+1 yıl
ARAF S.80-82. AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı, çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz,
ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları, çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”
HUD S.81. AYET: “(Elçiler-Melekler) Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar. Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık). Sakın, hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan, ona da isabet edecektir. Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir. Sabah da yakın değil mi?
HİCR S.73-76. AYETLER: “Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır. O (şehirde)
gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır.
“Ahir zamanda eşcinsel 3 kısım olur:Bir kısmı konuşmak ve yüze bakmakla,
diğeri, kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah’ın laneti
bunların üzerine olsun! Eğer ki tevbe ederlerse, tevbe edenin tevbesini Allahü
teala kabul eder”
HADİS-İ ŞERİF.(DEYLEMİ)20 Yorumla
En İyi Cevaplar
kanki öncelikle verdiğin örnek saçmasapan 1 örnek 2si aynı şey değil sonra kankam bu şeyler doğuştan gelen şeyler yani 1 erkek kızlardan hoslaniyoken gidip bir de erkekle de birlikte olayım falan demiyo yani ellerinde değil ki bu olay sonradan olmuyo ki napabilirler
43 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim örnek belki saçmalık olabilir neden öyle dedim çünkü bir insan bir insana neden tecavüz eder çünkü sapıktır da ondan sen niye etmiyorsun mesela ben neden etmiyorum ona kıyaslan verdim örneği onun için doğuştan da olsa sonradanda olsa kötü bişey kimsey yargılamıyorum hesapta sormuyorum ama diyorum ki sapıklığa saygı duymak yanlıştır
- +1 yıl
Kardeşim dinen meşru olmayan bişey bu meşru olmayan şeyede saygı olmaz bem öyle düşünüyorum
LGBT üyesi değilim de, tecavüzle alakaları yok kardeşim onların bunu az çok okuyan insan bilir zaten. Tecavüzcü pisliklerle neden kıyasladın onu anlayamadım.
Ki hormonal şeylerden neden cezalandırıyorsunuz bu insanları anlamıyorum. Senin de hormonların farklı çalışabilirdi, sen de onların arasında olabilirdin. Ki bu bir hastalık değil, çoğu kendini bildi bileli bu duygular içinde.416 Yorumla- +1 yıl
Allah a şükür hormonlarım sapık olmamış ben diyorumki LGBT sapıklıktır bununda dinde yeri yoktur Allah lanet etmiştir Allah ın lanet ettiği şeylere nasıl saygı duyayım
- +1 yıl
İslam hoşgörü dini mesela buradan yola çıkarak onlara kendi doğrularını anlatır, gerisine karışmaz saygı duyarsın.
İşte sen Allah'a şükür diyorsun da onların elinde olmayan bir durum için onları yargılıyorsun?
Ki bu üyelerin her biri müslüman olacak diye bir durum da yok, müslüman olmayan biri için senin yorumun hiç açıklayıcı değil mesela.
Ben de homofobik insanları sevmiyorum ama gördüğünüz gibi size saygıyla cevap veriyorum, hakaret etmiyorum. Siz de onları sevip bağrınıza basmak zorunda kesinlikle değilsiniz ama varlıklarına hakaret etmek, suç işlemedikleri halde tecavzcülerle bir tutmak çok yanlış.
Ha eğer ki içlerinden tecavüz eden bir pislik çıkarsa sonuna kadar onun yargılanması konusunda destekçiyim ama diğer kendi hayatlarını yaşayan insanlara iftira atamam. - +1 yıl
Güzel
Kardeşim durumun nedir bilemem zaten müslüman olan Allah a inanan bir kimse bu tür eğilimde bulunamaz yarın birgün bunun hesabını Allah karında veremez ha diyeceksinki bırak onuda o düşünsün öyle değil iş şimdi bir örnek verecektim yine yanlış anlayacaklar bir insan neden trans olur hiç düşündünmü - +1 yıl
Son bişey islam evet hoş görü dini sapıklık dini değil
- +1 yıl
Neden trans olur söyleyeyim vücudunda kadınlık hormonu daha fazla işliyordur. Bak bunu bir müslüman olarak ciddi anlamda nedenini bilmediğim için soruyorum. Hani diyorsun ya Allah'a nasıl hesap verecekler diye, peki onlar da demiyor mu Allah'ım neden beni hormonlarıma uygun bedende yaratmadın diye?
İşte sana sapık ol demiyorum zaten ki bu insanlar da sapık değil, vücutları bu yönde çalışıyor. Saygı duymasan bile kimseye hakaret etme diyorum. - +1 yıl
Hakaret Yok güzel kardeşim ayetler yasakladı kuran yasakladı hormondan bahsetme bunun tedavisi var
- +1 yıl
Bunlar doğuştan olan bişey değil bence tercih meselesi senin durum ne bilemem ama ben fikrimi beyan ettim oda sorumda zaten
- +1 yıl
Doğuştan değil evet sonradan olan bişey be bu sonradan olmanın tedavisi var evet
- +1 yıl
Birde Allah sen gay sen lez sen trans sen bixeks olacaksın diye yaratmadı
- +1 yıl
Psiklojik olanların olabilir ama doğuştan olduğunu kabullenin, Allah böyle yaratmış neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Çocukluk arkadaşım bizzat örnek benim için çocukluğundan beri de hep aynıydı, başlarda ailesi değiştirmek istedi tedavi adı altında pek çok uygulama yapıldı ve yanıt vermedi. Sonradan psikolojik etkilerle olanlar kadar dünyaya bu şekilde gelenler de var. Herkes sizin bizim kadar şanslı değil, Allah onları farklı hormonlarla farklı bedenlerde yaratmış ne yazık ki. Allah'ın yarattığına onun bize duyduğu kadar biz de ona saygı duyarak karşılık vermeliyiz.
- +1 yıl
Yok kardeşim sen tamamen farklı düşünüyorsun Allah ın lanet ettiği şeye saygı duymam yorumların için sağol
- +1 yıl
Kimse güzel kardeşim olsun diye göndermez zalim olsun diye gönderme hırsı olsun diye göndermez tecavüz etsin diye göndermez herkesin tercihidir buu
desteklemiyorum ama karşı da değilim ilgilenmiyorum yani
21 Yorumla- +1 yıl
Ben karşıyım çünkü Allah ın yarattığı bir beden var ve sen o bedeni değişiyorsun ya da şöyle söylim erkek erkekle ilişki yaşarmı yaa Lut kavminin sonu ne oldu bilmiyorlarmı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılDeğilsin, duyulmamalıdır zaten. Bir kesim var bunları destekleyen, hiçbir şey bilmeyenler. Doğuştan, genetik, gibi şeyler diyorlar. Yok kendi seçememişmiş falan filan. Bu bir cinsel yönelim, kendi seçer kişi. O yüzden saygı duyulmaz. Doğuştan gelen bir hastalık olsa, tamam diyeceğim; onun elinde değil.
Eminim ben doğuştan gelmiyor. Çok yorum yapan oluyor doğuştan diye, değil. Ha saygı duymuyorum ama gidip dövecek halim yok. Beni ilgilendirmiyorlar. Ama sevmiyorum da öylelerini, o kadar.34 Yorumla- +1 yıl
Zaten bizde dçvecek değiliz katılıyorum herkes doğuştan uydurması yapıyor * tercih diyorum bende buda sapıklık başka bişey değil
- +1 yıl
Aga anlatamıyorsun ki. Kendileri öyleler diye, bunu normalleştiriyorlar. Savunuyorlar hani bir de, doğru bir şeymiş, iyi bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar...
Ki haydi oldu diyelim doğuştan. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Neden peki bunlar tedavi olmuyor? Bu halde kalmayı istiyorlar işte. Bari gidin düzelttirin kendinizi... - +1 yıl
Yok kardeşim Doğuştan falan olan bişey değil ergenlikte olan şeyler
- +1 yıl
ya nasi düzeltecekler
Aile baskısı, doyumsuzluk derken insanlar hâddi aşmış durumda meâ'el-esef herşey öyle sıradanlaşmış ki münâsebet konusunda bu da tatminsizliğe itiyor. Bunun psikolojik bir hastalık olduğunu düşünmekle beraber ben de lânetli gören ve reddeden taraftayım. Tedâvi edilmeleri gerektiğine inanıyorum ancak şu da bir gerçek ki muhafazakâr demeyeceğim bağnaz kesmin Gelenekselci İslâm algısıyla sözümona koruma adına karşı cinsi öcü gibi göstermesinin ve birşeyleri dayak ile çözmesinin de bu hâllere sevk ettiği kanısındayım. Cehâlet cehâleti doğuruyor.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLgbt bir cesit hastalikdir baska hic bir aciklamasi olamaz. Insanlar kadin ve erkek olarak bir birini tamamlayacak sekilde yaratilmisdir.
Nasil, bugun albino veya vucutte bulunen bir engel, bir rahatsizlik hastalik olarak geciyorsa lpgt de o sekilde dir.
Eger, lpgt hastalik olarak gecmiyor normal karsilanmamiz bekleniyorsa, cocuk tecavuzculeri, cocuk seviciler de normal karsilanmasi gerekir..20 Yorumla
+1 yılBak kankicim insanların sana zararı yok. Lut kavmi gerçekse eğer onların başı yanacak onlar ödeyecekher koyun kendi bacağından asılır. Zaten bilimde bile hormenel bişi olduğu söylendi yani insanların kendi elinde olan bişi değil eğer insanların kendi elinde olan bişi olsaydı bile bu onların kararı olurdu vede desteklemekle saygı duymak aynı şey değil saygı duymak T. C de zorunlu
Eğer bu hoşuna gitmiyirsa İrana veya Arabistana gidebilirsin konumuza döncek olursakta dediģim gibi saygı duymakla desteklemek aynı şey deģil saygü duymak insanlara hakaret etmemek insanlara şiddet uygulamamaktır bunları yapmasan zaten yeter kimse sana zorla bireyleri destekle demiyo00 Yorumla
+1 yılsevgi ve saygı ayrı şeylerdir sevmediğim insanlara da saygı duyduğumdan susuyorum mesela.
31 Yorumla- +1 yıl
Allah ın onaylamadığı şeylere saygı duyulmaz ki işin Günay kısmını geçtim o ap ayrı birşey ama bunlar lanetlenmiş Allah ın lanetine uğramış kişileri sonuda malum
homofobiksin ve onlara ne anlatırsan anlat anlamazlar niye çünkü anlamak istemezler ve bende kendimi yormayacağım bunun için ama umarım bir erkeğe aşık olursun ve ne demek istediğimi anlarsın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu tecavüzle bir tutamazsın. Bu durumda iki tarafta razıyken yargılamak sana düşmez. Ayrıca millete sapıklık sapıklık diyip kaç kızla birlikte olduğunuzu kadınlarla ilgili fantezilerinizi ballandıra ballandıra anlatmayı biliyosunuz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Saygı duymak zorunda değilsin. Ama zarar vermemek zorundasın. Bende saygı duymam kendilerine ama zararda vermem. Boş ver gitsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Kimseye zarar verdiğim yok
+1 yılLGBT sapıklık falan değildir ve tecavüzle bir ilgisi yoktur. tecavüz kişinin rızası dışında cinsel ilişkide bulunulmasını kapsayan bir cinsel saldırı türü. biliyorsun ki birden fazla eşcinseller var. yani bir kadın ya da erkek hemcinsiyle bir ilişkide bulunuyorsa ve rızası dışında değilse buna tecavüz etmek veya sapıklık diyemezsin. bunu eşcinsel olmayanlarda yapıyor. şunu da söylemek isterim ki gelip de LGBT bireylerine hakaret edersen cennete gitmeyi pek bekleme.
00 YorumlaBen tiksiniyorum, tiksindiğim bir şeyede saygı duyma zorunlulugum yok. Seninde öyle.
10 Yorumla
+1 yılKişi kendisinden sorumludur saygı duy ya da duyma kimse kimseyi ilgilendirmez ki
15 Yorumla- +1 yıl
Çoğu sorularda saygı duymalısınız gibisinden şeyler söyleniyor benim fikrim bu sapıklara saygı duymam
- +1 yıl
Sen bilirsin onlarda sana saygı duymaz ödeşirsiniz günün birinde
- +1 yıl
Toprağın üstü olduğu gibi toprağın altı var diyorum
- +1 yıl
bende toprağın altı allahla kulu arasında karışmak saçma diyorum
- +1 yıl
Ben uyarayım belki döner
Gizli Üye(36-45)+1 yılLgbt secim falan degil lan apacik sapkinlik kendi tercihlerini mesrulastirmak icin sacma bir bahanenin arkasina siginarak lgbt yi normal ve dogustan biseymis gibi gostermek de sapkinliktan sayilir :\
10 YorumlaBana ters böyle şeyler. ama saygi duyuyorum yinede. beni ilgilendirmez cevremde olmasinda
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kendi sınırların da saygı duymayabilirsin ama insanların yaşam haklarına duymak zorundasın zira ne lgbt siz uymak zorundasınız ne de o size
Tecavüz ile bunu bir araya getirmen bile çok saçma ikisi çok farklı şeyler01 Yorumla- +1 yıl
Tacavüz ile bir araya getirmedim tecavüzcü dedim dikkat et oda sapıklıktır anlata bildimmi
+1 yılSaygının şartı yoktur ve madem bu dünya bir sınav herkesin sınav soruları aynı değil biraderim kimin neyle sınandığını sadece mevlam bilir...
22 Yorumla- +1 yıl
Amenna kardeşim haklısın ama şimdi kaulu belada kaderimiz yazılıp çizilirken Allah u taala seçme hakkını kuluna verdi ve iki seçenek sundu buradan gidersen ferah a buradan gidersen Azaba düşersin şakın sapma yoksa helak olanlardan olursun demedinmi ayetler açık açık inmedimi
- +1 yıl
sana şöyle bişey söyleyim birader eşcinsel değilim olsaydım eğer olsaydım emin ol net bir şekildede söylerdim.
Her konudada olduğu gibi bu konuda da suistimal ve sembolist yaklaşımlar var.
İnançsal konuda hepimiz aynı adrese çıkan farklı güzergahlardan hakka yürümeye gayret ediyoruz.
Aslında ibadetle kişinin cinsel hayatı ikiside insanın mahremidir biri allahla kul arasında diğeride 2 kişi arasındadır bunlardan hangisini dilimizde gezdirip başka insanların gözüne sokmaya uğraşıyosak amacımız onu yaşamak değil onu diğer insanların gözünde başka bir yer edinebilmek için bir çabadır bence.
Eşcinsellikse insanın vücut kimyasıyla ilgili bir konu kişisel bir tercih değil aslında fakat çocuklukta yaşanan olumsuz deneyimler yüzündende oluşabilecek bir durum.
Önce eşcinsel deyip zihnimizdeki tabular yüzünden insanlara sınırlar ya da duvarlar örmeyelim.
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. saygı duymak zorundasın. islam seninle allah arasında lgbt yi bağlayan kendi kararlarıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen LGBT'ye saygı duymak zorunda değilsen, bende İslam'a saygı duymak zorunda değilim.
50 yaşındaki adamla 6 yaşındaki kız çocuğunun evlenmesinde sorun yok ama iki eş cinsel gencin aşk yaşaması sapkınlık oluyor öyle mi. >:(13 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyma kardeşim
- +1 yıl
Hesabını bana değil Allah a verirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar görüş belirtecegine biraz da araştırsan keşke. Kişi yorumları degil de bilimsel açıklamalar belki fikirlerini değiştirmede etkili olabilir. Toplum onları birey olarak kabul etmediği için aykırılıga mecbur bırakıyor. Tamam işin beden işçiligi boyutunu onaylamıyorum ama onlarada ekmek kazanabilecekleri alan açılsın yol gösterilsin eminim hiç biri başka bir seçenege yönelmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne Yani bu şekildemi ekmek parası kazanması gerekiyor bu bence daha kötü neymiş başka seçeneğim yoktu her zaman bir seçenek vardır
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen saygı duymuyorsun ya biz komple yıkıldık. Anlatabildim mi?
33 Yorumla- +1 yıl
İster yıkıl ister ayakta dur kime ne
Cevap sahibi+1 yılİster saygı duy ister duyma bize ne
- +1 yıl
Sapıklık bu başka bişey değil diyorum seni de uğurluyorum yorumların içinde teşekkür ediyorum
+1 yıltecavüz ile lgbt yi nasıl bağdaştırıyorsun ya?
14 Yorumla- +1 yıl
Tecavüzcü diyorum oda sapıklık değilmi
- +1 yıl
tecavüz zorla yapılan birşey. karşı tarafın rızasıyla olmuyor ve suçtur. lgbt bireyler birbirlerine tezavüz etmiyor sonuçta iki taraf da razı onların tercihi. yanlış anlama benim de hoşuma gitmiyor. lezbiyen değilim ama sonuçta hayat onların birşey diyemeyiz yani.
- +1 yıl
Tamam da yanlış olduğunu düşünüyorum düşünmekle de kalmıyorum sapıklık başka bişey değil yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
tabi düşünmekte özgürüz hepimiz. rica ederim.
+1 yılLGBT ne? ay cok cahilim :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Katılıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah kendi çocuğunun başınada gelir.
30 Yorumla👍👍
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
+1 yılAynı fikirdeyim.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt