Yeni Boşandım Eşimin Bana olan Davranışı Tuhaf?

Merhaba herkese,
Çok tuhafıma giden bir durum var. Severek ayrıldık ve bir kaç ay önceye kadar herkese seviyorum diyen kişi resmen evrim geçirmiş. Yeni Boşandık ve bir buçuk ay sonra yanına gittim ve davranışları farklıydı bana karşı mesafe koymaya çalışıyordu ve bana Ne zaman evleneceksin hayatına birini al gibi tuhaf cümleler kurdu ve biz boşanma aşamasındayken sakın başkasıyla WhatsApp durumu yapma gibi cümleler kuran kişi bir kaç ay sonra değişik cümleler kuruyordu, Benim aklıma hayatına birisinimi aldıda bana benden uzak durmu demek istiyor anlayamadım bayanlar biraz değişik düşünüyor çünkü ve ben sordum hayatında birisimi var diye hayır saçmalama veya daha çok erken demeye başladı, bana ne demek ne istiyor anlayamadım açıkçası ve bir erkek ismi var sürekli eski 17 yıl önceden birlikte çalıştık falan dedi tesadüf yolda karşılaştık ve bizim büfeye gelip arada birşeyler yiyor falan dedi bence bu kişi hayatında hayır değil Ikiside desede ben inanmadım. Ne yapmam gerekli bilmiyorum değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Yeni Boşandım Eşimin Bana olan Davranışı Tuhaf?