Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence almamalı. ne sıfatla alıcak ki. orası toplumun özünün oldugu bir ortam. hani bi parti olur lüks saygın elit isimlerin oldugu nezaketen iletirsin. kadında ona göre cevap verir. ama burada bi denge olusmus. ne erkek bu düsüncede. bu eylemi yap desen kaliteli bişekilde yapar. ne de kadın aa nazik adam deyip uslubunca cevap verebilir. illa birinden biri sıcar:D toplum o noktada değil öyle bi beklenti de yok. ayrıca herkes kulaklık takıyor. bu nedemek. kanka benirahatsız etme. ahanda koltuk orada otur kalk ben umursamıyorum bu demek. ama tabi olsa cok medeni toplum olsak haklıısn güzel olur. ama kadınları da eğitmek lazım. orada ok demek gerekir. aslında bi izin almak değildir bilgi vermek. neticede oda yolcu. parasını vermiş. orası kamuya acık bi alan. oturabilirmiyim der kadına düşen de tabiki demektir. toplumda buna kadar ne sorunlar var.
verdiğin örnekte ablamız sanırım farklı biri. oturan kişiye saygısız demiş. bi kere burada bi ayıp var tanımadıgın birine saygısız diyemezsin. aranızda bu sıfatı kullancak ilişki yok. saygısızlık olarak degerlendirdin sen ama bu toplumca kabul görmemiş misal bende b elci konferansına gittim. bi ülke dedi. pilav gelmiş avucla adam vermiş agzına elleriyle. yemiş. türkiyede sen benim misafirim olsan ben sana avucla pilav versem sonra da sen avucla yicen tabi :D olur mu. yani kime göre neye göre. keske saygısız demeseydi. bir de sunu ekliyim. kadınlara jest konusu farkettiysen herkadına yapılmaz. bu dogru yanlıs demiyorum. ben centilmen erkeklerin centilmenlkleri yaparken tasarruf yaptıklarını ellerini korkak alıstıklarını defalarca gordum. toplumsal bi analiz. merakım var incelerim. neyse. gören gözler olunca kim gördüğüne baglı tabi yapılabiliyor. kızın bi onceki tepkisine göre 2sinde yapmayabiliyor. kızın güzelliği etkili. ortam gerektiriyor yapıyor. yaşa göre. kızın bakısları. kızın parmagındaki yüzük bile. bu lineer düz bi cizgi değil. insan davranısları cok karmasık bi fonksiyonunu denklemini cıkartmak zor. bu işte aktif taraf yüzde yüz erkek de değil aslında. kızda bakıs durus tavır ile bir kısım yüzdeyi alıyor. toplum ortam vs de.
güncel toplum kurallarına göre oturan kişi izin almak zorunda değildir. kaldı ki onlar bende para verdim niye ayakta gidicem ayakta giden az mı oduyor düşüncesine sahipler. otobüsler haremlik selamlık da değildir. ulke medeni laik. bu kadar "aman erkek erkek ayy namus" diyecek bi bayan otobüse de binmemeli diyorlar hatta.
hak vermek yani bilmiyorum. ben olsam saygısız kelimesinden kendisine tepki koyardım. buna hakkı yok cüret edemez. içinden kızabilir. oturadabilir bence kız olunca ok erkek olunca hayır mantıgını da anlamıyorum. özgür olmamız gerek. zaten iş centilmenlikde değil o kısımı da bence kacırıyoruz. oturanın erkek olmasından rahatsız. aman bacagı bacagıma sürtcek vs kimi kadında var bu. kokuyordur vs. yanına kız otursa o kelamı etmezdi kesinlikle. bence tabi.
bence yakında cinsiyetlr daha da kopacak kendisinden bu olayı yasayan sen otobüstekiler bize anlattın biz. hepimiz kendi icimizden yasadık olayı ve tepki verdik bence bir cogı erkeklerin kırıldı. aman abi dediler kadınların dili uzun. oturmayak ne me lazım. sımdı bak adama yükleniyor. zor durumda bıraktı erkeği. otobüste malum :d bi de erkeki kimse savunmaz. kadın olunca destek cıkılır erkekler tarafından hatta bile. kadınlar zaten kadın dayanısması. ders cıkarttılar. ama erkeğin yanına bi kız otursun bu olay yasanmaz. kimisi bu ikili dengesizlikten gem vurup kızmıstır. erkeklerden. sanırım bi yıl oldu. bi kız bi iett calısanının poposunu sıkmıstı sanırım haberlere cıktı. adam calısan. sasırdı. mesai zamanında bi de. aynısını hele bi yap kadın calısana. neler oluyor. bu minvalde bakan da olucaktır.
bence kadınlar erkeklerin yanına otursun canım güzel de olur. bakarsın bi arkadaslık olur bi ask olur. zararı olmaz. cinsler birbirini ceker. ama işte herkes bi ürkek korkak. cekingen. buyuk sehirpsijolojisi işte.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok saçma. Sonuçta orası toplu taşıma ve herkesin özel mülkü değil. Ama benim anlayışım. şöyle; diyelim ki kadın bir arkadaşıyla yerime oturmak istedi. Ben de izin vermedim. Sonuçta ilk kim oturursa o kişi koltuktan kalkmadığı sürece koltuk onundur. İzin vermedim diye arkadaşını zorla koltuğa oturup benim koltuğum işgal. edilirse kızarım. Ama herkes yanıma oturabilir, karışma hakkım yok. Ben de kimseye yer veremem
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBaşıma gelmedi ama gereksiz tartışma çıkabilir herkesin yazdığı gibi toplu taşıma eninde sonunda biri gelecek acayip egolu insanlar var toplu taşımada illa tek başına cam kenarında oturacak mümkün mertebe ayakta giderim. Lokantaya gittiğim zaman sandalye boşsa alabilirmiyim diye sorarım yer yoksa kadın olmayan masaya oturmak için yine izin isterim.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBilet kessin bi de oldu olacak sjdjd
62 Yorumla
Soran1 yılHahaha doğru valla
- 1 yıl
Süpersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır neden izin alayım kendi aracı mı
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe münasebet ya? Kadını haklı bulan beni engellesin. Adam haklı sonuna kadar. Adı üzerinde toplu taşıma. O kadar rahatsız oluyorsa taksiye binsin.
261 Yorumla
Soran1 yılBence de adam haklı
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTerbiyesizlikten başka bir şey değil. Hatta kadın var otobüste önce insan otobüse binebilir miyim diye sorar. Gerçekten memleket olarak ne hale geldik. Ben de geçen hamile kadına yer verdi diye kadın edepsiz sen kimsin bana yer veriyorsun dediğine şahit oldum. Hayır sen kimsin insanlık yapıyorsun ne haddine hamile kadına yer vermek belki kadın ayakta gitmek istiyor. Yok yok sosyolojik anlamda Türkiye çok deformasyon geçirdi.
102 Yorumla- 1 yıl
Çok dengesiz şeyler yaşanıyor
- 1 yıl
Kimse kimseyi dinlemiyor anlamıyor herkes kendi düşüncesine karşı tarafa baskılıyo
Hayırdır İngiltere Prenses'in yanına mı oturuyoruz
141 Yorumla
Soran1 yılBence de
Bu kadının yaptığı asıl edepsizlik ve hadsizliktir. Otobüs ortak kullanım alanıdır Kimseye özel tahsis edilmemiştir. Sırf rahatsız oluyor diye millet Habire ayaktamı bekleyecek bu nasıl bir narsistliktir. Çok rahatsız oluyorsa ya yürüyerek gitsin ya da çalışsın gitsin kendine araç alsın kiralasın Benimde yanıma berbat insanlar oturuyor Kimi erkek leş gibi kokuyor kimi kadın Boca boca etmiş berbat ötesi parfümünün kokusu beni öldürüyor resmen Napalım Ne otobüs benim ne koltuk ben kime isyan edeyim şimdi.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Neticede orası bir toplu taşıma aracı. Koltuk boş ise isteyen herkes oturur. Bundan yana rahatsızlık duyuluyorsa kendi şahsi aracını alıp gideceksin gideceğin yere. Ha tabiki bu da demek değil ki saygısızlık yaparak yayık şekilde oturacaksın...
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılAdam haklı bence Ama mesela diyorum ki o kadar boş yer varken gidip kadının yanına oturmayı tercih etti o zaman bir terslik var derim benim başıma çok geldi çünkü ya yanıma ya karşıma oturup çok dikizlendim öyle olduğu an gidip başka koltuğa oturuyorum ama yanıma oturup bana bilerek temas etmeyen arkasını dönen veya efendi gibi oturanlarda oldu Ama eğer boş yer yoksada adam haklı tabii ki istediği gibi oturur 🫠
51 Yorumla- 1 yıl
O dediğini ben yaparım ama niyet kötü değil.
110 kiloyum ve 110 kiloluk başka birinin yanında oturursam değmek zorunda kalırım.
O sebeple 60 kiloluk bir kadın yanımda oturursa sorun olmuyor birbirimize değmiyoruz.
Ayrıca yan yana 2li boş koltuk varsa oraya oturmak istemem çünkü bazen çiftler biniyor yan yana oturmak isteyebilirler diye orayı iptal etmek istemiyorum.
Bunu şey gibi düşün. Bir restoranda tek başına yemek yemek istediğin zaman gidip büyük masaya değil küçük masaya oturursun.
1 yılAşı üstü de toplu taşıma alanları hiç bir yerde erkek kadının yanına oturamaz ya da kadın erkeğin yanına oturamaz diye bir ibare yok o yüzden kaıdnın tepkisi saçma otobüs kullanıyorsa bunların olacağını bilmeli
31 Yorumla
Soran1 yılKadın saçmaladı orada
Gerek yok bence ya garip hissediyorum öyle ya da bazen yanım boş ayakta gidiyorlar
Kızlarda tam tersi erkek diye yanına oturmuyor günümüzde bu güvensizlik anlaşılır.
Ama yine de abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum hepimiz insanız ve bir yerlere gitmek için oturmamiz gerekiyo lfofocjfhh20 Yorumla
1 yılToplu taşıma orası. Tamam çoğu kadın erkek biriyle yan yana oturmaktan rahatsızlık duyabilir ki uzun yol giderken ben de istemem şahsen. Ama dolmuşta otobüste yapacak bişey yok. Şayet oturan adam bilerek sapık gibi sana yanaşmayıp düzgün oturduğu müddetçe bişey diyemezsin. Oturabilir.
12 Yorumla- 1 yıl
Bazı firmalar bakmayıp boş yer kalmasın diye bilet verebiliyor. Alırken yine de dikkat etmek gerekiyor.
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınların toplu taşımada kendilerini güvende ve rahat hissetmeleri çok önemli, bu yüzden yanına otururken izin istemek nazik bir yaklaşım olabilir. Kadınların kişisel alanına saygı göstermek, toplum içinde daha rahat hissetmelerini sağlar. Bazı kadınlar izin isteğini anlayışla karşılayabilirken, bazıları için de fazla dikkat çekici gelebilir.
Bu yüzden, kalabalık olmayan durumlarda veya yanına oturacağınız kişi dikkatini başka yöne vermişse (mesela kitap okuyor veya kulaklık takıyorsa) oturmadan önce kısa bir “Rahatsız etmiyorum değil mi?” gibi bir cümle ile iletişime geçmek nazik bir yaklaşım olabilir.04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
- 1 yıl
Çok önemli bir noktaya dikkat çekmişsin. Hassasiyet göstermek önemli bir şey. Mevcut ülke şartlarına göre dikkati dağılmış bir kadını korkutmamak için bu hassasiyeti korumak çok değerli olur. Ama normal şartlarda izin alması gerçekten çok anlamsız. Bu kadar ayrıştırma ile bir yere varmamız mümkün değil.
- 1 yıl
Gizli üye düşüncelerin tamamen yanlış bu şekilde bir izin isteme anlayışı doğarsa Bu sefer de iletişim kurmaya çalışan sapkınlar için iletişim yolu açarsınız neden tanımadığı bir erkekle konuşmak cevap vermek zorunda kalsın ki
Adam kadının çirkefliğine rağmen saygısını bozmamış. Gözüyle onay alanlar hoşuma gidiyor evet ama dikkatli oturması da nezaket.
Kimseye izin al diyemem ben izin almadan oturuyorum yer bulunca insanlar yorgun yer varsa oturacak tabi
30 Yorumla
1 yılİzin isteyip oturması nezaketinden kaynaklıdır. Bende erkeğin yanı boş ise izin isteyip oturuyorum. Fakat illa izin alınacak diye bişey yok.
328 Yorumla
Soran1 yılTabi ki
- 1 yıl
Hayir yani niye izin istiyoruz sebeb? Sen devlet baskanimisin?
- 1 yıl
Yazmışım oraya zaten. Nezaket denen bisey varya hani belki bilmezsiniz siz
- 1 yıl
Sen ilk oturdugunda izin istedinmi? Arkadaslar oturabilirmiyim diye? Nezaket diye birsey var bro. Yapmadigin seyi bekliyemezsin.
- 1 yıl
Okuma kıtlığın mi var? Ne yazmışım ben oraya
- 1 yıl
Senin anlama kitligindan milyon kat az oldugu kesin. İlk oturdugunda izin aldinmi almadinmi? Almadiysan sonra gelenden izin bekliyemezsin. Anlamadiysan buyuk harfle yazabilirim.
- 1 yıl
D*efol şurdan yaa. Boş yapıyor sun anca
- 1 yıl
Ayrica kendini karsindaki insana saldirmadan da ifade edebilirsin. Kabaliga gerek yok. İnsanlar birbiri ile iletisim kurarak anlasirlar. Sen soruya yorum yazarken izin aldinmi da ben buraya yorum yazip senin dediginden farkli birsey soyledim diye kabalasiyorsun? Uslubunu biraz degistir kardesim.
- 1 yıl
Haklısın kardeş...
- 1 yıl
Bos yapan sensin. Magara kackini gibi kaba saba konusuyorsun. Ben bi soru sordum ne anliyorsun ne cevap verebiliyorsun. Az degistr kafayi. Yil 2025 oldu. Sen bna defol diyemezsin. Soru sahibi bir baskasi. Begenmiyorsan bak kapi orada yaylan birader.
- 1 yıl
😄abi iyi misin yaa! Bu ne tavir bu ne hava. bi sakin ol biraz rahat olsana djdjdj
- 1 yıl
Benim sozlerimi bir tarafa senin yazdigin o saldurgan sozlerini bir tarafa yaz ozaman psikolojik sorunlarin varmis gibi ustume geldigini anliyacaksin :)
- 1 yıl
Ben hep diyorum zaten ben deliyim diye ama anlamıyorsunuz 🙃
- 1 yıl
Deli deliyi bazen yorumda bulurmus 😁
- 1 yıl
Aynn
- 1 yıl
Soruyu soran : Bunlar ne yasiyor simdi 😅
- 1 yıl
Jdjdjdbdjeiwjksjdns
Soran1 yılNoluyor burada 🤣
- 1 yıl
Dhhdhddhhdhdh
- 1 yıl
Beni rahatsız ediyor Leydi Lila🥹
- 1 yıl
Tatli tatli dovusuyoruz 😅
- 1 yıl
Ederim bu dunya benim dunyam banane 😅
- 1 yıl
Yalnız başkasının dünyasına dahil oluyorsun haberin olsun 😒
- 1 yıl
Sen de benim dunyama girmissin ben bisey diyommu 🙄🙄 venusune git ozaman 😁
- 1 yıl
Ben marsta yaşıyorum kardeşim. Fakir dünyana kalmadım hıh😒
- 1 yıl
Hayirrrrrr mars benim kolonim 🤨 venusu bombalarim bak 🥸🥸
Soran1 yılBildirim geliyor goy goy yeterli diye düşünüyorum.🙏
- 1 yıl
Madammm nasilsin gel sende katil🥸🥸
1 yılOtobüs bomboşsa ve yine de gelio yanıma oturduysa sorgularım. Ama onun haricinde oturmak için neden izin alsın? Oturduktan sonra bir terbiyesizlik yaparsa adam, o zaman olay çıkartılır. Kadın haksız. Tapulu malınız değil o koltuklar. Kadın rahatsız olmasın diye niye adam ayakta beklesin? Bu kadar takıntılıysa yürüsün taksi tutsun. Bu toplumda beraber yaşıyoruz ve birlikte varız, buna uygun hareket etmek elzemdir.
20 Yorumla
1 yılÇok manasız buluyorum bu olayı ya. Biz istediğimiz gibi oturabilirken bir adam neden gelip sorsun ki?
Kişisel olarak bir adamla yan yana oturmayı tercih etmiyorsanız kalkabilirsiniz o koltuktan. Sonuçta otobüse ondan önce bindiğin ve kadın olduğun için ondan üst haklara sahip değilsin..10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gereklilik ayrı konu, nezaket ayrı. Gerekli mi? Kesinlikle hayır. Nezaketen isteseydi çok nazik bir hareket olurdu o ayrı. Ama muhtemelen o zaman da kendisi ile iletişim kurmak için izni bahane ediyorsun diye suclardi. Kadına bahane çok çünkü belli ki niyeti bozuk.
Ama asıl yani boşalan kadın kendini toplayıp birinin rahatça oturmasını sağlasa en büyük nezaket bu olurdu.10 Yorumla
1 yılAdam haklı garı ed*epsiz. Ben olsam o angut suratına hayran değilim. Burası toplu taşıma. O ap*tal çeneni tut. Yoksa yumruğu yersin derdim. Ve vururdum da konuşmaya devam ederse
46 Yorumla- 1 yıl
Bence de kadın haksız ama sende şiddete meyillilik var gibi sanki. Papatya çayı iç abi.
- 1 yıl
@LimonluPastanınHüznü papatya çayı içerek döverim o xürtügu 😛
- 1 yıl
😒😒
- 1 yıl
Allah sayınızı arttırsın abi, bunlar tepemize çıktılar artık indirme vaktidir..
- 1 yıl
@garavel_usta kesinlikle. Korkunç bir edepsizlik var bazılarında. Allah iyi erkekleri, iyi/edepli kadınlarla karşılaştırsın
- 1 yıl
Amin 🙏📿🤘
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın erkeğin yanına oturmasından rahatsızlık duymuş olabilir ama bunu bu üslupla söyleyemez. Toplu taşıma karma olduğu için insanlar boş bulduğu koltuğa oturuyor haliyle. Adam ne bilsin
20 Yorumla
1 yılToplu taşımada izin alınmadan oturulabilir çünkü o bir toplu taşıma.
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılDoğru hatta bu konuyla ilgili izin düşünme süresi vermeli benimde başıma geldi aynı tepkiyi verdi bende açın kart uygulamanızı bu koltuğa dair bilet parası ödedinizmi bakayım ya da kiralama sözleşmeniz var mı dedim sonra dedim ki hayatımda en kötü yolculuk sizin gibi mecimek zekayla yan yana oturup yolculuk etmek olucaktır Allah ailenize sabırlar versin dedim başka bir kadın geldi oturdu bende o kişinin yerine oturdum
00 Yorumla
1 yılNiye izin alalım. Adı üstünde toplu taşıma. Tapusu oturacağım kişiye mi ait. Hiç sevmem de öyle insanları. Sırf erkeğim diye yanım boş diye oturmayıp ayakta giden kadınlar gördüm. Çokta tın. Asansör de aynı şekilde. Biniyorum buyrun diyorum aa yok siz çıkın diyor. Çokta pipimde değilsin bekle aw
00 YorumlaYani her ne kadar toplu taşıma aracı olsada edeptendir izin almak. Ben genelde bir kadının yanına oturmamayı tercih ederim. Gelip oturana neden oturdun demem. Rahatsızlık vermek istemem. Dolayısıyla oturmasamda olur diye düşünüyorum. Ama diğer taraftan bakınca dedim ya toplu taşıma aracı, özel muamele olmaz elbette. Benim kendi görüşüm. Yani oturanında keyfi bilir.
00 Yorumla
1 yılBence saçma olsa da nezaketen sorulur.. Çünkü toplu taşımaya binildiyse bu durumun yaşanacağı biliniyordur.. Madem öyle oturmasın koltuğa, ayakta dursun..
11 Yorumla
Soran1 yılKatılıyorum
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyleleri bana denk gelmez ki, "Sen kimsin de senin yanına oturmak için izin alacağım?" deyip de; onu orada rezil etsem.
Bazılarının mercimek kadar aklı yok ama şişirilmiş boş egolarıyla fasulye oluyorlar işte.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılbabasının malı mı neden izin alayım? rahatsız olan arabasıyla gitsin. asıl saygısız olan kadın ama işte bu ülke böyle kadınlara 2 laf söylesen erkek suclu.
22 Yorumla
Soran1 yılKadın madem özel araç kullansın
- 1 yıl
aynen öyle rahatsız oluyorsa ayakta gitsin.
Teyze, hayat bilgisi dizisinde ki hürperi misali 😃 Toplu taşımada hiç kimse kimseden izin almak zorunda değil, adı üstünde toplu taşıma 😀
30 YorumlaToplu taşımada isteyen istediği yere oturabilir. Bu durumdan rahatsız olan da ya toplu taşıma kullanmaz ya da kedisi kalkar ayakta seyahat eder.. Ama önemli olan boş koltuğa oturmak değil, nasıl oturacağını bilmek. Dizlerini açarak veya yanındakine temas edecek şekilde oturulması beni rahatsız ediyor mesela..
10 Yorumla
1 yılKadın orada haksız. Evinde veya o tür bir yerde değil ki izin alsın. Otobüse binmek için para vermiş olan biri, boş yerlerden herhangi birine oturabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok saçma topluma açık alanlarda isteyen istediği yere oturur rahatsız oluyorsa ayakta beklesin hanımefendi
Geçen benim yanıma oturmaya çekinen bir abi vardı tam buyrun oturun diyecekken başını çevirdi görmedi sanırım kapalı olduğum için öyle bir düşünce oldu ama gerek yok sonuçta ben orada oturuyorsam yanıma bir erkeğin oturabileceğini düşünerek oturuyorum
10 YorumlaBilmem hiç oturmadim utanırım ben yani kendimden utanırım ama hep oturuyorlar benim yanıma izin istemiyorlar yani istese oturma derim şahsen 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOyke diyeni yanimdan itelerim izni gorur beynijde problem var sanirim. Adan bide hnfendi demis ne hanfendisi. Ne diyon ln sen derdim ben. Kibarlik baska bisey eziklik bambaska kadininki tam hyva nlik
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İzin alınması incelik olur ama sadece orası boş ise adam oraya oturmak zorunda.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılToplu taşıma araçları herkesin ortak malıdır kimse kimseden izin almak zorunda değil ve ayrıca neresi boş ise oraya oturur insanlar bu kadar basit.
20 Yorumla
1 yılHayır almasına gerek yok toplu taşıma orası parasını verip biniyor ben rahatsızda olmuyorum neden olayım ki
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılKadın net haksız. Aynı parayı adam da ödüyor. Toplu taşıma kullanmayacak bu kadar rahatsız oluyorsa.
20 Yorumla
1 yılOrada cırlayan kadın, bir erkeğin ya da cinsiyeti boş ver ya bi insanın yanı boş olduğunda müsade istiyor mu oturmak için. Ben önce ona bakarım. 🤣 Ha ıh mıh ederse, nah sana saygı diye kurula kurula otururum. Paramı versin oturmim. 🤣
20 Yorumla
1 yılİzin almama gerek yok babasının tapulu malı değil. Bazıları çantasını koyuyo yana ya da ufak çocuğunu... kucağına al diyorum
20 Yorumla
1 yılOtobüs kimsenin tapulu malı değil!
Sadece tüm otobüs boşken gelip biri yanıma oturunca kıl oluyorum.
20 YorumlaNe kadar mantıksız bir diyalog. Toplu ulaşımı kullanmayıp taksi çağırsın psikolojik sorunları olan hanımefendi
20 Yorumla
1 yılHayır tabiki de. Kadının tapulu malı değil ya o ulaşım aracı. Boş ise eğer oturacak adam elbette. İzin almak zorunda değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir gün tobüste çift kişilik koltuğa oturdum tekim yolcular durakta biniyordu benim arkama da bi çift kız kankalar oturdu. Sesleri duyulmuyo sanıyorlar ama duyuyorum neyse. Herkes geldi geldi kimse oturmadı yanıma kızlar erkekler falan sonra arkadaki kız kankalar fısır fısır "knk bu cocuğun yanına niye kimse oturmuyor" dedi o gündür çok zoruma gidiyor insanlardan ekstra soğuma gelmişti o zaman hala daha öyleyim bir kızdan hoşlansam bile gitmiyorum artık.
00 YorumlaYanına oturtmak istemeyen taksiye binsin toplu taşıma da herkes herkesin yanına oturur
30 YorumlaBöyle şeyleri sevmeyen toplu taşıma kullanmasın . Kimse kimseden izin almak zorunda değil
30 YorumlaOturmak için izin almak zorunda değil kesinlikle saçmalamış, bu kadar titizse toplu taşıma kullanmasın
10 Yorumla
1 yılAyakta kalsa ölmez. Etrafta okadar sapık varki kadınlar korkar oldu evet toplu taşıma olabilir yanınıza oturabilirmiyim demekte zor değil.
20 YorumlaAnayasaya göre kadın erkek eşittir, toplu taşıma aracında oturmak, binmek, inmek için kimse kimseden izin almak zorunda değil rahatsız olan varsa toplu taşıma yerine hususi taşıma araçlarına binebilir
10 YorumlaAdam haklı Tab2 kfmfmfmf adı üstünde "toplu" taşıma yanında istediği kişinin oturmasını isteyen taksiye binsin
10 Yorumla
1 yılYani normal geçip oturabilirler ben yanlış karsılamıyorum. Ülkedeki olaylardan sonra herkesin tedirgin olması da normal bişey tabii
10 Yorumla
1 yılsaçmalığın daniskası! herkes istediği yere oturabilir burası şerriat ülkesi mi? ne saçma olaylar.
40 Yorumla
1 yılNe kadar tuhaf düşünce yapısı herkes istediği yerde oturur özel araba tutsun o zamn
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
1 yılTabikl adam haklı. Yanına kimsenin oturmasını istemeyen biri, özel seyahat için taksiye binmeli.
20 Yorumla
1 yılKadın azmış bekar olabilir. Adamın silki kalktığında izin alsa verecek mi? Soruya geçiyorum otobüs herkesin hakkıdır. Kadın izin alıyor my otururken?
20 Yorumla
1 yılZorunda değil ama incə düşünmekten bir şey kaybetmez.
20 Yorumla
1 yılkadın haksız,
yanımda oturan insan beni ilgilendirmez,
ben ineceğim yere gidene kadar toplu taşımada bir yere otururum ve hedef noktaya ulaşmayı beklerim,
bir iletişimim olmaz yani.
00 YorumlaPara cezası verilmeli acil idam olmalı adam, kadın haklı sonuçta (!) gibi şeyler denilmez de yanii kibarlık olsun diye belki otururken izin istenir de kadın da abartmış yani yiyecek değil adam seni sonuçta
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Saçmalık ya. Adı üzerinde toplu taşıma. Adam parasını ödemiş istediği yere oturur, kimseden izin almak zorunda değil. Kadın yanında erkek otursun istemiyorsa taksiyle ya da kendi özel arabasıyla gitsin.
00 YorumlaBelediye kadın erkek diye koltukları ayırmamış.
Burası senin tapulu malında dememiş.
Kadının ne haddine yanındaki boş koltuğa kimin oturup oturmayaçağına adam parası vermiş istediği koltuğa oturur.
Beğenmiyorsa gitsin taksi tutsun.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. İzin alınabilir ama şart değil. Kimsenin babasının özel aracı değil sonuçta.
10 Yorumla
1 yılAdam haklı tabi ne alaka awk öyle bir kural mı var biz niye bilmiyoruz
10 Yorumla
1 yıltabii ki hayir kadinin yaptigi buyuk saygisizlik toplu tasima araci halk icindir herkes istedigi yere bos ise oturma hakkina sahiptir kadin olmasi hic bir sey degistirmez yerin sahibi degil o kadin ne hakla oyle konusmus buyuk rezillik sacmalik nerde yasiyoruz ya kadinlar cok fazla simartildi o yuzden degismesi gerek bazi seylerin kacinci yuzyildayiz ya
10 Yorumla- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat