AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Yani kibarlıktır tabii böyle bir izin istemek ama bu olayın kadını erkeği yoktur. Ama izin istememek de ayıp değildir bana kalırsa. Dert edeceğim bir konu olmazdı benim.
Merhaba, niye kraliyet ailesinden biriymiş te adamın mı haberi yokmuş yanına oturmak için izin alacakmis adam. O kadını tutup otobüsten indireceksin , bir daha da toplu taşımaya almayacaksin
Ben o kadına Yuh diyorum başka da bir şey demiyorum
Varsayalım gittik bir bayandan Oturmak için izin istedik Bu sefer de neden benimle konuşmaya çalışıyorsun koltuktan bana ne ister otur ister oturma diye tersleyince ne yapmak lazım Allah akıl sağlığını nasip etsin herkese
Yani. Bence bir sakıncasınyok sonuçta oda otobüste bir vatandaş benden oturma hakkı var
Kadın haksız da ben oturmuyorum kadınların yanına ayakta duruyorum bizim kızlar aşırı tedirgin oluyor saçma sapan sürekli kasılıyorlar gerek yok
Adam haklı tabiki , kadın mantıksız saçmalamış onun yani babasinin tapulu malı değil 🤦
Almasına gerek var mı?
Para ödüyor adam da
Bana dese, izin iste falan. Tapunun malı mı derim 😅
Var öyle oxospu cocugu, evhamlı kadın tipleri gercekten ve saka gibi 😳
Adam haklı. Özel tapulu mülkü müymüş otobüs kadının?
O terbiyesiz kadın taksiye binsin ozmn hangi hadle böyle bir şey söyleyebilir toplu taşıma isteyen oturur ben o adamın yerinde olsaydım bı cakardim suratına
Günaydın
Hayatta izin almam. Rahatsız olan kalkar bana göre saçma düşünce
Yaninda kadin erkek olsun aslinda oturmadan once izin almak lazim aslinda
Ne alaka ya adı üstünde toplu taşıma neden izin alsın ki bazıları gerçekten saçmalıyor
Padişahın sol şeyimi hocam ne izni alıyoruz sdlgksdlşg
Ben izin alıyorum, herkes almalı bence. Saygıdandır
Hayır, kimsenin özel aracı değil sonuçta ama boş varken özellikle yanıma oturulmasina kıl oluyorum
Nezaketen sorulmalı elbette. Ben kadın erkek fark etmeksizin müsaade isterim.
Ne Munasebet ne diye soralim orasi senin tapulu malinmi?
Maganda gibi bacaklarınızı açarak otururken de sizin malınız oluyor herhalde?
Biraz saygı ve incelik sizi öldürmez
Sen otururjen ilk izin istedinmi?
Sen izin isteyeceksin arkadaslar bu bos koltuga oturuyorum diye. Sen iste sonra da bizde sana deriz yanina oturabilirmiyim diye
Orası senin tapulu malın mı izin alalım diyen sen değil miydin? Benim izin almam mı gerekiyor şimdi? Laf söylemek için atlayan tiplerden hoşlanmam.!
Bnde kendinin hoslandigini sormadan soyleyen tiplerden... Sordukmu? Sen senin yanina oturulmasi icin izin istiyorsan sende ilk oturdugunda izin isteyeceksin bro. Yapmadigin seyi talep edemezsin. 1*1=1 dir.
Değil orası toplu taşıma sende bunu bilerek biliyorsun zaten.
Oturabilir miyim diye sorulması gerekir bence.
Elimden geldiğince oturmam ama aşırı yorgunsam otururken de izin almam. Kimse kusura bakmasın, bazı çakallar yüzünden her erkeğe sapık muamelesi yapmak zorunda değilsiniz.
Tabiki izin istemeyecek babasının otobüsu mu boş yere oturmak için izin mi istenir bokunu cikarmasin ben şoför olsam otobüsten atardım o kadını iyice şaşırdılar
S... meyecez herhalde... Neden izin alacakmışız? Haremlik selamlık oafasında olsan bi zahmet s... Gitsin islam cumhuriyeti ile yönetilen bir ülkede yaşasın
Abartin yaa. Allah’inizi severseniz lutfen sey yapalim gececeginiz yollardan gecerken ikametgah 6 adet vesikalik fotograf vergi dairesinden borc yoktur kagidi filan alalim lutfen yaa
Iki koltuk varsa ve yani bossa izin isterim, ama
Metroda veya trende sormuyorum cunku 5-6 kisi yanyana oturuyoruz
İzin alınacak bir şey yok ki, boş ise insan oturabilir farklı anlamalar yüklemek çok saçma, şahsi bir araba mı o halk otobüsü...
Erkek ve kadın ayrı otobüste gidecek dese Erdoğan, kıyamet kopar, biz esitiz niye ayırıyorsun dersiniz dimi. Çok tuhafsiniz cidden
Hayır tabiki izin almasına gerek yok
Orası onun özel alanı değil
Ben almam çünkü bana baktığı gibi rahatsız olacağını düşünmez. Gittiğim hiç bir yerde rahatsızlık vermem.
Rahatına o kadar duskunse taksiyle gidebilir hocam, toplu taşımada ana kural yer buldun mu şimşek hızında kapacaksın 😃
Ben izin isterim. Doğru ya da yanlış ama bir kadının yanına oturacaksan nerede olursa olsun nezaketen izin istenmeli
Hayır, toplu taşımada herkes istediği yere oturur. Lakin ayakta kalan kadına yer verilmeli, taciz ihtimalini düşürmek için
hayır neden izin alsın ki? ha ama gidip kadının kucağına oturmak istiyorsa izin isteyebilir tabii onun dışında herkes boş bulduğu koltuğa oturabilir.
Ne kadar terbiyesiz bu kadınlar. Koltuk kadının mülkü değil bu yüzden kadından izin almak zorunda değil ve izin vermese de oturmalı.
Bu kültürde erkeklerin yaptığı en ufak bir hareket dahi yürüme olarak algılanıyor almalı o yüzden
Adamın yaptığı 1 nezaketsizlikse kadının yaptığı 10 nezaketsizlik. Mevzu nezaketse söyleyip oturmakta fayda var
Neden izin alacakmışım pardon da? Toplu taşıma adamları kamu malıdır isteyen istediği yere oturur rahatsız olanlar taksiye binsin
Bu soruda bayatladi artık ama millet kafayı yemiş, bu senin özel aracın mı sana kim neyi soracak. Bazen erkek olmak da zor diyorum bu konular için, bazıları oturmaya çekiniyor gibi geliyor, oysa kimse kimseye sormak zorunda değil
7 yıldır toplu taşımaya binmiyorum çok şükür arabamı aldim.
Ne saçmalık ya rahatsız oluyorsa şahsi araç kullansın ya da taksiye binsin
Yanı boştur diye oturmuştur bide izin mi alcaktı
şu saatten sonra erkeklere nefes alsa izin istemeli
İzin istemeye gerek yok. Adı üstünde toplu taşıma, istemeyen taksi tutmalı.
Rahatsız olan toplu taşıma kullanmaz, kimse kimseden izin istemek zorunda değil.
Adam hakli. Sonucta toplu tasima kadinin ozel mulkiyeti degil. Adam da para veriyo. Kadin oraya oturdu diye yan koltugu da satin almiyo. Cok rahatsiz oluyosa taksiye binsin.
Bu nasil bir varoşluk seyivesi ahaha😃Toplu taşıma o, tabii ki oturabilir, izin almasına gerek yok.
Yok daha neler, varlığı rahatsız edici bir durum sözkonusu olmadığı sürece bu normal değil
Ne biliyim yani bunun izinle ne alakası var ki 🙂. 😂
babasının otobüsü mü saçmalamış kadın oldu olcak haremlik selamlık otobüsler çıkarsınlar mkkk
Ben genelde ne olur ne olmaz izin alım sjsjsjs
Saçma sapan icatlar çıkarma burası laik Türkiye o kadar
Nezaketen sorulabilir iki tarafta sorabilir yani
Kadın böyle dese bana kıçımı yan çevirip oturduğum yerde birde osururum
Osurunca da bu sefer toplu taşımadaki insanlar havasızlıktan zehirlenip bayılabilir o yüzden yine de osurmayalım ne olur ne olmaz 🤣
@Selamkew kdnxksnxksnx sonunu düşünen kahraman olamaz
Komedi ülke yemin ederim cahillik bağnazlık çok kötü
Kadın saçmalamış rahatsız oluyorsa kalkar. Toplu taşımada insan bulduğu boş yere çömer böyle izin al yok pturma diyen kafalar men edilmeli
İzin almasına gerek yok. Aynı şeyin erkek oturduğunda kadının da izin almasını sormuyoruz. Kişisel alana saygı duyması yeterli.
Toplu taşıma da izin 🤦🏻
En fazla ineceğim müsade eder misiniz diyebilirsiniz toplu taşımada
müsaade istenmeli diye dusunuyorum. sıkıntı edecekte etmeyecekte olabilir. erkek ya da kadın fark etmez kendini rahatsız hissedebilir @
Bir kadının yanına otururken müsade alarak oturmak iyidir.
Erkekler izin alacaksa kadınlarda almalı bende kadınım ama yani erkekten üstün değilim eşitiz sizin ne farkınız var anlamadım
Bir bayan olarak bunu düşünmen bile güzel bir şey.
Teşekkürler
Rica ederim 😊
Yalnız kadın erkek eşit değil. Kadınlar daha narin varlıklardır ve narin davranılması gerekir. Misal bir erkeğin gücü ile kadının gücü bir mi? Değil. Kadın duygusal anlamda da erkeklere göre daha hassas. O halde neden eşit haklara sahip olalım ki? Adaletli olunması daha iyi. Mesela bir erkek bir erkekle yumruk yumruğa dövüşür ikisi de erkek ama bir erkek kadınla yumruk yumruğa dövüşmemeli çünkü eşit değiller, güç farkı var arada baya. Birçok konuda da öyle.
Ya o konuda eşit değiliz doğru da bu konuyla ilgisi yokki bacım