OKulda dışlanıyorum ne yapmalıyım?

Ben okulda çok dışlanıyorum kimse benle konuşmuyor lanet olsun liseye gidiyorum ve birazdan yine okula gidicem yine benle konuşmuycaklar dersler 80 dakika tenefüs 10 dakika dersler blok 80 dakika dersmi olur ya bir insanın anlama kapasitesi 25 dakikadır ve sınıf mevcudu 38 kişi ben nasıl anliyim şimdi birde devlet okulu Mallesef bu ülkede eğitim sistemi neden bu kadar berbat açıgamı geçsem sizce yani cidden dayanamıyorum birde okulda çok cahil var sınıfımdada var okulda yanlızım baya zorla okuyun falan demeyin benim bilgisayarım var udemydende etik hacker kursu satın aldım ve Python ile programlama ve başlıycam bilgisayardan evde kendimi geliştirir siber güvenlikçi olurum okula gidip 8 saat beni dışlamaları damarıma dokunuyor niye dışlıyorlar bir bilsem bende konuşmuyorum onlarla benle konuşmayanla bende konuşmam offf birazdan yine okula gidicem beni evlatlık almak isteyen zengin biri var mı saçım falan sarıdır zaten almak isteyen olusa :d evlatlık lafın gelişi de ya baya bıktım bu eğitim sisteminden okuldaki tiplerden ve okuldan sizce ne yapmalıyım bırakıyımmı düşünceleriniz neler ben sadece bu lanet sisteme uyan bir koyun olmak istemiyorum fikriniz ne ve ne yapmalıyım?
OKulda dışlanıyorum ne yapmalıyım?