Müdür yardımcısı eğitim, öğretim ve yönetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre ve müdür başyardımcısına karşı sorumludur.
(2) Müdür yardımcısının görev yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür ve gerekli olanları imzalar.
b) Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılır, başkanlık eder ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür.
c) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir.
ç) Sorumluluğuna verilen öğrencilerle ilgili iş ve işlemleri müdür ve müdür başyardımcısıyla işbirliği içinde yürütür.
d) Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütür.
e) Mezunların izlenmesine yönelik iş ve işlemleri yürütür.
(3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Müdür yardımcısı olmayı neden istediniz, size ne kazandırdı?
Okulda müdür yardımcılığını canım yapar bütün işi ona yıkarlar🤣🤣
Bilmem bende yüzme antrenörüyüm ve bilgisayar programcılığı okudum sen sor
Bende müdürüm yani burada hepimiz KS deyiz herkes eşit
Beyfendi sorusu olan varsa sorabilir diye yazdım.
Nerede ne müdür yardimcisisin onuda yazdı hanki konuda soru soracagimizi bilelim
Lise müdür yardımcısıyım.
Müdür mü? Yardımci mı?
Müdür.
Hocam hiç kulak çektiniz mi
Ben yapmıyorum da diğer hoca'lar yapıyor sanırım bazen.
Dürüst ol hiç torpil yaptın mı?
Yapmadım.
Ben de müdürüm var mı sorun?
Beyfendi sorusu olan varsa sorabilir diye yazdım.
Ben de sorusu olan varsa belirteyim istedim hanımefendi
Tamam'dır.
Bro öğrenciler kaçta çıkıyor sen kaçta çıkıyorsun?
Okul 16.00'da çıkıyor. Ben 1 buçuk saat sonra çıkıyorum.
İnş. Müdür de olursun. Kamu mu özel sektör mü?
Devlet okulu.
NE güzel.
Bende cio soruları alayım
parayla devamsızlık siliyor musunuz
Müzik öğretmeni aynı zamanda.
Garip bi aoru😁neyin müdürünün yardimcisisin
Müdür yardımcısı ne iş yapar
Müdür Yardımcılarının görevleri;
Müdür yardımcısı eğitim, öğretim ve yönetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre ve müdür başyardımcısına karşı sorumludur.
(2) Müdür yardımcısının görev yetki ve sorumlulukları şunlardır:
a) Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür ve gerekli olanları imzalar.
b) Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılır, başkanlık eder ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür.
c) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir.
ç) Sorumluluğuna verilen öğrencilerle ilgili iş ve işlemleri müdür ve müdür başyardımcısıyla işbirliği içinde yürütür.
d) Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütür.
e) Mezunların izlenmesine yönelik iş ve işlemleri yürütür.
(3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.
Olmasa da olur yani
Videolarda gibi yapiyonuz mu
Hangi video'lar?
Tebrik ederim
Var sorum
Buyurun yazabilirsiniz.
mudur yardimcilarinin sevismeye vakti oluyor mu
2022-2023 ilkokul kayıt tarihleri belli mi hocam
Beyfendi ben Lise Müdür Yardımcısıyım.
eğitim öğretim aynı baslamiyo mu
Sizce eğitim nedir?
Varr
Buyrun?
Atamalar kolay mi
Ben atama olsun diye 3 ay bekledim.
3 ay gine iyi daha uzun bdkliyenler de varmis.
Müdür yardımcılığı için 3 ay bekledim.
Hm Anladim
Bende genel mudur sende baaa sor
Yok hayır
Müdür koltugunda fantezi düsündünüz mü hic?