3 yıllık evliyiz ve aramızda sorum yoktu. Gayet mutlu bir evliliğimiz vardı. Son zamanlarda çok internette dolanıyordu, telefonuna şifre koyuyordu, sürekli benden sakınıyordu, işim olduğunda telefonu istediğimde paniğe kapılıp bahaneler uydururdu vermemek için. Benimle iletişimi kesildi, önceki kadar ilgilenmez. Aldattığının farkındaydım ama yapabileceğim birşey yoktu, kanıtım da yoktu. Facebookdan tanıştığı bir kadını nikahına aldı. Yetmezmiş gibi tüm varlığını da üstüne yaptı. Malında değilim malı_mülkü cehennemi olsun. Bir çocuğumuz var insan hiç mi düşünmez onu? Aldığı kadını bu eve getireceğini söylüyor. Ben yasal olarak ne yapabilirim? Kesinlikle boşanacağım ama benimle evli iken üstüne kuma getirdi ve her şeyi onun üstüne yaptı. Ben intikam almak istiyorum çünkü bir kadının duyguları, onuru, gururu bu kadar ucuz değil.. ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapabilirim değil direk böyle bir durum da ailenin yanına gitmen gerekiyor. O ortam da nasıl durabiliyorsun. Üstüne kadın aldıysa çek fotoğrafını onunla olduğu zaman avukata ver. O halleder sende onunla iletişimini kes ve eşin aldattığı için para da alırsın. Düzelir diye falan beklemek çok saçma ortada ihanet var. Küçük bir hata değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTerbiyesiz adam. Tertemiz kadınları bulup da bunuyorlar hep iyi kadınların başına geliyor böyle şeyler
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ne kadar iyi isen o kadar kötülük görürsün.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelilleriyle ortaya çıkar senden mal kaçırdığını ortaya çıkar o kadının üstüne yaptığını ortaya çıkar karaktersiz herif bari çocuğunu da mı düşünmüyor insan çok üzüldüm gerçekten çok ama bu işi yapan insanlar var sana yardımcı olabilirler istersen ben de araştırabilirim
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kanıtlayabilirim peki
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim detaylı anlat takip et
Cevap sahibi+1 yılNet bilgileri öğrenip kanıt olarak mahkeme de sunmak lazım
Soran+1 yılEğer dediği gibi eve getirirse kanıt olur zaten.
+1 yılBu platformda bu tarz sorulara artık inanmıyorum. Çevremde ve etrafımda o kadar trol insan varki platformdaki kimseye ne güvenim ne de hassasiyetim kaldı. Eğerki böyle bir sorununuz varsa gerçekten çok üzüldüm. Derdi veren Dermanınıda Verir lafını unutmasak gerek.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
46Cevap
+1 yılBence hiç intikam almaya çalışma allahından bulsun onunla uğraşmaya bile değmez çocuğuda umursamıyorlar böyle bir durumda inan kapılmış nefsine işte vicdansız çocuğunun annesine yararı yok bide gitmiş herşeyi diğer kadının üzerine yapmıl böyle şeyleri duydukça yemin ederim kan beynime sıçrıyor seni çok iyi anlıyorum çok zor bir durum
10 Yorumla
+1 yılEvliliginiz boyunca alinan mallarda boyle bisi yapsa bile sen hakkini alirsin
Bosanma davasi acmalisin20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Simdi seninle evli resmi ve imam nikahi olarak imam nikahli bir kadin daha getirdi anladigim kadari ile valla mal mulk hala onun olsaydi iyi nafaka alirdin ama Şu an icin bosanma davasi ac nafakada iste gerisi hakime kalmis ne kadar alabilirse iyi bir avukat bul derim ben
10 YorumlaAyrılmalısın boşanmalısın kardeşim..
Abim baban yok mu?
Eniştem böyle yapsa gömerim onu...34 Yorumla
Soran+1 yılVarda yaşlılar
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende öyle yapacam.
+1 yılSenin gibi o da bosanmak istiyor belliki. Simdi sen cocugu alip ayrilman lazim. Nafaka bedeli dusuk olsun diye ustunde mal birakmamiş serefsiz. Bu yuzden kadinin ustune yapmiş. Aç mahkemeyi, zaten 2 sene falan surer. Cocuk vekaleti cok uzatiyor mahkemeyi.
Insallah kenarda bisey biriktirmişsindir.
bir iş bul kendine caliş, al cocugunu yeni bir hayat kur.
Bu dunyada da yuva yikanin yuvasi olmaz, obur tarafda da rabbim hakkini mizanında tartıp alacaktir.00 YorumlaGeçmiş olsun. Allahından bulsun ne diyim.
Dava aç hemen. Haklı olan sensin. Mallarda başka kadının üstüne kalamaz öylece. Yok öyle bir dünya yarısı senın onların. Hem çocugunda var seve seve verecek nafakanı ;)10 YorumlaBiliyorsun ki evlendiğiniz andan itibaren alınan mallar ortaktır. Yarısı size aittir. Maalesef zina konusunda yasa açığı var. İntikama gelince boşandığınız taktirde zaten intikamınızı almaya başladınız demektir.
"Gelen gideni aratır"diye bir atasözümüz var.
Bu yapılan ne eşinizin ne de o ikinci şahsın yanına kar kalır. Sabrederseniz Rabbim gösterir.10 Yorumla
+1 yılsenle evlenmeden önceki malvarlığı konusunda bir hak iddia edemezsin. evlendikten sonra seden izinsiz bir bok yapamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaptı ama
- +1 yıl
mahkemeye başvur. hemen malına el koyarlar.
+1 yılSağlam bir avukat tut boşanmadan seninle evliyken hukuken o mallarda seninde hakkın var seni boşver çocuğun hakkı var.. hakkını al tazminatını al seninle evliyken kuma getirmek ne demek ama bunları seçimden sonra yap malum başımızdakiler yüzünden kuma popüler oldu
010 Yorumla- +1 yıl
Ben herşeyi üzerine yapsın demedim çocuğun hakkını alsın dedim iyi oku
- +1 yıl
Soruyu soran kişi hariç yorumumun altına yorum yazmasın !!!
- +1 yıl
lebenlaasen hakliiii
- +1 yıl
Teşekkür ederim aşkımm 😃
- +1 yıl
hep nedense sectigim arkadaslar mantikli oluyo bu yonumu cok seviyom😂
- +1 yıl
Bende bu yönünü seviyorum çok mantıklı bir insansın
- +1 yıl
😂😂😂😂😂ben ve mantik pehhh
- +1 yıl
sans bunlar sans
- +1 yıl
yoksa beyin yok bende😂
+1 yılDevrin iptalini isteyebilirsin kadina dolandırıcılık davası açabilirsin evlendikten sonra yapılan mallar ortaktır senin hakkını senin iznin olmadan başkasının üzerine yapamaz
20 Yorumla
+1 yılnikashına aldı dedin nasıl seninle nikahı yok muydu
14 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahı farklı, resmi nikâh farklı. O resmi değil
- +1 yıl
ha imam nikahı önemli değil ki artık onu herkes yapar önemsiz o ama şikayet edersen çok fazla nafaka alırsınm
Soran+1 yılİnşallah öyle olur şikayetçi olacak dava da açacam
- +1 yıl
olur bu kesin bişey sonuçta çocuğun da var aldatma suç
+1 yılYere tabak falan at. Kır sonra evin kadını değil misin temizle falan de bence. Acımasız ol. Onlar acımamış.
10 Yorumlaİyi bir avukat tutacaksın o avukata bunları anlatacaksın oda sana okkalı bir nafaka alacak
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Mahkemeye git. Aldatildiğını ispatlarsın. Yüklü nafaka alırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim denicem inşallah dediğiniz gibi olur.
+1 yılBöyle adama öyle bir dayak atcanki yetmez Çin işkencesi bile az gelir yezid dölü
20 YorumlaAllah sabır versin zordur bilirim sen de ona karşı oyun oynamalısın bir kadının duyguları bu kadar basit değildir kusura bakma ama kocan salagin teki gül gibi ni çocuğunuz var ken bok varda başka karılara bakarlar senin tanidigin fakat eşinin tanımadığı bir arkadasin var ise güzel ce bir oyun oynayabilirsin..
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Onun yaptığını yapma; bence çocuğunu bir şekilde velayatini alacak şekilde adamdan ayrıl derim.
11 Yorumla
+1 yılAllah'a havale et olabilecek en büyük intikam budur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. Bir kadinin duygulari onuruyla oynayan yine diger bir kadin ne desek bos olucak.
10 Yorumla
+1 yılAldattığını eşinden köşe bucak saklayan erkek başka kadını nikahına almaktan nasıl korkmaz?
10 YorumlaGecmis olsun. Bir aile buyugunuze danisin burda beyin sahibi olanimiz yok.
20 YorumlaŞişlide avukatlik sirketinde calisiyorum bu konuda profrsyonel avukatlar var seni tanistirim danismanlik ucretide almaz direk konuyu anlatirsin tazminat alma velayetini alma nafaka alma haklarin va
00 Yorumla
+1 yılHiçbir adam durduk yerde böyle yapmaz. Yaptığı şerefsizlik o ayrı ama tek taraflı değerlendirilmez ki senin de ondan farkın yok evli hâlinde burda takılarak.
Kızın teki ailem benimle ilgilenmiyor aç mısın diye soran yok demiş 26 yaşındaymış sen ilgileneceksin onlarla sen soracaksın hatrını sen ypcksn yemeği dedim engel attı ikiniz de aynı kafadasınız bence03 Yorumla
Soran+1 yılKızım senin kafan kaçıncı yüzyıla ait?
Sen ne biliyorsun da burda @fkuruyørsun? Benim hayatımı ben bilirim. Benim namusuma da dil uzatma haddini bill. Burda her takılanın namusuna dil uzatilacaksa önce kendinden başla. Burda takılıp, takılıp bir başkasına dil uzatman? cahilliğin gözümü kamaştırıyor. Eleştirmek için, muhalefet olmak için yırtma kendini. Umarım bin beteri başına gelir.. bakalım aynı şeyi kendinde de uygulayacak mısın. Uza şimdi. Sorum gevşek gevşek konuşmanız için değil aklı başında insanlardan öneri almak için. Fındık kadar qklınlq milleti eleştirmeye kalkma- +1 yıl
Hiçbir göndermede bulunmadım tarafsız yaklaştım edepsizlik eden sensin
Soran+1 yılDemek ki bide ağzından çıkanı kulağın duymuyor.. ne diyim.. iyi günler size
Aldığı kadının ne olduğunu da düşün, şahsen ben çocuğu olan evli bir adamla o sevide konuşmaz ve o tarz şeyleri kabul etmezdim. Dava açarak en fazla para dışında ne elde edersin bilmiyorum ama sen onun yaptığı pisliği hayatını karartacak derecede göstermeye bak, sana acımayana da acıma
00 Yorumla
+1 yılAllah zalimleri affetmez senin için rahat olsun. Mahkeme ile hakkını alırsın.
10 Yorumlakardeş istediği kadar malları karının üstüne yapsın çocuuğunun ve senin nafakası verir mahkeme kararıyla nafakada 2 nize yeter
10 YorumlaÜzüldüm şerefsiz adam ya yazık değil mi gencecik kadın hayatını alt üst ettin istrrsen dertleşebilrix
21 Yorumlane yapacan hemen mehkemeye ver o mallardasenin hakın var hepsinin yarısı senin arıştırırlar ve mal varlıklarına el koyarlar bu arada senin eşin tam bir bacım çocuguymuş sanageçmiş olsun üzülmedegmez
10 Yorumla
+1 yılGebertsen haklısın. Nikah varken tekrar nikah nasıl oluyor peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa imam nikahı yapmış. O kadar cahil ki beni aldatarak haram işliyor ama imam nikahı yapıyor. Dini nikah senin neyine? Önce islamda kadına nasıl davranılır onu öğren.
Seninle resmi olarak evliyken nasıl oluyor da başkasını nikahına alıyor?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. ayril ne bekliyorsun mal beyaninda bulun hakkini al nafakanida baglattir
20 Yorumla
+1 yılpardon da senle evliyken ikinci nikahı nasıl yapabilir ki
04 Yorumla
Soran+1 yılImam nikahı diye birşey var öyle
- +1 yıl
offff büyük hata niye imam nikahlı olarak evlendin ki
şimdi adam ne yaparsa yapsın hiç bir hak talep edemezsin
Soran+1 yılYa ben resmi nikahlıyım. Aldiği kadına omam nikahı kıymış
- +1 yıl
o zaman mahkemeye başvur aldatıyor diye
+1 yılBoşanma davası aç gerekçen belli mallarıda ala bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah kahretsin onu tövbe günaha soktu beni kandil günü. O kadın parasını pulunu alıp kaçsın inşallah
10 Yorumlamahkemeye ver bidaha evlenme çatır çatır ye parasını ölene kadar azap çektir
10 Yorumlakadını polise şikayet et kocanda onlayken
14 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir durumda kadın ceza alabiliyor mu ki?
Soran+1 yılGebersin umrumda değil. Ben onun için onca yaptığım şeyin karşılığını bu şekilde veren bir insan gebersin
+1 yılDava aç aldattığını ıspatla donuna kadar alırsın sanırım 😳
00 YorumlaSeninle evliyken nikahına başkasını nasıl alıyorda üzerine birşeyler yapabiliyor? Demek ki sandığın kadar mutlu bir evlilik değilmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydi... son zamanlarda demişim detayda. Dikkatli okusaydınız keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir durum.
Hocaya sor. mal hakkin nedir.
Ne fazla ne eksik al.
Havale et. belasini bulur10 YorumlaSazan gibi atlamayın şu salaqça sorulmuş fake sorulara.
11 Yorumla
Soran+1 yılYerini bil!! S@l@k s€nin adındır.. umarım bin beteri gelir başına da sanada fake deriz. G€rik@f@lı
+1 yılmahkemede süründürürsün iyi bir avukat bulursan
11 Yorumla- +1 yıl
mutlaka delil toplamaya çalış ne bilim ses kaydına al onu konuştur çaktırmadan yap bişiler
Malini mulkunu donuna kadar al
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı. Bosan bitsin gitsin abi yani intikam falan bos is
10 Yorumla
+1 yıldogru mahkemeye koş nedersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle evliyken nasıl böyle yapıyor o orospuu avrat tan senden küçük mü?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAvratta olacak o
+1 yılAllah alsın senin o herifini
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama dinen bu normal bişi, önce eşini sonra dinini bırakmalısın
00 YorumlaSeninle evliyken nasıl başka kadını nikahina alıyor anlam vermiş değilim
00 Yorumla
+1 yılIşte böylelerine a. msalak deniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Bir kadın şeyi için ailesini yuvasını dagitana
Ona uyupta böyle şeyler yapana
A. msalak denir
+1 yıliki kadinla nasil nikah kiyabiliyor ki🤔🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi dünyada yaşıyorsun? Resmi nikah farklı, dini nikah farklı
- +1 yıl
senin dunyanda yasamadgim kesin. bosayacaksin ne yapacan baska
Soran+1 yılOnu zaten yapacağım ama yaptığının bedelini ödemesi gerekiyor. Yanına kalsın istemiyorum
- +1 yıl
Allah buyuk emin ol herekes bir gun bedelini oder sen yavruna odaklan
Yol ver gitsin neyin kafasını yasiyon
10 Yorumla
+1 yılUzuldum sizin adiniza 😔 Allah yardimcin olsun🙏
00 YorumlaBoşan çocuğu al ailenin yanına git dava aç
03 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş avukat çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Kes pipiyi
24 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudun mu? Cevabın bu yönde olmamalıydı okusaydın
Soran+1 yılBiliyordum :/
Ustune kadin mi aldi niye sen yetmiyomusun esine
011 Yorumla
Soran+1 yılFaceden bulmuş, güzelde değil. Dul bide. Benim bir eksiğim yok.
Soran+1 yılEksiğim yok diye genel olrak söyledim her yönden eksiğim yok.
Soran+1 yılKişisel sorular neden soruyorsun?
Boşan canım ne düşünüyorsun ki
10 YorumlaAvukata basvur mal vatligina tedbir konulur
10 Yorumlaayaklarınızın altına alın çiğneyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Ne adamlar var ya
11 Yorumla- +1 yıl
Bence bu " Adam "değil.
+1 yılÇükünü kes onun hak etmis
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı