Uzun süren bir yakınlığımız uzak olsakta. İlerleriğimiz bu yolda neredeyse tüm engelleri ben önümüze serdim ve onun beni bu engellerden yardım ederek çıkarmasını istedim. Bu çok bencilce biliyorum. Hatta affedilmemem bile gerekiyor zira affetmiyor da. Birbirimize gerçekten değer veren biriyiz. Ben tüm benliğimle güveniyordum ona, hâlâ güveniyorum. Her ne kadar ondan hiç şüphelenmediğimi kendime açıklasamda sadece benimle mutlu değil ve zorunda olarak mı bunu yapıyor diye şüphelendim. Bu kadardı sadece, şüpheler. 'O' ona hitap ettiğim gibi başkalarına hitap etmeme onlara değer vermemi istemiyor. Birinci seferinde o bana bu rahatsızlığından bahsetmeden önce bunu yapmıştım, Sahi ortada bir şey yokken neden rahatsızlık duysun ki? Neyse. Birinci sefer medeni konuşularak güzelce tozlu raflara kaldırıldı. Beni affetmediğini biliyordum affettim demesine rağmen. // Birinci hatamdan sonra daha doğrusu bir sürü hatam var ama o bana sadece bunlardan rahatsızlık duyduğunu söylediği için numaralandırıyorum. Herneyse, yaklaşık 5 ay önce oyunda bir kızla karşılaştım. Bana nasıl sesleniyorsa öyle seslendim. Oyun nickim poşetlerle ilgili olduğu için bana lakap taktı, bende ona taktım. Fakat ben canım edip oyundaki kıza seslendiğim, hitap ettiğim şekilde 'O'na da bununla seslendim. Benim için seslenmek pek rahatsız edici değil, çevremdekilere aşina olarak bende taktığım lakapları değer verdiğim vermediğim herkese söylüyorum. 'O' ilk hatamda bana bundan rahatsız olduğunu medenice belirtti. Ve ben iflah olmaz şekilde yine bunu yaptım. Bile bile hemde. şu an kocaman bir çıkmaza girdim. Bu hâlime dilediğiniz gibi sövebilirsiniz, veya eleştirerek binlerce kelime sarf edebilirsiniz. Zamanınızı bu satırlarla boşa çıkardığım için özür dilerim. Bu hâlimi; birkaç cümleyle betimleyerek anlatacağım. Cümle diyorum çünkü satırlar sadece onunla olduğumda satır olur.. Herneyse daha fazla boş yapmayalım.
'Kavrulmuş sıcağın ortasında, tükenmiş bir rüzgar esti. Ağaçların dalları dahi kıpırdamadı.. Serçe bekliyordu yuvasında, biliyordu ayrılırsa yuvası tekrar yıkılırdı ve eski hâline geri getiremezdi.. Tam yuvası ona güvenmiş, kollarını minik serçeye dolayarak rahat bir nefes vermişti ki cılız rüzgar aniden aralarına girip, yuvanın tüm parçalarını sıyırdı gitti.. Uçuşan yuvası arkasından pişmanlıkla bakan bir Serçe kaldı sadece.. Eğer yuvasının sarıldığı gibi sarılmayı başarsaydı, bu hataya tekrar düşmezdi. Rüzgarın sıkça estiği yerlerde, yuvasının yıkılacağını bile bile oraya yuvasını yerleştirmez, aynı hatayı yapmaktan kaçınırdı. Bazen serçeler bile ikinci şansı hak etmez. Aklını başına getirecek yegane şey gerçekten yokluğuna inanmasıdır. Nihayet bir ağaç kovuğu buldu, şansına oraya rüzgar esmiyordu. İlk başta hevesle yuvasını buraya kurabilmeyi hayal etti. Uzun sürmedi hayalinin imkansız olarak yuvası gibi uçup gidişi..'
Yuva 'O'nu, Rüzgar 'hatalarımı', Serçe'de beni temsil ediyor.
~İmkansıza ve yasağa tutulmuş Anonim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Alışkanlıkları bırakmak biraz zor. Ağzından aniden bir lakap çıkı verir. Bunun farkında olması lazım aslında. Ya küçük meseleleri çok gereksiz büyütüyor aslında. Bunun için ilişki de engeller çıkarılmaz. Bir süre zaman verilir.
Haklısınız, bir süre ona rahatsızlık vermemem daha doğru olur. Fikriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim ama zaman verilmesi gereken daha çok sen olduğunu düşünmüştüm. Aniden lakap takmayı ya da lakaplarla ona hitap etmeyi bırakamazsın ki.
Ben ona Yuva'm diyordum. Evim de değil. Ev kapsamlı bir şey çünkü içinde birden çok kişi yaşabilir. Nefes alıyordum yanında, satırlarında. Gülüşünü canlı canlı hiç görmedim ama çok güzel gülüyor. Sorsan kokusunu bile duymadım ama sevdiğim koku onun kokusu. Gözleri bile çok güzel.. Onu anlatmak için binlerce sayfaya bir şey yazmak istiyorum, oturuyorum ve hiçbir kelimenin onu tamamen açıklayamayacağını görüp bomboş sayfaya bakıyorum. Bademim diyordum mesela, bilerek benim eki veriyordum daha çok hoşuma gidiyordu. Badem benim için sebepsiz yere onu çağrıştırdığı için öyle diyordum. Bunlar sadece ona özeldi, ondan başka kimseye söylemezdim bunları. Ama 'aşkım, canım, balım, karım, kocam' bunları herkes kullanıyor bende herkes gibi davrandım. Ama onun benim onu herkesleştirdiğimi zannetmiş. Ve bana bundan rahatsız olduğunu çok geç söyledi.. Ben ona iyi gelmiyorum, şu an o daha mutlu gibi hissediyorum ama onsuz da yapamıyorum. Ben çok kötü bir belirsizliğin içine düştüm ama ne yapacağımı bilmiyorum
Herkes kullanıyor diye bu hitapları herkesleşmiyor. Saçma bir bahane gibi geldi doğrusu.
Haklısınız, yine de şu saçma bahane yüzünden 5 yılı öyle çöpe atmak pekte akıl kârı değil.
5 yıllık ilişki bir hitap yüzünden bitiriyor? Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Pes.
5 yıl içerisinde sadece geçen sene ve bu sene tökezledik, Sahi şu an düştük, onu bile kavrayamıyorum. // Onun rahatsızlıkları bu hitaplar ve lakaplar yüzündendi. Hep ben gevezelik yapardım o dinlerdi. Fakat yanımdayken hiç gerçekten gülmezdi. Arkadaşının olduğu gruba girdiğimde gerçekten çok güzel anlaştıklarını gördüm. Bana olmasada arkadaşına gülmesini. Bensiz de mutluydu belki, mutlu olduğunu bilmem yeterli. Sanki ondan hoşlanmıyor muşum gibi içimdekileri yazdım hakkım olmasa da kırıldığım için, gerçekten en değer verdiğim insanlardan biri, bilmesede öyle kalsın. Bir insan hiç görmeden bu kadar değer verebilir mi bir insana? Bilmiyorum ve sizden de özür dilerim. Size de çok gevezelik yaptım. İyi günler dilerim.
Hiç önemli değil. Anlatabilirsin derdini. Açıkçası çok üzüldüm senin için. Çok sevdiğin her hâlinden belli. Aslında seninleyken gülmemesine içerlemişsin haklı olarak. Hiç sordun mu sebebini? İnsan sevdiğiyleyken gülmez mi?
Soramadım, belki de sormak istemedim. Dertleri üstüne bir de benimkileri dinlemesini istemedim. Bazen yük oldum gibi hissettim, daha doğrusu arkadaşıyla gerçekten içtenlikle gülmesinden sonra. Bunları hissetmeme rağmen hiç bırakmak aklıma gelmedi, bencil hissettim hep benimmiş gibi..
Arkadaşıyla gülüp seninle gülmemesi ciddi bir sorun. Sevip sevmemesini sorgulatıyor. 5 yıllık ilişki birde. Şimdi ne yapıyor?
Ona karşı bir kırgınlık ya da beni sevmemesi gibi bir şey hissetmiyorum. Seviyor olmasına şüphem yok ama mutlu olmuş mudur bilmiyorum. Hiç yüzyüze gelemedik, ben Türkiye'nin bir ucunda o diğer ucunda. Tek iletişimimiz sosyal ağlar olduğundan ve o da heryerden iletişimi kestiğinden şu an ne yaptığını bilmiyorum. Sadece mutlu olmasını diliyorum.
Neden hiç buluşmadınız? Neden hiç gelmedi?
İkimizde gidemedik. Açıkçası çok isterdim bir kez olsun onunla yüzyüze olmayı. İlk senelerde tanışma ve bağlanmadan sonra alıştık telefonlara. Son 2 sene ben istedim ona gitmeyi. Depremden dolayı farklı bir ile yerleştiler, taşınma vesaire bu işler yüzünden de hiç nasip olmadı. Akrabalarla olan durumu biraz karışık taşınma kısmında son 2 sene bu yüzden istemedik. İlk 3 sene dediğim gibi telefona alıştığımızdan buluşmayı düşünmedik
Yanlış yapmışsınız. İlk ele tutuşma gibi şeyler yaşamalıydınız. Hiç mi yüz yüze zaman geçirmek istemediniz?
Aslında istedik ama isteyene kadar zaten geç olmuştu. Böyle üstünkörü anlattım ama şu 5 yıl tamamen birbirimizi sevmekle geçmedi, tanışmak vesaire böyle uzun uzun geçti. Bir bakımdan bakınca 5 yıl fazlasıyla uzun ama küçüktük, 12-13 yaşlarında falan. Depreme kadar hiç düşünmedik aslında yüz yüze gelmeyi. Nihayet artık ölümün bizi ayırabileceği düşüncesiyle böyle şeyleri düşünmeye başladık. O kadar geç kaldık ki depreme kadar telefon numarası bende yoktu. Tuhaf bir ilişki bizimkisi fazlasıyla karışık.
O zamanlar küçükmüşsünüz. O zaman buluşmamanız normal. Şimdi büyümüşsünüz. Bir değişiklik olabilir. Hiç mi yazmıyor sana? Hiç mi bir gönderme, bir şey yok?
Aslında ilk tartışmamızda bu kadar ileriye gitmemişti, birbirimizi takip ediyorduk. O sadece imâlı videoları tekrar paylaşıyordu bende o paylaştığı videoları altına görmesi için anlamlı cümleler yazıyordum, sadece ikimizin anlayacağı şekilde. şu an tüm iletişimleri kesti, mesajlarıma sadece görüldü atarak geçiyor bu kadar..
Sevgiline gıcık oldum. Gerçekten gereksiz yere uzatıyor.
Ama lütfen ona kötü bir ithafta bulunma olur mu? Gerçekten kötü biri değil, kendi bakış açıma göre anlattığım için yanlış düşüncelere kapılmış olabilirsiniz. Bence bir seferde onu dinleme şansınız olduğunda gerçekten dilediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz. Ben size ben ne hissettiysem bunları cümlelerle somutlayıp anlattım, ona göre yanlış şeyler de söylüyor olabilirim yani bilmiyorum..
Sadece uzatmasına gıcık oldum. Köyü birisi değildir muhakkak. Biraz değerini bilmesi gerektiği kanaatindeyim.
Anladım, fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Barışırsınız umarım.
Umarım, umarım
Ozur dle baklm işe yraycakmı
Diledim, Beni manipülatif ve yapmacık buluyormuş. Fikirlerin ve yardımcı olduğun için teşekkürler.
Fazla ustleme kendni prens felan sanacak shada naz ypar grek yok
Peki, fikrin için teşekkürler.