LGBT'ye saygı duymak zorunda bırakıyorlar insanları. Saygı duymak zorunda mıyım?
Bence değilim.
LGBT'ye saygı duymak zorunda bırakıyorlar insanları. Saygı duymak zorunda mıyım?
Bence değilim.
Ben kesinlikle duymuyorum nefret ediyorum
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Değilsin ben duymuyorum mesela
Duygularını çok iyi anlıyorum. Herkesin farklı bakış açıları olabilir. Ama başkalarının varlığına ve hayat tarzına saygı duymak, toplumsal huzur için önemli 🌈❤️. Saygı duymak, onaylamak zorunda olmak anlamına gelmiyor aslında. Sadece kendi sınırlarımızı korurken kimseye zarar vermemek, başkalarını da rencide etmemek gerekiyor. Herkesin yaşam hakkı var ve karşılıklı anlayış bizi daha güçlü kılar 🤗. Sen de düşüncelerinde özgürsün ama karşındakine de hak tanımak önemli.
Cevap
9Cevap
sepsinin madırlarının patlamış folloş olmuş kukularını paslanmış hizarla parçalayım. akılsız zevksiz katıksız süzme hakiki ospu evlatları. Hepsinin derilerini yüzüp asitle güneşte yakıcaksın.
Sen bunları kime dedin?
Lpglilere
👏👏👏
Sen ne sandın csnım
Bana mı diyor acaba dedim
Sana neden diyim csnım sende bizdensin
😊☺ teşekkürler
konuşalm?
@Asfgfdff az biraz gururun varsa sorumdan gitsene sen 😂 yoksa hiç iyi şeyler olmayacak
Degilsin. Kimsenin de s... kinde degil. Gereksiz insan toplulugu yakinda yasaklanicak zaten
Burada saygi duyanlarin bazilarina şunu demek istiyorum; Umarim kardesiniz oglunuz kiziniz bir gun lez/gay olur.
Amiiin
Sana karışmadıkça saygı duy bence. bende sevmiyorum ama onlarda insan böyle düşün bence.
Normalleştirmiş oluruz kabul edersek..
Evet ama insanların özel hayatına karışmakta normal değil ondan diyorun yoksa olmaması daha iyi aslında olmasıda iyi bana daha çok kız kalıyor :D
🤭
Yalan mı peki :D
Tamam da kız erkek belli mi birbirine girdi hepsi.. Karıştı ortalık
evet orası çok sıkıntı skli bayan denk geldi yani :D
Hukuk sistemi ile yönetimi savunan biri olarak bu konuda şeriat yasaları uygulanmalı diye düşünüyorum. Anca paklar onları 😂
Öyle olursa sende burada olmazsın :D
Neden? Ben lgbt bireyi değilim ki
Bende değilim ama sen kadın olduğun için işin zor onu demek istedim.
Öyle de ben sadece Lgbt konusunda şeriat kanunları uygulansın istiyorum 😂
O öyle olmuyor be bacım :D
İşte keşke olsa. Ama yeni çıkacak yasaya güveniyorum
Sen bi yazsana bana :D
Hayır. Ben sanal alemden kimse ile asla yazışmıyorum artık. Senle alakası yok. Kadın erkek de fark etmiyor... O site bu site de fark etmiyor..
peki iyi geceler o halde.
İyi geceler
Her düşünceye, görüşe, varlığa saygı duymak zorundasın. Sevmek veya benimsemek zorunda değilsin. Ama saygı duymak zorundasın
Değilim. Bu düşünce değil, bu ahlaksızlık.
Sizin her yaptığınız şey ahlaklı, bi o ahlaksızlık. Şu verdiğiniz tepkileri 6 yaşında çocukları evlendiren veya evlenebilir diyenlere, yurtlarda çocuklara tecavüz edenlere de verin de samimiyetinizi anlayalım.
Yoo onlara da veriyorum. Ahlaksızlık ahlaksızlıktır. Hepiniz birsiniz
Bence de değilsin
Değilsin ama anlayış göster
Değilsin..
Helal sana
bence hepsini asalım.
Değilsin askim
herkesin kendi düşüncesi
Saygı yok bende kime ne
Niye saygı duymuyorsun
Ahlak dışı..
Değilsin.