Müdür ve çalışan ilişkkisi?

bir şirkette çalışıyorum müdürümle aramda 10 yaş var kendisinden cok etkileniyorum ben işe girmeden önce bekardı o dönem cok uğraşıyordu benimle sonradan 1 ay sonra nişanlandı sonra benden kendini geri çekmeye laf atmamaya başladı ama ne zaman göbeği açık giysem veya elbise giysem gizli gizli bakmaya çalıştığını yakalıyorum bir kere yüzüğüyle oynayıp bana baktığını bile gördüm bi 10 dakka oynadı çıkardı hatta sonra geri taktı veya bazen şarkı dinliyor elbet bir gün falan diyor enerji olarak sanki üstümde enerjisini hissediyorum kesintisz 5 saniye bakışıp sonlandırıyoruz falan. Ama sözlü ve yazılı hiçbir şey olmadı aramızda havada kalıyor sanki başbaşa çalıştık bacağını bacağıma deydirerek çalıştım kendisini geri çekmedi dışardan biri gelince toparladı ogünden sonra hepten kendini geri çekti hatta iş anlamında üstüme geliyo falan ben çözemiyorum. Sanki başbaşa bir kez kalsak anında ilişkimiz olucak sanki birbirimize aitiz ama ortamdan dolayı olmuyor gibi yoruldum bu durumdan napmam gerek veya hissetmemek icin kendinini çekiyor geri çözemedim.

Müdür ve çalışan ilişkkisi?