11 gü

Diğer asistan beni stajyerlere iş yaptırıyor diye şikayet etmiş bu şikayet edilecek bir şey mi?

Hepimiz yeri geldik stajyer olduk, denilen her şeyi yaptık. Ben stajyere bir şey demişim, zaten olay farklı gelişti, ben yaptım neyse. Bunu odanın sabit elemanı baya sinirlenmiş, şikayet etmiş beni. Ben defalarca hiçbir şey demedim, zaten ben kolay kolay demem, işimi yaparım. Ben bir şey demedikten sonra hiçbir stajyer hiçbir şey yapmıyor. Oturuyorlar, onlar oraya oturmaya mı geldi, bir şey öğrenmeye mi? Abla, bu ne, bu nasıl diye sorabilir, elemanlarda o bile yok. Adım çıkmış, şikayet ediliyorum. Ya sabır, gerçekten çok sinirliyim. Bana idare diyor ki öğrenci o, onlara iş yaptıramazsın. Ben değil, başkaları var ya, nasıl yaptırıyor? Kadın kendi ağzıyla söylüyor. Bir gün denk geldik, stajyerler hiçbir şey yapmıyor, onlar bu mesleğin okulunu okumuş, senden benden çok iyi biliyorlar, okulda onlara öğretiyorlar dedi, bilmezlikten geliyorlar dedi, ben oturuyorum, onlara iş yaptırıyorum dedi ama her şeyi de onlara asla yaptırmam, öğrenci diye görmemezlikten asla gelemem, ben de çok yardımcı oluyorum.

Diğer asistan beni stajyerlere iş yaptırıyor diye şikayet etmiş bu şikayet edilecek bir şey mi?