Yeni evlendim, eşim beni benimsemedi gibi geliyor. Haksız mıyım?

Bizim uzun süreli ilişkimiz vardı. Yeni evlendik. 2 ay oldu. Eşimin beni tam anlamıyla benimseyebildiğini düşünmüyorum. Bunu yazmak bile beni çok üzüyor. Nasıl desem her gün annesini arıyor. Hatta günde 2 kere. Annesinin söylediği şeyler onu çok etkiliyor. Birkaç kere bana ilk söylemesi gereken şeyi söylemeyip annesine söylediğini belirtti. sanki anne babası abileri benden ön planda ben arka plandayım gibi. Bu durum beni çok kırdı. Ailemi de benimseyemiyor az anne baba diyor. Seviyor ailemi tartışmaları da olmadı

Bunu söylesen olmaz ama çok böyle hissettiriyor. Bi kere tartışmamızın ortasında pat diye ailesini hal hatır için aradı. Bu konuda kızdığımda daha ne konuşacaktık diyor. Özellikle farklı fikirde ve tartışma içindeysek kaçınıyor resmen.

Aslında mutluyum. Ama beni benimseyemediğini, farklı fikirlerde olunca sürekli bana atfetme durumu olduğunu görüyorum. Tartışırken de başka odaya gidiyor telefonla uğraşıyor. Ev işlerinde yükümü çok hafifletiyor. Beni seviyor vs. Kötü niyetli biri de değil.

Böyle bi durumda ne yapmalıyım

Yeni evlendim, eşim beni benimsemedi gibi geliyor. Haksız mıyım?