Herkese +1. Yalvarıyorum ne olur cevap yazin. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Ne önerirsiniz bana? Ne yapmalıyım sizce?

Dört eltiyiz. En küçükleri benim. Benden önceki eltim yalancı, iftiracı, entrikacı, fitneci, bencil, herkesi kullanan, çıkarcı, milletin çocuklarını döven berbat birisi.. Neyse ben bu eltimle bir sebebe dolayı tartıştım. Zaten bu eltim herkesle tartıştı. Kimse sevmez onu. Bu eltim diğer eltimin binasının önünde "büyücü"diye bağırmış. Detaya girmeyeceğim uzun hikaye çünkü. Neyse bense zararsız, kendi halinde, yalnızlığı seven, alingan, takıntılı bir insanım. Neyse bu eltim şu an bana nispetine diğer iki eltiye hediye aldı. Onlarla sakalasiyor. benim sayemde değişti. İster istemez zoruma gidiyor. Bu kadar kötü birisiyken nasıl herkes onu kabul edebiliyor? Aslında bu eltiler birbirinden nefret ediyor. Ellerinden gelse birbirlerini gebertirler. Herkes oynuyor. Kocamla mutluyum ama ben yinede kendimi dışlanmış hissediyorum. Çünkü ben robot gibiyim sosyallesemedim içe dönügüm oynayamiyorum böyle birisinin sevilmesini yinede kafama taktım ne önerirsiniz bana
Herkese +1. Yalvarıyorum ne olur cevap yazin. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Ne önerirsiniz bana? Ne yapmalıyım sizce?