İstemeyerek evlendim ama eşim katlanılacak biri değil. Akıl verin bana nasıl düzelir bu?

Arkadaşlar bundan 6 sene evvel evlendik eşimle. Allah biliyor ben hiç istemedim. Ama ailem çok istedi. Bende evlenmek durumunda kaldım. Annesi bir yetiştirmiş oğlunu ki. Tek bir örnekle açıklamak istiyorum.

Eşim wc girer ve sifona basmaz. Annesi girip basarmış, alışmış. Duş almaz. Traş hak getire. Aşırı kilo aldı vermiyor asla, yanaşmıyor bile. Sürekli yiyor. 6 senede çocuk sahibi olamadık. Annesi tüp bebek için 1 ya da 2 bin veririz katkı için dedi. Benim ailem ise 10 bin verdi. Eşim olacak herif araba tamir ettirmiş o parayla. Bıktım bunlardan.

Bir film de bir replik varya seninle cebelleşeceğim diye bütün güzel huylarım değişti diye, yemin ederim öyle oldu. Ev temizlemiyorum, bulaşık yıkamıyorum, kısaca elimi hiçbir işe sürmüyorum. Çünkü bana saygı duymuyorlar, sevmiyorlar, önemsemiyorlar. 4 yıldır dişim kırıldı hala dişçiye göndermedi. Neden para yok. Aylık 30 hatta 35 bin lira maaş alıyor ama bana gelince aldığım en ufak şey batıyor. Ben hala babamın evindeki kotlarımı giyiyorum. Kotlar pahalı masraf olmasın diye. Mont ikinci el. Düğünde takılan altın bilezik ne varsa ailesiyle yediler. Evlendigimizden beri para yok. Benim aylık bir sigara param birde ayda bir kaş aldırma parası masrafım var. Ama para yok. Kârı kız işi yok eminim ama para yok. Dayanamıyorum. Güzellikle aldım karşıma konuştum eşimi kaç defa. Tamam diyor söz diyor max 3 saat falan. Sonra yine aynı. Özellikle erkekler ne yapayım akıl verin bana allah aşkına? Nasıl düzelecek bu?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Kimse hayatı böyle olsun istemez..
İstemeyerek evlendim ama eşim katlanılacak biri değil. Akıl verin bana nasıl düzelir bu?