Eşimi istemiyorum?

10 yıllık evliyim maalesef yanlış bır evlilik olmuş anladım. Nefret ettım artık o kadar düşünceleri saçma gelıyokı. Mesela tatıle gıtmek ıstıyoruz evet tek maaşlıyız ama beyfendi kart vs borç yapmak ıstemıyor bu borcsuz yaşamak istiyormuş neyse onu yemelıymışız. 7 ve 4 yaş ıkı çocuk var kendım ıcın degıl onlar heves edıyor ne olur sankı taksitle ödesen karta bızde tatıl yapsak bı dıyorum ben köyde büyüdüm tatil mi gördüm ne olmuş yani dedı. Ben bekarken aıle durumum ıyı değildi ıkıdebır onu dıyo sanki hanım tatil e gıdıyodu da bekarken ananın evınde tatilemı gittin dedı. Neyse çamasır makınem bozuldu almadı köpüklü bırakıyo görüyor ne servıs cagırıyo ne yenısını alıyo tam 10 yıllık makıne. Ve en ufak bıseyde senın ıstegın bıtmıyl yok makıne al diyosun dedı iyide makıne bozuk ben ne yapayım dedım kullan öyle bşy olmaz dıyo servisçi cagır barı dedım hayır dıyo. Derken Allâh ya bulaşık makınemde bozuldu bır sene alttan şu akıttı sildim durdum yıne almadı yıne servisçi cagırmadı kendı tamır etmeye çalışıyor. Makıne bakmaya basladım samsung baktım netten bana yaptığı hakarete bakın sen kimsin ki samsung bakıyosun ben senın bakarken yaşadığın evıde gördüm bu denırmı daha bunun gıbı neler neler ve sürekli kendını haklı görüyo. Çocukları alıp arada işte hamburgercıye gıdıyoruz gezmeyecekmısız beyfendı para gıdıyo dıye laf ediyor. En son kavga ettık ağladım ben sana güvenip evet dedım yazıklar olsun dedım bayada ağlıyorum o haala eee gezmıceksınız evde oturcaksınız ben ne bılıyım senın gezmek isteyeceğini dıyor. Adam asırı a sosyal hıc arkadası yok sürekli evde oturmak ıstıyor işten gelince. Ve benı sürekli isteklerimle suçluyor. Ne ıstıyorum onu da anlamadım. Karta borcu var markete gıdıyoruz işte 13.000 cıvarı yatırıyo maaş alınca ama abartılacak bı borç durumu yok ben de çocuklarıma işte kıyamıyorum. Mesela arabamız var hıc arabayı yıkatmaz ne kendıne bakar rezil ya ben öyle dıyorum rezil. Paçoz giyinmeyi sevıyo soğudum

Eşimi istemiyorum?