LGBT insanların (çoğunun) saygı safsatası?

Şunun nesine alışmasını bekliyorsunuz insanlardan?
Şunun nesine alışmasını bekliyorsunuz insanlardan?
Herkese selam.

Sitede beni tanıyanlar iyi bilir ki ben ne LGBT karşıtıyım, ne de savunucusuyum, LGBT'ye karşı tamamen nötrüm ama gözümün gördüğünü de söylemek ve konuşmak zorundayım, şimdiye kadar sitede tartıştığım, normal hayatta tartıştığım LGBT insanların çoğunun ağzında ''Benim hayatım, saygı duymalısın.'' Lafı var, eyvallah saygım var, kapıları kapattıktan sonra kimin kimi ayıkladığı benim zerre umurumda değil, ne bok yerseniz serbestsiniz ama sokaklarda ONUR YÜRÜYÜŞÜ adı altında taşkınlık yapmanız, polise, vatandaşa ve esnafa zarar verecek eylemlerde bulunmanız saygısızlık değil midir, elinizde megafonla VELEV Kİ İBNEYİZ, VELEV Kİ OÇÇÇUZ, VELEV Kİ VURDURUYORUZ, SEMAZENLER DÖNÜYOR, BEN DÖNSEM ÇOK MU? diye çığırtkanlık yapmanız, çoluğun çocuğun duyacağı şekilde bağırıp çağırmanız ne kadar doğru? Bunları duymak ve görmek istemeyen insanlara karşı sizin yaptığınız da SAYGISIZLIK değil midir? Saygı duyulmasını sadece gayler ve lezbiyenler, translar mı hak ediyor? Baş örtülü insanlar ya da heteroseksüel insanlar saygıyı hak etmiyor mu sizin gözünüzde ben anlamıyorum? Saygıyı sadece kendinize mi reva görüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, aptal aptal yorumlarınızı kendinize saklayın ağır söverim kaldıramazsınız. Lütfen insan gibi yorum yapın. Teşekkürler herkese değerli yorumları, görüşleri için.
LGBT insanların (çoğunun) saygı safsatası?