Kendimi dışlanmış hissediyorum, ne yapmalıyım?

Geçen gün çok yakın (10 yılı geçti) arkadaşım buseyle beraber ecemin evine gittik (ecemde busenin ilkokuldan sınıf arkadaşıydi. Sonra buse beni ecemle tanıştırdı bizde 1 yıldır falan yakınız ecemle ) neyse eve geldik olan şu hazırlanıp dışarı cikicaz kahve içmeye. Hazırlanmaya başladık ama ecem ne giysem diyo bir şey öneriyorum dur buseye soruyum diyor ya da buse gelip bir şey soruyo ama Ece'nin dediğini umursuyo yani sürekli birbirlerine bir şey sorup yaptılar benimde o sırada yüzüm düştü, benim dediklerimi niye umursamiyorlar ki diye düşündüm ve keyfim kaçtı. Noldu dediler bir şey yok dedim sonra dışarı çıktık ama kahve içmeye gitmeden ben eve gidicem diyip eve geldim onların ikisi takıldılar gün boyu. Daha sonrasında hiç arayıp sormadılar noldu , neye canın sıkkındı diye bende iyice üzüldüm. Özellikle buse benim 10 yıllık arkadaşım noldu, niye gittin, neye üzüldün diye yanımda olmasını beklerdim. İkisinde beni sevdiğinden şüphem yok ama üzüldüm. Ben olsam busenin peşinden gider dur nereye gidiyorsun falan derdim ya da sonrasında mutlaka arayıp sorardim çünkü yüzüm baya düştü ve ikiside birşeye canımın sıkıldığını biliyorlardı. Ama kesin başka birşeye canı sıkıldı demişlerdir onlara alındığımi anlamadıklarına eminim. bu durumda sizce ben gereksiz alınganlık mi yapmisim? siz olsanız ne yapardınız? ya da şu an ne yapmalıyım sizce?

Kendimi dışlanmış hissediyorum, ne yapmalıyım?