Arkadaşlar, 25 yaşındayım ve öğretmenlikte ilk senem. Okulumuzdaki müdür yardımcısı 45 yaşında, evli ve çocukları var. Ben henüz hem stajyer öğretmenim hem de yaşım genç diye sürekli bana takılır, şakalaşmaya çalışır. Ben başlarda bunu benim okuldaki öğretmen kadrosuna ısınmam için yaptığını düşünüyordum. Fakat son zamanlarda ben mi safım diye düşünmeye başladım. Çünkü sürekli "ah senin gibi genç olsaydım, sen şimdi bizi beğenmezsin" gibi gibi cümleler söylüyor. Tamam bunda ne var diyebilirsiniz, ama biliyorsunuz ki iletişim sadece kelimeler kullanılarak kurulmaz; sesimiz, beden dilimiz ve mimiklerimiz de söylediklerimize birçok anlam katar.
İşte ben bu adamın benimle konuşma şeklinden huylanmaya başladım. Gözler hafiften süzük bakışlar, benle konuşurken sesini yumuşatarak ve kısarak konuşması, hiç iyi niyetli denemeyecek bir tebessüm, beni odasına çağırmak için bahane ve fırsatlar kollaması... Bunun gibi birçok ayrıntı sayabilirim. Ben yolda karşılaşsak bile ona hiç laf atmam ama o bana mutttlaka selam verir benimle konuşmaya çalışır.
Geçenlerde e-okula not girmek için boş dersimde odasına gittim. Notların onun hesabından girilmesi gerekiyor. Gel müsaitim girebiliriz notları dedi. Ben içeri girip kapıyı ırık bırakmıştım ama odası soğuyor diye kapıyı tam örter misin dedi, örttüm mecbur. Yanındaki boş sandalyeyi işaret etti buyur diye, oturdum. Oturur oturmaz bilgisayardan hemen müzik açtı. Bi baktım canım canım aşk şarkıları falan açıyor... Sanki date'e gittim yanına. Sonra benle konuşurken sesinin neredeyse fısıldar tonda olması mı diyeyim, bana delici bakışlar atması mı diyeyim... Notları girdik ama ne kadar zor anlardı size anlatamam. Davranışlarının normal olmadığına içimden o kadar eminim ki... Ama bi yandan vicdan da yapıyorum, benim içim mi fesat diyorum? Dışarıdan nasıl göründüğünü merak ediyorum bu yüzden sizlere sormak istedim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer