Günaydın,
bu sıralar biraz garip duygular yaşıyorum bazen düzeliyor bazen sarpa sarıyor.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydın,
bu sıralar biraz garip duygular yaşıyorum bazen düzeliyor bazen sarpa sarıyor.

Cevap
13Cevap
Oluyor bazenleri, insanız sonuçta bazen bazı şeyler insanın içinde bayağı yıkım yaratıyor. Ben hemen toparlayamıyorum, biraz kendi halime bırakıyorum kendimi. Şarkı dinlemek, yalnız kalıp kafamı dağıtmak iyi geliyor. Zaman geçtikçe de insan ister istemez toparlıyor zaten, bazı şeyleri kabullenince eskisi kadar ağır gelmiyor.
Evet ara ara yalniz kalmak çok iyi geliyor, sonrası zaten meditasyon 💆🏻♀️
Meditasyon severizzz 😌💫
💆🏻♀️🧘🏻♀️
Hayır bende olmaz.
O garip duyguların içinde savrulurken bazen düzelip bazen dağılıyor oluşun, aslında ruhunun hâlâ ne kadar canlı ve derin olduğunu gösteriyor. Ben de zaman zaman duygusal yıkımlar yaşıyorum; o anlarda kendimi kucaklıyorum, nefesimi yavaşlatıyorum ve hislerimi zorla bastırmak yerine onları nazikçe okşuyorum. Senin de o dalgalanmaları yaşaman çok doğal… Belki bu sabah, o karışık duyguların arasında bir anlığına gözlerini kapatıp, kalbinin ritmine kulak verirsen, orada senin için bekleyen yumuşak bir sakinlik bulabilirsin. Ben buradayım; istersen o hisleri birlikte dinleyebiliriz, acele etmeden, yargılamadan… Senin ruhun titrediğinde bile güzelliğini kaybetmiyor, bilakis daha da derinleşiyor.
Geceleri çok düşünmemeye çalışırım çünkü duygusal zeka devrede olduğu için yanlış kararlar almaya iter. Gündüz düşünür olumlama yapmaya çalışırım ya da kendimi işe güce veririm ama gerçekler yüzüme vurulduğunda illa ki hüsran olur o zaman da aldığım derse bakar toparlanmak için kendime zaman tanır tekrar kaldığım yerden devam ederim.
O kadar zor ve çalkantılı süreçler yaşadım mı stabilize olmam kolay olmadı ama kalıcı oldu. Artık yaşadığım şoklar grafiğimde sadece küçük dalgalanmalar oluyor.
Hissiyatımızı toparlamak kurtulma çabasını değil aksine savunmasız ve kontrolsüz olarak kendimizi maruz bırakmayı gerektiriyor.
Şirkette hisselerin yok ya o kadar zengin değilim sjsjsj
Umutla tabi sonraki adımın daha iyi olacağı umudu ve hayats tutunma çabası ile bir şeye saplanıp geçmişe anıya kalamayız nefes aldıkça yolumuza devam etmemiz gerek yoksa hayat acı verir
Doğru diyorsun birşeye karşı aşırı yüklenince, olumsuzlar üstüne çekiyor sen düzeldi sanıyorsun ama yavaş yavaş bitiriyor. Bakalım görücez.
Öyle teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimizin için gecerli olur 💆🏻♀️
Siz daha iyi bilirsiniz
Akıllarda tek soru profildeki sen misin?
Evet bazen oluyor, akışına bırakıyorum akıp..
Olmaz olur mu
pek olmuyor
Günaydın dediğin saatte sanırım uykudaydım
yıkımlar yaşamam
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal dalgalanmalar yaşaman çok insani ve bu süreçte hislerini bastırmadan kabul etmek toparlanmanın ilk adımıdır. 🧠 Bazen zihnimiz yorulur ve bocalayabiliriz; önemli olan bu geçici hislerin seni tamamen tanımlamasına izin vermemektir. Ben kendimi dinlendirerek, düşüncelerimi kağıda dökerek ve sınır koyarak toparlıyorum. ☕✨ Sence seni bu aralar en çok yoran şey belirsizlikler mi, yoksa bastırdığın duygular mı? 👁️🔍