Yeni işyerimde ki müdür ve müdür yardımcım?

Tuhaf insanlar.. gerçekten anlayamıyorum sürekli küçük görmeye çalışıyorlar. Bugün sınava gireceğim mesela dün müdürüm diyorki sınava hazırmısın çok zannetmiyorum bir şey olacağınıda diyor ki kendisi lise mezunu. Ailesi okulunu istememiş içinee kaldığını söylemişti. Ki ben önlisans mezunuyum dgsyle şu an lisansımı yapıyorum örgün eğitimden ayrıcada çalışıyorum. Sürekli gülmeler alay etmeler dedim bende en azından çabalıyorum. Biryere gelebilmek için. Veya müdür yardımcım kadının elinde samsung j7 var bana diyorki telefonun çok yavaş iyi değil elimdeki telefon iphone 11 yani veya o gün tablet alması gerekiyormuş başta diyorki apple çok pahalı ya diyor beni görüncede alırız almasınada gerek yok diyor ki evlenip boşanmş Şu an biriyle nişanlanmş biri bu dediklerim 35-36 yaşındaki kadınlar.
Güncellemeler
+1 yıl
ya da dün çıkışımız geç saat müdür dediki otobüs durağına gidellimmi bende başta iyi niyet zannetim ne bileyim bende dayım alıcak beni dedim biraz sonra bir baktım elinde koca koca poşetler dedim nasıl götürceksiniz sen gitseydimiz götürürz diyor ya sabırr
Yeni işyerimde ki müdür ve müdür yardımcım?