O 60 yasinda ben 27 yasindayim, ustelik daha bosancak, ailemle konusmaya calistim gelip beni isticek demek istedim, yapamadim, annem karsi cikti, parasi yok ama cok seviyor, bende seviyorum onu unutamiyorumda, sizce yanlismi yapiyorum? Ustelik benim yuzumden bosandilar bu biraz oldu, ama annem izin vermiyor bide yaptiklarimi dusununce huzursuz oluyorum, rahat biraksam acaba hayatini tekrar duzene sokabilirmi? Hem esi tekrar affedebilirim kendini toparlarsa demis, ama soeun o degil kafamda bitmiyo bu sevgi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 90 yaşında birime aşığım. Onu çok seviyorum. 5. kocası yeni öldü. Annemi kız istemeye götürdüm. Gelininin elini öptü. Anneme kız istemeye gidicez diyince onun kızı, torunu falan sanmış. İstemeye gittiğimizde kız nerede deyince karşında dedi. Fenalık geçirdi hastanedeyiz. Kendimi bende kötü hissediyorum. Ama bence devam et doğru yoldayız.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂🤣😂🤣😂🤣 😂🤣😂😂🤣😂😂 sjdsjdsjdjdjjdjdjsjdjd hahahahahahah
En İyi Cevaplar
+1 yılöyleyse beraber olmayacaktın rahatsız olan kim? kadın mı, erkek mi? yoo. kim? biz! bize ne Ozaman?
07 Yorumla
Soran+1 yılBu durumdan herkes rahatsiz, ama bir ihtimal dedim, bide gun be gun baglandim birakamadim simdi ne yapcam bilmiyom
- +1 yıl
60 lık adamın 27 lik çıtırla beraber olması ve temelinde para olmaması insanı düşündürüyor geri kalan 27 lik çıtırlarda düşünüyor, bu yaştaki herif evlenmediyse kesin bir i. nelik var bu işte
sonuçta giren çıkan bana değil ya bana ne.
Soran+1 yılYa bu herif iste benle evlencekte benim ailem karsi cikiyo, hem hersey para degil bazi insanalr parasi icin baziysa sadece sevgiye susamistir, cinselikte degil o yastaki bana cinselik sunamaz, ben sadece kimseden görmedigim sevgiyi ilgiyi sefkati onda gordum kimsenin davranmadigi kadzr iyi davrandi onla bir omur gecirirdim, sebebi buda insanlar bunu anlamiyo hem kafa dengim, anlasiyoz konusuyoz bunu soyleyince garip bakiyolar neden bu kadar garip
- +1 yıl
Senin ailen senin elbet mutlulugu u ister ama mantık çerçevesinde misal kanunlar ülkemizde kanunlar hayat duzenli ama kanunsuz emir verebilenlerde cıkabiliyorr işte seninki de böyle bişey bunun neresinden bakarsan bak izahı yok belli ki o herif seni boşlugun da yakalamış o kendını bilmezin yaptıgı da yanlış oda ayrı tartışılır üstelik evli bide yani neresinden tutarsan tut elinde kalır bu işim neresinden dönersen senn için kardır.
Soran+1 yılUzak durmak en mantiklisi ama onsuz simdi nasil devam etvem 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Anladıgım kadarıyla Senin tek sorunun sevmek sevilmek onuda zamanla bulacaksın ama arayışta olmadan o senı bulacak ansızın varsın biraz arabesk dinlensin düşünülsün aglansın ama bu kepazelik daha fazla sürdürülmesin.
Soran+1 yılHaklisin acimi yasayim hatta dibine kadzr yasayim bu aciyo sonra bitiriyim cevabin cok ama cok mantikli geldi
+1 yılOha 30 yaş
Uzak dur tez yuva yıkımına sebeb olma boşver hayırlı olanı bul inşallah kardeşim11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin kardes dogru diyosun
+1 yılKızım kafayimi yedin sen 33 yaş var aranızda hadi bunu bırak evli adammış yazık !
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun ama gonul ferman dinlemiyo, cok yas var unutmak istiyorum :((( keske bide kalbimden aklimdan bitire bilsem
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
evlendikten sonra mutsuz olursun garantisini veririm
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Manyak yaşlı Yuva yıkan yuvası olmaz on yıl ölse napcan
04 Yorumla
Soran+1 yılOrayi idrak edeiyorum, sevgim agir basiyo, ölurse cok kötu bosluga duscem hemde cok kötu suanki yokluguna dayanamiyorum eger ölurse kaybolurum biliyorum
Soran+1 yılBendede öyle olcak napcam :((( sorun ne biliyomusun gencler kiymet bilmiyor sevmesini bilmiyor, yaslilar oyle degil, kalbini kirmiyor, lavga yapmiyor, dinliyor, yaptigin hatalarda hemen bagirip cagirmiyolar cahiligine veriyolar, ama karsindaki genc olunca anlayissiz oluyolar, kucuk birseyinde burnundan getiriyolar, buyuzden, hem cok seviyor keske bukadzr sevmeseymis gercekten ona birsey olsa belki bende bunalima girerim kafayi yerim
+1 yılOlmayacak şeye amin diyorsun bide adamın yuvasını yıkıyorsun adam baban yaşında
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmicak keske olsaydi :/
Sen şaka mısın ya, 60 yaşında adamı napacan çok merak ediyorum. Zengin mi, yoksa seks mi diyecem 60 yaşında herif ne yapılır yani? Anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılIkiside yok, zengin arasam genc olupta zengin olanalrda cok var , cinselik desen gencler daha iyisini yapar, oda degil, bana cok iyi davraniyo, kirmiyo, anlayisli, sevgi dolu, merhametli, yurekten seviyo genclerse kirmaktan cinselikten sidetten baksa birsey degiller. 🤷🏻♀️
Soran+1 yıl:( :(
Baban yaşında biriyle evlenmek hiçmi rahatsız etmiyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBabam belki cekip gitmeseydi belki adam olsaydi evinde olsaydi belki onu bukadzr ozlemesem onun yasindaki birinede asla asik olmaedim yani beni bu durum rahatsiz etmiyor hem kimsenin sevmedigi kadzr seviliyorum seviyor beni ama cevrem rahatsiz nefretle bakiyolar oyuzden bitmek zorunda neden 😔
+1 yılManyak mısın kizim 60 yaşında adam nasıl pompa yapacak sana bunu düşündün mü hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılYa sevdikten sonra orasi olmasadz olur ben cok seviyom onu 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte n zamana kadar dayanabilir sin ki seks olmadan
Soran+1 yılbekarkende arzularim yoktuki benim belki erkeklerde farklidir?
- +1 yıl
Pompa olmadan hayat olmaz canım kandırma kendini
Soran+1 yıl😂 gercekten bukadar onemlimi? Niye
- +1 yıl
Tabiki önemli hayatın devamı için önemli seks 🙈
+1 yıl60 yaşında parasi olmayan adami ne yapacaksın bu kadar mi yokluktasim
04 Yorumla
Soran+1 yılYo istesem evlenirim, sadece onda buldugim sevgiyi bir baskasinda bulamicam korkusu var onu kaybetme korkusu,
- +1 yıl
Saçmalama herkeste bulursun. Birak onu
Soran+1 yılHaklisin birakmak en mantiklisi 😔
- +1 yıl
Yani bir zahmet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yapiyosun. Omur boyu ve ahirette de cekersin acisini fazlasiyla
04 Yorumla
Soran+1 yılAhiretide var :( iyice kayboldum
- +1 yıl
Aynen yanarsin
Soran+1 yılEn mantiklisi birakmak
- +1 yıl
Zor olcak ama evet
+1 yılManyak seni kaç sene becerecek 60 yaşında adam 5 yıl anca çalışır adam
09 Yorumla
Soran+1 yıl:/ olmasada olur, ben onu seviyorum onemli olan bu
- +1 yıl
E napak madem evlen yarın adamin altından bok almaya başlarsin elden ayaktan düşr 😂
Soran+1 yılKimse saglam kalmicakki su dunyada
- +1 yıl
Tamam evlenin siz
Soran+1 yılAilem istemiyo napim
- +1 yıl
Ya bir git işine
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Tazecik almak dururken adam seni kaç sene yapa bilir hiç canın istemicekmi😂
Soran+1 yılZaten siz yaslaninca vezegeviyosunuz kadinlardan ayeiliyosunuz, bu adam en azindan yasli beni hayatta birakamz aldatmaz dovmez sovmez narin davranir? Ama genclerde kaybetme korkusu yok kiriyosunuz yikiyosubuz
+1 yılSenle kaç yıl mutlu edebilir ki huzur evi açmayı düşünüyorsan o ayrı mesele
02 Yorumla
Soran+1 yılAma vazgecemiyorum napacam bilmiyom
- +1 yıl
Bana yazarmısın bir kaç şey soracam
Yakında ölür unutursun zaten
313 Yorumla
SoranOzaman benim icin hayat biter iste o dedigin olmuyo
Soran+1 yılDogru gercekten napti bilmiyorum ama bende kimseyi bukadar sevmedim, acikcasi gunun birinde asik olacagim aklimin ucundan gecmezden, bu derece asik oldugumu gormek benide hayrete dusuruyor, gun sayiyorum unuturum diyede gunler bitmiyo 🤷🏻♀️
Soran+1 yılElbet seninde karsina dogru insan cikar
Soran+1 yıl@benisal gercekten olabilirmi? Ya ben kolay kolay asik olmam, ustelik kimsenin pesinden hayatta kosmam, ama onun icin gururumu yerlere serdigim dahi oluyodu, bilmiyorum aska hic bizaman deger vermedim ama simdi hayatim resmen alt ust oldu, buyu olabilirmi aklimdan cikmiyo, ulkeyi terk ettim iki ay sonra tekrar geldim 😩 biktim
Soran+1 yıl@benisal 😂 nasi yapcan ya ben bu durumdan kurtulimda baska biqi istemiyom, bide miya dogru dedik cok interesting 😂😂
+1 yılbu nasıl muhabettir ahaha
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılasdrujdıkasolşskdjhgsads 60 mı
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Takma diş takıntın mı var ya
07 Yorumla
Soran+1 yılTakma disi sala, karakter meselesi, kadina deger veriyor, seviyor sevgisi sözleri yalan degil, yurekten seviyor cikarci degil, hani cogu erkekler kullanmak icin sever ya, oyle degil iste, gercekten beni kalpten seviyo deger veriyo iyi gunumde kotu gunumde hep yanimda ben uzuldugumde benimle beraber huzunlernir benimel beraber aglar bunu hangi erkek yapar? Macosunuz ya aglamaz ya erkek, iste ben onun karakterine baglanim sevdim cikamiyorum :(
Soran+1 yılYa siz yapinca garip, ama bence kadin kendinden yasca buyuk biriyle olabilir hem hersey cinselik degil
Soran+1 yılOlmasin ne onemi varki birbirimizi sevdikten sonra
Soran+1 yılEn iyisi adami rahat jirakmak, serce parmak filan degil ya ben cinselikle zaten oldum olasi cinselikle alakam yokki sebebini bilmiyom benim tek derdim biraz sevgi istiyorum baska hic bisi istemiyorum deger versin insanalr bana, bende varim bu dunyada yokmusum kimseye hic bir sey ifade etmiyor gibiyim :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 yaş mı umarım yanlış yazmışsındır..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( yo dogru
Mezara kadar tabırı bu olsa gerek
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂 mezara kadar dogru
+1 yılalayınız senaryo ammmm
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ufff
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbabanı geçtim deden yaşında?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevdikten sonra yas bukadar onemlimi
- +1 yıl
bir yerden sonra önemli oluyor.
- +1 yıl
10 yaş desen neyse de 33 yaş farktan bahsediyoruz
Soran+1 yıl:( iste ailemde kabul etmiyo ama soyle 33 yas olunca ne oluyor insan sevmekten ozaman vazmi geciyor ne oluyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl60 yaşında doyurma bile doyuramaz seni
01 Yorumla
Soran+1 yılHersey cinselik degil sevgi saygi
+1 yılSoru trol.)
11 Yorumla
Soran+1 yılSana gore trol
Nasıl 60 yaşında 🙁
08 Yorumla
Soran+1 yılYok trol degil ama benimde baya yasim var? 27 yasindayim? 🤷🏻♀️
Soran+1 yıl😂 yas neden bukadar onemli? Sevdikten sonra? 🤷🏻♀️
Soran+1 yılVar ama neden bir sorun olsun?
Soran+1 yıl:(( :(((
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalamayin yaa
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki yastan dolayimi
- +1 yıl
Aynen öyle yani 3 değil 5 değil kos koca 33 yaş
- +1 yıl
Annen haklı yol yakınken vaz geç
Soran+1 yılAma ne gibi bir sorun olabilirki 🤷🏻♀️
- +1 yıl
En basitini söyleyim bak
- +1 yıl
Evlendiniz diyelim nereye giderseniz gidin onu senin deden sanacaklar
- +1 yıl
Bunun için kendine gel ve yol yakınken vaz geç
- +1 yıl
Böyle bir evlilikten com sürmez ztn ayrılırsın
Soran+1 yılAma genclerle evli oluncada hemen ayriliyodun etrafimdakiler hem bosaniyo gecimsizlikten hepside genc, ama yasli biri oyle degil daha cok tahamul edebiliyor dinliyor bilmiyorum ne gibi bir sorun cikar iste en buyuk sorun etraf :((
- +1 yıl
Yaa kendi yaşıtın ile böyle şeyleri düşünsene
- +1 yıl
Bak surda bile herkes tepki göstermiş
Soran+1 yılDogru :(
- +1 yıl
Bırak o da hayatını geri toparlasın
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Şimdi çık uzaklas
Soran+1 yıltamam bitti
- +1 yıl
En doğrusunu yaptin
Soran+1 yılyikildim acikcasi baya bir degisim olduda iyi yonde degil hic bukadar uzulmemistim oysa yasadiklarimin yaninda bu sifir kalir ilk defa bukadzr uzuldum
- +1 yıl
Ama unutucan geçecek
- +1 yıl
Yazmak istersen burdayım.
Yok daha neler a q
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂 olmazmi? Sebeb?
+1 yılEn iyisi kacmak ona
15 Yorumla
Soran+1 yılDogrumu diyosun ala ailem ne olcak
- +1 yıl
Sonra affettirirsiniz kendinizi
Soran+1 yılOlurmu sence?
- +1 yıl
Genelde oyle oluyo yuzdec90 diyim sana
Soran+1 yılAma yas farki cok bide affetmezlerse
Atıyo sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılAtmiyom, keske atsam 😂 atmak icin bir sebeb yok, ama ben napcam
1 xper fake
10 Yorumla
+1 yılVazgeç bu sevdadan
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten basim beladan kurtulmuyor keske hic taniamsaymisim nasi bir aci bu ya :/
- +1 yıl
Bunu atlatmak istiyor musun?
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Konuşalım mı?
+1 yılPara mı aşk mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAsk, para olsa yasa bakmaz her turlude bulurum ask olmadan dahi bulunur para, ama cok asigim keske para olsaymis, belki gecici olurdu ama ask :( :( gecmiyo hem parasida yokki
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. hatalısın unut
02 Yorumla
Soran+1 yılEllimden geleni yapiyorum
+1 yılUyum super
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Yaş farkı çokmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılAma neden bu bukadzr soeun oluyo sevdikten sonra?
Vay anassınıı
01 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
+1 yılBemce sen hastasın
016 Yorumla
Soran+1 yılNedenki
- +1 yıl
İşte neden illa o zengin mii seni mutlu edemez
Soran+1 yılZengin olsa ofa yok 😂 ama kalbi zengin cok iyi biri cok
- +1 yıl
Seni mutlu eder mi peki diğer anlamda
Soran+1 yılYa erkekler neden aski hep bel alti saniyolar mutlu etmesin cinselik okadzr onemli degilki benim icin 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hiç sevişmedn anlaşılan
Soran+1 yılYasadim bunu, ama anlamiyorum herkes tapiyo resmen, bilmiyom bende bir gariplik var galiba, cokta onemli oldugunu dusunmuyor sadece iki dakalik bisi yani bilmiyom bunu neden bukadzr onemsiyor erkekler gercekten dusunuyorum anlamiyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- +1 yıl
Sasırdım peki onla yaptın mii
Soran+1 yılEvet birlikte olduk, ama sirf sevdigim ickn, yani benim icin hic bir onemi yoktuki cinseligin 🤷🏻♀️ Galiba bende bir gariplik var 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- +1 yıl
Kaç. Kere yaptın
Soran+1 yılAra sira yapiyodukta acikcasi ben zaten cinselik beni hic bir zaman cekmedi sebebini bilmiyorum 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Anladm sana zevk veren biriyle yapmamıssın anlaşılan
Soran+1 yılOndan degil, acikcasi ben o an oyle seyleri dusunmuyodum, sadece o yanimda olsun istiyodum baska birsey degil, hatta o esnada onu sevdigimi soyleyince sasirdi, durduk sarildim ona ben sadece sarilsin bana yeterli, acikcasi ben vok seviyorum cinselik kafami karistiriyo sevgim daha fazla oldugu icin o esnada kafam karisiyo cok degisik bir duygu, daha cok sarilma taraftarihim, konusmak el ele tutusmak ama cinselik bilmiyorum 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Bişey dicem ama burdan olmaz
- +1 yıl
Evetttt
- +1 yıl
Dinlemicekmiain benii
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 60 derken
01 Yorumla
Soran+1 yıl60 yasinda
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olmuyor, unutamıyorum. Rahat bıraksam tekrar hayatını düzene sokabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler