Dipnot: bedenlerini satarak geçinen bu insanlar kendilerine saygı duymazken ben de saygı duymuyorum.
Neden #LGBT'ye saygı duymak zorundayım?
Dipnot: bedenlerini satarak geçinen bu insanlar kendilerine saygı duymazken ben de saygı duymuyorum.
+18 pozlar vermişler +18 grzmişler ve ben buna saygı duymam. Yaptıkları ahlaksızlığa kayıyor biraz tamam yürüyeceksen yürü ama ortada da 'özgürüzz biz!' diye sevişemezsin bence. ya da tangayla dolaşmamalısın. Bazı çocukların ailelerin yaşayış biçimi buna ters ve görünce insanlar utanmayacak mı? Düşünsene önünden tangalı bir bay (?) geçiyor. Saygı duymam ki ben buna niye duyayım onlarda bana rahatsız olabileceğim konularda bana karşı saygı duymamışlar onlarda benim haklarıma karşı saygı duymamışlar demek ki.
ama her insan da oyle degildir yani escinsel her insan. evet din hakkinda oyle yapmalari ve yazmalari cok yanlis fikrin de dogru sizden saygi bekliyorlar ama onlar gistermiyorlar. ama o pankarti iki uc kisi acti diye her escinsel insan da oyle dusunmez. size saygi gosterip saygi bekleyenler de var.
Kesinlikle haklisin. Japonya bile Doğu Türkistan zulmünü engellemek için Çin e karşı yürürken bizimkiler LGBT için yürüyüş duzenliyor. Ustelik yürüyüş duzenlerken inancimiza saldirarak bizden saygi bekliyorlar. Şahsen saygi kelimesinin s harfini dahi vermem onlara. Onlarda bana saygi gostermesin. Onlarin saygisina zaten ihtiyacim yok. Kendi kendilerine TOPlu yuruyuslere devam etsinler
Kesinlikle haklısın, saygı bekliyorsan saygı göstereceksin.
Kısa ve net bir cevap..
Ağzına sağlık sen açmasaydın ben açacaktım zaten böylesi bir konuyu.
Rica ederim ben teşekkür ederim. :
@Novitec571 sağ olun... Ha siz ha ben..
Eyvallah :D
Bunu diyorsunuz ama ilk basta siz saygi duymuyorsunuz. Siz ilk basta saygi duyuyor olsaydiniz belki de dine bu laflar gelmeyecekti. Bunun sorumlusu yine yobaz din naralari atan sizlersiniz. Ulan sanane milletin kimle seks yaptigindan. Destek ol diyen kim kostek olup kiskirtma yeter. Sen din adi altinda herkese dil uzatabilecegini saniyorsun sonra senin bu yilan dilin yuzunden dinw laf geliyor. Sonra da olay dinime saygi gostermeeyene saygo duymam. Cuvaldizi. kendi gotune batirdin mi sen hic?
@dişi_yakarışı benim yobaz olduğumu herden çıkarttın onu anlamış değilim ama senin ön yargılı olduğun kesin, kiei bir zıkkım çıkmış dün bir bakayım dedim dakkasına soru gönderdiler bu konuda ne düşünüyorsun diye, banane kim nasıl görünmek ve yaşamak istiyorsa öyle olur, ama atladığın ufak bir ayrıntı var nedense siz dinine bağlı olan insanları yobaz ve ikinci sınıf olarak görüyorsunuz peki bunun ismi nedir? bana söylerkisin
Butun bokluklar. din naralari atan hocalardan cikiyor. Din gozde degil ozde yasanir. Bunun bilincine vardiginizda din din diye kuduranlara bir baktiginda anlayacaksin ki dini kendilerine gore. yorumlayip. ne kadar. sacmaladiklarini yozlastiklarini. Cok dinden atoyorsunuz da. hani merde bizim. peygberimiz insanlara. hayvam gibi ne zaman. davranmis. kendisi. gibi dusunmeyennleri nerde asagilayp elinden geldigince haklarnda konusmus? Ama nedense onum ummeti dedikoduyu asagilamayo isl dininin geregi sanmis ki. bu kadar asagiya cekmisler bu. guzel dini. Yozlasmis muslumanlar olmasaydo islam dunyada herles. tarafindan saygo duyulan bir din olurdu
Ayrica benim sozum bu soruyu soran ve ona katilanlara. Katiliyorsan sozumu uzerine alabilirsin
@dişi_yakarışı sözün soru sorana ise git kendine yeni yorum aç, eğer sen gelip benim yorumuma yorum yazarsan burayı savunmak bana düşer haksızmıyım, sen konuyu çaptırma bırak şimdi dini mini siz biye öyle görüyorsunuz dışlıyorsunuz ona cevap ver, ben açıkça görüşümü söylüyorum benim dinime göre yanlış tasvif etmiyorum he gidipde gırtlaklarına çökmüyorumda ne halleri varsa görsünler banane, bu benim düşüncem eğer yanlış düşünüyorsun diyorsan diyecek birşeyim yok, sen benim sorduğuma cevap ver siz biye öyle yapıyorsunuz, bak ben ilk görüşte söylediğimin hala arkadındayım, saygı gösterki saygı göresin, ben size gösteriyorum siz bana biye göstermiyorsunuz?
Cevap
64Cevap
Eşcinselliğin popülerliği arttıkça gençler neden olmasın ki diye düşünüyorlar. Sloganları sinsi bir şekilde insanların bilinçaltına yerleşiyor. Özgürlük, saygı, adalet gibi kavramları kullanarak vicdanımızı harekete geçirmeye çalışıyorlar. Ergenliğe yeni girmiş bireyler kendilerini her yönden sorgulama dönemlerinde, bu konuları duya duya normal görmeye başlıyorlar. Daha sonra ise düşünüp neden olmasın ki diyorlar.
Eğer eşcinsellik normalleştirilmeye devam ederse yeni nesil direkt karşı cinse yönelmese bile kendilerini bisex olarak adlandıracaklar.
Saygı meselesine gelince... Sadece bu mevzu için değil mesela hristiyan birisiyle arkadaş olma konusunu ele alırsak zaman ilerledikçe sürekli bereber zaman geçirdiğimiz için huyumuz suyumuz ona benzemeye başlar. Atalarımız üzüm üzüme baka baka kararır demişler. Önce arkadaşını doğru yola çağırıp tebliğ etmeli, daha sonra bunaltıcı ve zorlayı olmaksızın dinimize ısındırmalısın. Çünkü sen onu kendi dinine ve yaşam tarzına çekemezsen o seni çekecektir. Çünkü islam sadece haftada bir gün ibadet yapılan bir din değil, İslam hayatımızın her alanında olması gereken bir din.
Yani saygı duymak sempati duymanın ilk adımıdır. Normalleştirmeyelim lütfen. Kendini bu günaha yakın hisseden varsa kendini ifşa etmeden içinden tövbe etmeli ve uzak durmaya çalışmalıdır. Kimse kendi kötülüklerinin ya da hatalarının toplumda bilinmesini, açığa çıkmasını istemez. Bir hatamız olduğunda onu Allahü teala ile kendi aramızda tutar başkalarına anlatmazsak bağışlanmamız daha kolay olur.
Sanki yaptıkları sapkınlık çok güzel bir şey gibi yürüyüşler ve propagandalarla bunu normalleştirmeye günahlarına ortak yapmaya çalışıyorlar. Arkadaşlar Allah Lut kavmini helak ederken sadece sapkınlık yapanları değil, ses çıkarmayan ve bu onların günahı banane, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenleri de helak etmiştir. Yani sessiz kalırsa, İslam hakkında bilinçsiz bireylerin bu propagandalara kanmasını engelleyemezsek bizden de hesap sorulur.
Özellikle sosyal medyayı ele geçirmişler ve karşıt yorumları anında linçliyorlar, lütfen bu mevzu ile ilgili olan postlara kayıtsız kalmayalım, birbirimize destek olup, sosyal medyada da kitlemizi koruyalım.
Çünkü dinlerin baskılarından bütün dünya bıkmış durumda. Özbekistan gibi ülkelerde kadın kapanırsa devlet hapis cezası istiyor. Çünkü biliyorlar ki bu tarz şeylerin sonu cehalete ve toplumun gerilemesine sebep oluyor. Önce din ve dinleri iyice oku ve ne olduklarını anlamaya çalış. Bireysel olarak ele alırsak. Sen şahıs olarak dünyaya ne gibi katkıların oluyor. Bir yandan dinini savunurken, dinine ters düşen şeyler yapıyor musun? Falan filan uzar gider bu muhabbetler. LGBT senelerdir çok ezildi. Ben bunu bilir bunu söylerim.
Çok şükür dinimi de dinleri de çok iyi bilen bir insanım :) Toplumu cahilleştiren örtümüz mü? Çağdaş'laşan ve Batı'ya özenen bir toplumuz, bakın sonuçlara her gün bir tecavüz bir kadın cinayeti artan pedofililer.. Bence siz Batılılaştıkca sapkınlaşan ülkeleri ülkemizi araştırın...
Amacım kimsenin rencide olması değil. Öyle bir şey olduysa da özür dilerim. Olaylara bilimsel yaklaşan biriyim. Dünyada bilimsel, yasal verilere göre en çok tecavüz ve pedofili önce Afrika ülkelerinde sonra ise Orta Doğu ülkelerinde yaşanmaktadır. Ki araştırmalar olayların sadece %20'sinin rapor edildiğini, kalan kısmın ise mahalle baskısı yüzünden rapor edilmediğini belirtmektedir. Batı ülkeleri özellikle İskandinav ülkeleri benim görüşümce bizden yıllarca ileridedir. Her ülkeden, her kesimden, her yazardan kitaplar okurum. Her türlü müzik dinlerim. Çeşitliliğe çok önem veririm. Ama genç erkeklere cennette huriler ile beraber olacaksınız diyen çok yüksek bir nüfus var Ortadoğu'da. Ve o çocuklar bunlara inanıp istediklerini yapıyorlar. Benim argümanım daha çok onlara sanırsam. LGBT üyelerinin senelerdir nasıl şartlarda yaşadıklarını okusanız cinnet geçirmemek için ne yapardınız, ne yapardık acaba. Ezilen herkesin yanında olmak lazım. Dünya dediğimiz 1 kaç milyon kişi için var.
Çoğu SAHTEKARLAR da ondan. Kendileri düşünce özgürlüğünü savunurken senin düşünce özgürlüğüne nedense saygı duymuyorlar. O halde sözde karşı çıktığın o baskıcılardan ne farkın kaldı? Demek ki elinde olsa dine inanmayı da yasaklayacaksın, bin tane küfür edeceksin inananlara. Düpedüz karakter i*neliği.
Yav kendisi i*ne olanın karakteride ibnedir zaten
Hergün yazıyoruz burada bile pembe nick alıp bir kız gibi milletle konuşup tatmin olanları var.
Çok gereksiz insanlar, hayat sadece Cinsellik üstüne kurulu değil.
Karışan yok gitsin kendini istediğine yaptırsın.
https://i.hizliresim.com/vEqVPr.jpg
Bu pankartı açan zihniyete mi saygı duyacağım?
Önce değerlere saygı duymayı öğrensinler
Ben bunları insandan saymıyorum.
Bence siz bu çağdaş kızımıza bakmayın... bedeni sunmayınca cahil ve yobaz olunuyor
He deyip geçmek istemiyorum bunlara yazık ama anlamazlar
Bu lgbt denilen teşkilat gençleri hatta çocukları kandırıyor bu sapıklığı hoş ve olabilir serbestçe yaşanılabilir va hatta bunun özgürlük olduğunu öğretmeye çalışıp çoluğu çocuğu bu pisliğin içine çekmeye çalışıyorlar.
Kuranda bile açıkca ayetlerle bildirilmiş bunun bir sapkınlık sapıklık olduğu ve lut kavminin başına gelenler
ama bu çağdaş arkadaş kalkıp hala receple şabanla ramazanla ironi yapmışlar diyor
yazık bunlara acıyorum
Ama cahiller.. Yaş aralığına bakar mısınız? 18-22 yaş aralığında olan insanlar bunlar. Kendi çocuklarının başına gelse çıldırırlar ama şimdi kolay atıp tutması. E malum din de yok. Sürünüp giderler
Çok şey demek istiyorum da edebim müsade etmiyor.. Bize birşey olmsdan helak olsunlar... Gitsinler az ötede yapsınlar ne yapıyorlarsa
Ben güzel tespitleriniz için teşekkür ederim... İyi günler :)
Paylaşımlarım genelde din toplumsla olaykar üzerine olur. İlginizi çekerse ve görürseniz destek çıkarsınız.. Tabii ben de size.. :)
Ne gibi? Tabir anlamında mı?
Eş cinsellik lezbiyenlik travestilik bunlar sapıklıktır ne kadar engelselerde yorumu mu sapıklıktı varsa sitede böyle sapıklar beni engellesin ne onların yorumunu ne sorusunu göreyim ben bunları dışlarım dışlamaya devam ederim ben müslümanın Allahım tek Kuranım tek peygamberim tek bu düşünce yüzünden yobazsam yobazım geri kafalıysam geri kafalıyım. bu iğrenç insanlar gibi cadde ortasında çıplak birbirini yalayanları görmektense ben yokum. Bu sapıkların dini neyse ben o dinde dğilim. bunların ırkı neyse ben o ırkta değilim. Bu sapıklı desteklemiyorum desteklemicem bu bir azgınlıktır bu bir sapıklıktır. meşru değil gayrimeşrudur biri çıkıp o kızların birbini çıplak soytarılık yapmasnın mantığını açıklasın islam dini ni terör olarak gören bu zihniyet yaptıkları sapıklık terörden daha büyük yıkımdır.
Geneli saygı duymuyor. O saygı duymayanlar yüzünden açıldı o pankart. Hatta Velev ki ibneyim yazıyordu birinde. Peki neden öyle yazıyordu hiç düşündün mü? İnsanlar onlara i*ne diyorlar, gay demek varken neden ibne? Transeksüel demek varken neden travesti? Onlar da mutlu değiller ama yaşamak zorundalar. O pankartı açanlara değil o pankartı açtıranlara yazık!
Gay yavancı asıllı kelimeyken i*ne türkçe bir kelime.. Gayet normal bir durum i*ne denmesi
İnsanlar onu küfür olarak kullanıyor bilmem farkında mısın?
Gay kelimesi İngilizce'dir çünkü. İbne Arapça'dır. Ubne'den gelir. Transeksüel kelimesi de, travesti de Fransızca'dır. :) Türkçe konuşan yok :D Onun dışında son cümleye katılmıyorum. O halde tecavüz edenlere değil tecavüz ettirenlere yazık da diyelim. Toplumsal olarak onları dışladığımız doğru evet. Ama senelerce Doğu Avrupa'da yaşamış bir adam olarak şunu size NET olarak söyleyebilirim ki orada daha bile fazla hor görülüyorlar. "Amerika'da kızlar teklif ediyormuş"çu şehir efsanelerine kapılmayın siz. Kime sorsan Paris, Amsterdam, Londra deyip uyanıkça örnekler veriyor. Müslümanlığı Konya üzerinden anlatmak gibi. Madem normal bir konu, demokrasinin beşiği denen Amerika'da bile NEDEN daha geçen hafta yasallaştı evlilik? :) Evet isteyen istediğini yaşar. Hayat onların. Ama bu özünde saygı duyulacak bir şey asla değil. Sadece "susulup boş verilecek" bir saygı uyandırmalı insanda. O da başkasına müdahale etme hakkımız olmadığından.
Ya kardeşim ben diyorum ki o pankartı açanlara değil açtıranlara yazık. Neden çünkü saygı duyulmuyor, dövülüyorlar. Sen hiç tanık olmamış olabilirsin ama ben oldum. Tamam ben de milletin önünde öpüşen erkek görmek istemem. Ama siz gay olduklarını biseksüel olduklarını öğrendiğiniz az dışlıyorsunuz. Sen de bana diyorsun ki o zaman tecavüz edenlere değil tecavüz ettirenlere yazık diyelim. Tecavüz nefise bağlı bir şeydir. Ki hiçbir bayan sizi kıyafeti ile tahrik etmek istemez. Sadece beyni sadece cinselliğe çalışan insan dahi olmayı başaramamış yaratıklar her şeyden tahrik oluyorlar. Kimse onlarla cinsel ilişkiye girmek zorunda değil. Sen nasıl bir zihniyetsizsin?
Kimse kusura bakmasın " Erkek adamın erkek sevgilisi olur " diyen birine saygı duyamam =//
Saygı görmek istiyor musun? Evet ise sen de insanlara karşı saygı ol...
Pankart konusuna gelince homofobikler gırla.. Ibnesiniz bilmemne hakaretler gırla.. Aynı zamanda eşcinsellere saygı duyanlarda çok fazla şimdi bir grup eşcinsel o pankartı açtı diye bunu hepsine yüklemek sacmaliktir.
Aynı tüm Türkler homofobik demek gibi...
Homofobik bir bireyim.. Sizin sapkınlıklarınızı görmeye tahammülüm bile yok... İbnesiniz bu da bir gerçel.
Sizin kendinize saygınız yok ki? %80'niz bedenini satıyor :)))
@soran sende basortusunun altina siginmis bir kaşarsın. ben heteroyum ama her zaman lgbti destekcisiyim.%80 bedenini satiyor hic gulecegim yoktu cahilsin sen cahil. evli oluo escinsel olan erkekler bile var. Turkiyede gizli escinsel ve biseksuel var birsuru. Senin bahsettigin transeksueller.
Siz derken, ben eşcinsel değilim ama cahillik gözlerimi de kör etmedi şükür ki.
Eşcinsellik keyfi bir şey değil. Araştırıyorlar yahu okumuyor musun hiç? Yönelim bu...
Bir kız vardı arkadaşımın arkadaşı... Lezbiyendi ve lezbiyen olmak istemiyordu. Doktora psikoloğa gitmiş ama bir faydası olmamış kız erkek gibiydi. Hormonlar buna sebep olan...
Ek olarak bedenini satıyorlar demişsin bir transı kim çalıştırır normal bir işte? Kendini boğazdan atan bir trans vardı izlemişsindir belki neler cektiyse attinkendini ama ölüme giderken bile köpeğini düşünecek kadarda iyi bir insan.
ha sen diyorsan ki tecavuz normal, sözlü yazili hatta temasla taciz normal, hayvanlara eziyet etmek normal, ve hattta tecavuz etmek normal, damacana ayakkabi s*kmek normal ama bir escinsellik yanlış iyi ol madem...
Benim için önemli olan insanlık. Kalp güzelliği. Ama sizin kalpleriniz kararmış.
Umarım çocuklarınızın başına gelmez böyle şey. Gelsede soyleyemez gerçi. Linç edersiniz.
Kendi mesleğim, araştırmalarım da oldu hatta hocam da türkiyenin en iyi psikologlarından biridir.. Ben değil siz araştırın.
Ah bak sen! Koskoca bilim dünyasını yanılıyor!
Yaziklarima net bir cevapta alamadım ya gerçi neyse.
https://youtu.be/M62mpOf9rrQ
Bak bunuda izle bir ara. Umarim algılayabilirsin.
Hocan en iyisi de dünya sağlık örgütünden daha iyi heralde bunun hastalık olduguna falan karar verebiliyor neymiş senn hocan yav koca dünya sağlık örgütüne kafa tuttu ismini söyle bakalım bir araştıralım? Soran arkadaş
@iplenmeyen haha sorma ne hocaymış.. Bilim dünyası önünde eğiliyor hocanın (!)
Hayır bir insan hem psikolog olup hem homofobik nasıl olur olacak şey değil! Yontulmuş cahiller
Kadının ne kadar tutarsız oldugunu profil fotosundan anlayabilirsin zaten söylenicek bişey yok.
Zorundasın kardeşim burası özgür bir ülke herkesin kendi düşüncesi var bir kişi İslam dinine laf attı diye hepsi öyle değil tabi ki onur yürüyüşünde kapalı kadınlarda vardı onları gördünüz mü acaba kimse seçimleri yüzünden toplumda dışlanmak istemez benim arkdaşım lezbiyendi okul toplumunda dışlandı intihar etti kapalı bir kadında bir kadına ilgi duyabilir bunu istemez belki ama ona çekici gelen o dur bende müslümanım ama insanların seçimlerine saygı göstermeye çalışıyorum mesela sen erkelerden hoşalnıyosun onlar sana neden erkelerden hoşlanıyosun demiyor ya da alttaki gereksiz yorumlar gibi ay bıktık şunlardan falan demiyolar o yüzden önyargılarınızdan bir arının kulakdan dolma şeylerle burada insanları eleştirmeyi kesin hiçbiriniz mükemmel değilsiniz.
Bana bunu dayatamazsın fındık kadar aklınla.. Evet örtülü ve hatta müslüman bir kadın veya erkek hemcinsine ilgi duyar ama sapkınlaşmadan dürtülerini dizginler.. Öylelerine saygım var. Tanıdığım da var. Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir çok sohbetinde trans bireyler dahi vardır. Ama bu isteklerini dizginleyip sapkınlığa bulaşmadan yaşıyorlar...
İntihar edenr de saygı duymam aptalmış.
ay senin çok aklın var dimi canım ya aptalmış diyo bir de ulan gerizekalı kız o kız neden intihar etti biliyo musun okulda dışlandı toplumda dışlandı dayanamadı çünkü
Bunlar Allah'a inanmıyorlar çünkü korkuyorlar inansalar Allah'ın lanetini üzerlerine salacağını biliyorlar o Yüzden bunlar diyorlar ki benim cinsel kimliğime karışmayan bir Tanrı'ya inanırım ancak bunların yaptığı Allah katında zinanın misli katı günah olan Liv zinası adını yanlış hatırlıyor isem affedin ısın özü Allah bunları lanetlemiş Rabbimizin lanetledigine biz SAYGI mi duyacağız tabi ki hayır
Bende bir eşcinselim ve bu pankarttan haberim yoktu gerçekten utanç verici bir pankart öylelere bende saygı göstermem. Saygı göster ki, saygı gösterilsin. Her millette, ırkta, cinsiyette, dinde tip insanların olduğu gibi tabi ki eşcinsellerde de var böyle tipler. Öylelere ve para karşılığı kendini satan eşcinsellere hiçbir zaman saygı göstermeyeceğim çünkü onlar yüzünden bütün eşcinselleri onlar sanıyor insanlar..
Saygı duymuyorum ve duymayacağım. Onur yürüyüşüymüş birde neresi onur bunun ! birde güzel birşeymiş gibi ortalığa çıkıp yürüyüş yapmaları yok mu insanı deli ediyor. Hdp yi de arkalarına almışlar. Bu partiyi destekleyen arkadaşlar memnundur umarım halinden. (!)
sende eşcinsel olabilirdin, bazıları fazla ileri gidiyor olabilir ama ülkemizin polislerinin onlara neler yaptığını gördükten sonra bana ileri gitmek gibi de gelmiyor ama neyse. Bu yazıyı kaç kere yazdım bilmiyorum ama iki erkeğin/kızın el ele tutuşup yürümesi sizi alakadar ETMEMELİ.
çok aptalca kendileri başörtülü bir gence saygı göstermeyip aşağılarken universite kapılarında döverken kimsenin saygı aklına gelmiyor idi dimi..
Söz konusu İslam diniyse kimse saygı göstermes
o zaman herkes de hak ettiği kadar saygı görür...
Onlar sana neden saygi gostersin?
Bireylerin yaptigi seyleri tum topluma mal edemezsin... Pankart yanlis mi? Yanlis evet... Ama bunu tum LGBT'ye baglamak saflik olur...
Saygi konusuna gelince, sen onlarin yasam bicimine saygi gostermedigin surece senin saygi gosterilmesi istedigin olgulara da hicbir zaman saygi bekleme...
Bu kadar...
Bakıyorumda bayanlar daha sahipli ama erkekler hep ibnemi olmuş ne kimsede cit yok tbi ederler öyle yaparlar böle yaparlan kan ozmaan gdin sizde onlardan olun arkdaşlar eşlik edersiniz birbirinize hatta gaylar ve lezbiyenler buradan da gidinde bir nefes alalim ya sizin icin özel siteler vardir oralarda takılın...
Kabul edenlerin çoğu 18-20 yaşında.. Bu da eşcinsellerin ergenler üzerinde kurduğu etkiyi gösteriyr
Hamsi kafali oldugun çok belli oluyor
Cinsel sapkınlık saygı duyulcak bişey değil ayrıca kendileri saygı duymuyorken beklemeleride neyin kafası
Güzel cevap teşekkürler :)
Ben saygı duymuyorum duymakta zorunda değilim aksine siktirolup gitsinler bu ülkeden * kodumun dinsizleri ahlaksız pislikler ülkeyi karambole sokuyorlar çok istiyorlarsa gidip hollandada yaşasınlar onlara saygı gösterenlerinde onlarında alayının anasını avradını s*keyim .
Bir tane kendini bilmez grup için tüm adamları yargılamak ne kadar doğru sence? İslamiyeti de yanlış tanıtıyorlar diye sinirlendiğimiz adamlarla bir tutulmak hoşumuza gitmiyor değil mi? Yani o topluluğun içerisinde iki üç çürük varsa bunu oradaki yüzlerce insana mâl edemezsin.
Din düşmanı insanlar sözde insan haklarından bahsediyorlar ve arkalarına ilk önce Hdpyi alıyorlar, hiç şaşırmadım. Daha önce Lut kavminin başına gelenleri biliyoruz bence bunların sonu farklı olmayacak
Ben de kesinlikle SAYGI duymuyorum sebep
m.facebook.com/.../?type=3&theater&locale2=tr_TR
Haberim var bundan da... Şunların acizliğine bak
Aynen öyle zaten hepsi kıyamet alametleri
islam ile dalga geçmelerini anlayabiliyorum ama toplumdan anlayış beklemelerini anlayamıyorum
Şunları etiketleyip durmayın yav. Sürekli karşıma çıkıyor iğrenç mahlukatlar
Genelleme yapmamak lazım ben saygı duyuyorum senden de saygı bekliyorum.. Ayrıca lut kavmi yok edildiyse nasıl soyundan geliyoruz mantık hatası..
Ha bide umarım evladın gay olur hihi
sordugun soruda acıklayıcı ve net bir şekilde cevap vermişsin yazdıklarının hepsinie katılıyorum ,;)
Cevaplara bakarsanız, saygı duyan da bunu dayatanlar da 18-22 yaşında küçük ergen çocuklar :)
dünyanın çivisi çıkmış apaçık ortada özgür istediklerini yapabiliorlar ama dinime hakaret etmelerine izin vermem
Çünkü onlar bir grup değil bireyler yani bir ideolojik görüş için değil bir içgüdü için aynı grubun içindeler orda üç beş kişi o pankartı açtı diye tüm lgbt üyelerinin o denli saygısız olabileceğini düşünmemelisib
Adamlar geçip benim Allahıma dinime laf edıyorlar yaptıkları ahlaksızlıklara değinmeyeceğim bile... sonra bir de Saygı mı? hahahah onlar önce Saygı duyulması gereken işler yapsınlar daha sonra gelsin konuşsunlar.
Siz onlari dislarken , igrenirken onlari sesi cikmiyorda bunu yapmislar cok mu? bence iti de yapmislar sirf islamda escinsellige yer yok diye disliyorsunuz kisasa kisas. Daha da turemeleri dilegimle. Son olarak bende senin gibi basortulu gecinen mahlukatlara saygi duymuyorum #direnlgbti
ben özgürum sıfatı altında her halti yiyorlar. o değilde o yürüyus yapanlarin içinde onda kapalı kız vardı. bu ne çelişkidir. hem Allahin emrine uyuyorsun hemde en büyük günahına uyup yürüyüş yapiyorsun.. yazık. tamamen özenti bu ihtiyaç degil
O kişilerin açık olduğu da ispatlandı ama. İnsanlarda sempati uyandırmak adına yapmışlar. Kızlar kendi facebookunda paylaştı kapalı hallerini
yok onlardan bahsetmiyorum, bu taksimde yürüyüşe cikan onca cahil ahlaksızlarin arasinda yürüyüşe katilan onlarca tesettürlu kız vardı...
İslam'la ters düşen onca kapalı var ki. Eğer orada da onlardan varsa şaşırmam :)
benim sasirdigim nokta, neyse ya.. Allah ıslah etsin..
nasıl saygı göstermiyorlar ya? sizin tek cümleniz bu. ateiste saygı göstermezsiniz eşcinsele saygı göstermezsiniz oruç tutmayanı döversiniz ama bize saygı göstermiyorlar. bu zamana kadar gereken saygıyı gördünüz. peki ya verdiğiniz saygı? çuvaldızı kendinize batırın artık. lgbt her yerde ateistler her yerde! insanı insan olduğu için sevmeyi öğrenin
İbn. elerden saygı beklemiyorum. Saygı da gösterecek değilim. Bütün lgbti iğrenç mahluklardır. Maşallah islamda hoşgörüyü bizden iyi biliyprsunuz ama homoseksüelliğin lanetli olduğunu bilmiyorsun
Bence yanlış düşünüyosn bunu doğru bulmayabilirsin bende bulmuyorum ama saygı duymak zorundasın herkes özgür herkesin kendi seçimi
Neden? Neden saygı duyayım? O bana saygı duyuyor mu? Aptalca bir cevap...
Sana saygısızlık edecek ne yaptılar? Asıl aptal olan senin saygı duymuyorum demen her insan herkese saygı duymak zorunda sevmeyebilirsin beğenmeyebilirsin istemeyebilirsin de o ayrı ama saygı bambaşka bir konudur bu ülke zaten senin kafadaki saygı duymayan insanlar yüzünden cahil kalıp yobazlaşıyor. Haa bide dini olarak ele alırsak evet benim dinimde yeri yok ama bubtarz eğilimler sonradan olmaz doğuştan gelir haa şu var çok biliyosun ya sen eğer bu çatallı dille büyük ve sivri konuşmalarla başına senin de gelebilir.
Aynen öyle saygı görmek istiyorsan önce saygı göstereceksin. Bu tip insanlar kendi sapkınlıklarına daha da taraftar kazanmaya çalışırken hak dinleride karalarlar inanmıyorsan veya yoldan çıkmışsan buna uygun davran
Genelleme yapmak doğru olmaz. Tamam kimisi hoş tavırlar sergilemiyor olabilir ama bu sapıklık vs değil doğustan gelen bir yönelim. Bizim de başımıza gelebilirdi, hoşlanmasak da saygı duymak zorundayız
işte sen onlara saygı duymadığın için onlarda sana saygıyı duymuyor, yani düşünsene senin dinin onlara acı çektirmekten ve yanmaktan bahsediyor, hayır bunu yazarken hiç mi elin titremedi ulan İSLAM b*k dinidir arkadaşım
Doğu Türkistandaki katliama sessiz kalıpda cinsel tercihleri için bir taraflarına yırtanlara sesleniyorum!!! ilk önce insan olun ve insanlık görevlerinizi yapın sonra cinsel tercih edinin... KATLEDİLİYORUZ!!!
Saygı görmek isteyen cogunlugun inancına tercihine saygı duymalı
yoksa saygı.. göremez..
Cok cok haklısın bizim dinimizle kimse alay edemez bizlerlen alay edebilirler ama dinimizlen alay edemezler bostan yerine cehennem yok
Kesinlikle haklısın , kimin ne düşündüğüde umrumda değil. Hiçbir şekilde saygı göstermiyorum , göstermeyeceğimde.
Çok takmayın, yavaş yavaş alışacaksınız. Avrupanın yüzyıllar önce geçirdiği cehalet dönemini geçiriyorsunuz sadece.
Eşcinsellik ile ilgili bligin olmadigi için olabilir bence. Trend haline geldi diyorsun. Oysa ki bunun doğuştan gelen bir şey olduğunun farkinda değilsin. Öğren konusalim bunu :)
Bilim adamları cinsel yönelimin bir seçim olmadığına inanmaktadır. Kişi heteroseksüel, eşcinsel, biseksüel ya da aseksüel olmayı kendisi seçmemektedir. Erken çocukluk deneyimlerinin, ailenin yetiştirme şeklinin, cinsel tacize uğramanın ya da yaşanan kötü olayların cinsel yönelime etki ettiğine dair önemli bir kanıt yoktur ama araştırmalar ebeveynlerin herhangi bir cinsel yönelim hakkındaki düşüncelerinin çocuğun herhangi bir cinsel yönelimle bağlantılı davranışları nasıl deneyimleyeceğine etki edebileceğini bulmuştur.
Bilip bilmeden konuşuyorlar@Samir09
islam dini adı altında dövülüp sövülüp hor görülüp öldürülen insanlardan nasıl bir tepki vermelerini bekliyordun ki?
Eşcinselliği trend haline getirip daha fazla ergeni etkilemek nasıl oluyor? Eşcinselliği böyle bir şey sanıyorsan bilgin olmadığı konularda fikrini de belirtme derim. Ayrıca zekanız yetiyorsa pankarta pankartla karşılık verin, şiddetle değil.
Yaratılanı yaradandan ötürü sevmedikçe ne kavganız ne biter ne savaşınız. Ne haliniz varsa görün ne desen ne soylesen boş bu insanlığa.
Yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın ve sana kesinlikle katılıyorum
Teşekkür ederim
Allah onu oyle yaratmis. cinsel yonelimi oyle elinden birsey gelmiyor yani.
Isinize gelince yaradilani yaradandan oturu severim demesini biliyonuz
Demiyorum.. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyorum demedim.. Ben Kuran'ın sev dediklerini severim. Kuran'ın lanetlediklerini de sevmem... Kahrolsunlar...
Ayrıca onlar da beni sevsinler ozaman. Bana saygı duysunlar ;)
Ya zaten sen sevmessen onlar geceleri rahat uyumazlar lütfen sev.
Onların öyle yaratıldığı falan yok şimdi de ahlaksızlığınızı ört bas etmek için öyle yaratılmış demeye başladınız. Hadi Erkeklik ya da kadınlık hormonu fazladır ve çift cinsiyetlidir bunu anlarım da sırf "öyle yaratılmış" gerekçesiyle her türlü pisliği yapıp sonra da din üzerinden saldıranlar yok mu boğazlayasım geliyor. Kuran da bile apaçık örnekleri var nice kavimler yerle bir edildi. Ad ve Semud kavmi, Pompeii ve daha niceleri öldükleri vaziyetlerde hala duruyorlar ibret alsınlar diye ama nerde...
Ondan ulke olarak bir b*k kat ettigimiz yok. dunyanin en iyi jeopolitik konumuna ve en zengin yer alti kaynaklarina sahibiz ama aklimiz hep bir kucuk şeyler de abi sanane adam ya da kadin cinsel yonelimi oyle yaradilis. ya ra di lis. bu hic kimseyi ilgilendirmez ortada bir günah var ya da yok kimseyi ilgilendirmez. ilk once kendine bak. cok temiziz ya biz adamlara bol atiyonuz bir de. git senin hakkini yiyenden hesap sor senin hakkini saray yapandan hesap sor. bu adamin ne zarari var * . oruc oruc konusturyonuz adami
asla saygı duymam!
onursuz insanların onur (!) yürüyüşü...
Her insan saygı görmeyi ister ki bunlar lgbt bireyleri olunca bir sürü haksızlıklara maruz kalıyorlar yaşamları kendi ellerinde değil bende bir eşcinselim
Saygi duymayanlardanim.
Sanada sonuna kadar hak veriyorum
Anlayamadığın konu bizler onlara hiç hoşgörü ile yaklaşmadık. Bunu kavrayabilsen neden öyle davrandıklarını anlar zaten bu gereksiz soruyu sormazdın...
Çünkü, "Herkesin hayatına kimse karışamaz"
sadece LGBT ye değil, insanlara saygı duyman gerekiyor. Zorunda değilsin fakat saygı duyarsan sana da saygı göstermeleri için hakkını arayabilirsin. İnsanların saygı duyulduğu bir dünyada yaşamaktan güzeli yok
Onur yürüyüşüymüş ulan g. tunu sktrenin onuru gururu mu olur
Saygı haketmeyenlere saygı göstermek zorunda değilsin.
Allah bildiği gibi yapsın onları. Saygı duymak zorunda değilsin değiliz. Boşver
gayet komik olmuş dalga geçmek değil ordaki maksat mizah anlayışın düşükse ütopik seviyende dolaş o zaman canısı.
Saygı duymak zorunda değiliz hiçbirimiz içinizden istediğinizi düşünün yaşayın ama insanlara saygı göstermek zorundayız aksi takdirde hiçbirimiz özgür olamayız.
onlara neyin saygısını duyalım? benim dinime saygısı olmayanlar, utanmadan benden saygı mı bekliyorlar?
Ben saygı duyuyorum
Onlarda benim dinime saygı duyuyor..
Ayrica görüşümede saygı duyuyorlar öyle..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar