AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Erkekleri benmi annenmi diye darlamayın ana ayrı yar ayrı. Adam dürüstçe söylemiş. Hem sende emin ol anneni seçerdin
Bu şekilde söylemesi hoş olmamış.
Dese ki senin yerin burada, annemin yeri burada, ikinizin yeri farklı, ikimizde değerlimsinjz dese bir şey olmaz.
Bence anneye önem vereyim derken sacmalamis
Bebeğini doğurduğun gün empatisini yap. Hak vereceğin bir durum olacağına seni temin ederim. şu an farkında olmasan da seni roller coaster giib duygudan duyguya savuran hormonların var. Bırak o hormonlar takılsın. Sen de bu konuya takılma. Ve eşin için asla kendini daha az umursanıyorsun gibi zannetme. İkiniz ailenize kendinizden birini katıyorsunuz. Tadını çıkar
Eşiniz hadsizmiş yaa. Hamile eşine bunu diyen birinin burnunu bir güzel sürtmezsen dediğine pişman etmezsen aynı şekil devam eder bu hali. Kesinlikle yanlış yapmış. Madem öyle anası doğursun bebeğinizi. Hamileliğini de kullanıp o lafı dediğine diyeceğine pişman etmeniz gerekiyor onu. Ikiniz eşitsiniz benim için demesi çok zor değil. Fazla feragat etmişsiniz bu zamana kadar kendinizden ki bu kadar ileri gitmeye korkmamış. Pısman olmalı bence bir şekilde. Soğuk davranin vs.
Bence cok normal bi sohbet geçmiş aranızda siz hamilelikten dolayı yani hormonlar falan biraz duygusallaşmış olabilirmisiniz. Emin olun cocuk dunyaya geldikten sonra bunları hatırlmaayacaksınız bile
Anne sevgisi başkadır eş sevgisi başkadır ya bence. Tuhaf seziyorsan acaba diyorum seni mi sevmiyor artık ki eğer öyle bir şey varsa önceden söyleseydi keşke hamilesin bir de inanamıyorum da yani.
Senin düşüncen biraz garip.
E bu kadar önemseme sende seninde hayatta önceliğin esin olmasın
Bi insan başkasına bu kadar bağımlı yasamamali
Anneci biri değilim fakat bunda bir sorun görmüyorum. Başka kadına aşık olup sevse asıl o zaman yıkılırsın. Hamilelikten kaynaklı duygusallık yaşıyor olmalısın. Yapay dertler edinme kendine
Sorun annesini sevsiğini söylemesi değil eşi üzülmesin diye ikinizi de eşit seviyorum denemesi
Çocuk doğunca kocasından çok sevecek evladını. Bu sefer de kocası mı üzülsün!
burada eşitlik söz konusu ama. Kocası da evladını eşinden daha çok sevecek. Ayrıca bunlar aynı kategoride sevgiler değil. Adamın annesi adamın yatağına giren kişi değil. Adam o kadını ailesi seçmiş annesi zorunlu ailelik
Bende eşimi annemden çok sevmem ama eşime gidipte annemi daha çok seviyorum annem de annem demem. İkiniz de bende yeriniz ayrı derim. Siz erkekler hep karşıdaki kişiyi bastırmaya çalışıyorsunuz
Bence siz biraz abartıyorsunuz. Bu olay bana komik geliyor. paylaşımında anneci değil diyor. Ben de seviyorum kayınvalidemi diyor.. Ortada sorun yok aslında
Vurguluyorum. Ortadaki sorun annesini sevmesi değil. Hamile hormonları azmış üzülebilme ihtimali olan eşine ince düşünüp ikiniz aynı kategoride değilsiniz ikinizi de çok seviyorum ama annem beni büyüttü hayatım demek yerine öküz öküz "bin en çok annemi siviyorum" demesi
Tamam tamam sen çok haklısın. Hadi sağlıcakla kal
Pardon size hak verdiğimi fark ettim başka bir düşünce savunasım gelmiş de afedersiniz mdsnsnnsmsnw
Aynı fikirde değiliz. Bu yüzden tartışmamız yersiz olur... Bu arada ben sana hak vermiyor değilim. Ben de kıyaslama yapmam asla. Fakat konu anneyse çok da dert edilecek bir şey değil diyorum. Hepsi bu
Eğer beraber mutlu iseniz takılma bence sana değer veriyor ve seviyor gerisini boş ver belki annesinin farklı bir yeri vardır hayatında bilemezsin ama sende önemlisin
Hemcinslerimdeki bu ilgi manyakligini anlamış değilim annesi o tabiki senden çok sevicek ayrıca sen onu hayatının merkezine almış ailenden çok sevebilio olabilirsin ama o öyle hissetmek ve sevmek zorunda değil tatlım Türkiye'de yaşıyoruz anne baba kavramı tabiki çok ama çok önemli sende annesiyle kendini kıyaslama komik oluyor ya
Offf ya derdin de dert değil bilmiş ol gereksiz şeylere kafa yorup durma sadece hamile olduğun için fazla duygusal birisin buda seni derinden etkiliyor yani ortada mantıklı bir neden yok
Yapacak bir şey yok. Kıyaslamak saçma olur anne yeri her zaman farklıdır zaten ama keşke daha tatlı dille bunu ifade etseydin. Kırıcı olmuş direkt söylemesi.
Her doğru her zaman söylenmez. Elin dangalak biri sanırım. Hiçmi politik olamıyor. Hiçmi ortayı bulamıyor. Üstelik hamile birisin. Ben çok üzüldüm
Sende bir dahaki konuşmanda babam bu dünyada en sevdiğim erkek ve öyle kalacak de. Ve tepkisini izle.
Mukayese etmesi yanlış. Eş başka anne başka. Annenin yeri elbette farkki ama bu eşi degersizlestirmeyi gerektirmez..
eşin nası biri, burcu ne? işi, veya , ney önem veriyor? değer verme konusunda çabuk bırakan biri olarak anlatırım sana
Anne baba herşeyden önce gelir bu durum gayet normal. İlişkiniz iyiyse neden taktın bunu hiç yoktan problem çıkartıyorsun
Okuz bir kocan var tek aciklamasi bu..
Hassas bi donemdesin kendine dikkat et umursamamaya calis
Sende ileride çocuğun olduğunda anlayacaksın, hayatındaki en değerli insan evladın olacak eşin değil. O zamanda sen onu ikinci plana atmış olacaksın mesela…Bence boşuna canını sıkıyorsun hamilelik hormonlarından olsa gerek bu hassaslık
klasik Türk erkegi konuşması sanki kadına şiddet uygulayan onlar degilmiş gibi abuk sabuk konuşmuş annenin yeri ayrı eşin yeri ayrıdır konuşmasını ona göre yapmalıydı yanlış konuşmuş..
Sana tavsiyem; bu şekilde düşünürsen sürekli hata yaparsın.
Nasıl düşünürsem?
En değerlisi ben olmayacağım zaten dersen sürekli hayçtaya sürükler
Annemizi sevmemiz sizi neden bu kadar üzüyor anlamadım
annenizi sevmeniz bizi üzmüyor evli olduğu için onun ailesi artık karısı ve çocuğu oluyo karısı ve çocuğunun önüne annesini koyamaz ne olursa olsun tamam sevsin ama karısına annemi senden çok seviyorum demesi de çok yanlış
Kac yaşındasınız, niye böyle kıyaslı sohbetler ediyorsunuz
bunu bir de hamileyken mi söylüyor. ya bazı erkekler cidden angut mu😅
Adama hak veriyorum. Hiç kimse annenin yerini tutamaz. Sen de anneni ondan çok sevmelisin mesela.
Anne özeldir konu bu değil konu şu mesela kadınlar annesini çok sevseler bile kocasıyla annesini kıyaslamaz çünkü biri kadın ve anne biri de erkek ve kocadır. Anneme aşığım diyen bir kadın görmedim duymadım ama erkekte bunu gördüm duydum da bu sağlıklı bir düşünce değil herkes herşeyşn ayrımını iyi yapmalı
Nedense kadınlar ailesine annesine babasına düşkün olmuyor evlenince ama erkek kıymetini bilmeye devam ediyor. Bu hatayı çok yapıyorsunuz. Yapmayın sizde anne babanıza kıymet verin üstün tütün sevin. Türk erkeği bencildir, kendisi annesini üstün tutar ama karısının annesine babasına çok düşmesi ona batar istemez boşanmaya kadar gider hatta uyanık olun
Bunları sadece annesi sevsin kızlar.. Onca emeğe yazık
Eşin de olsa gereğinden fazla değer veremeyeceğini öğrenmiş oldun.
Eşinin annesini sevmesi çok güzel bir şey lakin yeni bir aile kuruyor ise artık hayatta ki önceliği sen olmalısın.. Bu tarz bur yaklaşım ve düşünce yapısı sağlıklı değil..
Bosanma sebebidir. Annesiyle evlenseymis. Neden kendini gerceklestirememis erkekciklerle evlenirsiniz?
Hemen hemen her erkek annesini herkesten önde tutar. Aksini söyleyen pembe yalan söylüyor işte.
Kuruntu yapma sen 3 yıldır varsın anne 25-30yıldırvar boşuna kendini de onuda üzme
Keşke bunu sana söylemeseymiş bence ayrıl mutlu olamazsın böyle
Eşler ayrılabilir bosanabilir giderler. Anne Baba insanın hep hayatında kalır evlenince anamızı babamızı neden bırakalım yâda siz için tercih edelim a q. Sizde tercih ettirmeyin. Ana baba ayrı eş ayrı. Kulak ayrı göz ayrı beyin ayrı kalp ayrı. Tutup da sen kendine diyor musun göz mü yoksa kalp mi diye. Bırakın şu kezban davranışları a q klasik tc kezbanlari
Keşke önceden bu konuları konuşup ona göre karar verseydin :(
Sen de söylesene ailemi daha çok seviyorum diye ona 😀
fazla anneci erkek çekilmez aslında ama sevgisini sana hissettiriyorsa değer veriyorsa sorun etme.
Bunu düşünme bence hamilelik hormonlarından dolayı bu kadar hassassın
Fazla düşünme işte adam seviyormuş annesini fazla düşünme, karşılaştırmalar her zaman zararlıdır, devam et işte ne zorluyor sun
sen de artık çok uğraşma bırak annesi uğraşsın madem. annesinin verdiğinden daha fazlasını verme ona
Yahu içinde öyle hissediyorsa bile bunu dile getirecek kadar düşüncesiz biri nasıl olabilir🙄
Çok üzücü, niye öyle cevap vermiş çok garip😒
Bence kendini yanlış ifade etmiş annenin de eşinde yeri ayrıdır ikisinin de sevgisi ayrıdır
Gerçekten ciddi misin bunu problem ettiğine inanamıyorum mutlu bir evliliğin var tadını çıkar
Annesi onun için değişmez ve değiştirilemez fakat sen onu ilk büyük hatasında bırakıp gidebilirsin 👍 elbette annemiz ilk sırada gelir.
Kusura bakmayın da annesi onu sevecek tabiki, en nihayetinde oğlu. Ben onunla tanıştığımda tamamen yabancıydık ve tanışıp birbirimizi sevip aile olmaya karar verdik. Üstelik annesi onu doğurduysa bende onun oğlunu doğuracağım. Hayatının sonuna kadar da artık ben onunla olacağım. Böyle düşünüyorsa bile söylememesi daha sağlıklı değil mi?
Kesinlikle haklısın öyle düşünüyoruz ve söylememeliyiz fakat sen kaşınmışsın neden sordun? Elbette kocan anasının koynuna girmiyor senin koynuna giriyor. Annesi ile kendini niye kıyaslıyorsun? Adam seninle evlenmiş ve genlerini senin üzerinden gerecek nesillere aktarmak istiyor bariz belli daha neyi sorup duruyorsun anlamıyorum ki 👍
Sende oğlun için vazgeçilmez bir anne olmaya çalış 👍
Sormadım ki😅
... Annesi beni sever, bende onu severim. "Ya ben?" Diye sordum...
Sordum yazmışsın yukarıda 👍 lan yoksa evli bile değilsin bizi mi kekliyon?
Lütfen düzgün okuyun🙈 annem her zaman en sevdiğim ve en önemsediğim kişi olacak dedikten sonra ya ben diye sormam fark eder mi gerçekten. Orada söyleyeceğini söylemiş zaten
Ahhahahajajajkaka ay yok yok evliyim burada bir şeyler uydurmakla mı uğraşacağım
Anlamadığın nokta annesi bir süre sonra yaşlanıp ölüp gidecek ömür boyu sen kocanın yanında olacaksın ve senin yerin ayrı ne diye soruyorsun? Seninle evlenmiş işte seni tercih etmiş kurcalama fazla 👍
Ayrıca sordun mu sormadın mı?
Bir karar ver.
Tamam evlisin anladım darısı başıma.
Bekar olup evlilik düşünen arkadaşların var mı?
Kendisi bana "annem hep en sevdiğim kadın olacak" dedikten sonra "ya ben?" diye sordum. Kendisi zaten çoktan ne demek istediğini belli etmişti. Üstelik sizde bir karar verin. Az önce tabiki annemiz ilk sırada gelir dediniz şimdi de senin yerin ayrı diyorsunuz
Annemizin yeri ayrıdır doğru fakat günün sonunda bir erkek karısının koynuna girer. Bir erkek annesini saygı ile öper ama karısını şehvetle öper neresini anlamadın? Her şeyi açık açık yazmamı bekleme neyse fazla uzatmayalım bekar arkadaşın var mı onu söyle :))
Anne ve eş sevgisi aynı kefeye konulamayacak kadar farklı sevgiler.
Bu beklenti içine her kadın zaman zaman girse de, anlamsız beklentilerimizden sadece biridir.
Kendini boşuna üzüyorsun böyle bir beklentiye girerek.
Kimse kusura bakmasın bende evliyim ama ben evlendikten sonra nikah masasinds evet dedikten sonra ne annem ne babam nede başka birisi kalıyor yanımda.
Eşinin anneni seçmesi çok saçma ve yanlış.
çünkü bir gün sen terkedebilirsin ama annesi etmez.. ben olsam yinede eşimle annemi kıyaslamam hepsinin sevgisi ayrı derim yani birini seviyorsan seversin azı veya cogu olmaz sevgide bencillik olmaz
Belki 5 yıl sonra bırakıp gideceksin Ama annesi ölünceye kadar onunla ve Annesi olarak kalacak siz burnunuzu bunca denli sokup kurcalarsanız ilişkinizi böyle üzülürsünüz ne diyim hakkınızda hayırlısı...
Sen çok haklısın ve durumuna çok üzüldüm kocan bence asla evlenilmemesi gereken insanların başında geliyor.
Doğru söylemiş... Adam olan her erkek için böyledir.
s2tirsin gitsin annesiyle yasasın öyleyse yerınde olsam bosardım o ana kuzusu pisligi
Benim exim de böyleydi sormadım ama davranışından ve tavırlarından belliyle annesini bana ezdiriyordu hep ona tapıyordu ben de git annenle evlen dedim ayrıldım. Ana veya baba kuzusu erkek kesinlikle çekilmez.
@ofsıkıldımyine en iyisini yapmışsın öylelerinden bi bk olmuyor genelde
Siz bencede öncelikli olmalısınız artık. Ve hamileyken sizi üzen biri çok düşüncesizmiş.
sevgilin aptalmış demek ki çünkü karısı ile annesini aynı kefeye koyup onu daha çok seviyorum demesi aptalca senin yerin ayrı annesinin yeri ayrı olmalı
Şunu söylemeye ne gerek var oğlum anan mı giriyor koynuna
Eşin giricek gece yattığında
boşanırım bu ne ya? kimse kimsenin hayatında 2. planda olmak zorunda degil.
Aynı sorunsana gelse. sen ne derdin anne baba veya koca
Eşin tam bi oe ama yapcak bisey yok sen ondan tiksinirsin artik köle gibi kullan.
Hak ediyolr boyle davranilmayi kesinlikle artik köle yap onu.
Benim kocam öküzdür. Odundur. Ama bana annem benim için ne ise sende osun demişti. O bile dedi…
Doğru gerçekler bunlar
1. Derece kan bağı her zaman en sevilendir