AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Başka istekleride varmıymış böyle insanların? Saçmalamasınlar artık...
Feriha kafasını kapatmamış, beyne oksijen girmesini önlemiş.
Babasının koltuğu mu? Ben kendimi bildikten sonra paşa paşa otururum. Bunlar kendilerini ne zannediyor?
Ben oturmam yanına, ayakta giderim. Zaten öyle boş yer olmuyor otobüslerde.
ne aptalca bir düşünce. adı üstünde toplu taşıma aracı. herkes istediği yere oturabilir.
Yok artık ya. Büyük şehirde yaşam bu şekilde ilerlemez. Yabani hayvan değil ki erkek dediğin kardeşimiz abimiz babamız dedemiz.
Çok saçma bir bakış açısı kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz Allah aşkına yanına kimsenin oturmasını istemiyosan taksiyle git herkes seninle aynı parayı veriyor babanın malı değil biraz mantık lütfen
Toplu taşıma aracı başkasını rahatsız edecek davranışları yoksa yanına oturmasında bir sakınca yok. Halka ait özel şahsa ait değil o koltuklar.
Hayır. Kafe veya restoran falan olsa neyse ama herkesin parasını ödediği toplu taşıma aracı sonuçta.
Hayır. Bunu yazan kız boş yapmış. O koltuklar boşsa oturulmak içindir, birilerinin keyfi için değil.
Bırak izin istemeyi oturmam bile.. millet bir değişik
Birde kişi kendinden bilirmiş işi derler.. yanına erkek oturunca kendi ne düşünüyorsa artık
Yanina oturdugu kisinin cinsiyetini umursamamayi başarsa daha iyi bence.
Karma toplu taşıma kalkmalı ve cinsiyetçi toplu taşıma araçları gelmeli.
Oldu, otururken bir de yazılı beyanname verelim.
Zaten hiç bir kizin yanina oturmam zor durumda kalmadigim surece. O durimda sormadan otururum.
Gerek olduğunu sanmıyorum o da senin bastığın akbili basıyor istediği yere oturur.
Ben izin almadım bu taşıma kadar ama pardon diyip çok uzakta otururum rahatisz olur diye afedersiniz tek kaba etimi koyarım koltuga
kadın kendisini böyle özel göstere göstere rahat ilişkiler oluşamıyor.
Babasının malımıymış ki o otobüs? Vursun da görsün hele. Orası halka özel ortak kullanım alanı.
Kimseden izin istemem. Otururum bu yobazlığın kaçıncı seviyesi a q
Arkadaşlar adı üstünde toplu taşıma babanızın malı değil bı erkek metroda otobüste yanınızdaki koltuğa oturabilir müsade istemesine lüzum yok
Ben istiyorum malesef. bazı hemcinslerimin itliği yuzunden hepimiz suclaniyoruz
İzin alma geremsinimi duymuyorum. Kısa mesafeye gideceksem oturmam zaten. Yinede içim rahat etmediği için olabildiğinde mesafe koyarak oturuyorum.
istemek zorunda değil ama isteyen insan düşünceli biridir
Onlar benim yanıma otururken benden izin alıyorlar mı?
bunu yazan arkadaş bir erkeğin yanına otururken izin alıyor mu ki?
Ne izni olur mu öyle şey ya? İsteyen istediği yere oturur
Teşekkürler feminist filan degilmişsiniz 🐈 çifte standarta hayr
Her iki taraf ta birbirinden isterse neden olmasın:) hatta bir nezaket kıvılcımı bile çakabilir
İsteyecekse iki taraf da istesin o zaman, belki bir erkek de rahatsız olabilir
Bırak yanında oturmayı o ayaklarını iki yana açıyorlar ya en görgüsüz hareket bence insan biraz utanmalı
Böyle saçmalık olamaz.
Orası toplu taşıma babanın arabası değil.
Ben ayakta bekliyorum , kadın beni görüp beyfendi otursanıza derse ozaman otururum
ayakta gidiyorum. ne kadınların yanına oturuyorum ne de yayılarak oturan erkeklerin
Ortalık dengesiz dolu. Ben ayakta kalmayı tercih ederim.
Bana niye saçma geldi bilmiyorum bu düşünce isteyen istediği yere oturur.
İzin istenmesine gerek yok.. Ama sıkış pıkış yerde istenebilir. Nezaket önemli..
Her şeyi geçtim oturmasını düzgün öğrensinler yeterli bacaklarını açmaya gerek yok.
Genelde çantamı koyduğum için kadın erkek fark etmez oturabilir miyim diye sorarlar
Ya zaten genelde kadınlar da erkekler de boş yer yoksa ya da hiç Oluru yoksa oturmuyorlar karşı cinslerin yanına. Bu aptal benim yerime de ücreti ödesin ben ayakta gideyim o yayılarak otursun.
iyiki toplu taşıma kullanmıyorum böyle biri çıkardı dinden imandan cıkardım
Saçma olur bu, genel alan sonuçta, özel alan değil ki...
Hiç izin almasına gerek yok oturabilir... Toplu taşıma aracı adı üstünde sadece kadınlar için yapılmamış
Otobüs kadının üzerine zimmetlenmediğine göre izin de almasına gerek yok
Tabiki hayir toplumun malı o taşıtlar 😀 izin aliyorlar tuhaf geliyor zaten ayakta birini gorsem derim gel otur diye 🤣
Otobüse binerken çift akbil bas iki koltuk al senin özgürlük alanın benim özgürlük alanımı kisitliyorsa özgürlüğün son bulur
izin istedikten sonra taksiyle gitsin toplu taşıma sonucta babasının malı değil
Otobüse mi bindik düğün salonuna mı geldik 😀😀 Neyse ki toplu tasıma kullanmıyorum 😀
Parasını vermişim ne izin alcam o kadar namahremse binmesin
Hangi ülkede yaşıyoruz ya
Oturmaya çekinen ya da oturamayan yallah Arabistana
Keşke benim kafama geçirmeyi bir denese, bu hayatta kesinlikle en cok arzuladığım sey.
Yani imsan kendini bildikten sonra isyetmeye gerek görmüyorum
Abartmayın ama yaaa adam oturacak yer bulmuş bide izin mi isteyecek ne hakla?
Saçmalık..
Boş yer var ve kadın yanı diye ayakta mı kalalım?
Bir kadının bunu yazması için beyinsiz olmasi lazım
Ama sorun şu: Beyni yok fikirleri var
Böyle şeyleri aşmadık mı ya ne izni birde izinmi alcaz yok daha neler.
Nezaketen izin alınmalı bence. Ama sonuçta herkes parasıyla biniyor, kimsenin malı değil.
Ben genelde oturmamaya çalışıyorum ama yer olmayinca oturduğum da oluyor.
nezaketen sorulabilir. her iki taraf içinde gecerli.
nezaketen evet ama büyük şehirlerde ya da adam yorgun argın işten gelirken de sormasın
Asla izin almam 😉 kafama geçirebilecek kadın daha anasının karnından doğmamıştır diye umuyorum..
edepli oturmak zorunda ama izin almak zorunda değil..