Yönetici asistanı olarak işe alındım fakat?

Yönetici asistanı dediler patronun telefonlarına cevap vereceksin dosyalardan sorumlusun geleni gideni takip eder karşılarsın dediler uçak biletlerini ayarlarsın dalan dediler şimdi genel olarak ofis temizliği ve çay kahve işlerine bakarsın bi kaç aya bi abla alıcaz dediler ama ben işe gireli 2,5 ay oldu ve abla almamın uzağından yakınından geçmiyoruz çünkü her işi ben yapıyorum bütün temizlik işlerini 24 yaşındayım yönetici asistanı diyince kendimi geliştiririm sandım sekreter bile değilim ofis çalışanı çaycı gibiyim yani ben kendimi geliştirir iş öğrenirim diye düşünmüştüm ve bi sene sonra çıkacak olursam ne öğrendin dediklerinde diyecek hiç bi şeyim yok bir iki dosya işi dışında hiç bi şey yapmıyorum o da haftada bir iki kere anca iş olursa onun dışında bilgisayarda kitap falan okuyup çay kahve dağıtıp ofisi temizliyorum benim bildiğim yönetici asistani bu işi yapmaz maaşım 23 k merak ederseniz eğer çalışma saatlerim de 8,5-5

Güncellemeler
1 yıl
İşler yoğun fakat on yıldır varolan bi firma on yıllık personeller var her işi onlar yapıyo yani bana da bunu yap demiyorlar
Yönetici asistanı olarak işe alındım fakat?