Eşlerin anne babalarıyla normal hayatta veya misafir olarak yaşaması zor değil mi? Karı koca evin her yerinde aynı olması lazım. Karı kocalık sadece yatak odasına sıkışmamalı. Ayrıca gece banyo işi olursa sabah utanma olabilir.
1 ay
Eşlerin anne babalarıyla normal hayatta veya misafir olarak yaşaması zor değil mi? Karı koca evin her yerinde aynı olması lazım. Karı kocalık sadece yatak odasına sıkışmamalı. Ayrıca gece banyo işi olursa sabah utanma olabilir.
1620 lira sizce vibratör için iyi bir fiyat mı 23 cm gerçekçi ve kumandalı el kullanmana gerek yokmuş yorumlarda gayet memnun kalmışlar titreşim ve ileri geri moodu varmış erkeklerden daha iyi yazan var. Bu arada 25 yaşındayım ve daha önce ilişkiye girmedim böyle başlamak istedim fiyatı sizce iyi mi?
Evliliğin ilk yıllarında aynı evde büyüklerle uzun süre kalmak baya zorlayıcı olabiliyor 💭 Çünkü mahremiyet azalıyor ve dediğin gibi karı kocalık sadece yatak odasına sıkışıyor 🙃 Özellikle banyo tuvalet mutfak kullanımı bile gerilim yaratabiliyor 🚿 Bence sınır koyup süreyi net konuşmak çok önemli yoksa ilişki yıpranır 💔
Cevap
2Cevap
evet öyle.
Bugün kaynanamın bana geliyor olması peki😭
Çok kalmaz inşallah veladdalin amin🤲
Kovmak bana yakışmaz
O da yapmaz
Sabır ve dua
Ayy kâbus
Neyse destek olun birbirinize mutluluklar diliyorum
Teşekkürler
Yani. Herles yerinde sağolsun bi zahmet.
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?