Eşimle çok ters düşüyorum bi akıl verin daha 3 yıllık bile evli değilim?

Sevgiliyken daha eğlenceli bir adamdı yine de benim hayalini kurduğum evlenmek istediğim bir adam değildi ama beni seviyordu sevgisini gösteriyordu ve iyiydi en önemlisi şu anda kötü bir adam demiyorum ama sevgili iken daha sevimli geliyordu. Daha 2.5yıllık evliyiz sekiz aylık bir çocuğumuz var Çocuktan sonra zaten hiçbir şey istediği gibi olmadı o daha çok maddiyat düşünmeye başladı ben daha çok yorulmaya başladım birbirimize ilgimiz çok az ve davranışları da beni kendinden soğutuyor. Açıkçası cahil bir insan ve benim en çok korktuğun insan tipi de cahildir kafası geri benim düşündüğüm gibi düşünmüyor çocuğum büyüyünce çalışacağım diyorum çalıştırmıycakmış, İşte bana sürekli sen ne anlarsın ki sen bilmiyorsun ki sürekli bir aşağılama peşinde psikolojik şiddet gibi yani o asla sevdiğim adam gibi davranmıyor elbette benim de hatalarım vardır kabul ediyorum ama oturup insan gibi bile konuşamıyorsun sürekli seni suçlama halinde sürekli haklı çıkıyor ben de tartışmak bile istemiyorum çünkü duvara konuşuyor gibiyim kafamı dağıtmanın tek yolu çalışmam gibi ama şu anda bebeğim ufak olduğu için bunuda yapamıyorum bana bir akıl verin ne yapabilirim. Cahil insanla nasıl anlaşabilirim doktora gitsek diyorum ben hasta mıyım diyor hasta olduğu için değil ilişkimizi düzeltmek adına söylüyorum ama o yine hatayı bende buluyor çok fazla yoruldum

Eşimle çok ters düşüyorum bi akıl verin daha 3 yıllık bile evli değilim?