır bir o kadar da saygılı.
    Neyse büyük bir şehire taşındık toplu taşımaya ilk defa bindim orda , adam yabancı uyruklu bir kadının yanına oturdu ben çok şaşırdım ve sapık sandım meğerse buralarda gayet normalmiş
    Yine de Trakyayı özlüyorum

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Üç beş tecavüzcü yüzünden ne hale geldi toplum... bakın görün beyler, iradenize sahip çıkın, oranızı buranızı tutun...
    Burada bile yorumlarda bir sürü abazan tacizci var... nasıl düzelsin kadınların size bakış açısı he...

3
    3 Yorumla
    • arda1717
      arda1717
      +1 yıl

İki üç kardeşim yüzünden hepsi

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

siz meleksiniz tütütü maşallah

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

bana öyle izin iste muhabbeti yapanı sözlerimle ezerim ben yer vermiyorum otururken de oturuyorum haddinizi bilin her erkeği potansiyel tecavüzcü görmeyin eğer görücekseniz sonuçlarına katlanırsınız

Yorumla
  • Mithrandir10
    Mithrandir10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 70%
    +1 yıl

Niye otobüs onun mu ki izin alalım. Evine oturmaya geliyoruz sanki. Bu kezbanlardaki her erkeğin bende gözü var düşüncesi ne zaman bitecek.

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Ne izni yahu yer yoksa oturabilir. Kadın erkekten izin istiyor mu?

27
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

95

Cevap

131

Cevap

• SporcuMan
    SporcuMan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 83%
    +1 yıl

Şahsen bu tarz tipleri pek görmeden bilmeden önce eğer çok yorgun değilsem gençte olsa hanımefendilere yer verirdim ama artık yer vermiyorum iyice kendilerini bir şey sanmaya başladı çoğu hayır sen kimsin ki senden oturacağım boş yer için izin istiyeceğim birde şaka gibi yani eğer rahatsız oluyorsa da o kişi ya ayakta gidecek ya da taksiye binip paşa paşa rahat rahat gidecek ama boş yapmamayı öğrenecek yani. Erkeklerin şu tarz tiplere prim vermemesi lazım artık ki kendilerinin bu toplumda sadece bir insandan farkı olmadıklarını anlasınlar.

2
    0 Yorumla
  • Ateist_Türk
    Ateist_Türk Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Kadınlar kendilerini ne zannediyor. Feminizmi iyice şımartmış sizler. Ben ne kadınlara yer veriyorum, ne de izin alıyorum. Kadın ne ki tanrı mı? Neden izin alalım kadından. Kadından izin al, hesabı erkek öder, kapıyı erkek açar, kadınlara çiçek al, centilmenlik saçmalıkları. Artık yeter! Bütün erkekler bu ayrımcılıklara karşı olmak için maskülist olmalı !

8
    0 Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

O kim oluyormuş ki izin isteyeceğim? Parasını ödemişim bide izin mi alacakmışım kezbandan..

27
    0 Yorumla
  • firari_munzevi
    firari_munzevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 53 , eic 60%
    +1 yıl

Embesillik bedava... Ne diye senden izin alacam oturak senin tapulu malin mi? Ne saniyorsunuz siz kendinizi? Adi ustunde toplu tasima... Adam mecbur oturacak yer varsa. Yaninda yatacak degil belki bes durak sonra inecek. Seninle fiziksel duygusal hicbir bag kurmayacak. İlani ask etmeyecek. Sadece isine okuluna ya da evine gidecek. Rahat olun kokos prensesler. Kendini bilen hic bir erkek hemcinsinin yani bosken gelip bir hanimin yanina oturmaz. Otursa da kimsenin bir sey deme hakki yok.

4
    0 Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 60%
    +1 yıl

o kadar aptalca bişey ki cok var oyle aklı dengesi bozuk bildiğin poşetler yani yok oraya oturmam yok buraya oturmam o zaman miktirip gidecek taksi tutacak şrfsz oylelerini direk dışlıyorum neymiş namusmuş bilmem neymiş aman cok namuslular ya pacalarından namus akıyor mubarek dinie küfür eden müslüman olsa

3
    0 Yorumla
  • SolBakış
    SolBakış Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Öyle bir şey yok. Aynı anda iki koltuğa egemen olamazsın. En fazla tek bir koltuğu işgal edebilirsin. Öteki koltuk üzerinde hak iddia etmeye hakkın yok. O koltuk sana ait değil, eğer toplu taşıma kullanıyorsan koltuğu bırak, diğer insanlar ile dip dibe ayakta durmayı da göze alacaksın.

3
    0 Yorumla
  • διαβάλλω
    διαβάλλω Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 67%
    +1 yıl

Ben babamın yanında şort giyerken dahi müsade istiyorum. Nezaketen tabi - dilerse yanımdan ayrılabilir, bunu da belirtiyorum.

Insanların hassasiyetleri ciğnenmemeli. Rahatsız edecek şekilde oturmuyorum fakat bunu beklenti olarak ifade edilmesi, doğrusu büyük görgüsüzlük!

2
    0 Yorumla
  • çaresiz_yalnızlık
    çaresiz_yalnızlık Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Tabi canım bir de dilekçe yazalım hatta böylece kadınların yavşadığı kötü çocuklar sosyal hayatta kadınlar tarafından sağlanan milyonlarca haksız avantajdan bir tanesini daha kazansın izinsiz oturma hakkı kazanarak kusruma bakmayın ama kadın değil misiniz hepiniz aynısınız adalet hakkaniyet mesnet fukarasısınız. Biraz düşünceli olun yahu!

2
    0 Yorumla
  • Me_Se-38
    Me_Se-38 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Bireyin tek koltuk hakkı var özel aracım degilki müsade istesin bence hiç diyolağa girmesin otursun adabınca.

12
    1 Yorumla
    • Helbestt44
      Helbestt44
      +1 yıl

İki taraf içinde geçerli müsade istemek küçüklük değil büyüklük yani

Yorumla
  • ferat33
    ferat33 Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl

İzin istemek kişinin terbiyesini gösterir. İzin almadan da oturabilir bu herkesin doğal hakkıdır. Yanlış bir davranışını veya hareketini görürsen uyarırsın baktın laftan anlamıyor şoför, e şikayette bulunursun o zaten gerekeni yapacaktır. Ayrım yaptıkça İnsanlar daha çok yobazlaşıyorlar malesef

3
    0 Yorumla
  • Avantika
    Avantika Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 80%
    +1 yıl

Gerek yok sonucta o insanin dogal hakki oturmak bu kadar kasmaya gerek yok ama eger izin isterse bu ayri bir incelik olur tabi icimden derim hey yavrum analar neler yetisyryor uzaydan mi dustun falan 😁😁😁 ic sesim bunu derken ben ciddi bir sekilde disariyi izliyorum tabi😎😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence müsaade istenmeli nezaketen çünkü bu davranış kadına kendini iyi ve güvende hissettirir. Kusura bakmayin beyler ama hergün haberlerde onlarca çocuk istismarcisi kadın tecavüzculeri ve katillerinin haberini izliyoruz. Haklı olarak kadınlar kendi babalarinin oğullarından dahi çekinir oldu..

2
    1 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

boş yapma feminist kadınlarda tecavü ediyor sen bilmediğin için anca konuşursun

Yorumla
  • Hayal_et___
    Hayal_et___ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 108 , eic 51%
    +1 yıl

Istememeli. Madem kıç baş eşitlik die yırtılıyor yanına kadın otururen nasıl oturuyorsa erkekte o rahatlıkta oturabilir. O çantayı kafaya geçirmekte öyle kolay degil.

6
    0 Yorumla
  • hhangover
    hhangover Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

İzin istemek nezakettendir tamam kabul güzel bir davranış amaaa toplu taşıma kimsenin babasının malı değil, izin istemeyen insanada neden izin istemiyorsun diye sorulamaz yani herkes parasını verip kullanıyor o yüzden böyle saçma triplere girmek gereksiz

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Toplu taşımada bireyleri rahatsız etmediği müddetçe herkes istediği yere oturur izin almak, müsade istemek yapay bir davranış gibi geliyor bana adı üstünde toplu taşıma bu, karşı cinsin yanına oturmasından rahatsız olan varsa da gidip taksiye binebilir, şu ortadoğulu zihniyetinden arının artık

1
    0 Yorumla
  • TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Koltuğu kiralamış mı? Saçma sapan düşünceler. Madem kimseyle yan yana gitmek istemiyorsun, özel aracına, taksine bineceksin. Kimse kimsenin isteğine göre hareket etmek zorunda değil.

5
    0 Yorumla
  • MimariuS2
    MimariuS2 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 56%
    +1 yıl

Yanınıza erkeklerin oturmasından rahatsızlık duyuyorsanız, özel taksiye binin.

Başka boş koltuk varsa yanına zaten oturmam. Ama boş yer yoksa izin mizin istemem. Direk otururum.

5
    0 Yorumla
  • DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Erkek kadinin yanina oturmak icin izin almak zorunda degil. Kadin rahatsiz oluyorsa kendi kalksin baska yere otursun. Ben de yanimda erkegin oturmasini istemem o yuzden ya ayakta giderim ya da kadinin yanina otururum.

3
    9 Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

sokakta erkek var diye yolunu değiştiriyor musun

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Ikisi ayni sey degil beyefendi. Sokakta erkek gormussem yolumu degistirmeme gerek yok, gozumu dikip bakmam sadece. Ayrica genelde metro kullanirim bu yuzden metroda yanyana oturunca temas olabiliyor. O yuzden erkegin yanina oturmamaya calisirim. Bu tip hassasiyetlerim oldugu icin beni yargilayamazsiniz.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

bir erkek yanına otursa kalkmı diceksin

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

hassasiyet diye saygı duymak zorunda değilim

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Siz benim yazdigimi anlamamissiniz sanirim. Farkindaysaniz yukarida "kadin rahatsiz oluyorsa kendisi kalkip baska yere otursun" dedim. Kendi cozumunu kendisi uretsin yani. Erkegin kadindan izin istemesi soz konusu olsaydi kadinin da erkekten izin istemesi soz konusu olurdu. Cunku inancli bir erkek de bir kadinin yaninda oturmasindan rahatsiz olabilir.

Siz saygi duyarsiniz duymazsiniz o sizin bileceginiz birsey. Din ve inanc ozgurlugune herkes saygi duyamiyor zaten.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

Biz kadınla oturunca inançsız mı oluyoruz yani din sadece sizlerin tekelinde olan bir şey değil

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Bu davranisim nedeniyle dinin sadece bizim tekelimizde olabilecegini dusunmeniz sacma. Evet benim inancimda dedigim gibi hassasiyet olmasi gerekiyor. Sizin buna dikkat edip etmemeniz de sizi ilgilendirir beni degil. Inancsiz oldugunuzu soylemedim zaten ama gerekli hassasiyeti gosterdiginizi de soyleyemem. Oyle olmasa beni yargilamazdiniz saygi duyardiniz zaten.

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

ama siz de size koşulsuz şartsız saygı duymamı beklemeyin her şeye saygı gösterilmez

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Siz bilirsiniz...

Yorumla
  • GeriDöndümBebek
    GeriDöndümBebek Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 32%
    +1 yıl

Bu daha once de tartisilmisti sitede, daha geçen yazdı...
    Hayır ne munasebet biz kimiz ki izin vericez ya da karşı cins kim ki izin vericek. Boş yere otur iste gereksiz polemiklere girmeye gerek yok

3
    0 Yorumla
  • aysakay
    aysakay Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 65%
    +1 yıl

Hayır bnce saçma bir şey adi üstünde toplu taşıma. Orası bize zimmetli değil. Isteyen istediği gibi oturabilir. Bn kadın erkek ayrımı yapmam. herkesin yeri ayrı. Bu kadar her şeyi soyutlamamak lzm

4
    0 Yorumla
  • _Lia_
    _Lia_ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

Ne saçma sapan insanlar var ya 😂 lan mal adam para veriyo sen varsın diye oturmuycak mı madem rahatsız oluyorsun kalk git ayakta git madem beyinsel özürlü ya

4
    0 Yorumla
  • İhtiyarheyeti
    İhtiyarheyeti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 72%
    +1 yıl

Bu nasıl bir bencillik ya yanına erkek oturmasını istemiyorsan git ayakta bekle hem kadın diye pozitif ayrımcılık yapalım her alanda hemde köle muamelesi görelim tipe bak ya

4
    0 Yorumla
  • göökkyyüüzzüü
    göökkyyüüzzüü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 49%
    +1 yıl

Hayır canım olur mu öyle şey. Tamam oturuşuna dikkat etsin ama izin istemesind gerek yok. Eğer yanım boşsa o koltuğa isteyen oturabilir. Rahatsız oluyosam çaktırmadan kalkar başka yere geçerim. Başkalarının haklarını gasp etmenin lüzumu yok.

2
    0 Yorumla
  • atombombasietkisiii
    atombombasietkisiii Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

Sadece kadınlara özgü değil, her kim olursa olsun musaade almak aadaptandır.

6
    9 Yorumla
    • SoNsofAnVrchy
      SoNsofAnVrchy
      +1 yıl

Cünkü oraya oturan tapusunu alıyo dimi.

Yorumla
    • atombombasietkisiii
      atombombasietkisiii
      +1 yıl

Şahsen müsaade isterim oturabilir miyim diye. Yok eğer gıcıklığına hayır derse, durakta inerken topal taklidi yaparım vicdan azabı çeksin diye 🤧 pehh canıma minnet

Yorumla
    • SoNsofAnVrchy
      SoNsofAnVrchy
      +1 yıl

Neden izin isteme gereği duymanı anlayamadım. Ne bu Sudi Arabistan’da mı yasıyoruz?

Yorumla
    • atombombasietkisiii
      atombombasietkisiii
      +1 yıl

Neyse...

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Toplu taşımada yan koltuk tapulu mal olmuyor... erken gelenden izin istenir gibi saçma bir şey bu dediğin...

Yorumla
    • atombombasietkisiii
      atombombasietkisiii
      +1 yıl

@Be_smart isteyen otursun napıyım yani ben böyleyim kimseyi nalakadar etmez, lafı da kimseye düşmez kime ne hey allam 😂😂

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Yanına oturunca gücenme bana

Yorumla
    • atombombasietkisiii
      atombombasietkisiii
      +1 yıl

@Be_smart ağzı açık şişmiş balon koyarım shshshs 😎 işinse otur. Neyse.. Soranı kızdırmadan ben arka kapıdan cız

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

Balona akbil mı bastın 😂😂😂😂

Yorumla
  • cikolatali_hamsi
    cikolatali_hamsi Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.

nezaketen izin isteyebilirim ama HAYIR derse sanki bana TACİZCİ muamelesi yapmış gibi olur.
    erkeklerin suçsuz yere düşebileceği bu iğrenç duruma bir çözüm var mı peki?

2
    0 Yorumla
  • Kayseri_Kemal
    Kayseri_Kemal Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 49%
    +1 yıl

Nezaketen istemesi onun kalitesini gösterir.
    Yolda yürümekten aciz insanlar görüyorum maalesef.
    Büyük şehirlerin acı tablosunu seyretmek zorundayız.! 👋

2
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.

sittin sene istemem kamu malı bir şey madem o kadar kendini bir halt sanıyor özel araçlarını kullansın. böyle canım insanlar yüzünden ülkeden sogudum cahil ordusu

2
    0 Yorumla
  • highlevelmage
    highlevelmage Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

Yanına oturduğum kişiye insan gözüyle bakarım. Kadın erkek veya kılık kıyafeti fark etmez. Ama biraz şişman olduğum için rahatsız etmek istemem tabiki :D

2
    0 Yorumla
  • Lastiklidon
    Lastiklidon Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Bir keresinde metrobuste amca kusura bakma yanina oturdum baska yer yok dedi tabiki oturcaksiniz toplu tasima bu dedim

5
    0 Yorumla
  • Magicalmind
    Magicalmind Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Boşsa otururum yani haremlik selamlık gibi ne öyle.

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Babanızın tapulu malı mı da izin alacak senin gibi oda bir yere ulaşmak için o vasıtaya biniyor. Sanki İngiltere kraliyet soyundan geliyor izin alacaklarmış

6
    0 Yorumla
  • Oldumukanka
    Oldumukanka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne saçma bir düşünce tarzı bu? Neden izin istesin? Orada sadece kadınlar oturmalı diye bir yazı falan mı yazıyor anlamadım

8
    0 Yorumla
  • Rodeocu10
    Rodeocu10 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl

Valilikten oturma izni de alalım mı :D hey Allahım almam niye alayım oldu olacak aynı alanda bulunduğumuz için vergi verelim ;) ;)

3
    0 Yorumla
  • Se_Me-77
    Se_Me-77 Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 82%
    +1 yıl

Eğer koridor tarafına oturduysa, cam kenarı boşsa yol verme gibi bir durum içinde değilse ikaz maksatıyla " müsade edermisin" der geçer otururum. Ama koridor tarafıysa, sessizce geçer otururum

1
    0 Yorumla
  • Durgunates2323
    Durgunates2323 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Sizde izin alın bir erkeğin yanına otururken. düşüncen çok yanlış.

3
    1 Yorumla
    • mistyprenses
      mistyprenses
      +1 yıl

Benim görüşüm değil ki.

Yorumla
  • yasananeya
    yasananeya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 43%
    +1 yıl

Hayır, or yan koltuk senin tapulu malın değil. Çok rahatsız oluyorsan sen kalk ya karısı

4
    0 Yorumla
  • ardarda01
    ardarda01 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 49%
    +1 yıl

Ben boş olduğunu bilmeme ragmen boş mu diye soruyorum.

4
    0 Yorumla
  • Adımbnakalsın
    Adımbnakalsın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Ben minibüse bindiğim zamn genlde boş yere otururm 1 erkeğin yanı boş olsa bille ayakta kalırım yanına oturmam erkeklerinde yanıma oturmasını istemm ama tabi izin istemesi gerekli

2
    2 Yorumla
    • Adımbnakalsın
      Adımbnakalsın
      +1 yıl

İstanbul da otobüse bindim akşamdı bayada kalabalıktı otobüs oturucak yer yoktu çoğu kişi ayaktaydı benimle birlikte ayakta 5 kız daha vardi iki genç çocuk bana bakıp duruyorlardı sonra biri diğerinin kulağına bişiy söyledi snra diğeri kalktı bna yerini vermek için anladm ben o anda ne demek istediğini tersledim orta bir kaç durk snra indim güven olmuyor kimseye tacizler filn çok oluyor yine İstanbul'da minibüste bir adamla kavga ettim adamı minibüsten attırtım erkejlerin hiç birine güven olmaz

Yorumla
    • Rodeocu10
      Rodeocu10
      +1 yıl

feminist izin almıyoruz var mı diyeceğin kendi kendine bahane üretme güvenmiyorsa güvenme İstanbul'da bir yerden bir yere yürürsün o zaman !

Yorumla
  • Darklight_
    Darklight_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 44%
    +1 yıl

İzin istemeye gerek yok. Sonuçta hiçbirimizin tapulu malı değil. Herkes istediği yere sormadan oturabilir.

3
    0 Yorumla
  • Azra_KayıpÇocuk
    Azra_KayıpÇocuk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 49%
    +1 yıl

Dolmuş topluma açık bir alam dolayısıyla izin alma mecburiyeti yok alması da gerekmiyor ama izin istersede nezaketen yapmış olur

2
    0 Yorumla
  • benyeniüye
    benyeniüye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 103 , eic 34%
    +1 yıl

Saçmalığa bak benim özel taşıtım mı adam izin alsın insan gibi davranmaları yeterli izine mahal yok :d

3
    0 Yorumla
  • beyefendi_k
    beyefendi_k Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

istemem, madem özel alanı olsun istiyor şahsi arabasıyla yolculuk yapsın + bizden kimsenin izin aldığı yok haldırs diye oturuveriyorlar

3
    0 Yorumla
  • YottaBytex
    YottaBytex Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl

Otobuste neden izin aliyorum? Koltuk ucreti oduyorum babasinin otobusumu? Bu kadinlarda cilkini cikariyor işin sumuklulere bak yahu

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Izin istemek seklinde degil de goz temasi kuruyorum. Somurtan ya da gudubet bir tipse zaten oturasim gelmiyor. Degilse minik gulumsememe de karsilik gelirse, "musaadenizle" deyip yerlestiriyorum totomu 😏

2
    0 Yorumla
  • SofiyeHatun
    SofiyeHatun Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Bende çok rahatsız oluyorum. Bacaklarını ayırıp oturuyor erkekler. Kendi koltuğu mu sanki o kadar rahat niye?

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sonuçta orası toplu taşıma. Birinin yanıma oturmak için izin istemesi çok tuhafıma giderdi.

Bu tweeti atan gibilerin düşünce yapısını zaten anlamıyorum. Bu kadar rahatsız oluyorsan toplu taşıma kullanmayacaksın.

3
    0 Yorumla
  • fireball00
    fireball00 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

Babasının koltuğu mu izin alsın! Cam kenarına boş koltuklar varsa tek otururum. Bay veya bayanın yanı bossa oturmam.

2
    0 Yorumla
  • kırmızıfularlıbağyan
    kırmızıfularlıbağyan Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Toplu taşıma kimsenin özel aracı değil. Binerken sende aynı ücreti veriyorsun o da. Boş yer bulduğunda tabiki oturacak en doğal hakkı.

2
    0 Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Bunun gibi denk gelirse hususi çantasını falan kaldırtıyorum koltuktan.
    ''Şunları alsanız da otursam''diyorum.
    İnsana denk gelirsem ''oturabilir miyim?'' Diyorum

2
    0 Yorumla
  • yesilcamdanhusnu
    yesilcamdanhusnu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 60%
    +1 yıl

Ne yazık ki öyle bir hale geldik ki nezaketen böyle bir rica da bulunsan bile insanın aklına "ulan bak konusmak için banane yaratıyor" geliyor..

2
    0 Yorumla
  • Ponçiknom
    Ponçiknom Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 59%
    +1 yıl

O kadar rahatsız oluyorsa bir zahmet taksi tutsun "bağğyan"

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

görüyor ve artırıyorum. benim yanıma da çirkinse değil izin almak oturabilirlik belgesi almadan gelmesin. yağuşuhluysa ben ille otur derim zaten gerek yok

3
    2 Yorumla
    • HalitZiyaKARTAL
      HalitZiyaKARTAL
      +1 yıl

Kızlardan soğumam yönündeki katkın için teşekkürler 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hehehe

Yorumla
  • Be_smart
    Be_smart Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu yanlış... her erkek potansiyel tacizci mı? Kadin erkeğin yanına otururken izin istiyor mu? Böyle apir sapır ayrımlara çok hazır bazıları

4
    0 Yorumla
  • crankywoman
    crankywoman Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 32%
    +1 yıl

Herkes parasıyla biniyor böyle birşey isteme hakkı bulmam kendimde.

3
    0 Yorumla
  • YaşlıBirRuh
    YaşlıBirRuh Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.

"Koltuk senin tapulu malın mı?" diye sorarlar adama.

3
    0 Yorumla
  • _Kemancikiz
    _Kemancikiz Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 67%
    +1 yıl

Yanım boşsa isteyen kişi oturabilir. Bunun için izin istemek gerçekten saçma.

3
    0 Yorumla
  • bebbilmem
    bebbilmem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 45%
    +1 yıl

özel aracı değil ki kimsenin bir yere oturmak için izin istesin insanlar

3
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.

İzin istemek zorunda değil. Herkes para verip biniyor babasının koltuğu değil ya

4
    0 Yorumla
  • TheSocioLogistt
    TheSocioLogistt Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 61%
    +1 yıl

Eğer boş yer varsa oturmak hakkı , kim rahatsız oluyorsa o kalksın bı zahmet

4
    0 Yorumla
  • jamcfly06
    jamcfly06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 532 cevap paylaştı.

Ne izni be, git taksiye bin o zaman kıza bak. Çanta geçirekmiş, hiç sevmem egoist insanları.

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (166)
Devamını Gör(211)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Toplu taşımada bir erkek, kadının yanına oturmak için izin istemeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Toplu taşımada bir erkek, kadının yanına oturmak için izin istemeli mi? 16 cevap verildi
Toplu taşımada bir kadının yanına oturmak için izin almak gerekir mi? 63 cevap verildi
Toplu taşıma araçlarında bir kadının yanına otururken izin almak gerekir mi? 66 cevap verildi
Otobüste kadının yanındaki boş koltuğa erkek otururken kadından müsaade istemeli mi? 27 cevap verildi
Toplu taşımada yanınıza erkek oturmasına izin verir misiniz? 41 cevap verildi
Otobüste ya da herhangi bir yerde; bir kadının yanına otururken izin alınmalı mı / alır mısınız? 63 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨