lisansta tanıştık. Okulda kıskananlar konuşanlar olduğuniçin uzak kalıyorduk. Birgün buluşup evliliğe yöneleliö dedik. Tartışırken herşeyi bitirmek istedi. Ben ters çıkışınca o da ters cümleler sarf etti. Kalkıp gittim. O günden sonra engelledi. Ama ben o günden beri nefes almıyor gibiyim. Ortak arkadaşlarımız var. Arkadaşları mutlu mesut gibiler. İçim dağlanıyor.🥲 Arkadaşları ile aramız iyiydi. Artık onlarda yazmıyor sormuyor ben yazarsam yazıyor yoksa 0
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba
İyi geceler
Öncelikle nasılsınız
Size şunu söyleyim mesela yüz yüze size hiç tepki veriyormu siz nasıl neden ters çıkıştınız neden mevzu ne
İyi geceler biraz iyi değilim.
Mevzu şu biz Üniversite’de tanıştık. Bir arkadaş grubumuz vardı orada yakınlaştık ama konuşma ve görüşme yoktunlaf atardı. Bende gülümser geçerdim. Hislerinin olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlarımdan birinden hoşlandığını düşünüyordum. Birgün çay içermiyiz beraber dedi? Bende olur dedim ama nasip olmadı. Okul bitti korona çıktı 2 sene geçti Whatsapta numaramınatkadaş grubu vesilesi ile kayd etmişti. Silmedi. Birgün ben yanlışlıkla aradım. O da cevap verdi buluşma kararı aldık.
Dinine özem gösteren bir insan bir büyüğünü getir dedi ama maalesef o gün getiremedim. Tek gitmek zorunda kaldım o onu aileme anlatmadığımı fazla ciddi olmadığımı düşündü sanırım. Sorular sordum crvap veriyordu. Hislerini söyler misin derken sessiz di yapamıyorum deniyorum ama olmuyor demişti. Bana karşı soğuk bir duvar vardı 10 dan fazla soru sordum en sonda olumsuz düşünüyorum olmaz dedi. Beni beğenmediğini söyledi. böylelikle ben 3 vrya 4 defa oturup kalkıp oturup kalkıp durdum ne yapacağımı bilemiyordum o da soru sormuyordu öylece kalkıp gittim.
Konuşmalarından birinde çalışmadığını söylemişti. Bu brnim için sorun değildi ama fazla dert ediniyordu. İş bulup çalışmama razı gelmeyeceğini söylemişti. Ortak arkadaşlarımızdan biri seni görmeye değil iş aramaya gelmiş demiş ona. Ben ilişkimizi gizli tutmak istiyordum oysa ki ona inandı. Ne kendimi savunmama izin verdi ne de bir sonuca varmaya
Napacaksın peki
Bilmiyorum aklımı çok kurcalıyor bu durum ama çözüme gidemiyorum. Bir yanım çok seviyor. Bir yanım pes ettiği ve aşağıladığı için bir hayli kırgın
Kaç gündür konuşmuyorsunuz yaşlarınız kaç
25 ikimizde. 2 aydır
Anladım eğer özel diyeceğin varsa yazabilirsin
Nasıl yani
Ekleyebilirsin yani özel diyeceğin varsa
Özel bir şey yok. Sadece fikir almak istiyorum
2 ay uzun süre olay bitmiş
Anladım
Kızma ama yalan ve boş yere ümit vermektense
Ben niye hislerimi bitiremiyorum. Kişi çoktan mutluluğunu sürdürüyor ise buna kızıyorum size değil
Biliyorum seviyorsun
😔
Cinsellik oldumu
Hayır
O zaman sorun yok ☺☺
?
Sorun yok yani
Tamam
Başka erkeklerle konuşursan rahat olursun
Hayır. Harama girmek doğru bir karar olacağını düşünmüyorum
Hayır ya erkek sorun çıkarmaz yani bakire değilsin falan diye
Evet öyle bir şey var ama be kadar karşıdaki bir insanı sevebilirsin ki kalbinde başka biri var ise
Bende sevdim ama unuttum ama arada aklıma geliyor napalım hayat annem kardeşim dedem anneannem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum 6 yıl oldu kızıda görmüyorum
Belki o da hala sizi bekliyordur?
Kim kız mı
Evet. Ailenizde bence. Seven unutmaz ki
Beni evden kovanlar ailem olamaz ben görüşmem annem evlendi gitti zaten kızda olmaz artık 6 yıl oldu
Oo.. Baya bir sorun var sanırım. Rabbim bir hayır kapısı açsın hayatınıza
Sorun var kızda onlarla beraber yani aynı şehirde komşular 6 yıl oldu mecburen bıraktım
Seve seve bırakmak daha zor
6 yıl oldu arada aklıma gelir ama başka kızlarla konuşabiliyorum
Atlatmışsınız
Ekler misin
Orada mısın