Niye genelde gelinlerle kayınbabalar çok iyi anlaşıp kaynanalarıyla hiç anlaşamazlar?

Niye genelde gelinlerle kayınbabalar çok iyi anlaşıp kaynanalarıyla hiç anlaşamazlar?

kayınbabalar genelde her şeye sessiz kalırlar o yüzden. Bize de kayınbaba sorunu var. Meraklı, her şeye laf eder, patavatsız, paragöz, dini bütün gibi gözükür ama alakasız yoktur davranışlarının. Kaynana da kocasını kollar.
Çok kolay kayınbaba artık yorulmuştur ve uğraşacak hali kalmamıştır kaynana da sorun çıkmasın hemen küçük bir bahane ile ayrılmasınlar diye nasıl yemek yapabiliyor mu el lezzeti iyi mi oğlumu iyi besler mi diye düşünüyorlar aynı şey de damad için geçerli kızımı el üstünde tutabilir mi zor gününde destek olur mu, yardımcı olur mu, çocuğu oldu diyelim ilk zamanlar nasıl besliyecek nasıl davranacak nasıl ilgilenicekler diye biraz önemli ama kısa sürede analiz eder ve kaynana gider
kayınpederler ile gelinlerin arasında anlaşılmaz bir baba kız ilişkisi vardır ve bu yüzden konuların her zaman dışında kalmayı seçer kayınpederler
taa ki sorun çıkmaza girene kadar işte o zaman da adalet dağıtırlar
Cevap
28Cevap
kadınlar daha kıskanç olduğu için olabilir
Çünkü kaynana bir kadın. Rakip görüyor kendine. Oğluna kıskanıyor...
Kendisi yılların ev hanımı. Aynı performansı yeni gelinden bekliyor. Ama mümkün değil... Evet haklı oluyor gelin kendisi kadar becerikli olamayabiliyor ama anlayışlı olması lazım çünkü karşısında yılların tecrübesi yok... İlla bir kusuru olacak, illa bir şeyleri yaparken bozacak, zamanla öğrenecek...
Kadın beyniyle erkek beyni bir değil. Kadınlar uğraşmayı, didiklemeyi, ayrıntılara takılmayı sever. Erkekler böyle değil. Uğraşmaz, kendi işine bakar. Düz mantıkla ilerler her zaman.
Nedeni bana göre oldukça basit. Çünkü erkek anneleri çocukları ölene kadar evlenmesin her zaman yanlarında kalsın istiyor. Evlendikleri zaman bile sürekli hayatlarına müdahale etmek istiyor. Çoğu zaman kendi eşlerini ikinci planını atıp ya da kendi evlerine ikinci plana atıp sürekli oğlunun evliliği üzerinden yorumlarda bulunuyor.
Fakat kaynatanın böyle bir derdi olmuyor genel olarak olaylara çok daha düzeyli ve seviyeli yaklaşıyor. Maalesef kadınlar kendi hayatlarında her zaman birbirleriyle rekabet etmek zorundaymış gibi hareket ediyor.
Çünkü gerçekten ben bunu fark ettim mesela benim abim evleneli 2 sene oldu ikinci seneye döndü aslında her şeyi bir çoğunu kayınbaba söylüyor, sadece kayınbaba gelin ve oğlu ile yüz göz olmak istemediği için birçok şeyi eşine söylüyor eşi de çocuklarına söylüyor insanlarda kayınvalidesini kötü sanıyor aslında birçok şey kayınbabadan çıkıyor da kimsenin haberi olmuyor.
Diğer türlüsüde var ama genelde kayınbabalar pek birşeye karışmaz. Kaynanalar ortalığın a. k 😂😂😂
Çünkü kaynana dırdırıyla ona da sorun oluyor adam sessiz sedası çekiliyor kenarına diyor ki oh uğraşacağın biri geldi gelin onunla uğraşsın benden uzak olsun
Anneler ne kadar inkar etselerde oğullarını kıskanıyorlar
Erkek mesafeyi koruyabiliyor. Gelin kayınbaba yı rakip görmüyor.
Babalar yufka yurekli oluyolar kadinlar erkekleri doldurur hepsi degil bazilari ama onlar gaza gelmez kotuluk bilmezler bnce erkekler daha iyi bu konuda
Anneler daha sorun çıkartan taraf olarak bilinir ve gerçektir kabullenemezler?
Kadınların fitnesi kibri bencilliği hasetliği bitmiyor o yüzden
Kadın kadının düşmanıdır, erkekler daha uzlaşmacıdır.
Çünkü herşeye karışmaz erkek tarafı bu yüzden de kayınbaba sorun olmaz
İşte yıllardır sorulup cevabı alınamayan o soru 😂
Şimdi ben gelinde değilim kaynana da olamam 😂 nasıl cevap veriyim ki 😕😂
Genellikle anneler oğullarına fazla düşkün oluyorlar ve bu durum kıskanmalarına sebebiyet verebiliyor..
Kaynanalar biraz daha fena oluyorlar herşeye karışıyorlar kayınbabalar çok karışmadığı için sorun olmuyor bence
Gelin şeytan gibiyse kocası tarafı tümden sorun oluyor
Çünkü erkekler ota b0ka karışmaz. çocukların geçimi iyi olsun yeter derdindedirler
Kadınlar sıkıntılı çünkü
Kadinlar fesatdir cünkü
Kadın hep ikinci sınıf vatandaş.
Kadınlar kıskanç oluyorlar çünkü 😅
Hemcins oldukları için herhalde
Kaynana kıskançtır çünkü ondan
Kayınbaba pek umursamıyor o işleri
Erkekler onkadar takmaz çünkü kadının içi fesat 😂
Kulvarlar farklı 😃
Kayınbabalarin pek sesi çıkmıyor ondandır dbxhsn
Kadınlar üstüne vazife olmayan şeye çok karışıyor
evli misiniz
Bir kadının en büyük düşmanı başka bir kadındır.
Kadınların kıskançlıkları işte..
Çünkü kadın kadının düşmanıdır rakşbifir herzman
Erkek olduğu için
Rakip görüyor kendine.
Sorunsuz çünkü
Bizde tam tersi kayınbaba😂😂
Onlar karışmadığı için
Harbi awk 😂😂🤣
Umursamio çünkü
Tam istedim soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?