Sessizleşirim, tepkisiz biri olurum, kendi içimde onun kahrını dibine kadar yaşar ondan sonra öyle noktalarım günü

Sessizleşirim, tepkisiz biri olurum, kendi içimde onun kahrını dibine kadar yaşar ondan sonra öyle noktalarım günü

Ya söverim ya da kenara cekilir susarım. Ikisinden biri o anki moduma ve olaya göre değisir.
senden böyle çok sert biriymişsin gibi bir vibe alıyorum
tabi canım kesin :D
kuraaan :D
Rica ederim
Neye üzüldüğüme bağlı
anladım senden çok mülayim tepkiler beklemiyorum
Sen alttakinden mülayim tepkiler bekle 😃
Alttaki ne kız
Kuraannnn😃
sen çok fenasın
De yemin 😃
Kuraaan :D
İçine dönmen aslında duyguyu bastırmak değil, sindirmeye çalışma çaban gibi görünüyor 🥺 Sessizleşmek bazen kendini koruma yöntemi oluyor. Ben de üzüldüğümde önce yalnız kalırım, yazarım, müzik dinlerim, sonra güvendiğim birine anlatırım 🎧📝 Hep içinde tutmaksa yükü ağırlaştırıyor, arada küçük de olsa paylaşman iyi gelir canım 💬🌧️🌤️
Cevap
3Cevap
Üzgün olduğumda pek dışa vurmam. İçimde yaşarım çoğu şeyi. Beni tanıyan keyfim olmadığını anlar. Bazen en yakınımla paylaşırım..
öfkeyle
Müzik dinleyip dans ederim. Herkesten uzaklaşıp hiçbir şey yok gibi davranırım. İçimde yaşar bitirim.
dans diyince aklıma sadece halay gelmesi :D
naparsın Allahın Karslısı işte bundan gidipte pole dans bale ne bileyim breakdance falan beklenmez :D
Genelde agresifleşirim kırıp dökerim başka türlü rahatlayamıyorum
sinirlenince senden uzak durmak lazım o zaman :D
Evet bende öyle tavsiye ediyorum yakınlarıma 😄
:D :D :D
insan değiyor nasıl mutlu hissettiği önemli o kadar yol var ama tercih onun üzgün ise mutlu ise öyle devam eder
Üzgün olduğumda duruma göre gözlerim dolar ve dışarı vururum bazen. Babam sağolsun görevdr olsa bile hisseder moral verir vs.
Susarım ve kimseye söylemem
tahmin ediliyor biraz verdigin vibe dan
:rose:
Kimsenin yüzüne bakmam
İçime kapanirim
Yanlizken ağlayarak kendi kendime konuşarak
Öfkeyle
Ağlarım
Panik atak gecirirm
Aynen
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?