Yeni evliyim eşim beni yanlış anladığı için benden ayrı uyuyor?

Evleneli 10 gün oldu kaynanamla aram gayet iyi eşimle ikisi eve geldi malzeme bıraltılar geri gidecekleri eşim ısrarla annesine sen burada kal dükkana geri gelme vs dedi ben o esnada annesine kal falan demedim çünkü eşimin bana sormadan annesine bizim evimizde kalmasını söylemesine bozuldum. Konu annesi değil tamamen kendisinin o esnada bana danışmadan annesini benim yanımda bırakmasıydı. Ben zaten kaldığı süre içinde ona çok yakın davrandım ve saygısızlık yapmadım. Yani annesinin kalmasını istemediğim için kal dememezlik yapmadım. Eşimin kafasına göre iş yapmasına sinir olduğum için sessiz kaldım. Ama o herkes gittikten sonra konuyu açtı üstüme geldi sen benim annemi istemiyorsun vs dedi durumu açıkladım ama o inatla kendi düşüncesini savundu. Sonrasında salona gidip orada uyudu yanına gittim sen git yatakta yat ben burada yatıcam falan dedim beni rahat Bırak git başımdan vs dedi bende bozuldum birkaç laf söyledim odaya döndüm. Çok üzüldüm ama ben onun annesine saygı duyuyorum seviyorum kal demedim diye olayı nerelere getirdi her şeyi anlatım ama 10 günlük evli olduğun insanla ayrı uyumak ne kadar doğru? Sevgi yok o zaman aramızda. Zaten hergününümüz böyle kavgalarla geçiyor. Ne olacak bilmiyorum

Yeni evliyim eşim beni yanlış anladığı için benden ayrı uyuyor?