Kendimi dışlanmış hissediyorum,ne yapmalıyım ?

arkadaşlar ben liseyi bu yıl bitirdim. bugünekadar çok şey değişti.farklı biri oldum.bunun sebebi belki size tuhaf gelebilir belki.sebebi ise geçen yıl okulda gördüğümüz felsefe dersleri.önceleri burnum çok havalardaydı,marka olmayan bir şey giymezdim,16-17 yaşındayken bile makyaj yapardım.ancak felsefeyle ilgilendikçe ben de değişmeye başladım.felsefenin daha çok ''diyalektik materyalizm'' bölümü ilgimi çekmeye başladı.yani marksizm.henüz kendime marksist diyemiyorum ama okuyorum,sürekli geliştiyorum kendimi.artık daha sakin ve daha alçak gönüllü biri oldum.ben çok mutluyum ama sorunlar yaşamaya başladım.artık arkadaşlarımla konuşmak istemiyorum,ailemle de öyle.yani nasıl desem,artık onlar gibi hissetmiyorum kendimi.arkadaşlarımı artık eskisi kadar sevmiyorum.önceleri çok iyi anlaşırdım ama artık her cümleleri batıyor bana.yapayalnız kaldım.ailem bana sürekli eski halimi özlediklerini söylüyorlar.onlara açıkça değiştiğimi söyleyemiyorum.çok koyu milliyetçiler,tepkilerinden korkuyorum.sadece ben,müzik çalarım ve kitaplarım var artık.üniversiteye başlayacağım,orada da öyle mi olacak ? yapayalnız kaldım..
Kendimi dışlanmış hissediyorum,ne yapmalıyım ?