Yeni evliyim eşim beni istemiyor ona ne yapmış olabilirim?

Yeni evlendim daha 1 ay olmadı eşimle sürekli ailem yüzünden kavga ediyoruz ve ne yapsam ben suçlu oluyorum suçunu hiç kabul etmiyor ailem ve karım sürekli benim üstüme geliyor şu ana dek ona tek kötü kırıcı, altından kalkılamayacak söz etmedim kendisi ağzına geleni söylüyor ben ağzımı açsam suçluyum. Kendisinin ikinci evliliği benimse ilk evliliğim. Annem başta istemedi sonra tamam dedi ama kendi içinde istemiyor bundan eminim herşeyi görüyorum benim zorumla evlendik. Karım ona sürekli laf söz geldiğini istenmediğini düşünüyor halbuki öyle bişey yok onu benden daha çok seviyorlar. Yapmadığım şeyler yüzünden suçlandım her gün içim kan ağlıyor kimse duymuyor ailesiyle hiçbir problemim yok mutlu huzurlu olayım istedim ama yok. Öyle desem olmuyor böyle desem olmuyor benim ailemle beraber üstüme çok geliniyor. Ben ortayı bulmaya çalışıyorum aileme kötüleniyorum ailemin bana etmediği hakaretler kalmıyor ve en kötüsüde annem tarafından ailesine şikayet ediliyorum. Ben hiç bi zaman eşimi nişanlıykende ne annesine nede aileme şikayet etmedim. Kötülemedim ama hep ben kötü oldum. Diyor ki mutluluk huzur istiyorum diyor güzellikle yaklaşsam yine olmuyor ne yapacağımı bilemez oldum :(

Yeni evliyim eşim beni istemiyor ona ne yapmış olabilirim?